Tu cum ai schimba lumea? Ce ai face pentru umanitate?

Dacă ai avea la dispoziţie o oră să schimbi lumea, sau să zicem o zi, timp în care ai putea să faci absolut orice, ce ai face? Chiar la nivel utopic, ce ai alege în acel moment? Pentru a schimba lumea, e nevoie de o idee!

Ce as face eu pentru a schimba lumea?

Am stat şi m-am gândit ce aş face eu.  Având în vedere că aş sti ce vrea fiecare om în parte, aş transpune în realitate toate dorinţele (pozitive) , visele tuturor oamenilor (including me) de pe această planetă în aşa fel încât să nu mai trebuiască să facă lucrurile care nu le plac. Să fie mulţumiţi de existenţa lor în aşa fel încât să nu-şi poată dori mai mult decât au. Si nu ma refer doar la nivelul material. Oricum, daca la nivelul material totul e in regula, aşa vom fi mai deschişi şi liberi pentru cel spiritual. În plus, toate gândurile negative, toate fricile şi ruşinile, vinovatia, tot ce poate fi distructiv în mintea unui om, aş transforma în ceva creativ, în pozitivism, în iubire, curaj şi voinţă. Însă mă mai gândesc, pentru că nu ştiu încă dacă doar atât aş face, mă gândesc ce altceva ar mai fi de „folos”…

As vrea ca macar pentru o clipa sa fim uniti in simtire. Sa ne simtim unii pe altii, sa simtim natura ce ne inconjoara si sa fim plini de compasiune. As schimba lumea in asa fel incat toate barierele dintre oameni sa dispara! Sa fim fericiti!

Tu ce ai face? Cum ai schimba lumea sau cum ar arata lumea ta?


Articol etichetat cu:

Primeste zilnic
Ce-i mai bun

cititorii fideli primesc cele mai noi articole pe email

Multumim pentru inscriere!

A aparut o eroare!

Comentarii 9 Pareri

  1. RALUCA RALUCA
  2. Malina Malina
  3. smart and funny smart and funny
  4. smart and funny smart and funny
  5. smart and funny smart and funny

Spune parerea ta!