Suferinta psihică atrage după ea suferinta fizică

Foarte mulţi oameni suferă, nu vad altceva decât suferinta, şi asta atrag în viaţa lor. Suferinta este o emotie, iar legea atractiei functioneaza si pentru ea!

Ce este suferinta?

Suferinta este o stare fizică şi mentală , un disconfort pe care din punctul meu de vedere noi înşine ni-l provocăm prin însăşi gândirea noastră limitativă. Unora chiar le „place” să trăiască această stare, şi spun acest lucru deoarece nu fac nimic pentru a schimba ce se întâmplă cu ei. Preferă să rămână pe un teren minat, decât să plece undeva unde este soare, cald, verdeaţă şi bine. De ce? Pentru că s-au obişnuit cu această stare care inconştient le aduce anumite beneficii (atenţie din partea celorlalţi) şi pentru că le este frică de NOU, le este frică să meargă mai departe, să găsească altceva, le este frică de ceva ce cred că nu există.

despre-suferinta

Tind chiar să cred că unora le este frică de fericire, de asta au rămas la un nivel de ideal care nu poate fi atins, dar mai cred că ei sunt cei care blochează fericirea să vină la ei.

Suferinta psihică atrage după ea suferinta fizică, deci sunt strâns legate între ele. Unii dintre noi au încetat de mult să-şi asculte inima, se limitează doar la minte, care aduce de multe ori suferinta, dezamăgire, şi mă refer la mintea care îl controlează pe om, nu aceea care face parteneriat cu el. Gândind prea mult la neajunsuri, la griji, la nepotriviri, la reguli, uităm să mai trăim, uităm să ne mai împlinim, să urcăm spiritul nostru pe cele mai înalte culmi. Uităm de noi şi ne canalizăm spre ceilalţi cum nu ne putem arăta pe noi cu degetul, cum nu ne putem judeca, o facem cu ceilalţi- dar tot pe noi ne doare pentru că acea judecată vine din noi şi e pentru noi.

Viaţa este frumoasă şi ea nu ne impune limite, reguli, ea doar ne oferă. Doar noi oamenii suntem cei care ne facem reguli şi trăim unii după regulile altora. De ce? Nu avem încredere în noi? De ce nu? Doar suntem fiinţe divine (făcuți după chipul și asemănarea Lui) … Ieşiţi din zidurile pe care voi însivă le-aţi construit, ieşiţi la lumină…

M-am trezit în această dimineaţă după ce am visat că am scris despre suferinta, şi aşa am şi făcut…


Articol etichetat cu:

Primeste zilnic
Ce-i mai bun

cititorii fideli primesc cele mai noi articole pe email

Multumim pentru inscriere!

A aparut o eroare!

Comentarii 7 Pareri

  1. yashika yashika

Spune parerea ta!