Decorarea casei prin 10 sfaturi utile, simple si ieftine

Timp de citire estimat: 16 minute


Decorarea casei, aranjarea, pregătirea și curățenia spațiului în care locuiești sunt foarte importante pentru oricare dintre noi din mai multe puncte de vedere. De aceste etape depind starea ta de spirit, confortul fizic cât și psihic, dar și bunăstarea, armonia, dacă este să ne ghidăm după ceea ce ne spun specialiștii în Feng Shui. Armonizarea casei, a spațiului în care trăiești zi de zi îți poate oferi enorm de multe – echilibru, liniște, sănătate și chiar beneficii materiale, indirect.

Un spațiu frumos amenajat este important pentru că, în primul rând, te poate ajuta să te concentrezi mai bine, te face mai fericit și reduce, de asemenea, nivelul de stres. Decorarea casei înseamnă mult mai mult decât a cheltui o groază de bani pentru a face acest lucru sau încercarea de a impresiona pe alții. Ceea ce contează de fapt este că la final, trebuie să te simți ca acasă, să îți placă cu adevărat și să o simți ca o satisfacție.

Decorarea casei sau aranjarea ei după gustul tău, te face să te simți acasă

Nimănui nu îi place să vină acasă la dezordine, chiar dacă este obișnuit cu un mediu dezordonat, și în plus de asta, zidurile goale devin deprimante după un timp.

Iată câteva sfaturi utile pentru decorarea casei, sfaturi pentru care e nevoie doar de puțină voință, atitudine și nu obligatoriu de bani.

Găsește mobilă și decorațiuni pentru casa ta, pe www.favi.ro

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

2 răspunsuri la „Decorarea casei prin 10 sfaturi utile, simple si ieftine”

  1. Iluminatul adecvat este foarte important, dupa cum reiese si din articol. Sursele de lumina, folosite cu putina imaginatie, vor scoate in evidenta anumite elemente de design mai importante si vor conferi locuintei o ambianta placuta.

  2. Sunt foarte de acord ca se poate decora o casa chiar frumos si deosebit si cu bani putini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *