Viata e un tablou la care lucrezi zilnic! Picteaza-l cu dragoste!

De la nastere si pana la moarte, intreaga viata poate fi plasata in interiorul unui tablou, pe care fiecare dintre noi si-l pictează în fiecare clipă. Pictura acestuia e undeva dincolo de timp şi spaţiu, deoarece fiecare imagine apare în tablou instantaneu, iar cu cât viaţa este mai lungă, cu atât scenele tabloului sunt multiple şi diverse.

În acest tablou al vieţii, apar si alte personaje, asa cum si tu apari in tablourile altora, insa tu nu esti tabloul ceilorlalţi cum nici ei nu sunt tabloul tau. Pur si simplu ei, ca si tine, aleg sa apara in alte tablouri, apariţii care atrag după sine schimbări de peisaje.

Oriunde te-ai afla in lumea aceasta, esti limitat de propriul tablou, iar din limitele acestuia poţi ieşi doar în momentul morţii, momentul în care rama se deschide şi tu te risipeşti în Univers. Aceasta limitare a vietii nu este un impediment, ci o deschidere mentala mai mare.

Picteaza tabloul vietii cu dragoste si din pasiune

Tabloul vieţii e propria-ţi creaţie nemarginita, pe care, dacă eşti atent, poţi să îl valorifici la maxim. Poţi să fii propriul tău maestru în a descoperi fiecare clipă şi de a alege cât mai multe imagini colorate, imagini cu substrat. Mesajele pe care imaginile vieţii tale le transmit pot avea o mare influenţă şi în imaginile tablourilor alăturate. Vieţiile noastre sunt conectate cu ale celorlalţi, oricât de mult ar vrea unii dintre noi să creadă că suntem separaţi, că suntem singuri. Pur si simplu se intrepatrund. Ei bine, nu suntem singuri. Asa cum întreaga natură face parte din tabloul nostru, tot aşa şi noi facem parte din tabloul Universal. Cu toţii, cu tot ce e lângă noi, întregim tabloul vieţii pe pământ şi chiar în spaţiu.

Trebuie să te avertizez că tabloul vieţii are limite, de timp şi spaţiu. Acum patul din tabloul meu mă aşteaptă – o lenjerie portocalie cu flori albe îmi trimite mesaje hipnotizante.

Pictează cu grijă fiecare clipă din viaţa ta! Pensula, culorile, emotiile, toate sunt la tine!


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *