THC in sange! Secretul pentru a elimina marijuana rapid!

Am aflat dintr-o publicaţie „interzisă”, cam care sunt procentajele de thc in sange, cifre ce pot influenţa un drog test. Pentru că în zilele noastre, ai mari şanse să dai de un astfel de test (începând de la un control de rutină până la o nouă angajare) am zis să savurez textul. Am aflat că testul poate detecta  THC in sange după o perioadă cuprinsă între 1 şi 10 zile. Această perioadă depinde de metabolismul fiecăruia. Practic o persoană cu metabolismul accelerat va elimina mai repede doza de THC din sange.

Astfel cuiva cu metabolismul scăzut i se va putea depista THC in sange si dupa 9 zile. O altă variabilă este grăsimea. Ea poate asimila THC-ul şi îl poate păstra mai mult timp. La fel şi nicotina, se „amestecă” cu grăsimea, spre deosebire de alte substanţe care rămân „afară”.  Potrivit studiilor persoanele supra-ponderale nu pot fi depistate dacă au THC in sange după 2-3 zile, el fiind practic ascuns(asimilat) în grăsimile din corp. Dar asta nu iese la un drog test!

Cum accelerezi metabolismul ca sa elimini thc din sange?

Accelerarea metabolismului se poate face consumând multe calorii. Practic mănânci multe produse care conţin cât mai multe calorii.  Cei mai mulți se vor întreba „in cat timp iese thc din sange?” răspunsul este simplu: depinde cât de accelerat este metabolismul tău și cât de multe calorii consumi! Dacă vrei să nu mai ai thc in sange, trebuie să consumi alimente cu multe calorii, care sunt: alunele, nucile, migdalele, arahidele. Desigur, tot ce este făcut din cereale, are multe calorii (chiar și un castron de cereale expandate cu lapte).

Ciocolata neagră(amară) si cea cu lapte, au peste 500 kcal/100g. Dintre alimentele cu continut mare de calorii mentionez preparatele din carne ce contin porc (slanină, grasime, carne): salam, tobă și slanină. Cel mai mare conținut de calorii per 100g îl are uleiul de măsline.

Dacă ai THC in sange si nu ai test, trebuie să faci ceva?

marijuana-thc-drog-testDacă ai consumat marijuana si ai thc in sange, nu trebuie să faci nimic. Punând cap la cap ideile, mi-am dat seama că organismul nostru în faţa consumul de marijuana manifestă un comportament de auto-apărare. Va elimina singur THC din sange, dacă ai răbdare! Cei care au consumat sau consumă, ştiu că după o „iarbă bună”, când „starea” se isipeşte sau chiar în stare, te apucă o foame cu o poftă nebună.

De cele mai multe ori alimentele consumate cand ai THC in sange, sunt mai degrabă ciudate decât fireşti. Dacă ar să mânânci când nu esti influentat de THC, sigur esti mai pretentios, sau mai atent!

Pofta de mancare – mecanismul de auto-apărare care consumă THC -ul

Multe studii au dovedit cum consumul de marijuana crește si pofta de mâncare, nu doar pofta de viață. Cu alte cuvinte, creşterea poftei de mâncare, care considerăm că ne face bine, este defapt un modul de auto-apărare. Îmi pare extrem de interesant cum la nivel inconştient abordăm o atitudine care ne face bine, dar o conştientizăm sub alt aspect, sub forma unei plăceri ce nu are legătură cu se întâmplă în interiorul nostru.

După ce am savurat o masă copioasă cu produse ciudat combinate, „starea” dispare considerabil. Pe semne că metabolismul este accelerat de cantitatea de calorii, si astfel ai mai putin THC in sange. După masă apare o tendinţă de somnolenţă sau de relaxare.

Dacă dorești să te scoți din stare, fie ca să mai consumi un cui, fie ca să nu mai ai THC in sange, mânâncă!

La început ți-am spus in cat timp iese marijuana din sange, dar dacă vrei să te simți mai bine … imediat, răspunsul este CALCIU EFERVESCENT. 3 pastile la un pahar de apă, băut rapid. Dacă ai THC in organism, inseamnă că pierzi calciu. Din acest motiv poți să leșini sau să îți pierzi conștiința! Consumul de marijuana distruge calciul din organism, din acest motiv, laptele sau brânzeturile taie efectul thc.

Citeste despre testul care arata dacă ai thc in sange… Gombos, Justin – Fooling The Bladder Cops – The Complete Drug Testing Guide


Articol etichetat cu:

Primeste zilnic
Ce-i mai bun

cititorii fideli primesc cele mai noi articole pe email

Multumim pentru inscriere!

A aparut o eroare!

Comentarii 69 Pareri

  1. cristian cristian
  2. Andrei Andrei
  3. Nimeni Nimeni
  4. LD LD
  5. elena elena
  6. Marius Tenismenul Marius Tenismenul

Spune parerea ta!

 

Sus