Am slăbit cu post cu apă 14 kg – Slăbește sănătos, natural și gratuit

Ascultă acest articol:

Am slăbit cu postul cu apă 14 kg în 35 de zile și multe altele au fost beneficiile postului cu apă! Și tu poți să slăbești cu un post cu apă și să ajungi în punctul în care îți dorești, de aceea vreau să îți spun povestea și concluziile mele legate de această minunată terapie care mie mi-a schimbat viața! Nu e nevoie să ții un post de 35 de zile, dar nici nu e exclus!

Cum să slăbim natural și gratuit cu post cu apă

Kilogramele în plus – aceasta este clar una dintre problemele acestui secol și se datorează în special stilului de viață haotic, dar și resurselor atât de bogate de fast-food, de mâncare lipsită de viață. Stresul, care este atât de comun acestui nou stil de viață pe care l-am abordat în ultimele decenii, lipsa de mișcare datorită locurilor de muncă, traumele emoționale pe care le purtăm cu noi și pentru care nu avem suficient timp să le rezolvăm, poluarea din ce în ce mai ridicată, folosirea a tot felul de substanțe care nu fac decât să dăuneze, toate acestea duc la diverse blocaje care se transpun în planul fizic sub forma acestor kilograme în plus.

Mâncatul emoțional, compulsiv, a ajuns să ne stăpânească, astfel încât să nu înțelegem de ce ne îngrășăm. Nici nu ne dăm seama când și de ce se întâmplă acest lucru, mai ales că mulți dintre noi nu mai avem timp suficient pentru Sine.

Din acest motiv, repausul alimentar vine ca o soluție extraordinară care nu doar că te ajută să slăbești, dar care te ajută să te trezești, să te vezi unde de te afli, să te reeduci și să devii conștient de toate aspectele pe care nu ai reușit să le vezi până în prezent! Eu am slăbit, clar și tu vei slăbi dacă chiar îți dorești asta!

În urma postului cu apă, scăpăm natural și gratuit de cele mai multe toxine din corp. Când am slăbit 14 kg, am eliminat multe toxine, multă energie veche. Toxinele le găsim adesea în țesutul adipos de care nu avem nevoie, dar care se formează ori de câte ori mâncăm mai mult decât este necesar. Prin eliminarea țesutului adipos, scăpăm de un surplus nenecesar, de toxine care ne scad din calitatea vieții. Astfel ne vom detoxifia, vom regenera întreg organismul, îl vom reseta și vindeca.

Dacă chiar îți dorești să slăbești, dacă simți cu toată ființa ta că e nevoie de o schimbare în viața ta, să știi că postul cu apă nu te ajută doar să slăbești, face mult mai mult de atât! Te ajută să te regăsești, să te conectezi cu Sinele tău Superior, să te accepți și să începi să te manifești la potențial maxim.

De aceea, în videoul în care am vorbit despre slăbit, am spus că nu recomand postul pentru cei care doar vor să slăbească și asta pentru că trebuie cu adevărat să ți-l asumi! Trebuie să înțelegi pentru început despre ce este vorba și să fii cu adevărat pregătit pentru schimbarea ce urmează să vină în viața ta! În cazul în care nu ești pregătit, vei fi dezamăgit și asta doar pentru că ai așteptări! Eu am slăbit, dar nu acesta a fost scopul principal!

Un post cu apă trebuie să fie îmbrățișat fără vreo urmă de așteptare, cu deschidere, recunoștință, încredere și cu intenții puternice!! Intențiile puternice te ajută să îți păstrezi vie dorința de transformare! Dacă aceasta este prea slabă, vei renunța mult prea repede, dar asta nu este o problemă!! Fiecare face cum simte că este cel mai potrivit.

Pierderea în greutate fără riscuri în timpul postului cu apă

Postul că apă este o terapie foarte puternică, drastică, dar care nu prezintă riscuri atunci când este făcută corect și cu încredere! Da, este perioadă în care renunți de tot la mâncare și bei doar apă! Se începe cu pași mici și se avansează ușor, pentru a pregăti organismul și mentalul, pentru a-l observa și pentru a vedea cum reacționează. Așa am slăbit, chiar dacă nu acesta a fost scopul principal al postului cu apă.

Am slabit 14 kg in 35 de zile de post cu apa

Postul cu apă este cea mai rapidă modalitate de a slăbi din punctul meu de vedere, dar este foarte agresivă, în sensul că pe parcursul postului apar foarte multe simptome ca urmare a procesului de curățare! Trebuie să te gândești că ani de zile i-ai tot dat organismului și a acum e timpul în care, cu dureri, amețeli, slăbiciuni, scapi de suferința pe care ți-ai adus-o în corpul fizic, emoțional și mental. Dar când ai un scop, când motivația ta muntă munții, toate acestea sunt nimicuri pe care le îmbrățișezi, pe care le accepți ca făcând parte din proces!

Să nu îți fie frică de durere și de tot ceea ce simți în postul cu apă. Durerea, toate senzațiile ce apar în corp, ele au fost în permanență acolo, doar că nu le-ai lăsat să se manifeste și le-ai îngropat în mâncare, băuturi diverse, emoții puternice, etc. Acum, prin postul cu apă, ai ales să te deschizi și le lași pe toate să iasă și să părăsească corpul tău căci nu mai e nevoie de ele! Vrei să scai de tot ce te ține în stagnare, vrei să fii fericit, să te bucuri de viață și de capacitățile tale la maxim, așa este?

Din acest motiv ești pregătit acum să slăbești, să renunți la greutatea care te face să mergi mai greoi prin această viață! Vrei ca atunci când te uiți în oglindă să o faci cu drag și să îți placă ce vezi, nu să eviți să o faci. Vrei să nu te mai gândești și să te stresezi cu ce anume o să te îmbraci, pentru că hainele se vor așeza minunat pe tine!

Cum am spus, dacă postul cu apă este făcut corect, nu există riscuri. În primele 4-5 zile se elimină multă apă și slăbești cam la 1 kg pe zi. Organismul nostru este o ființă inteligentă și știe cum să facp ce este mai bine pentru noi. Va începe mai apoi să elimine câte puțin! Este incredibil că după un post cu apă nu rămâi cu surplus de piele atârnând, face el corpul cum face de arăți incredibil după un post cu apă.

Pentru a evita însă riscurile, chiar înainte de a începe un post cu apă ca și cură de slăbire, va trebui să te documentezi foarte bine! Trebuie să știi de fapt ce este un post cu apă, cum se ține un post cu apă, cum să faci revenirea dintr-un post cu apă, toate acestea sunt informații cheie necesare pentru a ține post cu apă corect, lipsit de riscuri.

Ce riscuri sunt dacă slăbesc rapid în postul cu apă

În timpul postului cu apă nu există că slăbești rapid! Ce-i drept slăbești mai mult în primele zile, însă mai apoi slăbești destul de echilibrat! Cel puțin, în contextul dat în care nu aduci nimic în corpul fizic, nu e prea mult cât slăbești în postul cu apă. Eu am slăbit mult în primele zile ale postului. În primele 4-5 zile am slăbit aproximativ câte 1 kg pe zi, însă mai apoi scăderea în greutate s-a echilibrat. Am slăbit cât a fost necesar pentru că organismul este o sumedenie de ființe vii care știu cum e cel mai bine!

Am slăbit frumos, fără riscuri! Atunci când te încredințezi ființei tale, vei avea doar de beneficiat! Vei știi care este drumul, vei ști de unde să începi, când să te oprești și ce să faci pe parcurs.

Cu toate acestea, atenție, pot exista riscuri în cazurile de bulimie, anorexie, cazuri în care postul cu apă se recomandă doar sub strictă supraveghere!

Cât slăbesc cu post cu apă?

Te întrebi cât slăbești în postul cu apă? Ei bine, asta nu vei ști până nu încerci. Afirm acest lucru pentru că fiecare persoană slăbește diferit, în funcție de diverse aspecte personale. Eu am slăbit 14 kilograme, alte persoane au slăbit mult mai mult sau chiar mai puțin, nu există o regulă anume, nu se poate ști pănă ce nu experimentezi!

Cert este că în primele 4-5 zile de post cu apă slăbești cel mai mult, iar mai apoi corpul se adaptează și slăbește într-un mod atât de frumos și natural! Sunt zile în care e posibil să slăbești doar 100 de g chiar dacă nu ai mâncat nimic și ai băut doar apă, însă este un proces lung în care trebuie să ai maximă încredere în ceea ce decide corpul! Am slăbit 14 kilograme în contextul ăn care nu am făcut prea multă mișcare. Sunt persoane care reușesc să facă multă mișcare fizică în timpul postului și astfel slăbesc mult mai mult!

Cât am slăbit în postul cu apă de 35 de zile

ZIUAKG
172,90
271,70
370,55
470
568,90
668,05
767,65
867
966,60
1066,30
1165,80
1265,50
1365,30
1465
1564,75
1664,25
1763,90
1863,70
1963,40
2063,20
2162,70
2262,15
2361,90
2461,70
2561,30
2660,70
2760,35
2860,15
2959,90
3059,50
3159,30
3259,20
3359
3458,90
3558,70
Evoluția scăderii in greutate pe parcursul postului cu apă de 35 de zile – cât am slăbit pe zile

În total, după cele 35 de zile cu apă am slăbit 14,2 kg și pe lângă asta, m-am vindecat de o afecțiune hormonală veche!

cat slabesti in postul cu apa - Am slabit cu postul cu apă 14 kg - inainte de post și dupa postul cu apă
Am slabit cu postul cu apă 14,2 kg – Imagini care arată cât am slăbit în postul cu apă – Poze inainte de post și dupa postul cu apă

Dacă o să urmărești întreg serialul de pe youtube – Postul cu apă – poți să observi cum am slăbit de la o zi la alta. Am slăbit frumos și sănătos, am scăpat de grăsime și de informații vechi de care nu mai era nevoie.

De ce, cum și cât slăbești în postul cu apă

În primul rând, în timpul unui post cu apă slăbești pentru că nu mănânci absolut nimic. Din moment ce aportul caloric este zero, este firesc ca procesul de slăbire să fie atât de ușor și rapid!

Postul cu apă am putea spune că este cea mai eficientă cură de slabire. Este doar cu apă, ceea ce înseamnă că este aproape gratuită (pentru mine a fost pentru că am consumat doar apă de fântână)! Bei doar apă, deci nu te preocupi cu ce ai sau nu voie să mănânci, de-abia în momentul în care începi revenirea din post. În acest fel ai și mai mult timp pentru tine! Slăbești rapid, deci rezultatele sunt garantate!

În timpul postului cu apă, eliminarea toxinelor și dizolvarea grăsimilor este un proces firesc care duce la slăbit și la remodelarea corporală. Procesul de detoxifiere, de curățare și de vindecare are un rol extraordinar asupra întregului organism, ducând la întinerire și la prelungirea duratei de viață a organelor. Scăpând de kilogramele în plus, avem șansa să aducem echilibrul în viața noastră.

Am slăbit cu postul cu apă și am simțit cum îmi dau voie să fiu EU după atâta timp! Am renunțat la zidurile pe care tot eu le construisem ca să mă “protejez”. Am slăbit și am ales să nu mă mai simt vinovată sau să îmi fie rușine! Am reușit după ce am slăbit să îmi dau voie să fac mult mai multe, să îmi activez potențialul creator care era în stare latentă înainte de a slăbi! Am slăbit și îmi doresc și tu să reușești!

Slăbirea în postul cu apă are loc prin accelerarea metabolismului. Deoarece corpul nu este preocupat deloc cu digestia alimentelor așa cum se întâmplă în mod normal, el acum are timp pentru cu totul alte activități! Întreg metabolismul este activat și se funcționează în acest sens pe toate nivelele. E ca atunci când alegem să facem curățenie într-o casă.

Pentru a fi o curățenie eficientă, totală, trebuie să luăm fiecare obiect din casă și să îi dăm atenția cuvenită, să îl ștergem, să îl îndepărtăm dacă nu mai este nevoie de el sau dacă este stricat. Tot așa se întâmplă și în timpul postului. Dândui-se această ocazie, corpul începe să revizuiască fiecare organ, să vadă ce este în plus, ce este bolnav și așa începe să elimine celulele moarte, celulele bolnave, tot ce e surplus și îngreunează procesele normale.

Mai apoi, când procesul de curățare este gata, trebuie să fim pregătiți pentru revenirea din post care se face cu mare blândețe, cu multă iubire de viață, cu respect pentru templul sufletului nostru, adică acest minunat corp. Așa te vei bucura multă vreme de kilogramele pierdute și te vei menține sănătos! Cu cât vei aduce mai multă viață în corpul tău, cu atât te vei bucura de o viață lipsită de boală și suferință.

Posturile repetate sunt cheia succesului și nu doar în procesul de slăbire! Atunci când ne obișnuim corpul și mintea cu acest sistem, acestea știu cum să gestioneze situația de fiecare dată.

Dacă dorești să urmărești experiența mea din timpul postului cu apă de 35 de zile, te invit să urmărești pe youtube ce am experimentat în cele mai multe dintre aceste zile, dar și să afli informații prețioase despre postul cu apă! Acesta este playlistul video-urilor din perioada postului și dacă îl urmărești pe primul, va trece automat la al doilea și mai apoi al treilea și tot așa! Dacă ai întrebări sau ai nevoie de susținere, aștept să îmi scrii!


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

2 răspunsuri la „Am slăbit cu post cu apă 14 kg – Slăbește sănătos, natural și gratuit”

 1. Avatar Carmina Bodeanu
  Carmina Bodeanu

  Buna.
  Am citit articolele si te felicit.
  Foarte interesant totul.
  Multa sanatate!

  1. Multumesc din tot sufletul! Sanatate la toată lumea!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *