Primeste zilnic
Ce-i mai bun

cititorii fideli primesc cele mai noi articole pe email

Multumim pentru inscriere!

A aparut o eroare!

Cum să folosim ulei de masline pentru par?

Beneficiile utilizării uleiului de măsline asupra poboabei capilare și nu numai au fost proclamate de secole. Uleiul de măsline, în ultima perioadă mai ales, a început din nou să-și crească nivelul de popularitate ca și produs de înfrumusețare.

Ceea ce face pentru corpul tău, pentru întregul organism prin interior ca și produs nutritiv, o face și pentru partea exterioara a corpului ca și ajutor de înfrumusețare. Va recomand astfel ulei de masline pentru par, ten, dinti, piele, unghii.

Unul dintre aceste beneficii ale uleiului de măsline se răsfrânge asupra părului. Cea mai bună metodă de a folosi ulei de masline pentru par este de a face un de balsam de păr din el. Procesul este simplu, dar beneficiile și efectele sunt satisfăcătoare.

Tratament cu ulei de masline pentru par

  • Turnați jumătate de cană de ulei de măsline într-un vas în care să-l puteți încălzi vreo 20 de secunde, sau până se încălzește puțin.
  • Puneți un prosop pe umeri pentru a vă proteja îmbrăcămintea.
  • Puneți o cantitate mică de ulei de măsline în palmă și masați-vă părul. Dacă aveți un scalp uscat, masati o cantitate mică de ulei și pe scalp; dacă aveți părul gras, atunci masați doar părul, lăsând fără ulei aproximativ un centimetru distanță de la scalp. Repetați procesul de masaj cu mici cantități de ulei până vă acoperiți tot părul cu ulei de măsline.
  • După ce ați terminat, prindeți-vă părul și acoperiți-l cu o bonetă de plastic pentru duș.
  • Relaxati-vă 30 de minute, timp în care uleiul de măsline vă tratează părul.
  • După cele 30 de minute, clătiți părul cu un șampon bând pentru piele. După șamponare clătiți și aplicați un balsam, pe care îl folosiți probabil în mod frecvent. Clătiți foarte, foarte bine – clătirea părului este foarte importantă, este chiar o arta.

Veți observa că uleiul de măsline face părul să fie mai moale, mai ușor de pieptănat,mai strălucitor și mai sănătos. Folosind ulei de masline pentru par, veti vedea modificari inca de la primele utilizari.

 

Discuții: 5 păreri

  1. noni noni
  2. Noni Noni
  3. Cristina Cristina

Lasă un răspuns

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.