Scrisoare catre mine – Nu plange, draga mea!

Ascultă articolul:

Print Friendly, PDF & Email
scrisoare catre mine

Scriu acum aceasta scrisoare catre mine insumi pentru ca simt aceasta chemare. Aud o voce interioara, e vocea sufletului care imi vorbeste si trebuie sa scriu aceste randuri pentru a-mi aduce aminte. Cuvintele ne ancoreaza, ne pot face sa fim prezenti la propria viata, ne ajuta sa devenim constienti de noi. Aceasta scrisoare catre mine are rolul de a deschide porti si lacate, de a deschide ochi si inimi. Scrisoare catre mine…scrisoare catre tine…

Scrisoare catre mine, cea din prezent si viitor!

Ce faci, copila mea? Ma mai tii minte? Sunt aici lânga tine si m-am oprit putin din ale mele doar sa îti vorbesc. Mi-e dor de tine, nu ne-am mai vorbit de mult. De fapt nu ți-am vorbit de mult, căci tu nu îmi vorbești. Am observat că nu ai timp de noi, alergi mereu după ceva și vrei mai mult, și tot mai mult și ai uitat de mine.

scrisoare catre mine

Îți mai aduci minte, când erai mică, eram mereu împreună și făceai doar lucrurile care îți plăceau? Mai știi când alergam prin flori și le cântam, le culegeam și le aruncam în iaz? Zburdam și eram veseli, fără griji, eram liberi pe atunci, eu sunt și acum și știu că și tu vrei, te zbați, te lupți, dar tot mai tare te afunzi.

Țin minte și acum clipa în care am fost sortiți să fim mereu împreună – prima zi din viața noastră. Tu ai uitat însă că viața asta e un dar și că ți-a fost dată ca să te bucuri de ea și să te mulțumești. De ce vrei tu mereu mai mult? Oprește-te și uită-te în jurul tău și vezi că ai tot ce îți trebuie ca să trăiești. Mai mult ce poți să ceri? Oprește-te din munca ta și uită-te la mine, privește-mă prin ochi și află adevărul. Nu-i lăsa pe ceilalți să-ți spună adevărul lor, pe tine nu te-ajută. Te vei simți chiar mai pierdută.

De multe ori ești tristă, te simt, ți-e dor de mine și nu știi unde să mă cauți. Ai uitat cum să mă chemi, ai uitat că te iubesc și că nu te părăsesc – sunt cel mai bun prieten al tău! Tristețea ta mă face uneori să plâng, de asta m-am oprit să îți vorbesc.

Nu plange, draga mea! Eu sunt aici!

Plâng, și știi, că simți o apăsare, dar nu mai pot, plâng pentru că te simți singură în lumea asta mare, te simți părăsită și eu totuși sunt aici. Te crezi mică ca o albină, departe de stupul ei, dar să nu plângi și tu. Șterge-ți lacrimile și asculta-ma. Știu că îți lipsesc, însă nu pot să fac nimic, decât să îți vorbesc. Doar tu poți să mă auzi când vei fi pregătită, când îți vei da voie, și poate asa vei reusi sa ma găsești.

Acum poti sa ma auzi pentru ca deja ai început să mă cauți – nu-ți place să te simți singură și știi că alături de mine nu îți mai este frică de nimic. Cu mine ești liberă! Stii ca ceea ce au incercat altii sa-ti spuna sau sa iti arate nu e totul, si stii ca alaturi de mine poti descoperi mult mai mult. Poti experimenta viata!

Poți face orice fără să faci nimic!! Doar împreuna putem schimba totul și sunt aici. Oprește-te, închide-ți pleoapele ușor, deschide ochii minții, alunecă ușor la vale și simte-mă cu atenția ta. Caută în fiecare colț din corpul tău și mă vei găsi peste tot. Când mă vei găsi oriunde, de-abia atunci vei fi liberă și vei vedea că rostul lucrurilor este altul decât crezi, vei știi totul și fericirea va veni atunci ca să te caute și să te ia în brațele sale nemarginite, o vei auzi pe ea, pe mine, împreună cântând muzici nemaiauzite. EU știu deja…Tu ești muza mea.

Te astept,
Al tău suflet.

Print Friendly, PDF & Email

Jorjette pe Pinterest

Jorjette pe Instagram


Păreri și Impresii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *