Suntem cei mai bogati oameni! Daca vrei si tu…

Timp de citire estimat: 3 minute


Suntem bogati, ne numaram chiar printre cei mai bogati oameni de pe Pamant si asta pentru ca avem timp sa ne bucuram de bogatiile pe care le-am primit, inca din momentul nasterii. Avem lucruri pentru care multi nu au timp. Avem fiecare clipa, dar mai presus de toate, ne avem pe noi insine si unul pe celalalt.

Cum să ne simțim cei mai bogați

Avem natura din noi si cu noi. Ea ne sustine si ne invata sa supravietuim, sa traim frumos, sanatos, sa ne bucuram de culoare si de viata. Ne arata minunatiile ei, uneori chiar ne sopteste cate un secret, daca suntem pregatiti sa il auzim. Alteori ne invata, si mai presus de toate, ne primeste in sanul ei fermecator si primitor, neconditionat.

Suntem bogati pentru ca primim in permanenta daruri de nepretuit, care nu se pot cumpara cu bani, ci cu dragoste, rabdare, intelegere, invatare si acceptare. Pentru multi e nevoie de multi ani pentru a realiza cat de bogati sunt, altii nu realizeaza niciodata si toata viata nu fac decat sa alerge dupa bogatii inchipuite.

Avem rasarituri si apusuri, ploi calde de vara, miros de iasomie si lavanda, cantec de pasarele somnorose, cocosi matinali si fructe tarzii, plimbari cu gust si miros. Avem luna si stelele, fluturi si cantece de greieri, nopti lungi de vara si iubiri ascunse in natura. Avem atat cat ni se cuvine, dar asta nu inseamna ca nu am facut nimic. La un moment dat am avut de ales, si am facut-o. Si in continuare alegem!

Suntem cei mai bogati

Multumim pentru aceasta sansa, multumim pentru acest paradis, Paradisul Evei, dar si Paradisul lui Adam, e paradisul nostru!

Esti pregatit sa fii si tu bogat?

Bucura-te in fiecare zi de sansa pe care ai primit-o de a fi partas la propria-ti viata si multumeste pentru libertatea de a alege in orice clipa! Alege intelept pentru a putea fi fericit! Deschide ochii si realizeaza ca esti creator, ca ai in maini fraul propriei vieti! Preia controlul, iesi din suferinta si fii bogat si fericit!


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

2 răspunsuri la „Suntem cei mai bogati oameni! Daca vrei si tu…”

  1. Buna ziua,Jorjette si bine-ai revenit in casuta mea postala! Mi-a placul mult articolul tau,desigur si pentru ca mi-a amintit de citatul meu preferat;„Sunt două feluri de a-ți trăi viața. Unul: de a crede că nu există miracole. Altul: de a crede ca totul e un miracol.”Devenim bogati daca vrem sau stim sa pretuim ce ne ofera viata.

    1. Avatar Jorjette C

      Minunat! Bine ai revenit pe la noi! Pentru mine fiecare clipa este un miracol si sunt fericita ca am aceasta posibilitate de a fi aici si acum.

      Te imbratisez cu drag si multumesc ca esti alaturi de noi. Spor in toate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *