Arta impacarii – şarlatan la drumul mare

arta impacarii despartiri certuri relatii

Esti Pe Cale Sa Descoperi Secrete Rare Din Spatele Opririi Unei Despartiri, A Unui Divort Sau Recuperarii Fostului Sau Fostei…Chiar Daca Acest Lucru Pare Complet Imposibil

Aşa începe introducerea într-o viclenie: arta impacarii.info nu este primul site de acest gen care vinde cărţi, informaţii, cică utile pentru a face nu ştiu ce performanţe. De-ar fi de marketing, de a face bani, de a porni o afacere, poate aş trece cu vederea, dar fiind vorba de trucuri şi sfaturi pentru a-ţi salva relaţia de la despărţire, este total absurd.

Arta impacarii

În primul rând profită de naivitate. Cei naivi vor cumpăra, cei care nu se opresc puţin din haosul din mintea lor, să contempleze la ce se întâmplă cu viaţa lor, vor cumpăra. Nu cred că vor cumpăra cei care înţeleg de ce se anunţă o despărţire în relaţia lor.

despartiri certuri relatii

Tu înţelegi de ce ai ajuns la despărţire?

Există 3 tipuri de relatii: prima relaţie, relaţia copiilor, a doua este relaţia tinerilor, şi a treia este relaţia adulţilor. Toate acestea 3 au caracteristici diverse dar şi unele comune, ceea ce este mai important că sunt doar o idee, o bază, fiecare putând fi disecate în multe alte tipuri.

La copii relatiile sunt extremiste. Azi eşti aşa mâine eşti altfel. Lipseşte responsabilitatea din viaţa lor şi normal să lipsească şi în relatiile pe care le au. De aici poţi înţelege că dacă eşti o victimă, să nu te preocupi, încă ai multe de învăţat şi tu şi cel care te părăseşte. Nu dramatiza căci viaţa în doi se rezumă la mai mult decât la secualitate, distracţie, prieteni, întâlniri … se întâmplă multe alte lucruri. Ai răbdare nu încerca trucuri psihologice sau NLP că nu va ţine.

La al doilea tip, tinerii, abordează relatii uşoare. Acest tip face introducerea la unii, la responsabilitate. După 18 ani majoritatea prind responsabilităţi în viaţa lor, aşa că se poate observa această schimbare şi în relatii. Gustul dragostei este la unii, majoritatea confundând dragostea cu o satisfacere strict materială, trupească. Bărbaţii sunt des vizaţi de atitudinea asta căci rezumă în sinea lor relaţia la secualitate, din păcate această energie a secualităţii se isipeşte, e ca o nălucă, moment în care părăsesc sau înşeală.

Valoare unei relatii se găseşte în legătura invizibilă, fără cuvinte, fără gesturi, fără fapte, dintre cei doi, legătură care le spune la amândoi că sunt bine, că sunt iubiţi, că sunt fericiţi aşa cum sunt. Acest al doilea tip, relaţia tinerilor, este punctul în care majoritatea îşi stabilesc gusturi, află ce le place şi ce nu le place, şi cimentează informaţia în ei. Problema e că dacă se anunţă o despărţire, nu o privi ca pe o pierdere, ci ca pe o experienta, o lectie, un capitol din viata ta.

În primă fază pierzi persoana respectivă, dar în altă fază ai posibilitatea să simţi discrepanţa dintre voi. Nu poţi obliga pe cineva să te accepte cum tu nu poţi face pe cineva să se schimbe căci aşa vrei tu. În relaţie nu e ca la servici, plăteşti angajatul mai mult, puţin şi îţi face treaba fără să comenteze, în relaţie dacă nu există înţelegere reciprocă nu ai ce să lucrezi la altceva. Înţelegere, respect şi responsabilitate !

Al treilea tip eu personal nu l-am savurat, dar ştiu că aici încep oamenii să îşi trăiască viaţa cum nu au făcut-o până acum, dar tot aici se plafonează, îşi îngroapă visele, plăcerile şi dorinţele în mormanul de responsabilităţi şi alte chestii serioase pe care singuri şi le aduc în viaţă cu diferite motivaţii care, nostim, pe parcurs capătă o nuanţă atât de dură încât ajung să spună mulţi “nu mai am ce altceva să fac, mi-a trecut timpul”.

Să ai o despărţire în acest punct al vieţii tale este o mare treabă. Din nou, n-o vedea ca pe o tragedie, chiar dacă ai copii, chiar dacă au fost atâţia ani numai bine, priveşte totul ca pe o oportunitate. Ai ocazia să faci ceva cu viaţa ta. O despărţire nu vine degeaba, ea sau el nu se schimbă deodată. Dacă te simţi ofensat/ă, lasă deoparte acest sentiment căci nu face decât să-ţi hrănească egoul şi să nu vezi binele care se anunţă la amândoi.

Îţi pot spune doar să nu cumperi cărţi de specialitate sau alte publicaţii care spun că te pot ajuta să te împaci cu iubitul sau iubita, în rest totul este particular, nu se generalizează problemele de cuplu, în orice tip de relaţie te-ai afla. Arta impacarii este dincolo de ceea ce gasesti in carti sau opere de specialitate. Arta impacarii consta in discutii deschise si sincere, in acceptarea unor decizii. Asa ca nu cauta sa gasesti arta impacarii scotocind internetul, ci fata in fata cu persoana potrivita.


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Bogdan Cristescu

Păreri și impresii:

6 răspunsuri la „Arta impacarii – şarlatan la drumul mare”

 1. caut femeie pentru prietenie de lunga durata

 2. Este cam ciudat.

  De exemplu arta-impacarii.com este detinuta de petric victor care mai detine si copil-inteligent.com marirea-sanilor-natural invat-engleza.com

  Nu este evident ca nu este asa priceput in asta? Este o afacere, probabil ii chiar singur…

 3. Se vede ca ne mananca invidia pe unii

 4. Avatar Cristi
  Cristi

  bun comentariul , mai ales cum incadrezi cele trei categorii de relatii ( la care nici nu m-am gandit ) 🙂 ma gandeam eu ca e ceva la mijloc despre oferta, si ca trucurile psihologice ar functiona decat la inceput , pe-urma …. prapastie . deasemenea apreciez modul de descoperire prin propria experienta , chiar daca pare usturatoare ( nu credeam ca voi zice asta vreodata ).
  sa nu uit : Intelegere , Respect , Responsabilitate 😀

 5. zi sincer: MACAR ai cumparat acel ghid de pe artaimpacarii.info???
  daca nu ai citit ce scrie acolo, inseamna ca habar nu ai ce vorbesti!
  Chiar as fi curios sa vad ce raspuns imi dai! poate chiar direct pe email daca poti. Abia astept!

  1. Avatar antiVlad
   antiVlad

   Sunt de acord cu autorul articolului, nu exista “reteta” de impacare. Evident ca artaimpacarii.info este un bussines si intotdeauna vor exista si cumparatori. Merita sa citesti doar de distractie…parerea mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *