Draga mea, suferinta e doar o alegere! Alege sa fii fericita! Cum?

Suferinta e doar o alegere

Suferinta este cea care ne macina interiorul, e cea care ne rapeste ani din viata si ne consuma energia vitala. Ea poate fi atat de intensa, incat ne poate imbolnavi si chiar scoate din peisaj foarte repede, dar, draga mea, trebuie sa stii ca e doar o simpla alegere.

In urma cu 3 ani am cunoscut o femeie minunata a carui chip mi-a ramas intiparit in minte. Arata cu 15 ani mai tanara decat in realitate si am intrebat-o care este secretul ei. Raspunsul a fost unul simplu, dar cu multa incarcatura.

„De fiecare data cand se intampla ceva negativ, care incearca sa ma afecteze, dupa cel putin 1 minut incep sa rad. Si simt cum un alt tip de energie ma cuprinde si cea negativa nu mai are timp sa se instaureze in mine!”

Suferinta sau fericire?

In concluzie, draga mea, suferinta e o alegere! Tu alegi daca vrei sa suferi sau sa fii fericita, daca vrei sa te complaci sau sa fii mereu tanara!

Suferinta e doar o alegere

Daca ai o relatie care iti aduce suferinta, daca treci prin momente grele, daca iti doresti o relatie si nu se intampla, pur si simplu opreste-te si fa o alegere constienta! Alege sa scapi de suferinta si sa fii fericita! In momentul in care vei spune STOP, din acest moment inainte nu mai vreau sa sufar, din acel moment totul in jurul tau se va opri si va incepe sa se scrie povestea vietii tale intr-un cu totul alt sens! Vei incepe sa atragi in viata ta lucrurile de care ai cu adevarat nevoie pentru a merge mai departe! Sa nu crezi ca vor veni doar lucruri roz. Vor veni catre tine tot felul de experiente care sa te faca si mai puternica decat esti, care te vor invata sa fii femeie cu adevarat!

Si nu e nevoie sa spui STOP in cuvinte, ci sa simti cu toata fiinta ta cum eliberezi suferinta din tine! Las-o sa plece, ti-e mai bine fara ea! Vei avea mult mai multe posibilitati in viata si vei putea in sfarsit sa aflii ce inseamna sa fii cu adevarat implinita! Sa spui Stop de fapt inseamna sa constientizezi ceea ce faci pentru a te complace in suferinta mentala.

Draga mea, nu trebuie sa accepti mizeriile din jurul tau, nu trebuie sa fii o sclava doar pentru ca altii te fac sa crezi ca asta meriti! NU! TU meriti tot ce e mai bun! Meriti sa fii fericita!

Sunt sigura ca sunt multe persoane in jurul tau care incearca inconstient sa aduca suferinta in viata ta, dar iarta-i si mergi mai departe, fara sa lasi ca ceea ce se intampla sa te afecteze. Ia totul in gluma, razi cu gura pana la urechi si vezi-ti de tine, ca doar tu contezi!

Iubeste-te, draga mea! Fii fericita!

2 comentarii la „Draga mea, suferinta e doar o alegere! Alege sa fii fericita! Cum?”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificare anti-zombi *