Sistemul de remodelare corporala – cum sa slabesti

Ascultă articolul:

Print Friendly, PDF & Email
sistemul de remodelare super formula de slabire

Dacă vă doriţi un corp mai frumos în sistemul de remodelare este foarte important să ştiţi cum doriţi să arătaţi. Nu este suficient să spuneţi “Vreau să slăbesc” sau “Vreau să arăt bine”. Trebuie să fiţi capabili să vizualizaţi în minte felul în care doriţi să arătaţi. Ar trebui să vă puteţi reprezenta, să vă “vedeţi” cu stomacul, şoldurile, talia, picioarele sau alte părţi ale corpului pe care le-aţi dori atinse de sistemul de remodelare.

O cale simplă de a vă ajuta în acest proces de imaginaţie este să vă uitaţi prin reviste. Găsiţi fotografii ale unor corpuri sau părţi ale corpurilor care vă plac. Folosiţi aceste fotografii pentru a vă inspira. Deci dacă vedeţi o fotografie şi vă spuneţi “Oh, acesta este corpul pe care mi-l doresc!” atunci ştiţi că fotografia vă va inspira, vă va da o motivaţie şi o direcţie în sistemul de remodelare a corpului.

Având o idee detaliată despre felul în care doriţi să arătaţi, aveţi şi o cale de a vă evalua progresele. Puteţi observa faptul că unele părţi ale corpului dumneavoastră răspund diferit. Unele par a fi mai încăpăţânate în timp ce altele se remodelează mai uşor. Acest lucru este foarte normal. Nu faceţi nimic greşit.

Multe tinere descoperă că aceste părţi încăpăţânate, care tind să rămână în urmă în timp ce restul corpului se remodelează frumos, deodată par să “recupereze” şi arată grozav! Urmaţi în continuare regimul şi veţi arăta din ce în ce mai bine odată cu trecerea timpului.

Pentru sistemul de remodelare folosiţi oglinda nu cântarul!

Dacă aliniem 10 tinere cu o înălţime de 1,62 m şi o greutate de 73 kg, ar trebui ca ele sa fie identice dar nu-i aşa fiecare dintre ele arată foarte diferit de celelalte. Cum este posibil? Datorită simplului fapt că greutatea unei persoane, chiar şi înălţimea sunt influenţate de mulţi factori.

De exemplu, o influenţă majoră o are structura osoasă. Un alt factor este masa musculară. De asemenea, procentajul de grăsime în corp are un rol determinant. Deci corpul dumneavoastră are proporţiile sale unice. Aceste diferenţe pot fi: picioare mai lungi sau mai scurte relativ la aceeaşi înălţime. Umerii mai înguşti sau mai laţi sau structura bazinului, toate vor contribui cu siguranţă la variaţii ale greutăţii corpului.

Toate acestea înseamnă că este o mare greşeală evaluarea progresului făcut prin cântărire. Mai mult, nu vă va ajuta deloc faptul că vă comparaţi greutatea cu cea a altor femei – numai dacă se întâmplă să aveţi tipuri somatice similare în limita variaţiilor descrise mai sus. Dar chiar şi aşa ar fi o greşeală.

Ceea ce ar trebui să faceţi este să vă comparaţi cu dumneavoastră! Astfel veţi şti exact că vă comparaţi cu felul în care puteţi – sau ar trebui – să arătaţi. Pentru a putea face aceasta, trebuie să vă măsuraţi cu exactitate întregul corp.

Sistemul de remodelare a corpului – slăbește cu oglinda!

Din nou vă reamintim să folosiţi oglinda ca mijloc de monitorizare a progresului dumneavoastră. Cântarul este ineficient, iar greutatea corpului nu este testul final. Următorul tabel vă va oferi o indicaţie despre greutăţile “normale” acceptate pentru femei. Scopul acestui tabel este de a vă ajuta în sistemul de remodelare anume la formarea unei idei despre greutatea corporală aproximativă ce este considerată rezonabilă în funcţie de înălţime.

sistemul de remodelare totala a corpului

Tabelul înălţime/greutate vă oferă o idee generală despre intervalul de greutăţi în care trebuie să vă străduiţi să vă încadraţi. Fără discuţie, o “greutate ideală” vă este de mare ajutor. Aşa cum ştiţi acum, numai greutatea corpului nu este un indicator de încredere a felului în care arată cineva. Aceasta se poate spune şi despre măsuri.

Oglinda, aşa cum am mai spus, este cu adevarat cel mai folositor mijloc în a vă evalua. Există două motive pentru care trebuie să vă deranjaţi să vă luaţi măsurile. În primul rând, măsurându-vă talia, gleznele, genunchii şi, în unele cazuri, şoldurile, puteţi să vă faceţi o idee destul de clară despre structura dumneavoastră osoasă. Aceasta este important de ştiut pentru a vă crea un ideal realist pentru tipul dumneavoastră de corp.

Al doilea motiv pentru care trebuie să vă luaţi măsurile este chiar mai important. Măsurându-vă periodic veţi fi capabile să observaţi exact “cum” se schimbă corpul dumneavoastră şi “unde”. Poate fi interesant sau chiar distractiv să vă comparaţi cu alte femei (însă nu obsesiv). Dar trebuie să realizaţi faptul că aceasta nu vă va ajuta în atingerea scopului dumneavoastră. Trebuie doar să vă străduiţi să arătaţi cât de bine puteţi.

Super formula de slabire în sistemul de remodelare

Super formula de slabire vă permite o reducere mare a raţiei calorice furnizându-vă o nutriţie echilibrată şi sănătoasă, vă satură fără a manca o masă bogată în calorii, vă poate oferi o masă rapidă atunci când nu aveţi timp pentru a lua o masă obişnuită. Vă păstrează un nivel ridicat de energie în timp ce dumneavoastră slăbiţi, vă ajută să faceţi economii pentru că nu veţi fi obligaţi să cumpăraţi gustări dietetice (de obicei mai scumpe).

Super formula de slabire este un puternic sprijin pentru slăbit. În plus alimentele au un gust grozav! De fapt, pot avea orice gust doriţi. O să vă vină greu să credeţi că ceva atât de delicios vă poate ajuta să daţi jos surplusul de greutate şi grăsime. Vă recomandam substituirea unei mese în fiecare zi cu Super Formula de Slabire. În unele cazuri – să zicem 2 săptamani – aţi putea substitui 2 mese pe zi cu Super Formula de Slabire. Acest lucru va garanta o pierdere suplimentară de greutate chiar şi în cele mai disperate cazuri.

Mod de preparare:

Folosind un mixer electric, amestecaţi ingredientele într-un pahar mare până la omogenizare. Daca nu aveţi un mixer, puneţi ingredientele într-un pahar mare şi amestecaţi bine cu o furculiţă. Puteţi, de asemenea, folosi un vas cu spirală pentru a amesteca:

  • 300g de lapte batut,
  • 5 linguri lapte praf cu conţinut mic de grăsimi,
  • 2 linguri fructe proaspete sau congelate.

Acestea sunt cele 3 ingrediente de baza cu care va trebui să începeţi sistemul de remodelare totala a corpului dumneavoastră. Căpşunile şi zmeura congelate sunt o alegere bună pentru fructe. Ca variaţie, puteţi înlocui laptele cu iaurt cu conţinut scăzut de grăsimi. Vă recomandăm, de asemenea, să luaţi în considerare esenţele din plante aromate.

Print Friendly, PDF & Email

Jorjette pe Pinterest

Jorjette pe Instagram


Păreri și Impresii

Un răspuns la „Sistemul de remodelare corporala – cum sa slabesti”

  1. Cu totul ca am terminat programul de slabit, o sa incerc si reteta asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *