Atlantida – continentul scufundat, imperiul disparut

Atlantida – continentul scufundat, imperiul disparut

Situată în Atlantic, dincolo de coloanele lui Hercule, cel puţin în majoritatea textelor „istorice” (dar adesea a fost localizată şi în altă parte), continentul scufundat Atlantida a alimentat imaginaţia scriitorilor. Francis Bacon, în secolul al XVII-lea, de exemplu, vede în Atlantida cetatea ştiinţifică ideală (Nova Atlantis, 1627), în timp ce suedezul Olav Rudbeck face din ea o alegorie a propriei lui ţări, ca leagăn al civilizaţiei (Atland sau Manhbem, 1679-1702). Apoi, în ochii catalanului Jacint Verdaguer, continentul dispărut trece drept scopul secret al echipei lui Cristofor Columb (Atlantida, 1876).

Gerhart Hauptmann o ia drept simbol al dragostei imposibile a unui savant pentru o actriţă (Atlantis, 1912). Cât despre Pierre Benoit, el reduce ceea ce a devenit un mit la aventura pe jumătate mondenă, pe jumătate fantastică a doi ofiţeri francezi în regatul Antinea (Atlantida, 1919). Tema legată de continentul scufundat Atlantida reapare cu o forţă nouă la autorii pasionaţi de fantastic, precum S.A. Coblentz (The Sunken World, 1928), Conan Doyle (Oraşul din hău, 1929) sau Dennis Wheatley (Descoperirea Atlantidei, 1936). Ea îi inspiră, în fine, pe autorii de science-fiction, mai ales pe Frances Ashton (Alas, That Great City, 1948) şi pe E.E. Smith (Triplanetar, 1950) fără a-l uita pe Aleksei Tolstoi.

Ce trebuie să credem despre aceste valuri de cerneală? Mit? Legendă? Temă literară sau realitate? În Timaios şi Critias, Platon se face interpretul mărturiilor – unii spun poveştilor – care îi erau cu mult anterioare. Nouă mii de ani ar despărţi, într-adevăr, povestea iniţială a atlanţilor şi relatarea pe care o face Solon lui Critias.

Continentul scufundat – Atlantida, paradisul terestru

continentul scufundat atlantida

continentul scufundat Atlantida apare ca un paradis terestru care, protejat de zei, datorează totul ingeniozităţii şi virtuţilor oamenilor: „Locuitorii dobândiseră — spun protagoniştii lui Platon – bogăţii atât de multe încât, fără îndoială, niciodată înaintea lor nicio casă regală n-a avut la fel şi nici una nu va avea în viitor… Ei culegeau de două ori pe an produsele pământului; iarna foloseau apele cerului; vara cele pe care le dădea pământul, dirijând valurile în afara canalelor.

Şi mai departe: „Când se făcea întuneric şi când focul sacrificiilor se răcea, toţi îmbrăcau frumoase robe de azur-închis şi se aşezau direct pe pământ, în cenuşa sacrificiilor lor sacramentare. Apoi, noaptea, după ce stingeau toate luminile în jurul sanctuarului, ei judecau şi supuneau judecăţii dacă vreunul dintre ei îl acuza pe un altul că a comis vreo infracţiune. Când dreptatea era făcută, ei gravau sentinţele, ziua stabilită, pe o tablă de aur, pe care o consacrau pomenirii. Dar „când elementul divin a început să scadă în ei şi să domine caracterul uman”, aceştia au meritat pedeapsa lui Zeus.

Continentul scufundat Atlantida a fost un imperiu colonizator superb: „În această insulă mai mare decât Libia şi Asia la un loc, regii întronaseră o mare şi admirabilă putere care se întindea din Libia până în Egipt şi din Europa până la Tyrenia. Este vorba de o putere care mergea cu semeţie în Europa şi Asia laolaltă, venind dintr-o altă lume situată în oceanul Atlantic.” Dar, urmează Platon: „Au fost cutremure de pământ şi inundaţii extraordinare şi, timp de o singură zi şi o singură noapte, Atlantida s-a scufundat în ocean şi a dispărut.

“Cum menţionează Serge Hutin (Les Civilisations inconnues, 1961) existenţa istorică a Atlantidei ar fi o ipoteză foarte comodă. Ea ar explica mai ales unul dintre paradoxurile Egiptului vechi, care pare a fi trecut brusc de la preistorie la o civilizaţie din cele mai rafinate. „De unde (între altele) tentaţia […] de a vedea în cele trei piramide de la Ghizeh edificii atlante, construite înainte de domnia faraonilor, cărora mai târziu le-ar fi folosit drept morminte.

Anumiţi autori au mers mai departe în investigaţiile lor. Reunind într-un mod sincretic diverse tradiţii, antropozoful şi ocultistul german Rudolf Steiner (1861-1925) dă detalii, prin viziunile sale, asupra atlanţilor. Aceştia gândeau în imagini şi se deplasau cu mare viteză în vase aeriene utilizând energia plantelor… Elita se strângea în Asia Centrală şi primea aici o instruire care o făcea să ajungă la cunoaşterea divină. Regăsim aici mitul Aggartei.


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Bogdan Cristescu

Păreri și impresii:

27 de răspunsuri la „Atlantida – continentul scufundat, imperiul disparut”

 1. Se trimite din Arad România Europa
  A sosit timpul să cunoaştem pe bază de documente

  I . ISTORIA OMENIRII . ISTORIA DACILOR.
  DESCOPERIREA RAIULUI TERESTRU

  1)Introducere …
  2) Localizarea GRĂDINII EDENULUI ,în decursul veacurilor, a fost cercetată şi recercetată.Întrucât ,la ora actuală , pe temă existenţei şi localizării grădinei circulă mai multe teorii precizăm:
  a) Dacă ,cineva declară că Raiul Terestru a existat într-un anumit loc pe Terra ,
  fără să prezinte dovezi materiale controlabile,provenite din mai multe surse,între care şi de la SUPER-CIVILIZAŢIA EXTRA-TERESTRĂ pozitivă , iar acolo,în spaţiul prezentat , realmente –
  -nu se află lucrurile descrise în Biblie ,
  – nu se află topice în care să aflăm informaţii despre ce se afla în Edenul Terestru,
  -nu aflăm informaţi ascunse cu evenimentele ce au condus la dispariţia Raiului Terestru
  SĂ NU-L CREDEŢI ! Informaţia este eronată…Raiul Terestru nu a existat in acel loc!
  b) EDENUL SI GRĂDINA EDENULUI DE PE TERRA ASCUND O TAINĂ,UN LUCRU CARE NU POATE FI CUNOSCUT PÂNĂ LA SOSIREA TIMPULUI PRESTABILIT .Acest lucru este TEMPLU SFÂNT AL EDENULUI .
  c)Plecând dela necesitatea dovezilor materiale, relatate la litera a de mai sus, ŞI EXISTENŢA UNEI TAINE care împiedecă cunoaşterea,subsemnatul Expert Judiciar Teodor Ardelean descriu în acest articol TAINA şi dovezile decoperite care ATESTĂ ,Raiul Terestru în Ţara Zărandului din Dacia de Apus.
  d)Dovezile pe care se sprijină descoperirile noastre,printre altele, sunt :
  -Biblia, Facerea Cap. II vers 8-15. Facerea Cap. II vers 8-15 , Apocalipsa Cap.16 vers 12,Ieremia cap. 50 vers 38 şi Cap. 51 vers 36, Isaia Cap. 41,piesa arheologică în limba Edenului numită Scriptu-lu Ra (Sfânta Scriptură) , piesele arheologice numite Petroglife ,scrise în limba Edenului ,descoperite în China şi Australia, Harta Dacia Antică cu textul camuflat, scris în limba Edenului , scrisoarea cu text în limba Edenului (transmisie cosmică ) formulat şi expediat din Raiul Cerului,din Heaven, prin Fax pe data de 6 iulie 20l1 la sediul www Baricada .ro Arad pentru Expertul Judiciar Teodor Ardelean,harta reliefului din Ţara Zărandului elaborată in anul 2008 de către specialişti din Socetatea Naţională de Îmbunătăţiri Funciare SA Arad,Fotograiii de pe piesele arheologice realizate de către psersonalul de specialitate din Biroul de Criminalistică a Poiliei Arad ,
  fotografiile satelitului american din judeţul Arad,România,Europa, topice din Ţara Zărandului, dovezi ştiinţifice a catastrofei dinŢara Zărand,informatii istorice din antichitate Traducerea textelor scrise in limba Edenului de către Expertul Judicir Teodor Ardelean cu ajutorul specialiştilor din Internet -serviciul Google.Calculele Astronomice a lui Nostradamus,
  -REALITĂŢILE DIN ŢARA ZĂRANDULUI.

  PARTEA I-a DESCOPERIRI :
  Cap. I Descoperirea celei mai vechi cetăţi de pe Terra Zq-Jc-Cic-Ajjeo-o aşezată la conflienţa dintre râul Crişul Alb şi râul Cigheri din hotarul comunei Zărand Judetul Arad,România Europa .Iată documentele:
  1) Harta Dacia Antică descoperită de A.T Lauriano membru al Academiei Române existentă în Muzeul Bisericii Sfântul Nicolae Braşov conţine fotografiile reliefului din perioada anterioară potopului şi texte anulate prin semnul XXX .La confluenţa râului Crişul Alb cu râul Cigheri este desenat conturul unei corabii din timpul sumerienilor. Deasupra conturului numele cetăţii” Ziridava”..În textul descoperit şi copiat de computer, pe aproximativ 50 de pagini nu se află numele Ziridava ,ci numele Zq-Jc-Cic-Ajjeo-o Deci ,iniţial, numele cetăţii a fost Zq-Jc-Cic-Ajjeo-o
  2) Satelitul american transmite din acest loc,de sub cenuşa vulcanică , fotografiile unui Templu .
  3) Zq-Jc-Cic-Ajjeo-o în traducerea computerului : Aici să fie lumina primară şi Legea mea se regaseşte în Biblie SĂ FIE LUMINĂ (Vezi Facerea cap.II vers 3)
  Deci,numele CETĂŢII Zq-Jc-Cic-Ajjeo-o A FOST DAT DE CĂTRE DUMNEZEU înantea existenţei Universului. .
  4 )DOVEZI CONTROLABILE :
  -Genesa Cap.I vers 3 ,
  -harta Dacia Antică existentă în biblioteca Biserica Sfântul Nicolae Braşov ( traducerea computerului făcută de către Expertul Judiciar Teodor Ardelean este publicată în volumul Strigăte din Eden ;Limba,mitologia şi religia daco-geţilor Ediţia a II a ISBN 978-973-0-05919-9. Tipar Tutimex Arad).
  Harta Dacia Antică transmite informaţii despre relieful Daciei dinainte de potop . .
  Conturul cetăţii sub formă de corabie e dovadă că Harta a fost editată după potopul de pe vremea lui Noe . Lungimea cetăţii Ziridava (în lungul Hidechelului -Crişul Alb- ) era de aproximativ 6 km . Lăţimea cetăţii :aproximativ un km. Cercetarile clar văzătorilor,efectuate la cererea subsemnatului, au identificat în lungul zidului de 6 km un canal cu apă ACOPERIT CU PAMÂNT )Descoperirile sunt publicate în volumul ZIRIDAVA Cetăţi şi subterane extraterestre. Editura Viaţa Arădeană Arad 2002.

  Cap. II) Descoperirea Templului Sfânt al Edenului şi a Grădinii Edenului Terestru (Raiul Terestru) în hotarul localităţii Zărand,Judetul Arad,România Europa pe baza fotografiilor transmise de către satelitul american şi CUVÂNTUL SPRE
  1)Domnul Dumnezeu a zidit o grădină în Eden ,SRE răsărit ; şi a pus acolo pe omul pe care-l întocmise.. ( Facerea Cap II vers 8)
  2)Constatări
  a) Expertul Judiciar Teodor Ardelean urmărind fotogarfiile satelitului american, transmise asupra reliefului Terestru, într-o fotografie la confluenţa de azi a râului Crişul Alb cu râul Cigheri, din hotarul comunei Zărand,Judetul Arad,România,Europa , a constatat :SUB STRATUL DE CENUŞĂ VULCANICĂ transformată în lut , ÎNTRE DOUĂ APE MARI care curg exact sub râurile Crişul Alb şi Cigheri , existenţa unui TEMPLU URIAŞ cu dimensiunile de aproximativ 6000/2000 metrii.
  Considerăm: ESTE TAINA CE TREBUIE ŢINUTĂ ASCUNS,CE NU TREBUIE SPUSĂ NIMĂNUI până la împlinirea veacurilor prestabilite.
  b) În continuarea Templului , spre răsărit ,se desfăşoară un şes sau o grădină.Este Grădina Edenului Terestru sau Raiul Terestru !
  c) Cuvântul SPRE din Biblie,(Facerea Cap. II vers 8) se regăseşte în limba română :
  -în numerotaţie: un spre zece( adeca 11 urmează după 10 )
  -în nivelele de structurare a materiei :particulă elementară,structură simpă,structură complexă;atom,moleculă…
  Deci , cuvintele spre răsărit sunt elemente de identificare a modului în care sunt aşezate DOUĂ lucruri în spaţiu , în direcţia punctului cardinal RĂSĂRIT.Concret:Grădina Edenului spre răsărt de Templul Sfânt al Edenului.
  . d) DOVEZI CONTROLABILE :
  – Fotografiile Templului Sfânt şi teritoriul Grădinii Edenului transmise de către satelitul american la confluenţa dintre râurile Crisul Alb şi Cigheri din judeţul Arad,România, Europa.
  -Ţara Zărandului din România,Europa este acoperită cu un strat de cenuşă vulcanică transformată în lut. Grosimea stratului variază Deasupra Templului Sfînt al Edenului ,între 5 şi 20 metri În oraşul Arad,cartiereul Gai dl inginer Voica prietenul meu, din oraşul Târgul Jiu , a descoperit ,la adâncimea de aproximativ 8-10 metri , sub stratul de lut , coaja arborilor ce creşteau în Eden.De asemnea ,piese arheologice cu desene. (Informatia s-a transmis pe internet la pagina Teodor Ardelean)

  Cap.III Descoperirea Grădinii Edenului in Ţara Zărandului după râul ce ieşea din Eden unde era împărţit şi facea patru braţe ,udând GRĂDINA
  1)Biblia Facerea Cap. II vers 10 spune : Un râu ieşea din Eden şi uda grădina şi DE ACOLO se împărţea şi făcea patru BRAŢE .
  Numele celui dintâi este Pison (,vers 11), numele RÂULUI al doilea este Ghihon,( vers 13)numele celui de AL TREILEA este Hidechel.( vers 14) al patrulea RÂU este Eufrat (vers 14)
  2)Constatări:
  a) Biblia face distincte intre cele patru ape. Pisonul este braţ,Ghihonu şi Eufratu sunt râuri Pentru Hidechel nu se specifică: este braţ sau este râu. Eroare ? Nu ! Este taina care trebuie păstrată , ascunsă, până la sosirea scadenţei.
  b) Crişul Alb iese din Ţara Zărandului se varsă în râul sau fluviul Tisa pe teritoriul ţării Ungaria.El udă grădina.Acolo,în Ţara Zărandului , se împarte şi face patru braţe.
  c) Iată împărţirea şi facerea celor patru braţe:
  -Pisonul este numele râului Crişul Alb de la izvoare până la localitatea Bocsig din judetul Arad
  În zona Bocsig Pisonul efectuiază mai multe intortochieri după care apele sale trec pe braţul Hidechel.
  -Hidechel (Crişul Alb de la localitatea Bocsig până la Fluviul Tisa este numit în Facerea Hidechel )Îşi începe existenţa prin vestigiile numite GÂTU MORT pe locul unde încetează existenţa Pisonul ,dar în continuarea braţului Pison.Face contact cu Grădina in partea de răsărt şi in partea de nord.
  – Ghihon.( s-au Canalul Morillor )îşi începe existnţa în hotarul comunei Bocsig, din lacul Rovine în care se varsă apele Hidechelul numit ,in această porţiune,Gutul Mort În lacul Rovine îşi varsă apele şi pârâul Condratău . FACE contact cu Grădina în partea de răsărit. La LACUL ROVINE funcţionează un baraj pentru reglarea apelor care udă Grădina,sau azi,spaţiul dintre bratele descrise in Facerea Cap. II
  -Eufratul (sau Cigheriul ) Izvorăşte din Munţii Zărandului .Trece pe sub râul Ghihon (sau Canalul Morilor) la răsărit de localitatea Seleuş. .FACE contact cu Grădina Edenului în partea de sud pînă la confluenţa cu răul Hidechel (sau Crişul Alb )
  Notă1) Numele apelor, din Facerea cap II sunt denumiri date apelor după potop şi nu celor ce curgeau in relieful Edenului acoperit cu cenuşa vulcanică …
  2) Nu excludem posiblitatea ca ,apele ce curg sub stratul de cenuşă vulcanică să fi desfăşurat activităţi identice cu cele din zille noastre şi ,în consecinţă, să fi avut şi denumirile din Facerea. Cap. II De altfel, în fotografiile satelitului american ,unde am sesizat,porţiunile celor două ape suprapuse nu am putut distinge porţiunea braţelor din relieful nostru de porţiunea braţelor din Eden pentru lungimea în care ambele braţe ,curgând unul peste altul ,au aceiaşi lărgime(Ar fi şi acesta un motiv de admitere a denumirii celor patru braţe în relieful după potop şi cu aceleaşi denumiri şi în relieful dinaintea potopului )
  3 În lucrările de geografie numele braţelor din Ţara Zărandului diferă de numele din Biblie. Expertul Judiciar Teodor Ardelean a constatat că reperele indicte în Biblie se regăsesc în Tara Zărandului ,ca denumiri în limba ţăranilor români şi ca realităţi în relief. (Citeşte mai departe ! )

  Cap. IV) Descoperirea Templului Sfânt al Edenului Terestru şi a Grădinii Edenului Terestru (Raiul Terestru) după caracteristici sau comportamentul apelor .Reţeaua de ape.
  A) CONSTATĂRI asupa DENUMIRII apelor.
  1) În vechime ,denumirea obiectului sau omului se CUNOŞTEA nu prin nume „ de botez” ci prin nume de identificare.Acest nume era format din statura sau înălţimea individului in raport cu alti indivizi,din comportarea în viaţă,etc .Actiunea lucrurilor se prezenta ca actiune conştientă . .Aceste fenomene ,realităţi , se află în Facerea Cap. II pentru numele dat apelor ce curg în Grădina Edenului. Iată constatarea şi realitatea :
  a) Râul Pison . În Ţara Zărandului ,în Limba ţăranilor Români, apa râului numit Crişul Alb, de la izvoare până la şes, respectiv până la localitatea numită Bocsig, din apropierea oraşului ineu de azi,trecând peste pietrele ce conţin firicele de aur,le PISEAZĂ ,le sfarâmă ,transormă în „pisat „şi eliberează din ele aurul. Numele acţiunii apei ,ca substantiv propriu , este Pison (De la a pisa )
  OBSERVĂM : numele Pison din Biblie este numele dat în Dacia râului Crişul Alb in zona izvoare- localitate Bocsig din Judeţul Arad.România,Europa (În limba greacă:pison=mazăre,în limba filipineză=roller ,în limba africană:roller bal= role minge.Aceste limbi exprimă rezultatul obţinerea bobiţelor de aur.! ( E clar:traducerea numelui PISON pe baza dictionarului limbii române vorbită de ţaranii români exprimă perfect sensul ACESTUI CUVÂNT)
  Bobiţele de aur , scoase de către Pison din bolovanii de piatră ,ar trebui să existe în apele acestuia..În hotarul comunei Bocsig nu se mai află ! Unde a dispărut aurul ? Atras ,în subteranele apelor ce înconjoară Paradisul Terestru. ?
  (Vezi mai departe numele braţului Hidechel şi numele localităţii Bocsig)
  b)Hidechelul este porţiunea Crişului Alb de la localitatea Bocsig, până la fluviul Tisa..
  Iată sensul cuvintelor din numele de HIDECHEL
  – Hi=interjecţie, strigăt prin care se indeamnă o fiinţă la mers
  -De= exclamaţie prin care se indeamnă o fiinţă să şi continuie drumul. etc.
  Cele două cuvinte se redau în expresia: Hi.De !(Dicţionarul Limbii Române Literare Contemporane Academia Română 1956 literele d şi h (Hi.De !)
  -Chel=care nu mai are păr de loc .
  În speţă, în apele Hidechelului aflăm nisip mărunt sau bucăţi mici de piatră fără aur.
  Rezultatul procesului, APĂ FĂRĂ AUR este transpus în numele braţului : HI de chel, adecă hai,mai departe , apă fără un firicel de aur
  Cuvântul HIDECHEL se află în LIMBA INDONEZIANĂ ,Albaneză,Hinidi ( şi în alte limbi).Înţelesul : ASCUNDE Sensul confirmă parţial fenomenul din limba română .Din comparatia întelesurilor din alte limbi cu înţelesul din limba română constatăm :ÎN LIMBA ROMÂNĂ ,vorbită de ţărănimea română din Ţara Zărandului , ÎNŢELESUL ESTE MAI CLAR FATĂ DE FENOMENUL DIN BIBLIE „HI DE CHEL , fără bobiţele de aur pe care le-ai ascuns”
  Cuvintele asociate în numele localităţii BOCSIG confirmă descoperirile noastre pentru fenomenul cosmic din spaţiul acestei localităţi. Iată cuvintele : Boc=sunet;sig=sigă=minereu sub formă de nisip roşu sau alb rămas din bolovanii care conţineau aur.!
  Din pisarea bolovanilor cu aur, în miile de ani de existenţă a Munţilor Apuseni s-a cules o cantitate apreciabilă de aur. Unde s-a adunat acest aur? Presupunem:printr-un proces necunosucut a fost absorbit ,în subterană,de către apele ce înconjoară Raiul Terestru !
  Observăm: CUVINTELE din numele sau expresia HI DE CHEL şi Boc-sig SUNT DE ORIGINE DACĂ. Confirmă şi ele că PARADISUL TERESTRU cu aurul a existat în Dacia de Apus
  – Râul HIDECHEL rămas fără aur , se comportă ca un Tigru înverşunat (.Vezi în Biblie denumirea de Tigru în precizările de la subsol ) Porţiunea din Crişul Alb ,de la localitatea numită Bocsig până la vărsare în Tisa, se diferenţiază complet de porţiunea numită Pison. La SarRAand adâncimea este de aproximativ 6 metrii Aici ,nu se mai află bolovani de piatră, ci granule de nisip mărunt.
  . Primăvara, apele cresc până la 15 metri vărsându-se pe suprafeţe întinse Distrug tot ce le stă în cale.În localitatea Zărand,aproape in fiecare an sunt cazuri de înec a oamenilor Apele nu pot fi trecute ,dintr-o parte in altă parte, decât prin locuri amenajate . Biblia spune .El curge la răsăritul Asiriei(Genesa cap.I vers 14) Acest cuvânt” Asiria „ este metaforă..Ce ascunde această metaforă cu denumirea „ Asiriea „ încît nu redă denumirea obiectului pe care îl ascunde ? Templul Sfânt al Edenului şi Grădina Edenului. !
  c)Râul GHIHON.Numele provine de la gihanie sau dihanie.( fiinţă monstruoasă) Azi se numeşte Canalul Morilor.In apa acestui râu trăiesc şerpi ,broaşte , raci ., peşti etc Pe harta Dacia Antică, în acest râu este desenat un „balaur” sau GIHANIE cu gura larg deschisă către cetatea aşezată deasupra Templului Sfânt al Edenului Terestru ,numită în textul hartii, cetatea .Zq-Jc-Cic-Ajjeo -o .în traducere „ Aici Să Fie Lumina Primară şi Legea mea” Deci,numele Ghihon semnifică balaurul,s-au şarpele( şerpele ) care urmarea distrugerea Templului Sfânt al Edenului şi legea lui Dumnezeu .Este şarpele care a înşelat pe Eva ( vezi Facerea Cap. III)
  ( Cuvântul GIHON se află în LIMBA ARABĂ şi în GRAIUL ţărănimii române din Ţara Zărandului .În alte limbi nu s-a aflat ).
  Ghihonul (Canalul Morilor ) îşi incepe cursul, după potop, din lacul Rovine hotarul comunei Bocsig Judeţul Arad,România,Europa. În acest lac îşi vărsa o parte din ape Gutul Mort,respectiv Hidechelul. De asemenea pîrîului Condratău .Cerinţele morilor pe apă în secolele prcedente,au impus prelungirea canalului în EST până la localitatea Buteni, iar ÎN VEST,de la localitatea Zărand , unde se vărsa înainte de potop,pînă în hotarul comunei Vărşand .(La Vărşand Canalul Morilor îşi varsă apele ,din nou ,prin lacul existent,În Hidechel( sau Crişul Alb)
  Ghihonul,de la localitatea Buteni la localitatea Bocsig curge paralel.. cu braţul Pison (Portiunea a fost prelungită de oameni de la localitatea Bocsig pînă la localitatea Buteni ).
  Din localitatea Bocsig, spre vest , curge în paralel cu Gutul Mort( sau Hidechelul ) .La nord de dealul Mocrii distanţa dintre cursul Gutul Mort şi râului Ghihon( canalul Morilor) este, de aproximativ 1 km ) În acest loc prin dealurile din hotarul comunei Mocrea se opreşte întinderea Grădinii Edenului spre răsărit .
  Ca atare, în harta Intocmită de spcialiştii Societăţii de îmbunătăţiri Funciare SA şesul care vine de la confluenţa râurilor Crisul Alb(Hidechel) cu (Cigheriul (Efufratul ) este strangulat de către Dealurile Mocrii
  Ghihonul , după ce trece de strangulaţie, face o curba spre sud , după care se îndreaptă către vest trecând pe lângă localitatea numită azi Iermata. (Între Iermata şi localitatea Seleuş ,Ghihonul trece peste albia râului Eufrat( Cigher.),apoi se îndreaptă spre sud –vest ocolind localităţile Seleuş şi Zărand . Se vărsa în Hidechel(Crişul Alb ) în hotarul comunei Zărand la vest de confluenţa dintre Hidechel şi Eufratat .(Această trecere a Gihonului peste Eufrat are o semnificaţie tăinuită )
  d) Râul Eufrat ( Cigheri ) izvorăşte din munţii Zărandului..Curge în direcţia nord . Între localităţile Iermata şi Seleuş trece pe sub Râul Ghihon ( Canalul Morilor),după care continuă drumul la nord de localitatea Seleuş şi localitatea Zărand Se uneşte cu Hidehelul la Podul Sintea Mică din hotarul localităţii Zărand
  Numele EUFRAT este compus din trei cuvinte.:
  -Cuvântul EUF cu semnificatia :care înlocueşte un nume sau o expresie care nu trebuie cunoscută. cu alt nume sau ALTĂ expresie pentru ascunderea unei realităţi (vezi în Dicţionarul Limbii Române cuvântul Euf-emism )..
  -Cuvântul RA redă numele lui Dumnezeu din vechime , .Aşezat după cuvântul EUF arată că cunoaşterea numelui acelui râu şi a fenomenului spiritual pe care –l exprimă ,este interzisă de catre Dumnezeu .
  -Cuvântul sau litera „t” redă SUNETUL ÎN SPAŢIU a deciziei lui DUMNEZEU, RA ,cu privire la camuflarea locului unde se află , cum se numeşte acest râu şi fenomenul spiritual pe care-l exprimă.( vezi semnificaţia literei T în Dicţionarul Limbii Romane Literare Contemporane.Editura Academiei Române 1957 )
  MENŢIONĂM :
  1) În hotarul localităţii Bocsig râul Crişul Alb sau Pisonul efectuiază mai multe întortochieri ..Consecinţe? Dispariţia bobiţelor ( sau firicelelor ) de aur şi existenţa moleculelor de sigă.
  2) În comunele Zărand şi Seleuş Crişul Alb sau Hidechelul în graiul ţăranilor români se numeşte Ta-şinic .Numele exprimă coordonatele geografice ale Templului Sfânt al Edenului pe harta terestră în perioada în care continentele America se aflau în apropierea Contientului Africa,(vezi lucrările Expertului Judiciar Teodor Ardelean)
  3) Hidechelul înainte de potop curgea în hotarul de astăzi al comunei Seleuş ,judetul Arad,România Europa pe albia numtă GUTUL MORT (aproximativ 400-500 metrii spre răsărit de trecatoarea „ La iaz „ din hotarul de astăzi al comunei Zărand.). Din acest punct,curba se intindea pe direcţia sud aproximativ 3 km( formand o latură pe directia nord-sud a grădinii(care corespundea cu explicaţia din Genesa Cap II vers 14 „aşezarea gradinii la răsărit de această porţiune,după care schimba direcţia deplasandu-se spre răsărit până în hotarul localităţii Bocsig.(Vezi în Volumul Mesaje din Grădina Edenului ISBN 978-973-0-06406-3 la pagina 54.) Harta a fost executată de către specialişti din Societatea Naţională de îmbunătăţiri funciare SA Arad ,la cererea subsemnatului,cu ocazia controlului pe care l-am efectuat la această unitate ,pentru alte obiective, dispuse în anul 2008 de către Directia Generală a Controlului din Ministerul Finanţelor Bucureşti. România
  DOVEZI : Pe harta întocmită de către Societatea Naţională de îmbunătăţiri funciare SA Arad se observă cursul Hidechelului pe vechea albie numită Gutul Mort .Latura curbei se desfăşura pe dircţia Nord –Sud Terenul pe care-l uda ,în Biblie, se numea Asiria (Vezi Genesa Cap. II vers 14 .)Deci,conform hărţii şi vestigiilor rămase din Gutul Mort ,Hidechelul curgea la răsăritul acestui teritoriu . Distanţa dintre punctul cel mai apropiat a curbei Gutul Mort pe direcţia sud ,către râul Cigheri ( Eufrat ) adeca TERITORIUL Asiriei ,in acest loc, era de aproximativ, 5-6 km .(După potop ,Hidechelul a construit albia actuală la nord de vechiul curs a Gutului Mort. În prezent curge de la localitatea Bocsig prin oraşul Ineu şi localitatea Şicula, făcând contact cu vechea albie în apropierea trecătoarei numită „ LA IAZ”(Această trecătoare figurează şi pe textul de pe Harta Dacia Antică )
  B Reţeaua de ape:
  1)Râurile sunt prezentate de Facerea Cap. II ca elemnte de marcare a suprafeţei Grădinii Edenului şi a Templului Sfânt al Edenui avand caracterul unei linii de curbă neîntrepută.
  Apele celor patru brate sunt legate unele de alte .Se influenţează reciproc .Formează o reţea de ape prin care se uda Grădina Edenului şi se acţiona in caz de inundaţii şi de apărare.
  (În secolul trecut au fost cazuri frecvente de salvare de inundaţii a oraşul Chişineu Criş de pe Hidechel sau Crişul Alb cu ajutorul reţelei de ape la care face aluzie Facerea în Cap. II.)
  2) Reţeaua de ape a existat şi înainte de potop .(Dovadă:conţinutul informaţiilor din Facerea Cap. II vers 1o;Un râu ieşea din Eden şi de acolo se împărţea şi făcea patru braţe).

  Cap. V Descoperirea Templului Sfînt şi a Raiului Terestru cu ajutorul uşilor de intrare
  . ŢARA CUŞ
  1) Biblia : râul Ghihon înconjoară toată Ţara Cuş.(Genesa cap. II vers 13)
  2) Constatări
  a)Râul Eufrat, (Cigheri) ) după ce îşi trece apele pe sub apele Ghihonul (Canalul Morilor) ,între localităţile Iermata şi Seleuş , se îndreptă spre apus realizând limita de sud a spaţiului pe care se află Grădina Edenului şi Templul Sfânt al Edenului.Face confluenţa cu Crişul Alb,sau Hidechel la vest de localitatea Zărand.
  b) Ghihonul după ce îşi trece apele proprii peste apele Eufratului ( Cigheri ) ,între localităţile Iermata şi Seleuş, se deplasează în paralel cu Eufratu ( Cigheri ) vărsându-se în Hidechel (Crişul Alb),la vest de confluenţa dintre Hidechel(Crişul Alb ) şi Eufrat (Cigheri ) Astfel, între cursul Eufratului ( Cigheri) şi Ghihon (Canalul Morilor) se întinde o fâşâie de teren .Pe această fâşâie se află comuna Seleuş şi comuna Zărand .
  c Ţara Cuş este formată din teritoriul aşezat între râul Eufrat (Cigheri) şi râul Ghihon ( Canalulul Morilor) descris la litera „ b” .Pe acest teritoriu se află azi localităţile Seleuş şi Zărand . În timpul Edenului teritoriul se numea ŢARA CUŞ
  Remarcăm : cuvântul CUŞ conţine două cuvinte „ C” provenind din CU şi UŞ .Adeca, râul înconjoară ŢARA CU UŞ ( sau la plural uşi ) .Prin anularea literei U de la CU şi a literei i de la uşi a rămas Ţara CUŞ.
  Ţara a primit numele cu uşi. Dece cu uşi ? Pentu că intrarea în Grădina Edenului şi la Tempul Sfânt al Edenului era strict controlată !
  Iată, aceste uşi de intrare sau de control:
  -numele localităţii Seleuş conţine numele de SELE.-UŞ.(uşa de intrare în Grădina Edenului tecând peste râul Eufrat sau Cigheri)
  -drumul dintre comuna Seleuş şi comua Zărand trece peste un râuleţ care se varsă in râul Cigheri sau Eufrat din hotarul de astăzi a comunei Zărand. Podul peste râuleţ se numeşte Podul de la UŞE-Ri-ind. (Este podul peste care trece drumul ce duce la Cetatea Sar-RA-andului unde se află Templul Sfânt al Edenului . (În timpul dacilor Ra sau La din numele Sar-Ra-and semnifica numele lui Dumnezeu,iar Ri din numele de Cighe-Ri numele Unui Zeu corespunzând azi lui Isus Cristos).
  -zona unde se află podul peste care trece drumul ce duce la cetatea Sar-ra-andului se numeşte Uşe-ri-ind
  – drumul ce vine de la Seghedin, din Ungaria, către cetatea Sar-ra-andului trece prin comuna Comlă-UŞ ( o nouă UŞĂ) În continuare ,pe traseul acestuia se află zona UŞ-TĂLECI şi PODUL CE TRECE DIN NOU PESTE RÂUL CANALUL Morilor,numit Podul de la UŞ-tălet, ( consoana „ t „se palatelizează . Cuvântul : tăleci= grădină.Concret .UŞA GRĂDINII.
  -.în partea de nord ,a cetăţii Sar-RA-and, se află comuna cu numele CEREL-UŞ,iar mai sus,către nord ,comuna Supre-UŞ
  Numele dat aşezărilor omeneşti in care s-a inclus cuvantul uşă provine din topicile anterioare .Erau locuri de control a celor care intenţionau să intre în cetate .Zq Jc,Cic-Ajjeo –o . . Deci,Ţara Cu Uşi, sau Ţara CUŞ este o parte din Ţara Sar-Ra-andului din Dacia,azi din România. Punctul pe care gravitează drumurile şi uşile este CETATEA SarRA and numită pe harta Dacia Antică Zq.ZcCic-Ajjeo-o. .ACOLO ,se afla TEMPLUL SFÂNT AL EDENULUI .şi Grădina Edenului .
  Ca atare, în secolele şi mileniile trecute toate drumurile şi uşile duceau la Templul Sfînt al Edenului şi la Grădina Edenului din hotarul de azi a comunei Zărand şi Seleuş.

  Cap.VI Descoperirea în Ţara Zărandului a Edenului Terestru existent ÎNAINTE de potop
  1) Repere de identificare descrise în Facerea Cap. II:
  -râul ce iese din Eden unde a făcut 4 brate
  -aurul munţilor

  2) Elemntele de identificare descoperite de către Expertul Judiciar Teodor Ardelean în Ţara Zărandului.
  Spaţiu din Dacia încadrat astfel:
  -în răsărit Munţii Zărandului şi Munţii Metalici cu zăcămintele de aur,
  – în nord râul Crişul Alb,
  -în sud râul Mureş până la care se întind Munţii Zărandului,
  -în apus Fluviul Tisa în care se varsă cele două râuri care determină hotarele acestei ţării în nord Crişul Alb în sud Mureşul.
  Acest spaţiu şi relief descris în Facerea Cap. II se regăsăşte în .
  – fotografiilor trimise de satelitul american de sub stratul de cenuşă vulcanică, şi pe
  – harta Dacia Antică
  Partea de răsărit: este formată din munţi si dealuri. Partea de apus şes..Regiunea deluroasă ,înainte de potop ,se întindea spre apus aproximativ până la şoseaua de astăzi dintre oraşele Arad- Oradea , din România Europa.
  După potop acest teritoriu s-a numit ŢARA ZĂRANDULUI

  Cap. VII DESCOPERIREA Suprafeţei Edenului Terestru DUPĂ POTOP .
  1)În urma cu aproximativ 14.000-15000 de ani,cu ocazia războiului dintre spiritele pozitive şi spiritele negative Edenul Terestru a fost scufundat..Au avut loc fenomene îngrozitoare
  a) Scufundarea munţilor şi podişului cu înălţarea dealurilor din hotarul comunei Mocrea şi dealurile din hotarul localitaţilor Măderat,Pâncota,Mâsca,Galşa..
  b) Au apărut o multime de lacuri Exemple: lacuri in localităţile Seleuş,Olari (Lacta), Ghioroc,Chişineu Criş, Tauţ etc,
  c) Crăpături în scoarţa terestră până la 5-7 metri adâncime prin care ieşea lavă şi flacări Exemple crăpăturile vizibile în hotarul comunei Zărand,Seleuş , Şag,Vinga etc.etc.
  d ) Râurile sau braţele din Facerea Cap. II , care existau inainte de potop ,au format alte cursuri ..Exemple:
  -Ghihoul (Canalul Morilor) azi trece peste Eufrat (Cigheri) între localitatea Iermata si localitatea Seleuş )
  (vezi Harta întocmită de către specialişti din Societatea Naţională de îmbunătăţiri funciare SA Arad )
  -Hidechelului( Crişului Alb) a părăsit albia „Gutu Mort „ În prezent curge pe traseul : localitatea Bocsig , oraşul Ineu,localitatea Şicula, trecătoarea „La Iaz „ din hotaul comunei Zărand. (vezi Harta întocmită de către specialişti din Societatea Naţională de îmbunătăţiri funciare SA Arad )
  -Râul Mureş care se varsa în fluviul Tisa la paralela 46 de grade latitudine nordică, pe traseul localitatea Lipova – fluviu Tisa , după potop a schimbat cursul. Se varsă în fluviul Tisa după ce trece prin oraşul Arad.(Vezi harta Relieful României )
  Cursul râurilor s-a deplasat către nord.(Dovezi râul Mureş şi râul Hidechel în spaţiul Gutu Mort.

  Cap.VIII Calculul spţiului ocupat de Templul Sfânt şi de Grădina Edeului în Ţara Zărandului
  1) Facerea Cap. II vers 11,13 şi 14 transmite principalele repere pentru Grădina Edenului Suprafata Templului Sfânt al Edenului şi a Grădinii Edenului este determntă de cele patru braţe care trimiţându-şi apele unul la altul ,în totalitate formează o linie închisă. Această figură geometrică apare pe harta întocmită de speciaişti din SOCIETATEA NAŢIONALĂ DE ÎMBUNĂTĂŢIRI FUNCIARE SA ARAD publicată în volumul Mesaje din Eden Arad 2009
  A) CALCULUL suprafaţeţei GrădInii Edenului şi a Templului Sfânt al Edenului . DUPĂ POTOP .
  Suprafata este limitată de linia închisă a celor trei ape corespunzând suprafeţei Templului Sfânt al Edenului şi Grădinii Edenului (determinate pe baza hărţii Societatea de îmbunătăţiri funciare SA Arad)
  a) Spatiul Templului Sfânt al Edenului se afla în triunghiul format de CURSUL Hidechelului în nord şi râul Eufrat în sud ( numite azi Crişul Alb şi Cigheri ) care formau cele două laturi a triunghiului unindu-se , cu vârful ) la confluenţa acestor râuri .Latura sau baza triunghiului,era formată din Zidurile Templului ,în răsărit , in apropierea trecătoarei peste Hidechel,numită” La Iaz”
  b) Spaţiul Grădinii Edenului se desfăşura in continuarea Templului Sfânt al Edenului spre răsărit
  – la nord spaţiu era delimitat de apa Hidechelului care curgea pe curba Gutul Mort până la localitata de azi numită Bocsig
  – la răsăit delimitarea era făcută parţial de apele Hidechelului şi de curba Ghihonului ( Canalul Morilor )
  – la sud parţial de apele Ghihonului şi apoi apele Eufratului (Cigheri )
  – la apus zidurile Templului Sfânt al Edenului
  (.Satelitul amercan transmite fotografii în care sub stratul de cenuşă vulcanică se observă cursul pincipalelor două ape care scăldau spaţiu Grădinii si Templului Sfant al Edenului înainte de potop şi bineînţele şi astăzi)
  c)Spaţiul Grădinei ţinând cont de reţeaua de ape care udă Grădina Edenului aflate pe pe harta SOCIETATEA NAŢIONALĂ DE ÎMBUNĂTĂŢIRI FUNCIARE SA ARAD are lungimea mai mare decât lăţimea. Se poate asemăna cu figura geometrică a dreptunghiului În lungime, de la zidurile templului până la marginea buclei Ghihonului( Canalul Morilor) . sunt aproximativ 8 km. Lăţimea dintre Hidechel ( Crişul Alb) şi Eufrat (Cigheri) la nivelul localităţii Seleuş este de aproximativ 4 km. In această situaţie,grădina se intindea pe aproximativ 32 de km patraţi.
  Spaţiu ocupat de Templul Sfânt al Edenului ,considerand în medie lungimea de 6 km şi laţimea de 2 km. este de 12 km patraţi Spaţiu Grădinei împreună cu spaţiu Templului se întind pe o suprafaţă de 44 km patraţi(32+12)

  B ): Suprafaţa GrădInii Edenului şi a Templului Sfânt al Edenului , ÎNAINTE DE POTOP, a fost alta decât ,aceea ce reise din calculul făcut pe baza bratelor (ape) care udau grădina,aflate pe harta României sau Harta Societăţii de Imbunătăţiri Funciare SA Arad.. În timpul potopului s-a scufundat podişul şi munţii, cu ridicarea din cenuşa vulcanica a dealurilor ..După potop apa ce izvora din pământ a format alte albii, dar in esenţă identice cu cele dinainte potopului,curgând in lungul râurilor acoperite cu cenuşa vulcanică.(Ambele râuri,de la suprafata reliefului nostru , pentru porţiuni reduse de la relieful acoperit cu cenuşa vulcanică, sunt vizibile ,în fotografiile satelitului american)
  DEALURILE MOCRII au schimbat cursul Ghihonului( Canalul Moril) , iar dealurile din hotarul localitătilor Pâncota,Mâsca ,Galşa,Măderat şi Agriş cursul Eufratului(Cigheri)
  Astfel,cursurile râului Ghihon şi râului Eufrat (Cigheri) , înaintea potopului curgeau la sud de cursurile actuale. În conecinţă ,hotarul localităţilor din zilele noastre,menţionate pe harta cu circulatia autobuzelor din anul 1984: Buteni,Păiuşeni, Araneag,,Agriş,Drauţ,Tauţ,Minişel, Târnova,Cued, Bocsig,Pâncota,Mâsca,Galşa,Măderat,SatuMic, Luguzău,Şilindia,Chier.,Iermata,Moroda,Târnova ,Seleuş şi Zărand apartineau Grădinii Edenului. şi Ţării Cuş
  Trecerea apelor Ghihonului (Canalul Morilor) peste apele Eufratului (Cigheri) ,înainte de potop, s-a realizat la sud fata de situţia actuală,(când se realizează între localităţile Iermata şi Seleuş.) În timpul potopului, Cursul Ghihonului ( Canalul Morilor) a fost împins spre nord de către dealurile Mocrea..Cursul Eufratului (Cigheri) a fost împins spre nord de către dealurile care s-au ridicat în localităţile Galşa,Mâsca Agriş Măderat şi Pâncota din judeţul Arad . Astfel, nu am reuşit să determinăm traseul acestor râuri şi LINIA ÎNCHISĂ DE DE ELE înainte de potop , pentru A DETERMINA cu precizie SUPRAFATA Grădinii şi a Templului Sfânt al Edenului ( cum era înaintea potopului.)
  Sigur,suprafata Grădinii Edenului ,înainte de potop,era cu mult mai mare decât în calculul efectuat pe baza hărtii Societăţii de îmbunătăţiri Funciare SA Arad( care conţine râurile şi braţele rezultate după potop ,cu vestigiile identificate la niveulul Gutului Mort din vremurile noastre ).
  Obiectivul esenţial, în cercetările noastre ,este DOVEDIREA Raiul Terestru în DACIA de Apus Din acest punct de vedere,întinderea de 32 km patraţi sau 60 de km patraţi nu are relevanţă .

  Cap. IX Descoperirea Grădinii Edenului pe baza cuvântului „ASIRIA” DIN Facerea Cap. II vers 14.
  1)Facerea în Cap.II vers 14 Hidechelul curge la răsăritul Asiriei.
  2) Constatări:
  a).Conform harţilor relatate mai sus, teritoriu sau spaţiu numit Asiria este Grădina Edenului pentru marginea de răsărit. În acest caz ,primii oameni au trăit in acest spaţu. Tot aici Eva a fost înşelată de şarpe.,Şarpele se bălăcea în apele mocirloase ale Ghihonului( Vezi Facerea Cap.III ) Tot în acest spaţiu Enoh a scris lucrările sale.şi a umblat cu Dumnezeu 300 de ani (Cap.V vers 24 )
  b) Harta Dacia Antică: ,după cum am aratat la CAP I „ DESCOPERIREA CELEI MAI VECHI CETĂŢI DE PE TERRA „ prezintă , la confluenţa râurilor Crişul Alb cu Cigheri din hotarul comunei Zărand , numele cetaţii Ziridava (Zirri-dava )iar pe hartă desenul corabiei cu supravieţuitorii potopului salvaţi de la piere.. Facerea la Cap. II vers 14 numeşte teritoriul unde au trăit primii oameni ASIRIA ( A-SIRRI-A)Observăm
  -Similititudinea dintre -Sirii- şi Zirii. Împăraţii din Mesopotamia au trăit la sute de ani după . dispariţia celor două cetaţi de pe Crişul Alb .Au pus ţării lor numele de A-siria inspirându-se din numele cetatii Ziri -dava de pe Crişul Alb. Căutau să demonstreze că sunt urmaşii supravieţuitorllor potopului
  – În numele cetatii Zirri aflăm două cuvinte :Zir= Lumină şi Ri=numele zeului Luminii numit ulterior Isus Cristos
  Cuvântul format din două cuvinte in care litera r figurează la finele cuvîntul „sir” , şi în prima literă a celui de al doilea cuvant „ri”s-a înlăturat.Noul cuvânt conţinând numai o literă „ r” ascunde originea şi senul ambelor cuvinte. Cuvântul „ lumină „se regăseşte în numele primei cetăţi de pe Hidechel,sau Crişul Alb :ZqJcCic-Ajjeo-o..unde Jc se traduce prin lumină. Cuvântul lumină din numele cetatii ZqJcCic-Ajjeo-o s-a păstrat până astăzi în toate denumirile cetaţii de pe Crişul Alb: Ziridava,,Deo Sarra, ( pe timpul romanilor),Sarrand, în graiul ţărnilor români,Zarand ( în limba Maghiară) şi Zărand.(în limba română literară)
  c)DACII cel mai vechi popor de pe Terra .
  -Oamenii ,după ce s-au ÎNMULŢIT în spaţiul Grădina Edenului înainte şi după potop,(vezi Genesa Cap. I vers 28) sub cerinţele nevoii de alimente .,organizaţi în grupe şi triburi, au început să se deplaseze în jur. Primele triburi s-u aşezat în jurul cetatii ZqJcCic-Ajjeo-o, de pe râul Crişul Alb din Dacia. Fenomenul dinaintea potopului sa repetat şi după potop.În cetate Ziridava ridicată după potop , pe Crişul Alb ,s-au aşezat supravieţuitorii potopului.…De aici ,mai târziu, înmulţindu-se s-au deplasat din aproape in aproape cucerind ,din nou,tot pământul După sute de ani,unele triburi au ajuns din nou în Dacia Băştinaşii ,la întrebărie noilor veniţi: VOI DE UNDE AŢI VENIT? DE CÂTĂ VREME SUNTEŢI AICI? Răspundeau Noi suntem d-aci. Nu am plecat d-aci niciodată ! Oamenii au fost numiţi d-aci sau daci,iar ţara DACIA.. Dovadă istoria şi Facerea din Capitolul II
  -Pe suprafaţa terestră din vremurile noastre , limtată de râurile Crişul Alb , Cigheri şi Canalul Morilor ,corespondentă cu SPATIU GRĂDINII EDENULUI şi TEMPULUI SFÂNT AL EDENULUI nu se află nici un sat . De ce ? Pentru ca spaţiu este sacru !

  Cap. X Descoperirea Grădinii Edenului în Ţara Zărandului după solul , clima, ocolirea de catacliseme naturale ,razboaie şi revoluţii.
  1)Biblia :Cap,II vers 9. Dumnezeu a făcut să răsară ÎN GRĂDINĂ din pămînt tot felul de pomi plăcuţi la vedere şi buni la mâncare. OMUL a fost pus in aceasta grădină să o lucreze şi păzească.
  2) Constatări
  a)Spaţiu Grădinii Edenului, din hotarul localităţilor Zărand şi Seleuş era îngrăşat periodic cu frunzele arborilor ,a pomilor,a crăngilor rupte şi a plantelor care cresc pe munţi. Acestea aduse de cele patru ape ce udau Grădina Edenului îngrăşau solul acesteia..
  Productivitatea solului este foarte ridicată. Un ha de teren arabil din hotarul comunei Zărand zona „La Iaz” are echivalentul pretului de vanzare a 5 -6 ha din zonă Beşeneu sau Pâncotani.
  b) Clima este temperată –
  c)Zona a fost şi este în prezent ocolită de cataclisme naturale, geruri,secetă,furtuni,inundaţii. Vara în spaţiul Templului Sfânt al Edenului se afirmă o adiere de vânt răcoros
  d).Războaie şi revoluţii ,cu vărsări mari de sânge, au ocolit permanet acest spaţiu sacru.

  Cap.XI Descoperirea .Edenului Terestru în Ţara Zărandului prin bunurile descrise în Biblie
  1) Biblia Genesa Cap.II Verset 11-12 ) în Edenul Terestru
  -a existat aur.
  -o zonă se diferentia prin stilul şi numirea caselor…Zona a primit numele de Ţara Havila.
  -În Eden exista bedelion şi piatră de onix
  2)Constatări reale, din Ţara Zărandului :
  . a)In Munţii Zărandului, şi în munţii Metalici a existat şi există aur .
  d)Cuvântul Havila este compus din două cuvinte: ha =întrebare cu sensul “Ce” ?, şi vila cu sensul de case de mărimi diferite ,cu grădini mari construite pe coline şi pe dealuri. asigurând mâncare pentru proprietar(Vezi traducerea cu limba Albaneză,Haiti,,Bengali… )
  -Ţăranii români , din Ţara Zăradului, folosec şi azi cuvantul “Ha ,?” în loc de ce . Casele se numesc vile . Cuvintele vilă şi ha au făcut ce mai lunga istorie pe Terra.Se regasesc în Biblie şi se folosesc pină astăzi în Ţara Zărandului.
  e)Cuvântul bedelion . În vorbirea românior şi a dacilor de la Zărand se regăseşte cuvântul beteală ,povenind din cuvintul bedelion: Beteala este formată din fire folosite la războiul de ţesut şi fire lungi de aur sau de culoarea aurului sau argintului folosite cu diferite ocazii cum sunt nunţile. Existenţa aurului în această zonă explică existenţa firelor de aur ,sau argint folosite şi cunoscute .din perioada dinante de Potop şi după potop.
  f)Piatră de onix ..Nu am reuşit să identificăm această piatră în numele sub care este cunoscută azi…Numele este format din două cuvinte:on=una, şi ix=x .Cuvântul x se regăseşte în raze X.Deci, piatra emană raze.Se regăseşte în Munţii Zărandului şi în Munţii Metalici.Astfel de pietrii se se află de vânzare la conferinţele internaţionale organizate anual de catre Asociatia Naţională de Terapii Complimentre Arad.
  g)obiectele şi numele obiectelor descrise în Bibilie ca existente in Edenul Terestru sunt până astăzi realităţi în Ţara Zărandului .

  Cap- XII Descoperirea Edenului Terestru în Ţara Zărandului prin fotografii
  de pe teatrul de luptă dintre spiritele pozitive si spiritele negative.
  Satelitul american a transmis fotografii de pe teatrul de lupte dintre spiritele pozitive şi negative . din zona de apus a Ţării Zărandului.Din acestea mentionăm fotografiile următoare:
  1)Fotograii in care spiritele negative se pregatesc să atace Templului Sfânt al Edenului şi Biblioteca Cerului .(Această bibliotecă se afla pe teritoriul Edenului Terestru la marginea de N-V a comunei Zărand judetul Arad România.)
  2) Două fotografii distincte: o fotografiei redă temperatura în momentul trecerii la atact,iar alta după căteva clipe În momentul trecerii la atac temperatura şi vizibilitatea erau vizibile .În fotografia următoare atmosfera terestră şi vizibilitatea s-au schimbat brusc .Peste tot s-au declanşat erupţii vulcanice .
  3) Fotografii cu .soldaţii în haine militre similare cu imbrăcămintei armatei din difeite arme ale zilelor noastre.
  4 ) Pe drumul de duce de la localitatea Sântana la podul de trecere peste Râul Crişul Alb (Hidechel) o fotografie redă un ofiţer a fiinţelor negative având pe piept semnul zvasticii ..
  5) O fotografie prezintă un grup de luptători pentru apărarea Templului Sfânt al Edenului Terestru şi a Bibliotecii Cerurilor conduşi de către o fiinţă strălucitoare către aeroportul din marginea de azi a comunei Zărand,judetul Arad,România,Europa pentru a se îmbarca pe avioane.
  6) Altă fotografie redă sala aeroportului Se văd : aparatorii Templului Sfânt al Edenului şi un pat de campanie cu imaginea unui rănit Aşteptă avionul pentru a fi scoşi din spaţiu care,după puţină vreme, va fi cuprins şi mistuit de focul nuclear.
  7)După câteva minute de la plecarea avioanelor de la Zărand ,până la mari depărtări pământul s-a cutremurat .S-au deschis guri vulcanice prin care din adâncuri au ieşit nori de gaz şi cenuşă vulcanică ,iar tempertura a crescut la mii de grade.Toate corpurile materiei fizice şi corpurile fiinţelor,inclusiv iarba au fost descompuse sub efectul acelei căldurii în structuri de mărimi inferioare protonilor..Ulterior,prin intrarea in acţiune a câmpurilor de forţă de structurare a materei, toate corpurile au fost refăcute în starea dinaintea momentului cand s-au descompus..Sunt redate ierburile verzi,figura soldaţilor,hainlele militare intre care se remarcă chipiurile de forme diferite.(Fotografiile atestă teoria noastră asupra experimentelor ştiinţifice de la Geneva Europa din peiroada 2008-2012 şi realitatea dovezilor prin care combăteam concluziile eronate a inexistenţei lui Dumnezeu şi structurarea materiei de către PARTICULA DUMNEZEU Contestarea ,acestor experimente ,s-a lansat pe internet. Dovezile care ne susţin combaterea se află în fotografiile satelitului american de pe câmpul de luptă unde s-a folosit energiea nucleară cu restructurarea corpurilor fizice exact în starea in care se aflau în momentul în care viaţa a fugit din ele.( Vezi volumele noastre publicate cu nr.de ISBN şi articolele publicate pe internet)
  8) Alte fotografii realizate pe Muntii Zărandului , sub stratul de cenuşă vulcanică ,redau imaginea a două animale.De la aceste fiinţe se întind în spaţiu , până la prora corabiei, două cordoane similare liniilor electrice De pe locul în care obiecte sau corpul fiinţelor,(spirite negative sau oamenii ) ating cordonul ţâşnesc flăcări ,IAR CORPURILE VII , atinse de undele în mişcare, cad electrocutate .( Rezultă : în timpul potopului,corabia lui Noe nu plutea pe ape la întâmplare.Era manevrată din Raiul Ceresc de către fiinţe conştiente extraterestre.Prin acţiunea acestor fiinţe,corabia a fost adusă pe Munţii Zărandului ,oprindu-se pe locul prestabilit. ( La câtiva km faţă de Templul Sfânt al Edenului Terestru )
  La sfârşitul nimiciri, toată planeta a fost acoperită cu apă pentru purificarea solului şi a atmosferei (Vezi Potopul de ape din Biblie ) .Purificarea a devenit o acţiune imperativă din pricina degradării structurilor de materie prin acţiunea spiritelor negative, a oamenilor şi a animalele care au trăit pe Terra.
  9) Pe dealulul comunei Şiria din Ţara Zărandului ,judeţul Arad,România Europa,subsemntul, împreună cu persoanalului studioului www Baricada-ro Arad,,director dl Ghilea,redactor şef dl Chiriţă ,şi alte persoane de specialitate, am descoperit pietre arheologice ce conţin corpuri de animale şi plante a căror dimensiuni de caţiva metri sub căldura nucleară au fost reduse şi pietrificate , în compoziţia unor bucaţi de piatră ,la marimea de 2-3 mm.(Imaginile sau transmis la timpul respectiv pe internet de către www baricada , ro Arad.).

  Cap XIII.Descoperirea.Edenului Terestru în Ţara Zărandului prin topice conţinând informaţii despre evenimente din istoria omenirii
  Topicile SUNT DOCUMENTE ISTORICE care conţin în numele de locuri şi localităţi informaţii despre evenimnente petrecute în zonă.Uitarea s-a aşternut de mult peste evenimente.Popoarele în timpul cărora s-au produs au dispărut de pe scena istoriei,dar informatia inclusă în topice s-a transmis generaţiilor viitoare..În Ţara Zărandului se află topice în care învăţaţii vremurilor trecute au scris evenimente din timpul Edenului Terestru, din perioada războaielor dintre spirite,locul în care Dumnezeu numit Ra sau Isus Cristos numit Ri au fost văzuti de către oameni..Evenimentele din topice au fost identificate de catre Expertul Judiciar Teodor Ardelean in fotografiile satelitului american,in fotografiile de pe harta dacia Antică ,în Biblie…Redăm o parte din aceste topice cu informaţiile ce le conţin:
  1) Numele celei mai vechi cetăţi din lume ZqJcCic-Ajjeo-o-,de la conflueţa râurilor Crişul Alb(Hidechel) ,Cigheriul (Eufrat) şi Ghihonul ( Canalul Morilor), cu descoperirea în acest loc a Templului Sfânt al Edenuluii, a Raiului Terestru şi a piesei arheologice SCRIPTU LU RA conţine cuvântul LUMINĂ şi numele lui RA Aceste cuvinte s au păstrat in lungul miilor de ani în numele cetatii schimbat de la o putera la altă putere : SarRaand,Deo Sarra, ,Zarand, Zărand .Iata, cuvintele din numele primei cetăţi ZqJcCic-Ajjeo-o-, în traducere:.Aici,în acest loc SĂ FIE LUMINA PRIMARĂ, ŞI LEGEA MEA..(Vezi Cap, I din Facerea verset 3 )
  Deci, toate informaţiile satelitului american şi descoperirile subsemnatului din această zonă îşi au originea în cuvintele pronunţate de către Dumnezeu.AICI SĂ FIE LUMINĂ !
  2)La poalele Munţior Zărand,se află localitatea numită ARANEAG, in traducere: A= iată;Ra=Dumnezeu; neag:=în traducere :nu există., sau nu se arată.
  Un pisc de pe Munţii Zărandului din apropierea localităţii Araneag poartă numele WUA Ra ! În traducere Iată , Ra. ! Piscul se află în apropierea corabiei din care ies animale si oameni
  Ambele topice amintec despre cuvintele pronunţate de supavieţuitoii potopului :Unul, disperat că apele nu se retrag şi Ra,Dumnezeu nu le vine în ajutor a pronunţat cuvintele care formează numele localităţi Araneag „Iată Ra nu exstă”. Noe ridicând privirea către cer,printre nori, zăreşte chipul luminos a lu Ra şi ţipă: Iata Ra ! Supravieţuiorii potopului, privind în directia relatată de Noe,şi văzând imaginea lui Ra au strigat în cor RA ! RA ! indicand direcţia în care s-a arătat Ra (Dumnezeu ) De aici, topicul şi numele muntelui A-rara-t .Ambele topice conţin informaţii istorice confirmate de Biblie şi fortografiile satelitului american .
  3) Topice cu numele lui Dumnezeu numit Ra sau La, numele lui Isus Cristos numit Ri. şi numele Duhului Sfânt numit Re în Ţara Zărandului s-au identificat in multe locuri.Din acestea exempificăm:
  – Localitatea : Ci-Re-ci = În traducere :nu era X….… ci Re( Re= Duhul Sfînt );
  – localitatea :Şi-cu-La =în traducere era X….. şi cu La ( La= Ra=Dumnezeu );
  – localitatea :Pe-Ri-am= în traducere : Am pe Ri (Ri= Isus Cristos)
  – localitatea :Ba-Ra-ţca = În traducere ::Ţâcniturile există (dar) ba=nu sunt produse de catre Ra ;( e vorba de zgomotele produse de prăbuşirea stâncilor din Munţii Zărandului şi transformarea lor în pietrişul din balastiera Ghioroc )
  4 )Satul Sintea Mică.Un avion în zbor,în timpul războiului dintre spiritele pozitive şi spiritele negative, plecat din marginea de astăzi a comunei Zărand, lansează în atmosferă două dâre de gaz .O rachetă teleghidată lansată de către spiritele negative loveşte şi rupe cele două dâre de gaz –
  O pasăre cu pene albe ,având aripile intinse ,identică cu PORUMBELULUL CU PENE ALBE,CU ARIPILE ÎNTINSE din picturile bisericilor creştine ,unde reprezintă imaginea DUHULUI SFÂNT, repară dârele de gaz Le introduce într.un manşon ..Pe locul unde s-a fotografiat fenomenul, azi se află localitatea numită Sintea Mică, aparţinătoare comunei Olari Judetul Arad,Europa România.Numele Sintea Mică „ în graiul ţăranilor români din Ţara Zărandului din judeţul Arad,România,Europa se pronunţă „Sîncea :Mică” ..Sâncea = Sfanta
  Menţiune:Duhul Sfânt în chip de porumbel cu pene albe cu aripile întinse a fost văzut de puţini oameni,Dar ,iată ,a sosit vremea ca din lucrările Expertului Judiciar Teodor Ardelean ,lucrări transmise pe internet, DUHUL SFÂNT să fie văzut de către milioane de oameni de pe toate continentele .Să se adeverească existenţa reală a Duhului Sfânt care se arată sub formă de PORUMBEL .
  5)Râurile .C -Ri-iş, Mu-Re-eş şi localităţile, Moc-Re-ea , Zab-Ra-ni, Va-Ra-dia,Ze-Ri-nd; Ra-dna, A-Ra-d; C-La-dova, D-ra-uţ. Ag-Ri-iş, La-başinţ ,Şi-Ri-ia,etc,etc. conţin numele lui Ra sau La=Dumnezeu,Ri=Iisus Cristos,Re= Duhul Sfânt. Uneori, aceste nume sacre sunt incluse în topice cu literele inversate ,Exempllul AR-deal ,unde Ra este inversat .,
  De ce, învăţaţii,preoţii dacilor ,au introdus în topice numele lui Ra= Dumnezeu,Ri= Cristos şi Re=Duhul Sfânt ? Din întâmplare ? NU ! În topice se regăseşte evenimenetul petercut în zonă . Imortalizarea s-a făcut în cuvinte alese, cu înţeles profund care să exprime esenţa evenimetului. .
  Cap XIV.Descoperirea.Edenului Terestru în Ţara Zărandului confimată de cercetarea geologică . Dispariţia urmelor din Edenul şi RaiulTerestru
  1)Cercetările geologice , cu rezultate consemnate în manualele de geografie , constată scufundarea zonei de apus a Munţilor Zărandului .Scufundarea s-ar fi produs în urma cu 14.000.15.000 îen .
  2)Acceptând informaţiile ştiinţei ,despre scufundarea acestei zone cu urmele materiale descrise in fotografiile satelitul american şi incluse în topice, avem dovda cauzei de dispariţie a urmelor materiale produse de razboiul dintre spiritele pozitive şi spiritele negative. :Totul a fost acoperit cu cenuşă vulcanică!

  Cap XV Descoperire Edenului Terestru in Ţara Zărandului prin vechimea târgurilor ce se desfăşurau în această cetate.
  1)În localitatea Zărand din judetul Arad,România Europa , din vremuri imemoriale,se efectuau târguri extrem de mari.La acestea participau oameni din cele mai indepărtate locuri de pe Terra.
  2)Dovezi
  a)înformaţii din Biblie despre negoţul efectuat de către Lucifer,(Ezechel în Cap.27/3 se referă la acesta şi nu la Tir )
  3)Ezechiel în cap. 27/23 arată că „acesta „ numit Tir în cap. 27/3 , făcea comert inclusiv cu EDENUL.. Edenul se afla în spaţiu Ţării Zărandului de astăzi . Satelitul american transmite fotografii a Castelul lui Lucifer din hotarul satului Cintei la distana de 4-5 km de localitatatea Zărand din Judeţul Arad România,Europa ,. Alte fotografii reprezintă un complex de statui a spiritelor negative amplasate la distanţă de aproximativ 3 km, faţă de comuna Zărand
  În această situaţie ,informaţiile din Ezechel despre Lucifer şi negoţul lui, ies din zona basmelor.Lucifer a existat în realitate,a facut negoţ,iar târgurile se desfăşurau şi în Zarand !
  4) Monede,vase ,pahare etc din perioada după potop ,descoperite in diferite localităţi din Judeţul Arad,România,Europa se află .în muzeul din Arad,Timişoara,Oradea,Alba Iulia , Buda Pesta şi Viena . Sunt dovezi că în Dacia se efectua un schimb întins de mărfuri)

  Cap XVI Descoperirea Templului Sfânt al Edenului din Ţara Zărandului .în lucrările istoricilor antici
  .1) Vergilius (79 -19 î.e.n.) în „Georgica” 2,461- 463 vorbeşte despre Templul Sfânt al Edenului,lăcaşul zeului Marte scufundat în timpul potopului .Verigilius nu dă informaţii despre locul unde se afla acest templul ( pentru că s-a pierdut orice urmă ).Iata textul:
  „Plâng vârfurile munţilor Rodope şi Culmea Pangeului şi Ţara lui Rhesus LĂCAŞUL ZEULUI MARTE!. Plâng şi geţii şi Hebrul şi Oritia din Attica”
  2)Constatăm: informaţiile lui Vergelius erau adevarate Templul a existat în hotarul de azi a comunei Zărand judetul Arad,România.,Europa. A fost scufundat în timpul războiului dintre spiritele pozitive şi negative. ( vezi în fotografiile satelitului american)

  Cap. XVII Scadenţa timpului prevăzut pentru ascunderea Templului Sfânt şi a Raiului Terestru din Ţara Zărandului
  1) Apocalipsa Cap.16 verset 12.
  „ Al şaselea înger a vărsat potirul lui peste râul cel mare,Eufrat şi APA LUI A SECAT pentru ca să fie pregătită calea împăraţilor care au să vină din RĂSĂRIT.”
  2) Constatări:
  Documentele prezentate în acest articol demonstrează că râul Eufrat nu se află în Ţara Zărandului din Dacia..Atunci, ce a secat? Apa altui râu SAU Neadevărurile formulate în jurul Templul Sfânt al Edenului şi Raiul Terestru? Posibilităţi :
  – să fie vorba de apele ce inconjoară Grădina Edenului şi Templul Sfânt al Edenului acoperite cu stratul de cenuşă vulcanică ( La contact cu aerul din atmosfera ar produce o explozie.)
  – textul se refeă la neadvărurile lansate de Lucifer şi ai lui.
  Atunci, îngerul ce a vărsat încât a secat chiar izvorul minciuniilor din Univers ? Să fie Piesa Archeologică Scriptu lu Ra , adusă şi lăsată pe Crişul Alb pentru a fi descoperită de către Expertul Judiciar Teodor Ardelean ?
  Informaţiile acestei piesă nimceşte toate neadevarurile din Univers,Ba mai mult! Nimiceştete izvorul neadeavărurilor între care şi teoriile inexistenţei RAIULUI TERESTRU
  Secând neadevărul se cunoaşte taina EXISTENŢA TEMPLULUI SFÂNT de la confluenţa apelor Hidechel (Crişul Alb ) cu râul Eufrat(Cigheri) şi râul Ghihon ( Canalul Morilor) PENTRU CA să fie pregătită calea împăraţilor care au să vină din Răsărit.
  În continuare, ,Apocalipsa ,PENTRU ÎNŢELEGERE, face trimitere la Isaia şi la Ieremia.
  3) Isaia Cap.41 vers 2
  a) Dumnezeu va ridica de la răsărit un om .
  Unde este răsăritul ?
  -„Spre răsărit” de Templul Sfânt al Edenulu (vezi Facerea Cap.II vers 8) sau
  – Grădina Edenului ,numită Asiria, faţă de care ,la răsărit,curge Hidechelul.(Vezi Facerea Cap. II verset 14 : „râul Hidechel curge la Răsăritul AsirieI „)
  Deci, Dumnezeu va ridica un om din acel loc .(De la conflueţa celor două râuri ! )
  b)La verset 11 „Iată,înfruntaţi şi acopeiţi de ruşine vor fi toţi ceice sunt mâniaţi pe tine;vor fi nimiciţi şi vor pieri ceice ţi se împotrivesc” .In cauză , cei ce se impotrivesc informaţiilor spuse de acest om,nu se impotrivesc VORBELOR SALE , ci adevărului;se împotrivesc lui Dumnzeu
  .
  XVIII .CUNOAŞTEREA OMULUI DIN ISAIA CAP. 41
  1)ESTE IMPORTANT SĂ CUNOAŞTEM OMUL DIN ISAIA CAP 41 ? Chemarea lui DIN Isaia şi din Iermina ” SĂ VINĂ „ echivalează cu scadenţa activităţii spiritelor negative din Univers . Începutul domniei lui Dumnezeu şi Iisus Cristos (Dovezi : informaţiile din Apocalipsa Cap.16 vers 12 cu trimiterile la Isaia Cap.41 şi la Ieremia Cap.50/38 şi 51/36 )
  . Acesta ,cum poate fi cunoscut între miliardele de oameni care au trăit şi vor trăi pe TERRA ? Isaia dă răspunsul:
  a)Să fie ridicat sau cu alte cuvinte să vină de la răsărit (Vers 2)
  b)Să calce pe urmele Lui Dumnezeu (vers 2 ),adecă să aibe in cercetare obiective din care să rezulte : apariţia lui Dumnezeu,raportul dintre Dumnezeu şi Isus Cristos,procesul creaţiei,structurarea materiei, clădirea omului,aşezarea omului în Edenul Terestru,procesul distrugerii Edenului Terestru,venirea lui Isus Cristos pe Terra,răstignirea,învierea.înălţarea. , coborârea Duhului Sânt asupra Apostolilor,descoperirea Originalului Sfintei Scriputri, atestarea din Raiul Ceresc a rastignirii ,învierii şi înălţării la cer a lui Isus Cristos
  c)Să compare urmele existenţei reală a lui Dumnezeu,urmele activităţii lui Dumnezeu în creaţia spiritelor şi a materiei, ÎNVIEREA şi ÎNĂLŢAREA LUI IISUS CRISTOS, (verset 2 -3) cu DOVEZILE CELE MAI TARI prin care se contestă aceste realităţi de către duşmanii lui Dumnezeu ( vers 21 ) . Să constate adevărul sau minciuna din comparaţia acestor două tipuri de dovezi : unele care confirmă altele care nu confirmă aceleaşi urme.(Vers 1 )
  DOVEZI care să conteste pe Dumnezeu şi creaţia NU EXISTĂ !(vers 22 )
  .Inexistenţa dovezilor , pentru apărarea pricinii , SUNT DOVEZI GRAVE DE MINCIUNĂ şi DUCERE ÎN EROARE a oamenilor şi fiinţelor conştiente din Univers ..Sunt dovezi că autorii lor nu sunt nimic, iar lucrarea lor este nimic,o scâbă a celor care i-a ales.(verset 24)
  d) Să meargă pe un drum pe care n-a mai călcat nicioată cu piciorul lui (Vers 3 )
  e)să identifice ,calce şi nimicească ,prin dovezi ştiinţifice , ideile care neagă urmele lui Dumnezeu (Vezi Isaia Cap 41 vers 5-7 şi 25 (In acest obiectiv se încadrează opiniile acelor care pe baza experimentului ştiinţific de la Geneva 2008-2012 au lansat ideea de existenţă a „PARTICULEI DUMNEZEU” care înlocuieşte pe Dumnezeu . Idee combătută de subsemnatul în volumul ORA ASTRALĂ A OMENIRII apărut în anul 2012 cu nr de ISBN 978-606-8204-91-8 în .Editura Gutemberg SA Arad ,autor Acad.Dr Hc T. Ardelean.Volumul s-a transmis pe internet inclusiv marilor personaităţi ale lumii de astăzi.
  2) Din prevederile Bibliei, relatate in acest articol ,am reţinut obligatia ce mi revine cu privire la informarea oamenilor despre naşterea omului descris de către Isaia în Cap.41 , Ca atare,vom prezenta constatarile noastre pe bază de documente.ESTE Expertul Judiciar Teodor Ardelean.
  a)Istoria omenirii nu a consemnat existenţa omului descris in Isaia cap.41, deci ,după moartea profetului,concret să fi mers pe urmele lui Dumnezeu în creaţie şi afirmarea creaţiei.De asemenea , acesta să se fi născut la răsăritul descris in Genesa cap. II vers 8 şi vers 14.
  b)Autobiografia şi descoperirile Expertului Judiciar Teodor Ardelean, conţin toate cerinţele omulu descris în Isaia Cap.41.
  c)S-a născut în comuna Zărand Judetul Arad .(Deci la răsăritul obiectivelor consemnate în Genesa Cap. II ),
  d)A efectuat cercetările aratate la pct 1 litera b comparate cu cele de la litera c.,d ,e.
  -a descoperit urmele lui Dumnezeu în creaţie şi structurarea materiei
  -a descoperit piesa arheolgică Scrptu-lu Ra, şi Paradisul Terestru,
  -a primit din Raiul Cerului, din Heaven scrisoarea care confirmă la minut timpul î

 2. A SOSIT TIMPUL DOVEDIRII ADEVĂRULUI PRIN DOCUMENTE
  DESCOPERIRI EPOCALE :BEDELIONUL ŞI PIATRA DE ONIX din Biblie
  descoperite în comuna Zărand Jud. Arad Româia, Europa.

  1) Biblia Genesa Cap.II Verset 12 ,referindu-se la Edenul Terestru ,transmite pentru identificare, pe lângă celelalte repere.următoarele două repere.
  ACOLO SE GĂSEŞTE ŞI BEDELION şi PIATRĂ DE ONIX
  Aceste repere au fost căutate de cercetatori cu mijloace moderne de identificare in lung şi latul pământului.Nu s-au aflat. !
  În lucrările noastre relatam că, întrucât în Ţara Zărandului se află aur,prin diferite procede probabil s-au obţinut fâşâi de aur sau argint.Piatra de onix nu s-a aflat.S-a presupus este constituită de cristale de mină sau prelucrarea chimică a răşini de arbori şi minereuri.
  Ţara Zărandului posedă bogăţii minerale care să constituie baza unor produse chimice de genul celor scrise în Biblie.Cum ,din cercetarile efectuate nu am ajuns la aceste substante,în noaptea de 6-7 ianuarie 2016 am reluat cercetarea.De data aceasta am înlăturat din minte toate informaţiile publicate de către cercetători asupra celor două obiective Am procedat la cercetarea cuvintelor cu ajutorul celor 91 de limbi Google..Presupuneam: autorii Bibliei categoric au folosit cuvinte cunoscute,vorbite de oameni . Cel mult au folosit cuvinte din perioada Turnului Babel când llmbile au fost încurcate..Cercetarile s-au soldat cu aşteptările noastre.Iată Una din MARILE DESCOPERIRI ŞTIINŢIFICE ŞI ARHEOLOGICE ALE LUMII .

  I)BEDELION
  1)BE.:
  DOUĂ (Traducere Limba Gujarati ), jurăminte ( L.Albaneză ) mari ( L. Malgaşă ) pe ( L.Maghiară ) golf ( L. Bengali )au fost (L. Bulgară ). Se află prin ( L-Engleză ) căutare ( L- Urdu ).
  Rugati-vă (L Suedeză ) !
  În sinteză :două jurăminte mari pe golf au fost.Se află prin căutare. Rugaţi-vă ! ( adică,la sfârşit vor fi vremuri grele )
  Notă. DESPRE GOLF În trecutul îndepărtat,odată cu ieşirea din adâncuri a continentului Atlantida apele din Marea Mediterană şi Marea Neagră s-au revărsat peste Europa Centrală .Pe Continentul Atlantida s-a intalat conducerea unui spirit negativ numit de oameni Poseidon. Apele din Europa Centrală după mii de ani s-au retras.A rămas un uscat care cobora din Munţii Apuseni în lungul Crişului Alb şi Cigheri aproximativ până la şoseaua actuală dintre oraşele Arad şi Oradea.Un alt uscat se întindea din muţii Apuseni între râul Cigheri şi râul Mureş opridu-se in apropiere de Ungaria de astăzi.. Între râul Crişul Alb şi râul Crişul Negru uscatul se întindea până in Ungaria de astăzi.La Sud-Vest de confluenţa dintre Răul Crişul Alb şi rîul Cigheri apele care acoperiseră Europa Centrală,acum, formau un GOLF.(Vezi fotografia hărţii pe coperta volumului „ Ziridava Cetăţi şi Subterane Extrateretre „.ISBN 973-9454-62-.3-113.Editura Viaţa Arădenă Arad autori TI Ardelea şi CD Avram de ASEMENEA FOOGRAFIILE SATELITULUI AMERICAN .)
  Tot pământul se afla sub dominaţia spiritelor negative, cu excepţia uscatului dintre râurile Mureş şi Crişul Alb.Acest teritoriu a format Edenul Terestru.La confluenţa dintre aceste râuri Dumnezeu ,înante ca Universul material să apară ,a pronunţat cuvintele ZqJccic-Ajjeo-o ( în traducere :Aici să fie Lumina primară şi Legea Mea..(Vezi Genesa Cap. I vers 3 )
  În acest loc s-a ridicat Templul Sfânt al Edenului. Dumnezeu a sădit GRĂDINA EDENULUI şi a pus aici pe primii oameni pe care i-a clădit..Alături de Cetatea ZqJcCic –Ajjeo-o, subordonată lui Dumnezeu, Spiritul negativ a ridicat în hotarul actualului sat Cintei, un CASTEL şi un complex de statui prin care se auto mărea.(Vezi fotografiile satelitului american cu scufundarea Castelului şi prăbuşirea complexului de statui dintre localitatea Zărand şi Cintei. De asemenea ,pentru aceste statui,(vezi la www baricada.ro Arad transmisia informaţiilor la o masă rotundă cu participarea subsemnatului.)
  Deci,conform textului, în traducerea de mai sus, pe GOLF erau două ţări sau structuri de spirite !
  2) DE :
  În Decembrie =sfârşit de an , sau, atunci când..(L. Bulgară ) oh ,medicul pronunţă … (L Chineză ),lumea s-a dereglat în aşa măsură încât,MEDICUL, care ESTE DUMNEZEU pronunţă Of,Of, de la om la om ( L.Galiciană ) În această fază.,situaţia va fi extrem de gravă. De aceea ( L. Gujaratii) avertizaţi (L.Urdu ),oferiţi ( L.Hindi)….sprijinul vostru celui în cumpănă.., sau desnădejde (L Turcă ), …..
  Biblia când a scris cuvântul Bidelion a prevăzut şi timpul acestor descumpănri.
  3) LION
  EU ( L.Urdu ),Leu (L. engleză), pe toate liniile (L. Tamil)….Adecă, Eu sunt acelaşi Leu pe toate liniile. (Leu este cel mai tare dintre animale .Apocalipsa în Cap. V vers 5 numeşte pe Iisus Cristos Leu)
  Deci,BEDELIONUL NU –I NUME DE PLANTĂ SAU OBIECT MATERIAL ,ci informaţii care se referă ,în sinteză , la istoria de început şi de sfârşit a omenirii ,concretizată în informaţia scrisă pe piesa arheologică SCRIPTU LU RA ( ORIGINALUL Sfintei Scripturi în limba Edenuluii descoperită la Zărand in anul 2003 )
  II PIATRA DE ONIX
  1) Onix:nu este spirit al apelor (Traducere cu L. Zulu )
  2)On:
  -Asupra ( Limba Africană),propriu lui (L. Hindi ), sunet ( L.Japoneză ).
  -cu privire la (L.Albaneză ) acesta (L.Bosniacă)acolo unde (L. Galiciană) ; .
  În sinteză :sunetele conţin informaţii asupra propriului sunet cu privire la acest (sunet)acolo unde este.
  3) IX:
  Şi ( L. Bulgară) asupra ( L. Kanada ) propriei … (L Hindi ) ;
  În sinteză : şi asupra propriei (activităţi)
  PIATRA DE ONIX. Sunt piesele arheologice descoperite pe Crişul Alba în anul 2003 ,de către subsemnatul ,deasupra Templului Sfânt al Edenului.Aceste pietre conţin imprimate imagini şi voci Conţin două tipuri de sunete.:sunetul produs de piatră lovită cu altă pieatră sau bucată de metal şi sunetele imprimate pe pieatră sau piesă arheologică,similar cu sunetele muzicii imprimată pe discul ELECTRO-MAGNETIC..
  ACESTE PEITRI VORBESC DESPRE IISUS CRISTOS ( posibil , să conţină chiar vocea lui Iisus Cristos..)Menţionez:textul împrimat pe pietri ,din lipsă de timp,s-a verificat de catre subsemnatul prin sondaj.Transmisia cosmică din noaptea de de 25 mai 2011 când am auzit vocea lui Iisus Cristos răstignit pe cruce ,fiind transmisă din Raiul Cerului,din Heaven,nu am posibilitate să declar,dacă se afla imprimată pe pieatră sau pe alt suport de transmisie..
  4)Biblia descrie adevărul .In cazul de faţă Genesa Cap. II / 12 spune clar:aurul din ţara aceasta este bun(punct şi virgulă ; )acolo se găseşte şi bedelion* şi piatră de onix . Cele 3 lucruri sunt distincte şi se află în aceeaşi ţară .
  Cercetători internaţionali au considerat bedelionul şi piatra de.onix ca substanţe sau obiecte prelucrate de om sau substanţe naturale existente , ori care au existat undeva pe Terra.,Am acceptat ideea lor,dar pesupuneam că acestea se află în Ţara Zărandului
  Astăzi, constat : erau ascunse pentru a nu se descoperi mai repede de cât timpul prestabilit. cunoaşterii şi posibilităţii de cunoaştere a mesajului transmis omenirii…
  În Biblie peitrile de Onix au fost descrise fără informaţii .În limba popoarelor cuvintele Be-de- lion ; On-ix conţin înformaţii vagi despre realităţii camuflate ,de mult uitate,aproape ieşite din memorie.
  Pentru camuflarea informaţiei peste veacuri s-au folosit in locul codificarii, prin semne diferite,cuvinte ieşite din uz,folosite în graiul unor popoare.
  Ideea care se transmite iese în evidenţă numai punând cap la cap sunetele cu înţelesul propriu din fiecare limbă.Astfel , piatra transmite un sunet prin ciocnire cu altă piatră şi un sunet informaţie prin supunerea pietrei la un proces de prelucrare cum este fotografia electro-magnetică şi apoi prelucrarea cu aparatura Google din Internet.
  Descoperite în aceste vremuri cu aparatura SECŢIEI DE CRIMINALISTICĂ AL POLIŢIEI DIN ARAD ,care le-a imprimat pe disc electro-magnetic şi SERVICIUL GOOGLE DIN INTERNET am reuşit să obţinem informaţiile aferente sunetelor Be-de- lion ; On-ix (Informaţiie sunt relatate mai sus.)
  Peitrile sunt vizibile în Muzeul din orasul Arad,România,Europa.
  Prin DESCOPERIREA PIETRELOR DE ONIX şi BEDELIONULUI ,ALĂTURI DE CELELALTE DOVEZI CĂ GRĂDINA EDENULUI A EXISTAT ÎN ŢARA ZĂRANDULUI , se spulberă toate neadevărurile produse cu rea credinţă faţă de descoperirile noastre şi conţinutul Bibliei..
  III.EDEN
  În traducerea cuvintelor Ed şi En cu cele 91 de limbii Google am regăsit textul creşteţi,înmulţiţi-vă.umpleţi pămânul şi supuneţi-l ; idee care se regăseşte în Biblie la Genesa Cap.I vers 28..Deci, înmulţirea oamenilor îşi are geneza în hotărârea lui Dumnezeu şi nu în informaţiile şi fotografiile care circulă în lume , în sensul că înmulţirea oamenilor a plecat de la Şarpe, de la spiritul negativ .În aceste fotografii prezentate de către dl inginer Preda pe internet la www Baricada.ro, Arad,în discuţia la masa rotundă la care a participat şi subsemnatul , dl inginer prezenta fotografia în sensul că şarpele a indemnat omul la actul sexual..Observăm din nou , lucrurile sunt prezentate contrare adevărului. Nu există nici o dovadă provenită de la civilizaţia extraterestră pozitivă că inmulţirea oamenilor a plecat de la îndemnul spiritului negativ.!
  Prezentul articol conţinînd descoperiri unicat pe Terra , ca dovezi a existenţei Grădinii Edenului în Ţara Zărandului, unde se AFLĂ BEDELIONUL ŞI UNDE S-AU AFLAT PIETRELE DE ONIX,( piesele arheologice ),DIN CARE, O PARTE S-AU RECUPERAT ŞI PREDAT MUZEULUI DIN ARAD,CU PROCES VERBAL SEMNAT DE CĂTRE CONDUCEREA POLIŢIEI DIN ARAD , DE CĂTRE SUBSEMNATUL. ŞI CONDUCEREA MUZEULUI ARAD! Aceste realităţi numai pot fi combătute !:
  Rugăm , citiţi în continuare articolul nostru pe INTERNET
  ISTORIA OMENIRII . ISTORIA DACILOR. DESCOPERIREA RAIULUI TERESTRU

  Traduceţi acest articol in limba ţării Dvoastră şi distribuiţi-l în toată lumea
  Expert Judiciar Teodor Ardelean

 3. SCRISOARE DIN RAIUL CERULUI,DIN HEAVEN

  INTRODUCERE
  1 ) În epoca informaţiilor formulate de către organizaţii oculte,cu scopuri adesea nelegale,sau indivizi care preamăresc persoane cu putere economică , discursuri necontrolabile ţinute de mediocrităţi ,.informaţii care neagă existenţa altor forme de viaţă conştientă în Univers , cercetări efectuate în cosmos, cu mijloace moderne , de către mari savanţi ai lumii ,. care nu au aflat dovezi certe despre existenţa unor fiinţe conştiente la nivelul omului sau superior acestuia, cărţi publicate despre convorbiri cu extratereştii, sau mesaje primit din cer se regăsesc adesea in paginile revistelor.În trecutul mai mult sau mai puţin îndepărtat persoane din diferite părţi ale planetei ar fi intâlnit extratereştrii,au primit informatii de la aceştia, s-a deplasat ,cu spiritul ,în spaţiu sideral ,unde fiinţe de altă formă decât omul le-au făcut cele mai năstrujnice destăinuiri.Pe baza unor povestiri de această natură ,în decursul mileniilor. s-au format chiar religii.
  În vremurile noastre ,ale ignoranţei şi a minciunii , Expertul Judiciar Teodor Ardelean ,în noaptea de 25 mai 2011 aude la computer „ transmisia unui film” .Tema filmului răstignirea,înmormântarea ,învierea lui Iisus Cristos şi declararea Lui în adunarea milioanelor de fiinţe conştiente,îngeri, Împăratul Impăraţilor Lumii…Informaţia s-a prezentat la www Baricada .ro Arad,România pe data de 6 IULIE 2011 . Dintre persoanele ,care au ascultat transmisia,unii au luat poziţie şi au atacat în plin pe autor şi conducerea internetului „www Baricada . ro” ,pentru că şi au permis să prezinte , la internet,astfel minciuni – Difuzarea pe internet a unui articol ,în care autorul prezintă ca realitate , UN DOCUMENT SCRIS primit din RAIUL CERESC ., după aceste persoane,depăşeşte orice imaginaţie a omului.
  2 )În timpul când ascultătorii se agitau şi contestau cele declarate de către Expertul Judiciar Teodor Ardelean., la studioul www Baricada .ro Arad s-a primit prin fax o scrisoare.Era scrisă ÎNTR-O LIMBĂ NECUNOSCUTĂ . După terminarea transmisiei ,dl director Ghilea mi a prezentat scrisoarea. .Nu conţinea adresa expeditorului şi nici numele destinatarului.Textul era scris într-o limbă necunoscută. Dl Ghilea mi -a înmânat scrisoarea pentru studiu .Poate, zicea dumnealui scrisoarea se adresează Dvoastră şi la informaţiile transmise ,în această seară,prin www Baricada .ro Am lut o pagină din scrisoare . După studiul ,cu mijloacele rudimentare de care dispuneam ,am reţinut : scrisoarea analizează informaţiile prezentate de subsemnatul la internet . Face trimitere la ZEI.,vorbeşte despre Duhul zeului şi se adresează unei femei:” Mamă fi tanace „
  . Ca atare,necunoscând perfect mesajul şi calitatea autorului, în lucrările publicate, am evitat discuţiea despre scrisoare .Consideram autorul scrisorii un om religios, care crede în zei,băştinaş din continentul Africa sau America .Opiniile sale nu aveau importanţă ştiinţifică..
  3 ) Au trecut trei ani de la data primirii acelei scrisori Între timp perfecţionându-mă în traducerea documentelor transmise prin internet, am reluat studiu primei pagini din scrisoarea amintită.Am efectuat traducerea textului cu ajutorul personalului din serviciul Google ,din cadrul Internetului. S-a constatat :
  a)scrisoarea este trimisă din RAIUL CERULUI ,
  b)Autorul scrisorii este o personalitate importantă din Cer.
  c)Programul receptionat de către computerul meu, in 25 mai anul 2011 , era trimis din Raiul Cerului,din Heaven,pe baza unei APROBĂRI obţinută de la o Instanţă Superioară din Raiul Ceresc.Citind aceste cuvinte,pentru o fracţiune de secundă, am înlemnit !
  Expeditorul este o FIINŢĂ CONŞTIENTĂ . El posedă aprobarea trimiterii către pământ,concret, pentru computerul meu,a programului- asemănător unui film..Programul rula ACOLO , în CER
  4)Din această scrisoare am tradus în limba română 1304 cuvinte .Cuvintele, de pe rândul 2 :
  Se repetă de 14 ori : Omul este corp fizic şi duh.De asemenea,
  se repetă de 25 de ori modul în care Isus Cristos a înviat
  FĂRĂ AJUTORUL CONDUCERII ŞI PERSONALULUI Serviciului Google, din INTERNET , această SCRISOARE UNICAT ,LA NIVELUL ISTORIEI OMENIRII , venită direct din RAIUL CERURILOR,nu putea fi tradusă. ! Pentru ajutorul primit, aduc mulţumirile mele acestui serviciu, conducerii şi tuturor acelor care s-au implicat in realizarea traducerii.. De asemenea doamnei profesor Viorica Frenţiu din localitate Galşa,Judetul Arad România ,continentul Europa.
  Cele 1304 cuvinte, traduse din Scrisoare ,sunt suficente pentru a constata că:
  -Autorul scrisorii este o Fiinţă conştientă din Raiul Ceresc.
  -Este în temă cu Programul complet a lui Iisus Cristos privind Răstignirea şi învierea.
  -A obţinut aprobarea pentru audierea de către subsemnatul a Programului lui Iisus Cristos
  -Sunetele produse de loviturile piroanelor care treceau prin în membrele lui Iisus Cristos,schimbul de cuvinte dintre Iisus şi soldaţii care-l păzeau, convorbirea dintre Iisus răstignit pe cruce şi spiritele negative, procesul învierii şi declaraţiile lui Iisus după înviere,inclusiv hotărârea îngerilor prin care Iisus era declarat Împăratul Împăraţilor lumii ,auzite de mine,la internet ÎN DATA data de 25 mai 2011 , fac parte din PROGRAMUL RĂSTIGNIRII ŞI ÎNVIERII CARE SE AFLĂ ÎN EDENUL CERULUI . Au fost trimise către computerul subsemnatului prin SISTEMUL ELECTRONIC direct DIN RAIUL CERESC unde se află înregistrat pe ceva asemănător discului magnetic de pe Pământ,
  5 ) AUTORUL SCRISORII , prin această scrisoare , evident ,răspunde în locul meu LA batjocura ACELOR CARE AU LUAT ÎN RÂS învierea lui Iisus Cristos şi restul informaţiilor din credinţa creştină transmise prin studioul WWW BARICADA . RO în seara zilei cu pricina ( 6 IULIE 2011 )De asemenea , DEMONSTREAZĂ că Programul învierii există în Raiul Ceresc, de unde s-a transmis pe pământ Poate fi ascultat în condiţiile descrise în această scrisoare, trimisă pentru subsemnatul la WWW Baricada Ro. Arad

  . 6) Date statistice, transmise de computer,
  -Pagini internet, format A/IV………….. 7
  -Words ………………………………… 28
  -Caractere fără spaţiu………………. 181
  -Caractere cu spaţiu……………… …225
  -Paragrafe………………………………. 7
  -Aliniate …………………………… 27
  7)I Traducerea cuvintelor din scrisoarea trimisă prin fax:se realizeză aproximativ în patru faze
  a )În prima fază :Undele necunoscute transmise din cer , sunt dirijate către planeta Pământ .Aici ,sunt tansformate în unde elecro-magnetice formând structura unor litere,cifre ,fotografii etc identice cu semnele trimise din cer ,( În speţă, se obţine structura literelor din alfabetul englez pe baza licenţei savanţilor omenirii)
  .b) În faza a doua .Cuvintele din cer sunt compuse ,în general,din prima literă a cuvântului.Determinarea cuvântului real ,format din mai multe litere ,se efectuiază de aparatura internetului ( din nou pe baza licenţei unor savanţii ai omenirii) Pe ecranul computerului apar cuvinte compuse din litere( Un asemenea cuvânt este format din cuvintele unei propoziţii sau a unei fraze)
  c) În faza a treia.. Se determină cuvântul care începe cu litera relatată pe ecranul computerului
  d) În faza a patra Se caută limba în care se află cuvântul determinat în faza a treia şi se obţine traducerea în limba română.(Traducerea se prezintă de computer direct sau indirect din cuvinte sinonime Pentru unele cuvinte ,specialiştii internetului ne au trimis definiţii şi exemple. Din acestea , unele sunt cuvinte cheie , care se regăsesc în limba română şi explică un grup de cuvinte din scrisoarea trimisă din cer (Vezi în completare explicaţiile din Scrisoarea trimisă din Cer la Partea a II-a” Informaţii delaliate „ pct.7)
  8 ) STRUCTURA SCRISORII TRIMISĂ DIN CER
  Textul scrisorii trimisă din cer este compus din două părţi:
  – Partea I-a sinteza informaţiilor IN SCRISOAREA TRIMISĂ DIN CER şi
  – Partea a II-a informaţii detaliate.IN SCRISOAREA TRIMISĂ DIN CER.

  PARTEA a I-A SINTEZA INFORMAŢIILOR IN SCRISOAREA TRIMISA DIN CER

  CAP.I TEXTUL DIN SCRISOARE : :
  Rd. 1 . MZP ooo e o œ ooo oo L ù oo  ; zČ x
  ooo ; ooooooo e œ o dù oo Ú z€Ú oo c ooo på6 o 59 x z€å6 o c ooo på6 o U
  CONŢINE 4 paragrafe :
  Paragraful 1 persoanele la care se adresează această scrisoare,
  Paragraful 2 informaţii despre ştiinţa cerului,
  Paragraful 3 informaţii despre Duhul Zeului (vezi mai sus în text „ Ú z€Ú „
  Paragraful 4 informaţii despre învierea lui Iisus Cristos.

  TRADUCERE GOOGLE
  Paragraful 1 ) PERSOANELE LA CARE SE ADRESEAZĂ ACEASTĂ SCRISOARE
  Rând . Cuvântul corespondent literelor de pe verticală ,descoperit de Internet este scris
  cu litere majuscule.Cuvintele cu litere minuscule sunt
  formulate de noi pentru a explica sensul cuvintelor majuscule ,cuvinte cheie şi a
  propoziţiei..Semnul întrebării arată că nu s-a identifica sensul cuvintelor din
  scrisoarea trimisa din Cer.
  MZP ?
  M BĂRBAŢI ŞI FEMEI ( Traducere cu Limba Africană)
  P ? Computerul nu a descoperit limba in care figurează cuvântul cheie din această
  propoziţie care începe cu litera” P.”.Este vorba de „Pământeni „
  cuvânt din limba română .Are semnificaţia „care trăiţi pe pământ”
  Z De la Z la Z şi iar de la Z. Litera Z este la sfârşitul alfabetului..,Deci,autorul
  Scrisorii se adresează oamenilor care contestă Dumnezeirea şi prezenţa lui Iisus
  Cristos la creaţia Universului,trăiesc pe Terra azi şi vor trăi în continuare
  până la sfîrşitul acestei civilizaţii(Traducere cu Limba Africană )
  ooo ?

  TRADUCERE GOOGLE
  Paragraful 2) INFORMAŢII DESPRE ŞTIINŢA CERURILOR
  Rând . Cuvântul corespondent literelor de pe verticală ,descoperit de Internet este scris
  cu litere majuscule.Cuvintele cu litere minuscule sunt
  formulate de noi pentru a explica sensul cuvintelor majuscule ,cuvinte cheie şi a
  propoziţiei.

  e : ASISTAŢI ( Traducere cu Limba Maghiară )
  – LA (Traducere cu Limba Zulu) informaţii electronice care se conduc în Cer.
  – E :DE ELECTRONIC – sistem (Traducere cu Limba Africană)
  e De electronic – sistem este compus din DOUĂ E-mail (Traducere cu
  Limba C Haitiană ):
  a)- e =E mailul electronic A lui Iisus Cristos ( Traducere cu Limba
  C.Haiteană DE ( Traducere cu Limba Albaneză )
  b)-e = e mail =poştă electronică a subsemnatului( Traducere cu Limba C
  Haiteană şi Limba Turcă),.
  Nota noastră: E-MAILUL lui Iisus Cristos sau DUHUL ZEULUI ( vezi mai
  sus rândul nr.1 în scrisoarea trimisă din cer cuvintele „Ú z€Ú „
  conţine PROFEŢIEA din Scriptu- lu RA ( Sfânta Scriptură) cu privire la
  activitatea integrală a lui Iisus Cristos şi separat ÎMPLINIREA acestei
  profeţii (Profeţiile care se vor împlinii în viitor vor fi consemnate în e- mail
  la data împlinirii lor).Ceeace se prezintă azi,prin www Baricada ro.este o
  parte din E mailul lui Iisus Cristos..
  E-mailul poştă electronică aseamănă corespondenţei prin poştă şi
  PERMISULUI DE CONDUCERE. Fiecare om are un e -mail în care se
  înregistrează , la dimensiuni electronice, pe baza unui
  sistem, toate acţiunile , informaţiile auzite şi chiar gîndirea. Evidenţa se
  conduce în mai multe locuri din Univers.(vezi în acest sens traducerile
  noastre de pe Petroglifele din China ,Australia , piesa arheologică
  descoperită la Zărand- România,continentul Europa numită Scriptu lui Ra.-
  SCRIPTURA -, volumul Creaţionism Ştiinţific Arheologic,Istoria
  nefalsificată a omenirii,Manual Internaţional. )
  o ?
  œ LISTELE ANEXE LA E-MAIL .Activitatea lui Iisus este înregistrată pe
  L liste, anexe la E -mailul Său ( Traducere cu Limba
  Azerbaidjană ) Conţin vocile şi zgomotele din timpul calvarului.

  TRADUCERE GOOGLE
  Paragraful 3 ) INFORMAŢII DESPRE DUHUL ZEULUI TRADUCERE GOOGLE

  Rând . Cuvântul corespondent literelor de pe verticală ,descoperit de Internet este scris
  cu litere majuscule.Cuvintele cu litere minuscule sunt
  formulate de noi pentru a explica sensul cuvintelor majuscule ,cuvinte cheie şi a
  propoziţiei.

  Ooo oo ?
  Lù BĂTĂI TARI ( Traducere cu Limba Yoruba.).,sunete de castanietate
  premergătoare morţii Lu ( a lui )
  .
  Litera „ù” de la cuvântul Lù este pronume ( Traducere cu Limba Zulu)
  Semnifică Duhul lui Hristos.
  Bătăile ,sunetele auzite fac parte din .
  TOALETA Lui (spălarea corpului celui care a murit şi îmbrăcarea cu haine
  pentru a fi pus in sicriu şi apoi înmormântat. )Sunetele pe care le
  auziţi ,sunt produse de loviturile ciocanelor, date în piroanele ce trec prin
  membrele lui Iisus Cristos .Pătrund în lemnul uscat producând un sunet
  macabru. Îl ţintuiesc pe cruce . (Traducere cu Limba şi Sârbă)
  Cuvântul LU ,din scrisoarea trimisă prin fax este pronume personal.
  Corespunde pronumelui personal LUI din dicţionarul Limbii române literare .
  Face parte din graiul ţăranilor români din localitate Zărand,judetul
  Arad,România continentul Europa, de unde, satelitul american a trimis
  fotografiile unui Templul uriaş cu dimensiunea de 2000/6000 metri., acoperit cu
  un strat de cenuşă vulcanică. Templul „momentan E retras de la vederea lumii”,
  spune autorul Petroglifelor din Australia..Momentan înseamnă,acum şi în viitor
  pentru un timp foarte scurt
  Precizăm :CORPUL SPIRIT sau DUH exprimă INDIVIDUALITATEA SAU
  PERSONALITATEA .În cazul omului,tânjeşte după
  cunoaşterea adevărului, suferă restricţiile în cazul celui din
  înhisoare,IUBEŞTE şi
  urăşte, plânge şi râde. NU ARE ODIHNĂ DIN CAUZA DORULUI, ARE
  DORINŢE ŞI REGRETE . El este supus îndemnurilor făcute de alt corp spirit
  sau duh . Corpul fizic ,material este casa lui cîtă vreme trăeşte pe pământ.
  Astfel, toate acţiunile omului ,conştientizăm , ori nu , sunt acţiunile corpului
  nevăzut ,numit duh sau spirit. (Vezi şi volumul nostru Creaţionisim
  Ştiinţific Arheologic Istoria nefasificată a omenirii Manual internaţional )
  NOTĂ. Autorul faxului folosind în textul scris pronumele personal LU din
  limba vorbită de ţărănima română ,din Ţara Zărandului .,. atestă adevarul din
  lucrările subsemnatului cu privire la originea limbii dacilor şi în continuare a
  românilor: Aceasta este direct moştenitoare a limbii vorbită în Eden(.Dovadă
  cuvintele de pe scrisoarea trimisă prin fax şi textele de pe piesele
  arheologice.)Analizând indepndent litera L de litera ù din formaţia Lù
  constatăm: ISUS CRISTOS se prezinta cu două corpuri: corp fizic,mateial şi
  corp imaterial numit Duh.
  – Sub forma corpului fizic material, exprimat prin litera, „ L
  „ se înfăţişa ca om.
  -Sub forma corpului imaterial ca Duh, este menţionat pe primul rând din
  scrisoarea autorului trimisă din cer „ DUHUL ZEULUI.”
  Aceste cuvinte ,detectate pentru prima dată , le am prezentat la WWW
  Baricada- ro ISUS CRISTOS , exprimat prin litera „ ù „ se înfăţişa
  în calitate de creator al Universului împreună cu Tatăl,Dumnezeu .În această
  stare se putea prezenta în orice structură de corp materal
  . În propoziţia „TOALETA LU „, cuvântul Lù exprimă ambele corpuri .În afara
  structurii de om, Iisus este numit Leu şi prezentat sub formă de LEU în
  următoarele lucrări ,documente:
  * piesa arheologică Scriptu- lui Ra , conţine o picturtă cu imaginea lui Iisus
  Cristos în forma capului de Leu
  *In Apocalipsa la Cap .V vers 5 este asemănat cu un Leu „… Iată că Leul ,din
  seminţia lui Iuda, Rădăcina lui David a biruit…” Deci , persoana supusă
  TOALETEI din scrisoare este Fiinţa numită Leu , Ri, ISUS , Cristos,HRISTOS
  Denumirea de Leu,care începe cu litera L din aceste documente şi litera L din
  pronumele personal LU ,din graiul ţărănimii române ,mai mult decât sigur, nu
  este jocul hazardului .Autorul faxului scrie, în limba Edenului , în locul
  numelui de Cristos , cunoscut sub mai multe denumiri ( Ri Mesia, Hristos….)
  pronumele personal de Lu din graiul ţărănimii române ( şi nu din limba altor
  popoare existente pe pământ) Prin aceasta ,din nou se adevereste că limba
  română conţine multe cuvinte din Limba Edenului.
  -..Litera ù din cuvântul Lù exprimă un corp imaterial,un Duh. Este
  relatat sub numele de:
  – FIGURĂ A ZEULUI în Traducere cu LimbaAzerbaidjană
  – ÎNAINTE DE ZEI în Traducere cu Limba Yuruba ,
  – CEEACE ESTE CĂ ESTE în Traducere cu Limba Uzbecă
  – ZEUL (în Traducere cu Limba Africană sau
  – EU SUNT CEL CE SUNT în Vechiul Testament ( vezi Exod Cap III vers 14 )
  În documentul Piesa Arheologică „Scrisu lu Ra” de la Zărand din România şi în
  Biblie Isus a declarat :Credeţi-Mă Eu sunt în Tatăl, iar Tatăl este în Mine ( Ioan
  Cap.XIV vers 11) În consecinţă.,în scrisoarea primită prin Fax , litera „ù „
  exprimă Duhul lui Isus Cristos sau DUHUL ZEULUI scris pe primul rănd din
  scrisoare(Vezi în continuare cuvintele care redau învierea ,respectiv ieşirea lui
  Iisus Cristos din mormânt la ora 6 )Precizăm:în mormânt corpul lui Iisus
  Cristos nu era însoţit de DUHUL SĂU.Era un corp mort.Când acest
  DUH întră în corp, corpul învie.Deschide ochii şi desface pânza care –l
  învăluia.(Vezi informaţiile in continuare) ?
  Â LIRE monede , bani şi mijloc de plată ( Traducere cu Limba Africană )
  Banii s-au folosit pentru vânzarea cumpărarea lui Iisus Cristos Creator a
  Universului împreună cu Tatăl,Dumnezeu Sunt dovezi a nivelului atins în
  lumea fărădelegilor săvârşite de oameni . Timpul acestor fărădelegi
  expirase.Omenirea trebuia să plăteasă . Atunci
  ,Isus s-a prezentat :Iată-mă.În sulul cărţii este scris despre Mine Vin să fac voia
  Ta Dumnezeule„ ( Evrei cap. X vers 7 ) BĂTĂILE TARI,CU SUNETELE DE
  LA TOALETA LU ,schingiuirea şi moartea,fac parte din pedeapsa cuvenită
  omenirii. Această pedepsă a fost luată de El asupra SA .!
  ZČ SPUN, zice autorul acestei scrisori .Cuvântul ZČ se foloseşte de ţărănimea
  română din Ţara Zărandului din România,continentul Europa cu sensul „ spun
  ce am de spuns”, nu s a aflat DE MINE în cele 8o de „ limbi Google” . În Limba
  Igbo ,se afla un cuvânt asemănător care exprimă starea de beţie când individul
  spune vrute şi nevrute .,adică aproximativ sensul din limba română .
  ooo ,oooooo ?
  e ŞI ( traducere cu Limba C Haiteană )
  o ?
  œ LISTELE (Traducere cu Limba Azerbaidjană ) de e- mailuri ale fiinţelor
  din Univers
  o ?
  dù VUIAU (Traducere cu Limba Zulu ). În traducere cu limba Galiciană ,BUBUIAU .
  -dù DOUĂ BUBUITURI,VUIETE ( Traducere cu limba Esperanto)
  -dù AU FOST ( Traducere cu Limba turcă)
  -dù ÎN LANŢ RECULANTE( traducere cu Limba Azerbaidjană .),
  -dù DIN AVAL, ÎN APROPIERE DE VĂRSARE – (Traducere cu Limba,
  Africană )
  (În textul tradus nu am aflat informaţii cu privire la locul acestor bubuituri.
  Logic ,au fost frământări,agitaţii puternice în cadrul spiritelor pozitive şi a
  oamenilor de pe pămant.
  . (BUBUITURILE,au fost , dar ştiinţa pământească a trecut pe lângă ele fără să le
  sesizeze amplitudinea şi cauza Testamentul Nou descrie un fenomen ieşit din
  comun: S-a făcut întuneric peste toată ţara .Soarele s-a întunecat şi perdeaua din
  lăuntrul Templului s-a rupt prin (Luca Cap. 2 /vers 44-45 )Pământul s-a
  cutremurat şi stâncile au crăpat (Matei Cap XXVII vers 51 )
  Exista o stare extrem de încordată ,alarmantă pe cale să irumpă la nivel cosmic .
  Cauza ? Condamnarea la moarte şi schingiuirea Lui Iisus Cristos, Creatorul
  Universului întrupat în chip de om .
  Informaţia ,din această scrisoare , demonstrează că în Univers există spirite
  poztive şi spirite negative .Schingiuirea lui Isus Cristos era pe cale să declanşeze
  un război între acestea
  -dù TU . şi VOI ( Traducere cu limba Daneză) cu
  -dù REGATUL UNIT ,(Traducere cu Limba Galeză). Prin Regatul Unit înţelegem
  toate spiritelor pozitive din Univers, inclusiv cele mentionate cu pronumele TU şi
  VOI,care CU TOATE CĂ ERAU ADÂNC rănite
  de fărădelegea spiritelor negative şi a oamenilor prin abuzul săvârşit
  ÎMPOTRIVA lui Iisus Cristos AU RESPECTAT hotărărea lui Dumnezeu CU
  PRIVIRE la menţinerea păcii Erau convinşi şi aşteptau minutul 60 din ora 6 a zilei
  cînd Iisus Cristos trebuia să iasă din mormânt conform hotărârii lui Dumnezeu
  consemnată în Scriptu lui Ra. Cel mult se întrebau CÂT TIMP RA ( Dumnezeu )
  va fi depărţit de RI (Iisus Cristos ) ? Acestă problemă este tratată în
  volumul Creaţionism Ştiinţific Arheologic ,Istoria nefalsificată a omenirii,Manual
  Intenaţional,pag. 119,Editura Spectrum Arad anul 2013,ISBN 978-973-0-15486-3

  oo ?
  ù Litera ù exprimă substantivul DUH (Vezi explicaţiile date la formaţiunea LU.
  Este DUHUL LUI HRISTOS ,menţiont, în aceasta scrisoare la „DUHUL Zeului
  Zeù Este denumirea dată de oameni, în unele perioade istorice, lui Dumnezeu-.(Vezi
  explicaţiile de la formaţiunea LU ) În această scrisoatre trimisă prin Fax autorul se
  referă la Duhul Acelui care a înviat numit Ri,Hristos,Cristos,Mesia,Emanuel,

  TRADUCERE GOOGLE
  Paragraful 4 ) INFORMAŢII DESPRE ÎNVIEREA LUI IISUS CRISTOS
  Rand . Cuvântul corespondent literelor de pe verticală ,descoperit de Internet este scris
  cu litere majuscule.Cuvintele cu litere minuscule sunt
  formulate de noi pentru a explica sensul cuvintelor majuscule ,cuvinte cheie şi a
  propoziţiei.

  Oo ?
  c Nu am am aflat cuvântul care începe cu semnul acestei litere.Este „mormânt „În
  scrisoare ,semnul este aşezat între cuvintele care vorbesc despre învierea lui Iisus
  Cristos şi ieşirea din mormânt la orele 6 fix. În limba română prin „mormânt SE
  ÎNŢELEGE Locul unde se afla groapa în care a fost înmormântat un om. „ Pe
  Piesa arheologică Scriptu-lui Ra de la Zărand-România- Europa se află „n”picturi. . În una Isus se află întins cu faţa către pămînt luând în braţe globul pământesc,
  par-că, pentru a-l apăra. Are capul cu faţa către pământ..În altă pictură se află în
  mormânt .Are corpul înfăşurat cu pânză ,legat cu panglici.Un picior străpuns de
  piron,cu pironul în el, iese de sub legăturile pânzei.Amintim:Piesa arheologica
  conţine profeţia răstignirii , Iisus în mormânt şi nu realizarea acesteia. Prin
  arătare în pictura produsă cu mii de ani înaintea răstignirii a pironului în picior,
  pictura este dovadă că Isus va fi răstignit.

  ooo.. ?
  på6 PENTRU ora 6 ( Traducere cu Limba Norvegiană)
  TIMPUL EXPIRĂ (Traducere cu Limba Bosniacă) conform HOTĂRÂRII lui
  Dumnezeu
  o ?
  59 la terminarea minutului 59 din ora 6,adeca la orele 5 şi 59 minute,FĂRĂ a se
  împlini ora 6 ( Traducere cu limba Albaneză ) învie în mormânt.( Traducere cu
  limba Africană ) Pe piesa arheologică Scriptu lui Ra de la Zărand-România-
  Europa acest moment este imortalizatat într-o pictură :Se află cu globul pămăntesc
  în braţe, având capul ridicat şi ohii deschişi.
  Observaţi: informaţiile din SCRISOAREA TRIMISĂ DIN CER se regăsesc ca
  picturi şi texte pe piesa arheologică Scriptu Lui Ra de la Zărand ,ţara România,
  Europa,de unde rezultă, că Zeul din această scrisoare este Isus Cristos din Noul
  Testament şi din piesa arheologică de la Zărand !REŢINEŢI :PIESA
  ARHEOLOGICĂ CU TEXTELE ŞI PICTURILE IN TIMPUL CÂND
  VORBEAM la wwwBaricada.ro se afla în Muzeul Judeţean Arad.Autorul scrisorii
  trimisă prin fax,considerându-l om, care trăieşte în Africa, nu avea de unde să
  cunoască existenţa acestor picturi şi texte imprimate pe piesa arheologică pe care
  le descrie în scrisoarea sa. Mai mult decât atât! Pentru fiecare fenomen din
  scrisoare se află o pictură pe piesa arheologică
  Recapitulăm în scrisoare se arată minutul şi ora învierii ,dezlegării de pânza care-I
  înfăşura corpul ,ridicărea în picioare şi ieşirea din mormânt.Pe piesa arheologică
  de la Zărand pentru fiecare din aceste fenomene se află o pictură în culori. În plus
  !În afară de subsemnatul nimeni de pe Terra nu a examinat aceste picturi pentru a
  le descrie într-o scrisoare in genul scrisorii din Cer.
  Concluzia
  :Autorul scrisorii nu este pământean aşa cum rezultă din propriile
  declaraţii A obţinut aprobare de la Autoritatea supremă pentru a trimite
  Programul învierii pe computerul existent pe Terra pentru a fi audiat de către
  subsemnatul.
  z€å6 Propoziţia formată din aceste semne nu s-a identificat de către noi în cele 8o de .
  Limbi „Google” examinate. Pentru litera € nu s-a tradus nici un cuvânt, Per total
  formaţiune , ţinând seama de cifra 6 şi sensul celorlalte litere,am concluzionat::
  formaţia compusă din semnele z€å6 transmite informaţii despre activitatea lui
  Iisus Cristos în mormânt. ,din momentul învierii , la ora 5 şi 59 minute şi ora 6,
  cînd se împlineşte termenul de ieşire din mormânt
  Textul de pe piesa arheologică şi cuvintele auzite de mine pentu acest moment
  corespund omului legat şi rănit. Se zbate singur. Se dezleagă,şi
  se ridică în picioare.
  O ?
  Č Nu s-a identificat cuvântul redat prin acest semn grafic .Este groapa numită
  mormânt.
  – În minutul 60 din ora 5,respectiv la ora 6 fix ,expiră , sau se ÎNCHIDE
  timpul prestabilit pentru aflarea Lui în mormânt (Traducere cu limba Maghiară )
  o o o ?
  på6 – La ora 6 fix Iisus iese din mormânt şi pune piciorul pe pământ în afara gropii
  unde a fost înmormântat .Trupul şi Duhul Lui numai sunt în mormânt.. .
  ( traducere cu limba Suedeză ) În acel moment în piesa Scriptu Lu Ra se
  descrie sfărşitul dominaţiei lui Lucifer. ( Traducere cu limba Cătălană)
  A învins moartea, Este privit cu ,ADMIRAŢIE,ŞI DRAGOSTE neţărmuită de
  toate spiritele pozitive. din Univers ( Traducere cu Limba Bosniacă)
  oo ?
  U În Scrisoarea din cer ultima literă are structura literei U dar avînd capetele legate
  printr-un semn grafic asemănător celui ce exprimă semnului litera  Semnul â
  semnifică înţelesul de Duh . (De fapt pronumele personal Dumneavoastră din
  limba Africană ,se referă la Duh şi nu la corpul fizic al individului )Sufletul sau
  Duhul omului realizează toate acţiunile .Puterea este concentrata în
  Duh (vezi Apocalipsa.Cap.21 vers 6„ Eu sunt Alfa şi Omega,Începutul şi Sfârşitul)
  În scrisoarea din cer ,,AUTORUL SCRISORII RELATEAZĂ DE 14 ori
  că omul este corp fizic şi corp Duh.,că toate acţiunile omului sunt rezultatul
  acţiunii duhului său.Când duhul a părăsit corpul omului acest corp este mort.
  Revenirea duhului, în corpul pe care l-a părăsit dă naştere învierii.Corpul mort
  învie in clipa în care duhul a intrat din nou în el.Autorul scrisorii repetă de 25 DE
  ORI momentul în care duhul lui Isus Cristos a reintrat în corpul său dând naştere
  fenomenului cunoscut cu numele de învierii lui Iisus Cristos.
  În mormânt,Duhul lui Iisus nu se afla ÎN CORPUL SĂU .Corpul era mort. Această
  INFORMAŢIE este atestată printr-o fotografie-pictură vizibilă pe piesa
  arehologică SCRIPTU LUI RA.(Vezi fotografia pe pagina de internet ADEVĂRUL
  DESPRE IISUS CRISTOS.) De asemenea , fenomenul este descris în I Petru.
  Capitolul 3 vers 18 -20 Hristos…. A fost omorât în trup,dar a fost înviat în duh ,în
  care s-a dus să propovăduiască duhurilor din închisoare care fuseseră răzvrătite
  odinioară,când îndelunga răbdare a lui Dumnezeu era în aşteptare, în zilele lui Noe
  cînd se făcea corabia în care au fost scăpate prin apă un număr mic de suflete,şi
  anume de opt.
  Deci,.La ora 5,59 dimineaţa Duhul Lui Iisus Cristos a intrat din nou în corpul
  SAU. Imediat a deschis ochii . A înviat..În următorul minut ,din ora 5 , s-a
  deslegat de funiile care I legau pânza pe corp . S-a ridicat în picioare şi , la
  epuizarea minutului 60 din ora 5, a pus piciorul pe marginea groapei. A ieşit din
  mormânt !Aceste momente ale învierii: ora 5,59 .,cînd învie,minutul 60 din ora 5
  ,când iese din mormânt şi ultima secundă din ora 5,când pune piciorul pe
  pământul din marginea groapei şi iese din mormânt ,sunt consemnate sub formă
  DE PROFEŢII ŞI PICTURI pe piesa arheologică SCRIPTU LUI RA scris cu
  milioane de ani înaintea evenimentului .(Această piesă . a fost descoperită de către
  subsemnatul în apele râului Crişul Alb din hotarul comunei Zărand,Judeţul
  Arad,România, continentul Europa ) Iată această profeţie,redată în artcolul nostru
  „ DESCOPERIRI SENZAŢIONALE” ( vezi anexa 2 )
  Punct 16 .Declaraţiile unui martor :
  – EA 7 Am auţ Y zî ( Eu ,la orele 7 ) am auţ (am auzit ): K (chemând).Z ( la
  lumină .Procurorul voia să afle ora zilei şi locul unde Zeul va vorbi mulţimii )
  – e ( e ) ee (El este ) KT (Cristos) CCH (Cristos,Cristos,Hristos ! )
  -Ra. (Ra ) zss vi ( a zis că învie )
  Regăsit în Matei Cap.16/21,,17/23, 20/19” a treia zi va învia „)
  Martorul se bâlbâie : oo3 o Z ( după 3 zile ) (…) ad ( când ) Kj (lumina
  ,soarelui apare, ) 6 A El iaşu (la 6 El iese ) a C (din mormânt )
  17) Procurorul: meditează :
  – IE …. (El Este ….) 2 D (Șușuie de DOUĂ ORI) C (Cristos) … El (Este)
  Regăsit în Matei Cap. XVI/16-17: Apostolul Petru a răspuns lui ISUS Cristos
  “Tu esti Hristosul, Fiu Dumnezeului Celui viu !.La aceste Cuvinte ISUS IA ZIS:,
  Ferice de tine, Simione FIUL lui Iona, fiindcă Nu carnea si sângele TI-a
  descoperit lucrul acesta ci Tatal Meu care este ceruri ”
  Autorul SCRISORII TRIMISĂ din RAIUL CERURILOR , PRIN FAX la sediul
  www Baricada. Ro Arad, arată că ,profeţiile s-au împlinit la secundă ,exact
  cum erau formulate…
  În anul 2015, după ce am tradus scrisoarea trimisă din Raiul Cerurilor prin fax la
  www Baricada . ro,am înţeles : CUVINTELE ŞI ZGOMOTELE APĂRUTE PE
  COMPUTER IN NOAPTEA DE 25 mai 2011 , FĂCEAU parte din
  PROGRAMUL RĂSTIGNIRII,ŞI ÎNVIERII. care se TRANSMITEA direct din
  RAIUL CERULUI PENTRU sau şi pentru SUBSEMNATUL (Imaginile şi vocile
  din Programul Invierii ,de asemnea ,se regăsesc imprimate ca profeţii pe piesa
  arheologică SCRIPTU LUI RA )
  Câtă vreme nu cunoşteam precis conţinutul textului de pe scrisoarea trimisă prin fax
  din cer,reţinând numai că se referea la Duhul Zeului şi nu la răstignirea şi învierea
  ACESTUIA , am evitat, intenţionat ,să subliniez că documentul pe care mă bazez
  este ŞI ACEASTĂ SCRISOARE
  Astăzi, având în mână traducerea scrisorii
  TRIMISĂ PRIN FAX cu informaţiile de rigoare ,din care rezultă că autorul
  scrisorii este o FIINŢĂ CONŞTIENTĂ cu atribuţii importante în
  CONDUCEREA UNIVERSULUI ,subordonată lui Dumnezeu şi lui Iisus Cristos,
  care demonstreză învierea lui Iisus Cristos şi explică o parte din etapele parcurse
  pînă la recepţionarea de către subsemnatul a Programului Învierii care se
  transmitea din raiul Cerului, MĂ SIMT OBLIGAT ,indiferent ce vor spune unii,
  Să REIAU şi să PUBLIC de mai multe ori ,pe pagina mea de internet şi prin
  postare pe alte pagini de internet , ACEASTĂ INFORMAŢIE UNICAT la nivel
  mondial ! SCRISOAREA NU S-A PRIMIT numai PENTRU MINE , să O
  PĂSTREZ ASCUNSĂ ÎN BIBLIOTECA MEA ,ci să fie adusă la
  CUNOAŞTEREA LUMII, dovedind şi pe această cale :
  – ADEVĂRUL cu privire la IISUS CRISTOS,
  – CREAŢIA UNVERSULUI DE ASTĂZI ŞI A UNIVERSULUI DE MÂINE DE
  CĂTRE CELE DOUA FIINŢE CUNOSCUTE din piesele arheologice cu numele
  de RA ( Dumnezeu ) şi RI( Iisus Cristos, Fiul lui Dumnezeu)
  – EXISTENŢA ÎN UNIVERSUL ACTUAL A FIINŢELOR CONŞTIENTE
  POZITIVE ŞI NEGATIVE,
  Acceptarea de către mulţi oameni să fie manipulaţi in faptele lor DE CĂTRE
  spiritele negative

  PARTEA a II a INFORMAŢII DETALIATE IN SCRISOAREA TRIMISĂ DIN CER.

  Cap. I TEXTUL DIN SCRISOARE
  Rând 1./a : L-! ÈÈ This pogram must be run under Win 32 ;
  CONŢINE 7 paragrafe
  Paragraful 1 PUTEREA LUI IISUS CRISTOS
  Paragraful 2. CINE ESTE „ EL „ ACELA CARE POSEDĂ ACEASTĂ PUTERE ?
  Paragraful 3.ACEASTA PUTERE SE DĂ DE EL.
  Paragraful 4- CINE SUNT PESOANELE CARE PRIMESC ACEASTĂ PUTERE ?
  Paragraful 5 DEFINIŢII PENTRU L-! ÈÈ APARUTE PE ECRAN
  Paragraful 6 CONCLUZII PENTRU SALVARE
  Paragraful 7 DOCUMENT CARE ATESTĂ ÎNVIEREA LUI IISUS CRISTOS

  TRADUCERE GOOGLE
  Paragraful 1) PUTEREA LUI IISUS CRISTOS
  Rand . Cuvântul corespondent literelor de pe verticală ,descoperit de
  Internet este scris cu
  litere majuscule.Cuvintele cu litere minuscule sunt
  formulate de noi pentru a explica sensul cuvintelor majuscule
  ,cuvinte cheie şi a propoziţiei
  L-! È È Traduceri pentru -l :
  pronoun PRONUME PERSONAL
  it EA, adeca PUTEREA ACEASTA SE DĂ DE (o, -l… )
  him EL
  -l, îl, lui, îi, persoanelor sau sufletului care se exprimă prin pronumele personal de forma
  dumnealui, -L.ÎL,LUI,ÎI,DUMNEALUI

  Întrebări şi răspuns la informaţiile de mai sus:;
  1 ) CE ESTE „EA „? PUTERE care pleacă de la Duhul lui Iisus Cristos
  a)Constatată în cazuri de vindecare a bolnavilor, liniştirea
  furtunii,scoaterea duhurilor rele din oameni, iertarea a păcatelor,învierea
  morţilor ,cunoaşterea gândirii altor persoane…Dovezi:
  Întrebarea cărturarilor,preoţilor şi bătrânilor:Cu ce putere faci tu aceste
  lucruri, sau cine ţi-a dat puterea aceasta ?(Luca Cap. XX vers 2.)
  b). A declarat singur :peste 7 zile voi fi în mormânt şi la ora 6 voi ieşi.
  Dovezi : 1)prezenta scrisoare.2)declaratiile unui martor în faţa procurorului
  Buz (care va efectua cercetări pentu a-i dovedi vinovătia în scopul
  condamnării la moarte) .Aceste declaraţii .confirmate de meditarea
  procurorului , sunt imprimate pe piesa arheologică Scriptu Lui RA
  descoperită la Zărand. România Europa, ca profeţii Reamintim: Vezi anexa
  2 pct- 16 :Un martor declară :
  – EA 7 Am auţ Y zî ( Eu ,la orele 7 ) am auţ (am auzit ): K
  (chemând).Z ( la lumină) .
  Procurorul voia să afle ora zilei şi locul unde Zeul va vorbi
  – e ( e ) ee (El este ) KT (Cristos) CCH (Cristos,Cristos,Hristos ! )
  -Ra. (Ra ) zss vi ( a zis că învie )
  Martorul se bâlbâie : oo3 o Z ( după 3 zile ) (…) ad ( când ) Kj
  (lumina soarelui apare, ) 6 A El iaşu ( la 6 El iese ) a C (din mormânt )
  Regăsit în Matei Cap.16/21,,17/23, 20/19” a treia zi va învia „)
  c)A fost răstignit şi înmormântat .A înviat şi s-a înălţat la ceruri Dovezi
  Noul Testament cu informaţii reale şi Scriptul lui Ra cu picturile realizate cu
  milione de ani înaintea erei actuale De asemenea , volumul Creaţionism
  stiinţific Arheologic.Istoria nefalsificată a omenirii ,Manual internaţional,
  autor Expert Judiciar Teodor Ardelean cu profeţiile şi împlinirea lor.Toate
  recunosc că Iisus Cristos numit şi Ri este Fiul lui Dumnezeu numit Ra.
  d)Toate lucrurile au fost făcute prin El şi nimic din ce a fost făcut nu s-a
  făcut fără El (Ioan Cp. I vers 3 ) A declarat singur Credeţi-Mă Eu sunt în
  Tatăl,.iar Tatăl este în Mine (Ioan Cap. 14 vers 11) În textul de pe piesa
  arheologică de la Zărand, România ,continentul Europa ,Dumnezeu cu
  numele de Ra şi Iisus cu numele de Ri sunt descrişi în acelaşi sino.
  e)În textul de pe Piesa arheologcă de la Zărand- Români- Europa se află un
  calcul efectuat de către procurorul Buz cu ocazia cercetărilor penale pentru a
  dovedi vinovăţiea Lui.Din acel calcul rezultă că dispune de puteri de
  neimaginat,apropiindu-se de nivelul puterii lui Dumnezeu,prin care sa creat
  materia şi tot Universul
  f).Petroglifele din China şi Australia studiate de către mine, cu rezutatul
  transmis pe internet, prezintă pe Iisus Cristos ca participant la creatia
  Universului din prezent şi Universului de mâine(vezi art. mele pe internet )
  g)Scrisoarea trimisă din er analizată in acest articol şi textul de pe piesa
  arheologică Scriptu lui Ra dovedesc că această putere se află în DUHUL LUI
  h)ACEASTĂ PUTERE I-A FOST DATĂ în cer şi pe pământ (vezi Matei
  Cap. 28 vers 18) De cine ?Cine a creat Universul . ?Cine a facut spiritele , ?
  Dumnezeu. Tatăl.! Deci, această putere provine de la Dumnezeu !

  TRADUCERE GOOGLE
  Paragraful 2.) CINE ESTE „ EL „ ACELA CARE POSEDĂ ACEASTĂ PUTERE
  Rând . Cuvântul corespondent literelor de pe verticală ,descoperit de Internet este scris
  cu litere majuscule.Cuvintele cu litere minuscule sunt
  formulate de noi pentru a explica sensul cuvintelor majuscule ,cuvinte cheie şi a
  propoziţiei
  him EL l este Fiul lui Dumnezeu
  numit Ri,Cristos,Iisus,Mesia,Emanuel,Hristos…Dovezi :Scriptu lui
  Ra,Pietoglifele din China şi Australia studiate de către subsemnatul
  în articolele transmise prin internet
  – Relaţia dintre Dumnezeu şi Iisus Cristos conform piesei Arheologice Scriptu-
  lui Ra Ambii în acelaşi sino , confirmată prin
  – Ioan Cap, 10 vers 38 … Să ştiţi că Tatăl este în Mine şi Eu sunt în Tatăl.
  – Ioan Cap.14 vers 26 Duhul Sfânt pe care -L va trimite tatăl, ÎN NUMELE
  MEU vă va învăţa toate lucrurile şi vă va aduce aminte de tot ce v-am spus.
  Aceste dovezi atestă că Iisus Cristos posedă aceste puteri ..

  TRADUCERE GOOGLE
  . Paragraful 3).ACEASTA PUTERE SE DĂ DE EL (o, -l… )
  Rând . Cuvântul corespondent literelor de pe verticală ,descoperit de Internet este scris
  cu litere majuscule.Cuvintele cu litere minuscule sunt
  formulate de noi pentru a explica sensul cuvintelor majuscule ,cuvinte cheie şi a
  propoziţiei.

  Această putere se dă de El la nivel de spirit sau duh unor
  oameni având însemnat acest dar în e- mailul lor. „ În zilele din urmă,zice
  Dumnezeu, Voi turna din Duhul Meu peste orice făptură .Feciorii voştrii şi fetele
  voastre vor prorocii,tinerii voştrii vor avea vedenii şi bătrânii voştrii vor visa
  visuri (Fapte. Apost, Cap, vers 17)
  Exemplu:.” În seara aceleiaşi zi ( Ioan cap. 20 vers.19,)Isus a venit în mijlocul
  ucenicilor .A suflat peste ei,şi le a zis „Luaţi Duh sfânt „ Cap. XX Vers 22
  Deci, El a dat din Acest duh putere apostolilor săi.

  TRADUCERE GOOGLE
  Paragraful 4) CINE SUNT PERSOANELE CARE PRIMESC ACEASTĂ PUTERE ?
  Rând . Cuvântul corespondent literelor de pe verticală ,descoperit de Internet este scris
  cu litere majuscule.Cuvintele cu litere minuscule sunt
  formulate de noi pentru a explica sensul cuvintelor majuscule ,cuvinte cheie şi a
  propoziţiei.

  Persoanele care primesc această putere sunt prestabiliţi ,enunţati prin pronumele
  personal -l, îl, lui, îi, dumnealui .
  Ea se transmite în structura spiritului -.

  TRADUCERE GOOGLE
  Paragraful 5) DEFINIŢII PENTRU L-! ÈÈ APĂRUTE PE ECRAN
  Rând . Cuvântul corespondent literelor de pe verticală ,descoperit de Internet este scris
  cu litere majuscule.Cuvintele cu litere minuscule sunt
  formulate de noi pentru a explica sensul cuvintelor majuscule ,cuvinte cheie şi a
  propoziţiei.
  Noun shelter from wind or weather given by a neighboring object,
  especially nearby land.
  “we pitch our tents in the lee of a rock”
  sinonime: shelter, protection, cover, refuge, safety, security
  Traducerea definitiilor pentru L-! È È
  SUBSTANTIV: :
  Prin ACEASTA putere SE DĂ
  ADĂPOST DE VÂNTURI , în VREMURI GRELE, produse
  DE UN OBIECT VECIN,TEREN SPECIAL, DIN APROPIERE
  Vezi sinonime::
  ADĂPOST ,PROTECŢIE DATĂ, REFUGIU , şi SECURITATE
  Comentarii
  .În cazul fenomenelor enumerate. VREMURI GRELE VÂNTURI produse DE
  UN OBIECT VECIN, TEREN SPECIAL DIN APROPIERE, PUTEREA LUI
  ISUS CRISTOS acţionează ca o stâncă ESTE
  ADĂPOST,PROTECŢIE,REFUGIU şi SECURITATE
  Cînd se vor produce aceste fenomene ? De ce natură sunt ? (Pot fi naturale cum
  sunt cutremurile de pămant, sau uraganele.Dar,pot fi şi artificiale produse de
  oameni sau fiinţe conştiente din cosmos, care manevrează sau scapă de sub
  control un obiect vecin sau efectuiază experimente pe un teren special
  cu putere de distrugere extrem de mare, dirijat cu intenţie către o ţară
  Autorul nu spune.Afirmă doar atât: în aceste cazuri salvarea se află în
  PUTEREA LUI ISUS CRISTOS

  TRADUCERE GOOGLE
  Paragraful 6) CONCLUZII PENTRU SALVARE
  Rând . Cuvântul corespondent literelor de pe verticală ,descoperit de Internet este scris
  cu litere majuscule.Cuvintele cu litere minuscule sunt
  formulate de noi pentru a explica sensul cuvintelor majuscule ,cuvinte cheie şi a
  propoziţiei.
  “NE VOM AŞEZA CORTURILE NOASTRE la ADĂPOSTUL ACESTEI STÂNCI
  „Această frază este răspunsul la întrebarea noastră când se vor produce aceste
  fenomene ?. De ce natură sunt ?. Stanca este Iisus Cristos Fiul lui Dumnezeu,
  PARTICIPANT LA CREAŢIA
  UNIVERSULUI.Cunoaşterea STÂNCII,înseamnă Cunoaşterea adevărului ,
  Cunoaşterea naşte credinţa în puterea şi învierea lui Iisus Cristos .Adevărul din
  această scrisoare ,care cere a fi cunoscut, se afla pe locul numărul unul în
  Epistola către Efeseni Capitolul VI vers 14.
  . TRADUCERE GOOGLE
  Paragraful 7) DOCUMENT CARE ATESTĂ ÎNVIEREA LUI IISUS CRISTOS
  Rând . Cuvântul corespondent literelor de pe verticală ,descoperit de Internet este scris
  cu litere majuscule.Cuvintele cu litere minuscule sunt
  formulate de noi pentru a explica sensul cuvintelor majuscule ,cuvinte cheie şi a
  propoziţiei.

  L-! -ÎN RAIUL CERULUI, ÎN HEAVEN ( Traducere cu Limba Zulu )
  ÈÈ PENTRU MOTIVUL (Traducere cu Limba Yoruba )
  ÈÈ OBŢINEREA Ęę ( Traducere cu Limba Белорусă)
  ÈÈ APROBARII SA DEA VOIE,sau DRUMUL (Traducere cu
  Limba Chichewa,Yorba şi Igbo ) ÎN CONFORMITATE CU (Traducere cu
  Limba Maghiară ) WIN 32 A RULĂRII acestui Program (.Prin program se
  înţelege un plan de activitate în care sunt fixate ,în ordinea desfăşurării lor,
  etapele unei activităţi ,pentru o anumită perioada de timp.(Extras din Dicţionarul
  Limbii Romîne Literare. Editura Academiei 1957 )
  This pro-
  gram ACEST PROGRAM ESTE întocmit în CER ,..
  Must TREBUIE ( Traducere cu Limba Zulu )
  Be SĂ FIE (Traducere cu Limba Zulu )
  Run CENTRAT ( Traducere cu Limba Zulu )
  DER ÎN ANUL (Traducere cu Limba Zulu ) în care
  Win 32 RULEAZĂ sub formă de film ciematografic, la o dată precisă, sub
  prevedeile lui WIN 32 (Traducere cu limba Zulu şi Limba Indoneziană) .
  Pentru audierea Programului ,computerul de pe TERRA este pus în contact cu
  transmisia programului din cer.
  WIN 32 prezintă puterea concretizată în VICTORIA. (Traducere cu
  Limba Zulu ) . lui Iisus Cristos asupra morţii .
  S-A AJUNS LA CONCLUZIA CĂ TREBUIE SĂ EXISTE ŞI SĂ
  RULEZE acest Program ( Traducere cu Limba Chichewa) în acelaşi
  timp în Cer ,în HEAVEN (Traducere cu Limba C Haiteană ).pentru a
  fi recepţionat pe TERRA.
  Cine sunt persoanele care au ajuns la această concluzie?Consider specialiştii
  Internetului..Aceştia examinând fenomenul recepţionării pe Terra de către
  subsemnatul a programului trimis din Heaven ,din Raiul Cerurilor, au
  concluzionat: Programul trebuie să existe în cer şi să ruleze în acel timp
  când subsemnatul l-am recepţionat pe Pământ ! ( Vezi şi exemplele
  noastre la Cap.I Introducere pct. 7 lit.a-d ).Din punct de vedere
  Ştiinţific , orice critică sau altă idee cu privire la recepţiea filmului este
  eronată şi nu poate fi acceptată !
  Ca atare,
  ACEST LUCRU,PROGRAM, TREBUIE să fie CENTRAT SUB WIN 32, (
  Traducere cu Limba Galiciană )
  Pentru a obţine pe Terra rularea sau vizionarea pe computer . a Programului
  Răstignirii şi Învierii ,care rulează în RAIUL
  CERULUI, ÎN HEAVEN ( Traducere cu Limba Zulu ) se impune existenţa
  unei aprobări dată în mod special de către o instanţă din CER cu aceste
  atribuţii. ACEST PROGRAM FACE PARTE DINTR-O COLECŢIE
  MOŞTENITĂ, în care este descrisă, în cer, toată activitatea lui Iisus
  Cristos..
  Observăm: Aceste cuvinte din Scrisoare atestă că vocile şi sunetele auzite la
  computer pe data de 25 mai 2011 veneau din Raiul Cerului ( Aşa se explică
  faptul că nu am reuşit să închid computerul până a doua zi când
  s-a terminat emisia şi computerul s-a închis singur.)
  RUGĂM REŢINEŢI: Cuvintele relatate mai sus,incluse în fraza :
  . L-! È È This pogram must be run under Win 32 REPETATE pe scrisoarea
  primita prin FAX DE 14 ORI Formează 14 RÂNDURI

  Cap. II TEXTUL DIN SCRISOARE ::
  Rand 1/b : oo S7 o €u oo c ooo på6 o 59 x z€å6 o c ooo på6 o U
  CONŢINE : Un paragraf
  Paragraful 1 ) ETAPELE PRESTABILITE ŞI REALIZATE PENTRU ÎNVIEREA lui ISUS CRISTOS
  CONŢINE

  ETAPELE PRESTABILITE ŞI REALIZATE PENTRU ÎNVIEREA lui ISUS CRISTOS
  TRADUCERE GOOGLE

  Rând . Cuvântul corespondent literelor de pe verticală ,descoperit de Internet este scris
  cu litere majuscule.Cuvintele cu litere minuscule sunt
  formulate de noi pentru a explica sensul cuvintelor majuscule ,cuvinte cheie şi a
  propoziţiei.

  oo ?
  Ş CĂILE sau etapele ÎNVIERII ( Traducere cu Limba Albaneză)sunt
  consemnate la minut în Scrisoarea trimisă subsemnatului din Raiul Cerului
  7 DUPĂ 7 ZILE (Traducere cu limba Africană)
  €u EU ( Traducere cu Limba Zulu ) Semnul € s-a aflat.Consider: este litera E care se
  pronunţă fonetic într-n anumit fel, cu sens aproape de E din pronumele personal Eu.
  În Exod cap. III vers 14 se transmit informaţiile „ Eu sunt Cel ce
  sunt „ .Ca atare, semnul € din scrisoarea
  trimisă prin fax are înţelesul de E din răspunsul dat de către
  Dumnezeu lui Moise „ Eu sunt Cel ce sunt „
  Oo ?
  c În scrisoarea fax apare un semn asemănâtor cu litera c.Acest semn nu l-
  am identificat .Întrucât, cuvintele următoare din această scrisoare på6 şi
  z€å6 descriu situaţia lui Iisus Cristos în mormânt, am stabilit că semnul „
  c „ exprimă cuvântul mormânt .În plus, evenimentul face parte din căile lor
  precis declarate în cuvintele Ş7..Adică DUPĂ 7 zile EXPIRĂ TIMPUL cît voi
  sta în…. mormânt.(în aceste 7 zile sunt incluse etapele ,anterioare învierii…
  propovăduirea în fata mulţimii,ziua arestării, judecării,răstignirii şi îngropării sunt
  incluse in aceste 7 zile)
  ooo ?
  p å6 Aceste cuvinte se referă la ora 6 . PÂNĂ. LA 6 FIX VA FI ÎN MORMÂNT
  Pe ecranul computerului :
  – la clic făcut pe semnul å pentru traducere cu limba Vietnameză au apărut
  cuvintele TIMPUL A EXPIRAT,A CEEA CE A FOST,A FELULUI DE AFI .
  . – la clic făcut pe semnul „ p” de mai sus tradus cu limba Zulu,pe ecranul
  computerului a apărut cuvântul LA
  -la clic făcut pe semnul 6 pentru traducere cu orice limba apare raspunsul Şase.
  Deci,la ora 6 fix timpul lui Iisus în mormânt a expirat.Există undeva scris că
  Iisus va sta în mormânt până la ora 6 ? Da ! În Scriptu lui Ra ( Sfânta Scriptură
  după cum am arătat un martor ,peste miliarde de ani, de la pronunţarea
  profeţiei va declara procurorului care va ancheta pe Iisus intrupat,venit pe
  Pământ „ El o zs :la 6, peste 7 vă ieşi din mormînt” Prin urmare timpul,
  CE A FOST avea scadenţa fixă, 7 zile şi ORA 6
  59 La epuizarea minutului 59 din ora 6,adică la orele 5 şi 59 minute,FĂRĂ a se
  împlini ora 6 ( Traducere cu limba Albaneză )Iisus se afla în mormânt în starea
  omului mort. La împlinirea minutului 59 ÎNVIE
  z€å6 Pe parcursul minutului 60 va fi viu în

  o ?
  c în MORMÂNT.In acest timp,se va dezlega de fâşâile de pânză care -I legau
  corpul. Piesa arheologică Scriptu Lu Ra de la Zărand a imortalizat aceaste stări
  astfel:
  . – Zgomotele dezlegării şi ieşirii din mormânt sunt imprimate ca sunete.
  -. Într-o pictură Iisus Cristos iese din mormânt. În jurul său se observă animale
  speriate ,spirite negative, fugind în toate părţile..
  Ooo ?
  på6 la clic făcut pe semnul å pentru traducere cu limba Vietnameză au apărut
  cuvintele TIMPUL A EXPIRAT,
  La Traducerea cu Limba Cătalană a literei å pe ecranul computerului au apărut
  cuvintele APROAPE ( ce ? A ieşit din mormânt ), sau MAI MULT DECÂT
  ATÂT a pus piciorul pe pământul din marginea gropii-
  Este privit CU RESPECT,ADMIRAŢIE ŞI DRAGOSTE de
  toate spiritele pozitive din Univers ( Traducere cu Limba Bosniacă)
  o ?
  U În scrisoarea din cer ultima literă are structura literei U , dar având capetele
  legate printr-o linie asemănătoare semnului ce redă litera  În traducerea
  efectuată am folosit litera U deoarece acest semn nu s –a aflat în cele 80 de
  limbi Google Exprimă Duhul lui Isus Cristos. Acest DUH părăseşte mormântul
  fix la ora 6
  o ?
  U Duhul Lui. Piesa arheologcică Scrisu lu Ra (Scriptura ) conţine imprimate
  cuvintele pronunţate de către Iisus după ieşirea din mormânt.El vede
  sfârşitul dominaţiei lui Lucifer şi instalarea în tot Universul a domniei lui Ra,
  descrisă în Apocalipsa Cap. XXI si XXII pe Petroglifele din Australia şi China.
  De asemenea în Catren ul lui Nostradamus
  NOTĂ
  CUVINTELE DE PE ACEST RAND ÎNVIEREA LUI IISUS CRISTOS
  oo S7 o €u oo c ooo på6 o 59 x z€å6 o c ooo på6 o U
  sunt .REDATE IN această scrisoare de 25 DE ORI.,FORMÂND 25 DE RÂNDURI

  Cap-III TEXTUL DIN SCRISOARE
  Rand 2: Eanup Instance am must be run under WIN..32

  CONŢINE : un Paragraf
  Paragraful ÎNSTANŢA ŞI CONDIŢIILE AUDIERII PE TERRA A PROGRAMULUI INVIERII
  Traducerea Google
  Rând . Cuvântul corespondent literelor de pe verticală ,descoperit de Internet este scris
  cu litere majuscule.Cuvintele cu litere minuscule sunt
  formulate de noi pentru a explica sensul cuvintelor majuscule ,cuvinte cheie şi a
  propoziţiei.
  Eanup Postura instanţei ( Traducere cu Limba Zulu)
  Instance Postură: stare sau situaţie în care se află cineva la un moment dat.
  ( vezi Dicţionar Limba Română Literară.)
  DE EXEMPLUL
  PENTRU AUDIEREA Programului lui Iisus Cristos (Traducere
  cu Limba Zulu, Limba Engleză,sau Limba Maghiară)
  L-! DIN RAIUL CERULUI, DIN HEAVEN (Traducere cu Limba Zulu )
  must TREBUIE ( Traducere cu Limba Zulu ) să fie
  (ÈÈ) OBŢINUTĂ ( Ęę Traducere cu Limba Белорусă)
  ( ÈÈ ) APROBAREA ÎN CER DE LA Instanţa Supremă,, probabil,Sfânta
  Treime să se dea DRUMUL ( Traducere cu
  Limba Chichewa,Yoruba şi Igbo), cererii în cauză Aceasta
  be . SĂ FIE ( Traducere cu Limba Zulu )
  run PĂTRUNSĂ ( să ajungă la organul competent care dă) APROBAREa ŞI
  CENTRATĂ ( data transmisiei din cer şi orientarea transmisiei din cer
  către un computer precis determinat la nivel terestru etc.)
  under ÎN CONFORMITATE CU win 32 .

  This pro- Pentru audierea ACESTUI PROGRAM, LA RÂNDUL EI , instanta autorizată,
  să aprobe audierea , STABILEŞTE condiţiile pentru audiere dacă nu sunt
  stabilite( Traducere cu Limba Zulu şi cu Limba engleză )
  IN LEGÂTURĂ CU PROGRAMUL RĂSTIGNIRII ŞI ÎNI

 4. Acest artcol se transmite din oraşul Arad ţara România,Continentul Europa.
  Este scris în limba română

  DESCOPERIRI ARHEOLOGICE EXCEPŢIONALE
  PETROGLIFELE DIN CHINA ATESTĂ CĂ ISUS CRISTOS ESTE FIUL LUI DUMNEZEU ŞI, ÎN CELAŞI, TIMP DUMNEZEU
  Titlul lucrării pe internet; PETROGLIFE .jpg- WORDPAD
  Galeriile foto Windows Live

  CAPITOLUL I ISTORIA ACESTOR DESCOPERIRI SENZAŢIONALE
  În vara anului 2014 pe ecranul computerului am aflat un articol
  însotit de fotografia unei piese arheologice decoperită în China. Nu am dat importanţă denumirii articolului şi autorului .După câteva zile am dat din nou peste articol.,Am fotografiat piesa..Nu am sesizat nimic.Fotografiea unei piese arheologice. Atât !.. Am trecut mai departe. După 2-3 săptămâni am căutat fotografia pentru rexaminare şi obţinere ,cu ajutorul computerului ,textul imprimat pe piesă .Nu am aflat fotografia…S-a pierdut. După alte zile,am cătat din nou fotografia,. Nu s-a mai aflat. În 27 octombie 2014 am dat peste titlul articolului scris de savantul chinez. …Am încercat să-l deschid cu mai multe programe,În cele din urma computerul la deschis cu pogramul WordPad –Computerul a transmis date statistice despre piesa arheologică . Conţine 600 pagini format A/4.Textul era scris în alfabetul englez dar cuvintele într-o limbă necunoscută. Am încercat să traduc .cu ajutorul computerului .câteva cuvinte în limba română. Nu am reuşit.Am lăsat textul în pace. Au trecut din nou câteva zile.Iar am dat peste text Par-că, cineva nu mă lasa in pace.Îmi punea mereu în faţă imaginea acelui articol pierdut După alte zile am reluat din nou textul decis să cunosc tema informaţiilor transmise de către autorul piesei arheologice .Am luat în lucru primele 9 randuri din textul transmis de computer..Presupuneam :în aceste rânduri se află tema informţiilor scrise pe Petroglifele din China.
  ACUM după realizarea traducerii CONSTAT : MĂ AFLU ÎN FAŢA unor descoperiri arheologice de importanţă colosală.,aproape , asemănătoare, cu descoperirea piesei argheologice Scriptu Lui Ra (Sfanta Scriptură ) DESCOPERITĂ tot de către subsemnatul în apele Crisului Alb din localitatea Zărand,jud Arad ţara Rmânia continentul Europa)Textul de pe Petroglife se adresează Asiei şi intregii omeniri,.
  Autorul Petroglifelor deschide textul cu informaţia existenţei în Univers a două Uniuni de fiinţe conştinete .Una este subordonată lui Dumnezeu,alta lui Lucifer.Faptele şi căile oamenilor se înregistrează într-un document numit ADRESA DE E-MAIL .Universul a fost creat de către Dumnezeu şi de Isus Cristos..Histos nu este perfect cunoscut de oameni,iar unii sunt duşmani Acestuia..Trimite informaţii care se referă la vremurile noastre , intalarea unui Sistem Cosmic „SISTEMUL ARMONIEI LUI HRISTOS.,ura OAMENIlOR existenţa unui lucru retras de la vederea lumii.,care după cercetările efectuate este Templul Sfînt al Edenului de la Zărand-România Europa acoperit cu cenuşă vulcanică,retras de la vederea lumii Autorul declară că vizitează Pamântul de mai multe ori,O vizită are loc in anul 2000 , an anterior unor evenimenet importante pe Pământ ,
  OPERA este compusă din episoade ,părţi din evenimente reale sau din evenimente profetice Informaţiile sunt scurte încheindu-se cu salutari .Evenimentele sau fenomenele cu urmări cataostrofale nu au nume.In locul titlului SE PREZINTĂ partea esenţială care domină evenimentul . Exemplu:la un moment da universul va fi dominat de sistemul electronic. Existenţa unui plug. Peioada care se va instala în Univers SE SIMTE . Noul Sitem Cosmic se instalează prin convulsii grave ce depăşesc tot ce se cunoaşte de om. .
  Autorul este un spirit pozitiv de grad superior din jurul lui Isus. Cunoaşte secrete din conducerea,organizarea şi viitorul Universului.Este slujitorul lui Dumnezeu şi a lui Isus Cristos.FACE UN APEL CĂTRE OMENIRE.

  In mai multe rânduri scrise pe Petroglife computerul a dat peste propoziţia ‚ ESTE EA.Cine ESTE Ea ? O Etapă in existenţa Universului Este descrisă în Scriptură şi face parte din Sfanta Scriptură Este parte din viitorul Universului şi a omenirii Ea reflectă contradicţiile din orientul mijlociu,spaţiu atenian ,afirmarea sistemului electronic,instalarea unei noi lumii in care boala şi moarte nu vor exista .

  CAP.II DESPRE TRADUCEREA TXTULUI IMPRIMAT PE PETROGLIFE
  Textul Petroglifelor din China este format din semne…Fiecare semn reprezintă o literă de la începutul cuvântului.Ca atare, cele 600 pagini transmise de computer formează 6oo de pagini formate din prima literă a cuvintelor. Mii de pagini format A /4. Cele 9 rânduri traduse de subsemnatul conţin aproximativ 500 de cuvinte.
  Sensul UNUI cuvânt imprimat pe Petroglife , uneori, de la limbă la limbă , este tradus diferit În această situaţie, propoziţiile de pe Petroglife au înţeles. numai în ipoteza aflării sensului pentru cuvintelor din propoziţie..Aflarea sensului , pentru fiecare cuvânt, este determinat de cuvintele cheie din popoziţie,frază sau chiar din mai multe fraze.. Computerul prezintă sensul fiecărui cuvânt în cele 8o de limbi folosite de Google Descoperind cuvintele cheie din propoziţie în număr cât mai mare, şi aşezand lângă acestea cuvintele cu sens adecvat, avem propoziţia formată din aceleasi cuvinte de pe Petroglife cu înţelesul nealterat.( Introducând în propoziţie un cuvânt cu alt sens decât restul cuvintelor cheie se obţine o propoziţie sau frază fără sens sau „şchioapă „ )
  În timpul traducerii ,pe ecranul computerului au apărut precizări şi adăugiri la explicatiile date de subsemnatul. Le am tradus in limba romănâ şi inclus în articolul de faţă .Mulţumim pe această cale persoanelor care le-au au trimis şi m-au ajutat pentru traducerea acestor rânduri de pe Petroglife .
  Petroglifele relevă că,în trecutul îndepărtat pe pământ a existat o singură limbă,(limba în care s-au scris Petroglifele)Ulterior ,limba s-a pierdut,şi in fiecare limba vorbită azi pe Terra se află cuvinte cu intelesul ce-l aveau pe timpul existenţei acelei limbi.Aceasta diversificare a limbilor ,conform Bibliei ,s-a produs după potopul de pe vreme lui Noe,respectiv odata cu Turnul Babel.Descoperirea Petroglifelor, cu limba unică pe Terra ,este DOVADA materială care atestă REALITATEA Turnului Babel şi împrăştierea oamenilor pe pămant.
  Procedeul traducerii cuvintelor şi oprirea la cuvintele care explică sensul propoziţiilor şi a frazelor s-a aratat mai sus.Deoarece , computerul este obligat să caute cuvintele care încep cu o literă şi apoi să le aşeze în propozitie cu sensul existent,deci o muncă colosală, am tradus de mai multe ori textul de pe cele 9 rânduri din Petroglife pentru a mă convinge că aparatul a transmis corect cuvintele din care se formează propoziţia . Am constatat : cuvintele transmise,chiar în ipoteza informaţiilor luate din realitaţi diferite,în esenţă, exprimă sensul propoziţiei luată în considerare de catre subsemnatul pe baza cuvintelor cheie la care s-a oprit computerul Nu schimbă înţelesul propoziţiilor din această lucrare.Savanţii care au pus la punct această tehnologie,pentru care au obţinut licenţă,merită toată recunoştinţa omenirii.Fără munca acestora nu se cunoşteau informaţiile transmise de civilizaţiile din cosmos sau dispărute..
  CUVINTELE traduse de computer în limba română le redăm cu litere majuscule,aşa cum au fost traduse de aparat .Cuvintele prin care explicăm fenomenele sau completăm propoziţia,în cazul în care nu rezultă din cuvintele traduse şi prezentate de computer,le-am scris cu litere minuscule.Sunt opiniile noastre.
  Traducerea unui cuvânt regăsit în mai multe limbi se prezintă în propoziţie o singură dată,preluat din varianta care exprimă mai clar sensul restului de cuvinte din propoziţie .
  DIFERENŢA dintre traducerea obişnuită ,a unui text dintr-o limba în altă limbă,traducere efectuată de către traducătorii existenţi in toate ţările şi traducerea textului de pe Petroglife în limba română- sau in altă limbă -este enormă. Cunoştinţele cerute traducerii textului din Petroglife,şi munca necesară acestei traducerii, prin utilizarea celor 80 de limbi cunoscute de internet nu se compară cu traducerea unui text dintr-o limbă în altă limbă deşi ambele activităţi poartă numele de traducere.
  Textul de pe PETROGLIFE este prezentat de computer în limba engleză, fara a cunoaşte sensul nici pe piesa arheologică şi nici în limba engleză .Cuvintele în limba engleză sunt căutate în toate cele 80 de limbi , vorbite pe Terra, din traducerile Google. Găsite sunt traduse în limba română.Unele cuvinte se regăsec într-o limbă,altele în altă limbă..Există cuvinte netraductibile în nici o limbă.În locul acestor cuvinte computerul prezintă semnul figurii geometrice a patratului.

  CAPITOLUL III SISTEMATIZAREA CUVINTELOR TRADUSE IN TEXTUL NOSTRU
  Pentru că nu urmărim ducerea în eroare a oamenilor, ci cunoaşterea adevărului , fără nici un rabat, relatăm mijlocul prin care s-a realizat traducerea pentru a fi verificată de persoanele interesate.
  1.) Cele 9 rânduri traduse de pe Petroglife le prezentam pe linie orizontală .Sunt formate din litere ,aşa cum apar semnele pe piesa arheologică. Identificarea acestor semne pe Petroglife şi transpunerea în alfabetul folosit de limba engleză, sunt descoperiri ale savantului care le a furnizat internetului pe bază de licenţă. Traducerea noastră ,în această fază, constă în gruparea literelor pe veticală considerându-le literă de început al cuvântului
  ( Vezi mai jos această grupare de litere ).
  2)Pe linie verticală prezentând litera prezentăm un cuvânt. În câteva cazuri , răzleţe prezentăm cuvântul format din mai multe litere ,pentru că, in traducere , cuvântul nu alterează sesul propoziţiei şi a frazei .
  3)Pe linie orizontală, în dreptul fiecărei litere , din şirul scris pe verticală,avand în faţă semnul = relatăm cuvintele şi limba în care cuvintele respective au fost descoperite şi traduse de computer în limba română Aceste cuvinte sunt traduse şi scrise cu litere majuscule . Computerul le-a transmis direct,prezentându-le pe ecran sau ne a trimis la ele prin mesajul,sau atenţionarea de forma :IMBUNĂTĂŢIŢI ACEASTĂ TRADUCERE.”.
  Cuvintele scrise cu litere minuscule după cum am relatat ,sunt formulate de către subsemnatul,ca explicaţii la cuvintele scrise cu litere majuscule.
  -Semnul întrebării pus la traducere , in locul cuvintelor , indică neaflarea cuvântului în cele 8o de limbi utilizate.Cuvintele s-au pierdut din graiul oamenilor- ori sunt alterate pe Petroglife.

  .
  CAPITOUL IV TRADUCEREA TEXTULUI ÎN LIMBA ROMÂNĂ
  ATENŢIUNE .l)Cuvintele cu litere majuscule sunt aflate de computer în limbile existente, echivalente semnelor de pe Petroglife.
  2)Cuvintele cu litere minuscule sunt fomulate de Expertul Judiciar Teodor Ardelean sau de personal al internetului,care ne a ajutat intervenind cu aceste cuvinte pentru înţelegerea sensului dat de cuvintele cu litere majuscule

  I. Rândul 1 de pe fotografia Petroglife descoperite in China , este redat de computer astfel:

  éÝP’ɲOSˆ¸Lł¸Cň’_ô”._壂r_PĹÔdK*_MZşt¬$ěĂoť4 _ý˛¤-_´«kŰ@_O+F__ĺŽĐ7»5}ă

  T R A D U C E R E A:

  é =A L T E R N A T I V Ă în sensul de Titlul al lucrării , (
  (Traducere din Limba Igbo)
  STELE (Traducere din Limba Slovacă) sau Sisteme de uniuni
  formate din Fiinţe conştiente,cu OBICEIURI , chip sau forme de
  purtare contradictorii (Traducere din Limba Hausa) şi ATAC (
  Traducere din Limba Maghiară) În Cosmos există
  Y = DOUĂ (Traducere din Limba Turcă ). Ele vămuesc,sau determină
  valoarea faptelor şi căilor parcurse de oameni şi relatiile dintre oameni.
  Sunt subordonate lui Dumnezeu sau lui Lucifer. Observaţi: conform
  limbii Slovace cele două Uniuni sunt oragnizate ÎN STELELE
  Sistemului cosmic.
  P = ?
  ’É = ADRESA DV DE EMAIL ( Traducere din Limba Turcă) cu
  faptele ascunse sau efectuate în văzul lumii ACOLO EXISTĂ ,Sunt
  evidenţiate de fiecare din cele două Stele .(Traducere din Limba Igbo)
  ESTE cunoscută (Traducere din Limba Galiciană)
  DE conducătorul Stelei ,sau Uniunii (Traducere din Limba Albaneză)
  O = FAPTELE DV. rele , aproximativ ( Traducere din Limba Bosniacă) ,
  CA MINGEA ,de mai multe ori ( Traducere din Limba Turcă )
  S = şi CĂILE parcurse (Traducere din Limba
  Ebraică ) lovesc faţa conducatorului Uniunii spiritelor pozitive.

  ¸Lł = Aceste două litere ¸Lł provin din numele a două Fiinţe careau creat şi
  conduc Universul . Petroglifele fac distinctie între cele două Fiinţe
  prezentîndu-le cu litera L majusculă şi litera l minusculă,tăiată oblic..
  ĺŁ = LL În această situaţie, Petroglifele prezintă pe locul unul litera ĺ
  minusculă şi pe locul doi litera L majusculă tăiată oblic. Forma de
  prezentare ¸Lł sau ĺŁ este determinată de fenomenul în discuţie din
  Univers sau acţiunea Uneia sau a Alteia .Întotdeauna cele două
  Fiinţe sunt prezentate împreună . Taina este determinată de realitatea
  celor două fiinţe şi situarea lor în acelaşi sino-Această realitate este
  descrisă pe piesa arheologică SCRIPTU LUI RA DESCOPERIT DE
  SUBSEMNATUL PE Crişul Alb din hotarul comunei Zărand
  România – Europa . De asemenea, ca adevăr este descrisă în
  Noul Tetament. Exemplul : „Tatăl este în Mine şi Eu sunt în Tatăl,dar Tatăl este
  mai mare decât mine Ioan Cap XIV/ 10-11.Pentru ambele Fiinţe
  puterea de creaţie şi anihilare a creaţiei este infinită..
  Piesa arheolgică descoperită în localitatea Zărand,judetul Arad,
  ţara România, Europa prezintă aceste FIINŢE cu numele de Ra şi Ri
  Sunt redate în texte tot sub forma a două litere: litera R majusculă
  pentru Ra şi litera r minusculă pentru Ri.Uneori prin R se inţelege
  atât Ra cât şi Ri.Analog, pe Petroglife apare LL

  ¸C = Cuvânt necunoscut. În realitate , se referă la faptele tale
  RELE. Acestea ca mingea lovesc faţa lui LL sau Rr Efectul se
  transmite asupra temperaturii din Univers,constatat în acest secol sub
  forma încălzirii globale .Pe ecranul computerului,unde se arata
  traducerea, au apărut următoarele cuvinte
  xe ô tô, ô vuông
  În traducerea făcută din Limba Maghiară şi din Limba
  Sârbă acest text în Limba Română înseamnă:
  : MEDICUL PENTRU BOLNAV PRONUNŢĂ OF
  .
  Ň = APEL (Traducere din Limba Igbo ) .Apelul este o chemare adresată
  maselor ( Dicţionarul Limbii Române Literare Contemporane)
  ’ = LA (Traducere din Limba Igbo )
  _ô”._ = HE ( Traducerea din limba Turcă.)Cuvântul „He” este cuprinsul
  chemării _ô”._ imprimat pe Petroglife .Cuvântul, He , din Limba
  Turcă tradus in Limba Română , prin traducere din Limba Turcă.,
  conţine Apelul făcut către omenire de autorul Petroglifelor din
  China .Conform computerului „ HE „ tradus în limba română este
  format din două cuvinte. „H şi la „ Litera H majusculă povine de la
  numele de HRISTOS .Cuvântul „la” este .prepoziţie.Prin urmare
  apelul sau chemarea făcută de către autorul Petroglifelor din China
  înseamnă VENIŢI LA CRISTOS DUMNEZEU !
  Lł = LL . Sunt două litere .Acestea provin de la numele purtat de către
  două Fiinţe .Pe piesa arheologică , descoperită de expertul judiciar
  Teodor Ardelean în apele râului Crişul Alb din localitatea Zărand
  judetul Arad ţara România,continentul Europa ,Ra şi Ri sunt creatorii
  şi conducătorii Universului.În Noul Testament poarta
  denumirea:Dumnezeu şi Hristos.Observăm :în fond e vorba de
  aceleaşi FIINŢE. (Dumnezeu ,în Noul Testament, este numit şi „La !
  Exemplu LA-MA…. Dumnezeul Meu „La „… Matei Cap, 27 vers 46
  Vezi volumul Creaţionism Ştiinţific-Arheologic,Istoria nefalsificată
  a omenirii Manual Internaţional, autor Expert Judiciar Teodor
  Ardelean Ed. Spectrum Arad ISBN 978-973-0-15486-3/ 2013)
  Numele celor Celor două fiinţe creatoare ale Universului LL de pe
  Petroglifele din China se regăsec şi în numele lui Dumnezeu din
  religia mahomedană AL-LA-H .
  Deci, dovezile arheologice arata că Universul a fost creat de către
  două fiinţe din care una se numeste Hristos
  PĹÔd = CONVENŢIONAL PLOD,COPIL, CU DESTINAŢIE DE
  CORVOADĂ ŞI MOARTE (Traducere din Limba Africană si
  Bosniacă .) Este Ri fiul lui Ra descris în Noul Testament cu numele
  de Hristos .Pe piesa arheologică de la Zărand – România-Europa
  apare cu numele de Ri, Riţu,Mesia,Hristos,Kristos, Cristos şi Isus . .
  IESE sau vine .pe TERRA cu TROPĂIT sau zgomot (Traducere
  din Limba Kazahă ) cunoscut cu numele de
  K* = KRISTOS.. Acesta

  – = TREBUIE ( Traducere din Limba Uzbecă ) să facă cunoscut
  adevărul .
  M = M F (Traducere din Limba Turcă) Barbaţilor şi Femeilor
  Z = DE LA naşterea sa… a lui Kristos (Traducere din Limba Poloneză)
  LA Z … la zi cât timp va exista acest Univers(Traducere din
  Limba Turcă)
  t ¬ = NU ,va fi acceptat de „amatori” ( Traducere din Limba Suedeză )
  Care -l vor accepta ( pe Critos ) vor pierde
  Ş = LOCURILE ŞI MUNICIPIILE (Traducere din Limba Azerbaidjană
  ŞI CĂILE (Traducere din Limba Africană ,şi Suedeză),ba CHIAR
  LOCUL DE MUNCĂ( Traducere din limba Yoruba ),CU ,TONE
  de lucrări sau cărţi realizate: etc. (Traducere din limba Turcă)
  $ = ?
  ě = EDITURA …(Traducere din Limba franceză,) şi
  ADRESA DVS DE E -MAIL. ( Traducere din L.Turcă) nu vor fi
  afectate de aceste atitudini a le amatorilor.Nu se cunoaşte persoana
  din Petroglife la care s.a adresat autorul cînd a spus: Editura şi
  adresa dv, de e-mail nu vor fi atinse.În realitate in decursul
  veacurilor au existat perioade de restricţii pe linia publicării de lucrări
  avand ca temă Dumnezeirea şi creaţia.Chiar şi ativitatea
  subsemnatului a fost atinsă de aceste restricţii

  Ă = ACEŞTI AMATORI ,care au combătut creaţia şi pe Hristos
  (traducere din limba Islandeză ) AU CONECTAT ( Traducere din
  L.Olandeză) şi ACTUALIZAT (Traducere din Limba C.Haitiană )
  DATELE SALE ,ale lui Hristos , (Traducere din Limba GALEZĂ)
  O = DESPRE … naşterea,activitatea sa etc ,convenşional ca iarba (
  Traducere din limba Bosniacă,Poloneză,)
  Ť = ÎN NOUTĂŢILE ZILEI ( traducere din limba Albaneză)
  Lucrările autorilor au fost răstălmăcite şi publicate ca lucrări
  proprii,originale ale amatorilor

  . E NEVOIE DE ÎNTOARCERI de răsturnări a
  informaţiilor eronate şi false(Traducere din Limba Poloneză )
  Prin astfel de mijloace adevărul despre Dumnezeu şi creaţie a fost
  alterat..În această situaţie se află din nou şi lucrările subsemnatului
  contestate şi răstălmăcite pe unele postări efetuate pe internet.

  4 = AŞ DORI SĂ ÎNCHIRIEZ UN VEHICUL CU TRACŢIUNE
  INTEGRATĂ zice autorul Petroglifelor ( Traducere din Limba
  Turcă )pentru a transmite adevarul în toată lumea.Pentru a dovedii
  fiecărui om falsul produs.. (Vezi ce este tracţiunea integrată în
  manuale de Fizică . Azi,dorinţa autorului Petroglifelor este realizată
  prin descoperirea teleizunii şi internetului şi publicarea lucrărilor
  subsemnatului şi ale altor auori cu acete teme-
  ý˛¤- =?

  _´« =FEREASTRA RIDCATA ! (Traducere din Limba
  Franceză) pentru cunoaşterea adevărului.
  _ -SALUTĂRI DIN ( Traducere din L.Turcă).MĂ
  SIMT EXCELENT (Traducere din Limba Punjabi. ) pentru
  dovezile care vor fi furnizate oamenilor şi întoarcerea ce se va
  realiza.!

  k = PENTRU modul în care s-a rezolvat problma.
  (Traducere din Limba Bosniacă)
  U: = PENTRU TINE,PENTRU VOI (Traducere cu Limba Africană )
  , u nás, u sebe, prst u nohy ( mesaj primit pe internet)În traducere din
  Limba Ceha mesajul conţine următoarele:pentru noi împreună
  ,care suntem foarte mici,ca degetele de la picioare.,
  PENTRU ISUS !( traducere din Limba Maghiară)

  @ = @ RIDICA FEREASTRA ( Traducere din Limba Franceză) sau
  propovăduie aceste realizări ),MĂ SIMT EXCELENT (Traducere
  din Limba Punjabi).SALUTĂRI DIN ..(Traducere din Limba Turcă
  ) pentru
  O+F = BĂRBAŢI ŞI FEMEI ,
  ĺ = PENTRU ( Traducere din Limba Norvegină ) :
  Ž = COMPANIA DEVI, INTELEGENT VARME. …

  De asemenea,
  COMANDAT,ORDONAT ŞI PESTE TOT
  UNDE SE CONDUCE EVIDENŢA (Traducere din Limba
  Bosniacă )ADAUGĂ TU (Traducere din Limba Hausa şi Igbo )
  Adeca, lucrarea scrisă pe Petroglifele din China să fie ordonată şi
  trimisă peste tot unde se conduce evidenţa activităţilor omeneşti
  Dovada materială a evidenţei în cosmos a tot ce vorbim s-a aflat de
  subsemnatul la examinarea fotografiilor transmise de internet de
  pe câmpul de luptă , dintre spirite, pentru Eden .În aceste fotografii
  Computerul a dat peste convorbirea a doi piloţi ce atacau
  Edenul.Cuvintele au fost trimise pe computer Vezi Volumul
  Creaţionism Ştiinţific Arheologic,Istoria nefalsificată a
  Judiciar Editura Spectru SRL Arad 2013. Deci,tot ce vorbim se
  înregistrează şi păstrează undeva,în mai multe locuri în spaţiu . .
  Đ = …. LEA , … MII (Traducere din Limba Catalană)
  Întrucât aceste cuvinte ,se află în continuarea
  frazelor de mai sus,prin care se cere trimiterea informaţiilor
  inclusiv la Intellegent varme, subsemnatul consider că traducerea
  acestor randuri din Petroglife în anul 2014 se va trimite în Univers
  la proprietarii de Uniuni şi pretutindeni unde se conduce
  evidenţa faptelor omeneşti. Ca atare ,cuvintele…LEA MII se referă
  la „a treilea mie” de ani.când aceste Petroglife vor fi partial traduse
  şi informaţiile publicate pe internet. ,
  7 = DE 7 (Traducere din Limba Turcă ) ori
  » = VA TREBUI ( Traducere din limba Turcă ) acest lucru publicat!
  5} = DE 5 ( Traducere din L. Albaneză) ACEST LUCRU (Traducere
  din Limba Igbo) A FOST ACTUALIZAT cu … (Traducere
  din Limba Creolă Haitiană )
  Ă = DATELE SALE.( Ale cui ? A le lui Cristos Traducere cu Limba
  Galeză)..ACESTE DATE UMPLE DE URĂ PE ACEŞTI
  AMATORI ( Traducere din limbile Igbo,Islandeză şi Yoruba )
  Amatorii de la acestă literă sunt toţi acei care au cercetat pe Cristos
  relatand neadevăruri . sau promovând conectări scăzute din ceiace
  se cunoaşte despre El .Se opun cu ură la cunoaşterea de către
  oameni a datele Sale.
  ( Vezi ideia în continuare la randul 2. )

  Expert Judiciar Teodor Ardelean
  Specialist în studiul documentelor şi fenomenelor
  Academcian al Academiei de Studii Înalte Iaşi

  II.Rândul NR 2 de pe fotografia Petroglifele descoperite in China , este redat de computer
  astfel:

  T R A D U C E R E A:

  ´`$ť_Ů hs˛ž © ; ¸Ě=_ –šĂLAR“ &yéĹ_K»_űg˘ŻŁ‡ Ë

  T R A D U C E R E A:

  l_ = SE TRIMITE informatii
  š = C (cu sau către locurile unde se conduce evidenţa
  faptelor omeneşti
  Ž = INTELLEGENT VARME
  Ră = MEMORIA
  F = F M

  Ú† = SUNAŢI,BATEŢI ,CĂUTAŢI,CERCETAŢI
  Ţ = PENTRU
  ń =? cunoaşterea adevărului
  y ? ŞI
  Žk’ = NU
  # = ascunderea lui
  z = cu…
  ¸l = ? răspuns de forma
  ţ = IMEDIAT
  +– = cu ADAUGIRI ÎN PLUS SAU MINUS fata de
  adevăr,sau realitate.Abordarea în acest mod a
  a problemelor,a necunoaşterii
  SUNT INTERZISE .
  Ř = CERCETAREA trebuie să fie completă
  C• = 100 la 100
  Ń = 100 nu permite adăugiri sau reduceri

  | = ?
  Ďę = DE ASEMENEA nu conduce
  L = LA
  W = VICTORIA LUI
  ž = § Ra şi Ri )
  J =?
  w = GREUTATEA se află în
  _‘”_ł =? lucrarea ….
  4 = ALINIATUL 4
  | = ?
  j´} =?Autorul nu arată numele operei in care se află
  aliniatul 4
  ű = DE
  g˘ = SUBLINIAT
  Ż = SUNETUL DE LEMN ( Aceste sfaturi nu vor fi urmate în
  cercetare şi informaţiile vor
  Ł‡ = ?
  Ë = ASCUNDE adevărul.

  Expert Judiciar Teodor Ardelean
  Specialist în studiul documentelor şi fenomenelor
  Academcian al Academiei de Studii Înalte Iaşi

  CAPITOLUL V CONCLUZII ŞI PROPUNERI

  1 Obiectivul nostru a fost: să constatăm cu ajutorul TEHNICII de vărf dacă informaţiile transmise PRIN Petoglifele din China
  vorbesc despre Dumnezeu,Isus Cristos şi creaţie. Aşteptările sau adeverit.Populaţia Asiei ,in trecutul îndepărtat avea aceeaşi credinţă in Ra şi Ri ca populaţia Europei,respectiv din Dacia.Dovadă Petroglifele descopeite în China. Dacă populaţia Asiei nu avea cunoştinţă despre Dumnezeu şi Isus Cristos la ce-sau scris textele pe aceste Petroglife ? Textul doevedeşte că autorul se adresa oamenilor care au trait în Asia şi vor trai pe Terra.
  2- Vechimea Petroglifelor din China nu este cunoscută.În schimb, din informatiile de pe Petroglife cu privire la :
  a) Tehnologia producerii şi scrierii care depăşeşte cunoştinţele şi tehnica folosită de omenire în perioada anteioară anului l500 după Cristos ,dovedeşte că s-au scris în perioada Inter Europeană, după împrăştierea oamenilor pe pamant,respctiv după Turnul Babel.In acele vremuri ,oamenii posedau cunoştinţe dobandite în perioada Edenului,Cunoşteau scrisul şi cititul,matematică şi fizică supeioară,( vezi pe Petroglife problema electronilor sau imprimaea pe piatră a textelor cu mii de pagini format A/4)
  b)Informaţiile despre apostolul Iacob care a trăit în secolul I a e.n.,contradicţiile din orientul mijlociu şi alte asemena fac parte dib domeniu profetiei.
  c)Probleme de fizică superioară, de electricitate ,probleme din domeniul forţelor de la nivelul electronilor,probleme de organizarea Universului pe baza Sistemului HS (SISTEMUL ARMONIZAT A LUI HRISTOS)
  asemănător cu un Pămant nou şi un cer Nou din Apocalipsa Cap. 21 şi Cap.22,
  probleme de evidenţa faptelor omeneşti deschise pentru fiecare individ in mai multe locuri in Univers,relaţia dintre Dumnezeu şi Isus Critos redată în semnul grafic special al paragrafului § fac parte din domeniul tainelor de la nivelul conducerii Universului. Erau cunoscute în perioada Indo Europeană După aceasta s-au uitat ,reluându-se de Isus Cristos,dar fără să se extindă pe tot Pământul Sunt permise pentru informarea oamenilor din seolul XXI

  3.Din cele 9 randuri traduse rezultă o seie de informaţii despre care omenirea nu avea cunoştiinţe.Nu le enumerăm.CITIND ACEST ARTICOL VETI CONSTATA Sunt INFOMAŢII DESPRE CARE NU ATI AUZIT .
  4) Petroglifele din China şi Sriptu lui Ra de la Zărand, descoperindu-se in aceste vremuri sunt dovadă materială : ambele au fost trimise omenirii de către spiritele pozitiv,extraterestre din cosmos

  5 REALITATE sau ipoteză. Citind cele 9 randuri traduse de pe Petroglifele din China pentru a depista momentul sau perioada la care se referă autorul cu privire la plug şi la sistemul electronic chiar subsemnatul rămân nedumirit .Fenomenele prezentate fac parte din domeniul realităţii . Dar, sau produs , se află în apropierea noastră , ori se vor produce in miile de ani ce urmează zilelor noastre? Suntem atenţionaţi despre ce se pregateşte dacă nu ne îndreptăm sau ne aflăm
  în apropierea sezonului de arat ,în apropierea SCADENŢEI timpului de existnţă a plantelor nefolositoare ?

  Plugul prin brazdele sale ingroapă plantele nefolositoare şî pregateste terenul pentru plante folositoare.
  Sistemul electronic şi electricitatea ,similar plugului vor înlatura oamenii ca plante nefolositoare ? Vor pregati terenul
  pentru instalarea lui ESTE EA sau Universul descris la Capitolul XXI din Apocalipsa ? Plugul şi sistemul electronic produc fenomene care aseamănă unele cu altele ca denumire dar nu ca efecte şi intinderi în spaţiu (Sistemul electronic descompus generează temperaturi şi energii de spulberare a corpurilor cosmice.)Din faptul că Petroglifele vorbesc despre electricitate,sistem electronic şi grupe de specialişiti ,rezultă că secretul acestora este deţinut numai de spiritele pozitive subordonate lui Dumnezeu şi lui Hristos .
  În această situaţie sistemul electronic cosmic ar fi mijlocul de înlocuire a Universului ,sau partea din acest Univers, dereglată de către spiritele negative şi de către oameni!Fenomenul ar fi unicat, nerepetat în Univers Din acastă pricină autorul Petrogliflor nu află cuvinte care să exprime mărimea fenomenului . Pe rândul 7 la semnul —_ el declară ÎMI TREBUIE MĂRIME NORMALĂ .

  6 )Informaţiile de pe Petroglifele din China ,traduse de computer în cuvintele relatate îm acest articol,coroborate cu alte dovezi ştiinţifice descoperite cu ajutorul tehnicii de vărf de ultima generaţie, Internet şi Satelit , la care se adaugă concordanţa dintre informaţiile autorului că va coborâ pe pămant în anul 2000 intr-o misiune specială,in care personal vad şi aducerea piesei Scriptul-lui Ra şi plasarea ei pe limba de pământ ce iesea de sub ţarmul râului îninte ca eu să merg la Crişul Alb,plus informaţiile de pe Petroglife că acolo se află un lucru important retras de la vederea lumii,care concordă cu Templul Sfant al Edenului atestat de fotografiile satelitului american , mă determină să dau crezare 100% informaţiilor de pe cele 9 rânduri pe care le lansez pentru studiul internaţional . .Sunt realităţi şi nu ipoteze.Problema neclarificată ţine de data producerii fenomenului. Acesta ,se va afirma în viitor , aşa um susţin aproape toate religiile ? Cât de îndepărtat este acest viitor ?
  .Suntem, vizitaţi de reprezentanţi ai celor două civilizaţii din Univers, suntem manevraţi în gandire şi săvârşirea difeitelor fapte fara să ştm nimic..Mai mult decât atât.Unii oameni săvârşesc fapte cu consecinţe grave şi declară că nu îşi dau seama ce s-a petrect cu ei în momentul luării acelei deciziei , s-au a pierderii pentru fracţiune de secundă a controlului , dar sufcent să intre în coliziune cu alt autoturism.Tot în aceasta categorie se incadrează multe cazuri de delapidare,de insuşirea banului public cu regretul subiectului pentru fapta comisă..

  7 Azi 28 decembri 2014 am aflat pe ecranul computerului, fotografia Petroglifelor din China,despre care , în articolele transmise pe internet spuneam că s-a pierdut.. .Pe ecran a apărut o pagină de internet A/IV în care sunt redate mai multe figuri de oameni ..Figurile sunt realizate cu mâna,fiind mai mult desene decat fotografii .Toate conţin numai capul şi partea superioară a bustului .La unele capul se continuă cu bustul Altele aseamănă cu oamenii zilelor noastre avînd gătul bine conturat Nici o fotografie nu are barbă. În jurul capului se observă părul sub formă de coroană.( Coroana nu suntem siguri că este formată din părul subiectului ori din semnele textului scrise cu alfabetul propriei civilizaţii,deoarece in aceste cununi se remrcă semne similare literelor,)Fondul plăcii este de culoare albă.Figurile sunt redate în culoare cărămizie. Ochii persoanelor sunt de culoare cărămizie amestcat cu negru .Toata pagina ,inclusiv figurile ,sunt încărcate cu semne aproape indicifrabile. Sunt semnele literelor sesizate de computer şi transmise sub forma celor aproape 600 pagini text.
  Figurile nu apartin speciei umane. Concluzia noastră se intemeiază pe desenul celor două persoane la care capul se continuă direct cu bustul fără gât. Forma acestor două corpuri se apropie de forma corpului numit Zeiţa Neagră (descoperită pe raul Crişul Alb din hotarul comunei Zărand judeţul Arad din România-Europa ).Dacă aceste două fiinţe nu aparţin speciei umane, considerăm că şi restul persoanelor care aseamănă omului în realitate , fac parte din lumea celor două fiinţe .

  8 )Rugam ,pentru triumful adevarului,distribuiti acest articol în toate ţările Asiei,Africii.Americii, Europei ,Oceaniei,conducerilor de univesiăţi, guverne şi religii , prietenilor şi cunoscuţilor,
  9 )RUGĂM FACEŢI LEGTURA ŞI SESIZATI DESPRE TRADUCEILE NOASTRE PE SAVANTUL DIN CHINA care a publicat pe internet articolul, Petroglifele din China
  pentru a lua legătura cu mine şi a stabili ce este de făcut în continuare .(Subsemnatul nu am adresa şi nici numele Domniei sale )
  Expert Judiciar Teodor Ardelean
  Specialist în studiul documentelor şi a fenomenelor.
  Academician al Academiei de Studii Înalte Iaşi România.

  1. NU SUNTEM SINGURI ÎN UNIVERS

   CUVINTE DIN EDEN ŞI DIN LIMBA DACILOR ÎN GRAIUL TĂRANILOR DIN LOCALITATEA ZĂRAND
   Varianta a II-a
   A) CETATEA SARAANDULUI aşezată la confluenţa dintre râurile Crişul Alb şi Cigher din hotarul comunei Zărand judeţul Arad,România figurează pe harta DACIA ANTICĂ DESCOPERITĂ de către August Trboniu Laureano ,membru al Şcolii Ardelene şi membru marcant al Academiei Romîne.Numele cetăţii pe harta, este ZQ –JC-CIC –AJ-JE-0-0 în traducere
   l) ZQ=ZC= zic= SĂ FIE,
   2) Jc = LUMINĂ ( cuvântul şi traducerea figurează pe piesa Scriptu lui Ra )emoticon frown Cuvintele” e mot icon frown” au aparut pe ecranul computerului ,fără a fi scrise de către mine. .În traducere înseamnă
   – e= în
   -mot= inspecţie tehnică
   -icon=icoană,fotografie
   -frown=încruntare =nemulţumire ce apare pe faţa lui Ra fără să scoată un cuvânt ( Vezi pentru ÎNCRUNTARE” Dicţionarul Limbii Române lIterare Ed.Academiei vol II pag. 612 „ Pe faţă înflori la început de zâmbet puternic…. care se transformă într-o încruntare plină de griji. !” M. Baniuc )
   Deci, în traducere ,cuvintele de mai sus înseamnă ::în inspecţia tehnică , constatând abateri de la proectul Său,nemlţumirea se afirmă prin fenomenul încruntării .În articolul: nostru
   9 RANDURI „DESCOPERIRI ARHEOLOGICE EXCEPŢIONALE
   PETROGLIFELE DIN CHINA ATESTĂ CĂ ISUS CRISTOS ESTE FIUL LUI DUMNEZEU ŞI, ÎN CELAŞI, TIMP DUMNEZEU” , autorul Petroglifelor la cap. IV rînd 1 literele O şi S spune:
   O = FAPTELE DV. rele ( Traducere din Limba Bosniacă) ,
   CA MINGEA ,de mai multe ori ( Traducere din Limba Turcă )
   S = şi CĂILE parcurse (Traducere din Limba
   Ebraică ) lovesc faţa conducatorului Uniunii spiritelor pozitive.
   OBSERVAŢI : CUVINTELE emoticon frown ADĂUGATE LA TEXTUL SUBSEMNATULUI SUNT CONFIRMATE DE AUTORUL Petroglifelor din China !
   3) CIC ,adeca mânz ( în limbajul ţăranilor din Zărand )=PRIMARĂ=LUMINĂ ANTERIORĂ a ceea ce este LUMINA
   4)AJ-JE O-O=LEGE(deducţie personală )-?- Je =MEA ( deducţie personală )-(?)
   Adică , aci : SĂ FIE LUMINA PRIMARĂ ŞI LEGEA MEA Aceste cuvinte le aflăm scrise în Biblie.(Vezi Genesa cap.I Vers 2 şi 3 : „Pămntul era putiu şi gol,peste faţa adâncului de ape era întunere şi Duhul lui Dumnezeu se mişca pe deasupra apelor.Dumnezeu a zis; SĂ FIE LUMINĂ ! Şi a fost lumină. „ La cap. I vers 14-15 . Biblia spune_ „Dumnezeu a zis: Să fie nişte luminători în întinderea cer
   ului, ca să despartă ziua de noapte;ei să fie semne care să arate vremile,zilele şi anii şi să slujească de luminători în întinderea cerului,ca să lumineze pîmântul” Şi aşa a fost.”

   OBSERVĂM :1) înaintea existenţei Universului, a Soarelui şi a lunii Dumnezeu a pronunţat cuvintele care formează numele fostei cetăţi a Săraandului.
   CUM S-A AJUNS LA ACESTE CUVINTE SCRISE PE HARTA DACIA ANTICĂ ? Să fie întâmplare ? O sinteză a creaţiei pronunţată în cîteva cuvinte ?
   CUVINTELE EXPRIMĂ O GÂNDIRE FORMULATĂ CONCIS LA CEL MAI ÎNALT MOD DE REDARE A UNUI ADEVĂR .EXPRIMĂ UN PRINCIPIU ETIC, O PUTERE FĂRĂ ASEMANARE A CELUI CARE LE A PRONUNŢAT !.SE PREZINTĂ LUMII CA O SENTINŢĂ IREVOCABILĂ CARE SE VA AFIRMA PE VECIE .Peste valoarea acestor cuvinte NU SE POATE ŞI NU S-A PUTUT TRECE DE NIMENI,Ca DIMENSIUNE ,DURATĂ IN TIMP şi INTENSITATE AU VALOARE MAXIMĂ ,sunt FĂRĂ COMPARAŢIE !
   2)Cuvintele JC-CIC =LUMINA PRIMARĂ ESTE ALTĂ LUMINĂ DECAT LUMINA FIZICĂ A SOARELUI (În prezent unii fizicieni încercă să explice sensul de lumină)
   3)Pe locul fostei cetati ZC JC CIC-AJ-JE-O-O s-a descoperit de către subsemnatul piesa arheologică SCRIPTU LUI RA ( ORIGINALUL SFINTEI SCRIPTURII) ,IAR SATELITUL AMERICAN , DIN ACEST LOC, A TRANSMIS FOTOGRAFIA UNUI Templu de 2000/6000 metrii ,acoperit cu cenuşă vulcanică, „MOMENTAN RETRAS DE LA VEDEREA LUMII „ (cum se află scris pe Petroglifele din China sau Australia).
   Tot din această zonă (Vârful Munţilor Zărandului) satelitul american a transmis fotografia unei corăbii din care ies mii de animale de toate genurile şi un număr redus de oameni. Este corabia lui Noe cu animalele şi oameni salvaţi în timpul potopului )

   B)Cuvintele pronunţate de către Dumnezeu,incluse în numele cetăţii, fac parte din graiul dacilor transmis în Ţara Săraandului din generaţie în generaţie pînă în zilele noastre.
   Pentru că nu se dă importanţa cuvenită acestor cuvinte de origine dacă,moştenite din timpul Edenului , vom prezenta o parte din acestea aşa cum se pronunţă până astăzi în graiul ţăranilor din Ţara Sărrandului (.Cuvintele din paranteză redau în limba literară română de astăzi înţelesul cuvintelor dace )
   a)Tăt (tot) am zs (zis),
   C-am )(că am )zs (zis)
   C-oi ( că voi ) zce (zice),
   Când oi ( voi) zce (zice),
   Înc-oi (încă voi) zce( zice)
   Ca să zci ( spuni ),
   C-am ) că am) zs
   C-oi ( că voi ) zce ) !
   b) El acle ( acolo ) ş (şi)
   Io ( eu )aşi ( aci) (Pronumele „IO” Vezi „ IO Mircea Voevod.”… Istoria RPR de M.Rooler)
   Pila mne ( mea)
   D-aci ( de aci) peri ( dispăru )
   Nu zc (spun)
   C-o ( că o ) furat-o,
   Nu zc (nu spun) c-o (că a) luat-o
   Nu zc ( spun) să m-o ( mi-o ) dee ( dee la verbul a da )
   Da (dar) nu trebea ( trebuia )
   S-o ( să o )iee ( de la verbul a lua )
   c)Pentru persoanele interesate în aflarea limbii vorbită în Eden şi în perioada Indo-Europeană, a se vedea lucrările noastre publicate cu număr de ISBN şi articolele publicate pe internet .Pentru limba vorbită azi în Raiul Cerului a se vedea articolele noastre publicate pe internet la Pagina Face book „ editor Teodor Ardelean” sau Teodor Ardelean „Adevărul despre Iisus Cristos ,respectiv
   – Articolul I „SCRISOARE DIN CER :MOMENTELE ÎNVIERII LUI IISUS CRISTOS „”
   -Articolul II „INFORMAŢII noi despre Momentele învierii lui IISUS CRISTOS
   Arad aprilie 2015-04-26
   Expert Judiciar Teodor Ardelean
   Academician al Academiei de Studii Înalte Iaşi
   Spcialist în Studiul documentelor şi al fenomenelor.

 5. Traduceti cu computerul din limba română în engleză

  ÎNCĂLZIREA GLOBALĂ
  Căldura este generată de vibratia particulelor termice încorporate in toate structurile cunoscute de om : fotoni de lumină,neutroni protoni,electroni,atomi, molecule….Odată cu vibraţa creşte viteza de deplasare a structurilor în care se află incorporate aceste particule.
  Schimbările producându-se , absolut în toate structurile, inclusiv în aparatele de măsurare a temperaturii şi vitezei de deplasare a corpurilor ,nu avem posiblitate să măsurăm creşterea temperaturii corpurilor şi creşterea vitezei de deplasare în raport cu starea materiei anterioară momentului de declanşare a fenomenului .(Acest moment începe cu ceva anterior primului război mondial ) Constatăm, pe baza simţurilor noastre, că timpul se scurtează.Ieri era primăvară .Azi ,observăm: ne apropiem de toamnă. Cum a trecut primăvara şi jumatea verii ? Timpul zboară ?
  In realitate,nu timpul zboară ,ci corpurile se deplaseaza în aceeaşi unitate de timp pe distanţă mai mare. Formula: Distanţa =viteza corpului x timpul ne explică fenomenul.In aceeaşi unitate de timp( scundă, minut,oră, zi..) corpurilor crescandu-le viteza,fenomenele cunoscute trec mai repede .Nu avem comprimarea timpului, ci creşterea vitezei.În acelaşi interval de timp ,fără să sesizăm creşterea vitezei corpurile parcurg o distanţa mai mare decât în perioada anterioară declanşarii acestui fenomen. Reperul la care ne raportăm noi şi piesele din aparatul nostru,care măsoară viteza şi timpul ,peste 3 luni, nu se vor mai afla în acelaşi loc din spaţiu unde pe baza vitezei anterioară urma să se afle.Viteza şi spaţiu, parcurs la nivel global ,sunt aceleaşi pentru toate particulele termice.
  Încălzirea globală conduce la diminuarea masei de gheaţă la poli,la evaporarea apei pe sol şi în oceane,la formarea maselor de nori cu delanşarea potopului de ploaie,la formarea tornadelor,la schimbarea climei…
  Schimbarea vibratiei particulelor elementare este determinată din creaţie în raport cu ticăloşia fiinţelor conştiente .Se instalează treptat în spaţiu Universului pe zone extrem de întinse .
  În această perioadă, la nivelul Terrei ,apar fenomene radicale pe multe planuri : descoperiri ştiinţifice şi arheologice epocale, poziţii corecte şi incorecte a grupurilor de oameni în raport cu cauza fenomenelor.Oameni cu judecată strâmbă şi ambiţii nebuneşti ajung în posturi de conducere a comunităţilor de oameni. Războaie cu zeci de milioane de morţi şi mutilaţi .
  Cauzele evenimentelor apocaliptice , la nivelul materiei fizice şi a fiinţelor , sunt descrise în Biblie şi pe Piesa Arheologică SCRIPTUL LUI RA .
  Avertismentele Bibliei sunt desconsiderate.
  Lumea merge înainte …
  Arad 2014
  Expert JudiciarTeodor Ardelean
  Academician al Academiei de Studii Înalte Iaşi

  1. NU SUNTEM SINGURI ÎN UNIVERS

   Fotografia PIESEI ARHEOLOGICE SCRIPTU LUI RA ŞI INTERIORUL DIN TEMPLUL SFÂNT AL EDENULUI

   Fotografia ,PIESEI ARHEOLOGICE relatată în acest articol , descrisă în lucrările noastre ,este executată de către Biroul de Criminalistică a Poliţiei Arad,comisar şef Moldoveanu Ştefan,( Este realizată de pe piesa arheologică SCRIPTU LUI RA)
   Piesa conţine aproximativ 42000 pagini format A/IV ,text, două simfonii,picturi. ,etc. S-A AFLAT DE CĂTRE Expertul Judiciar Teodor Ardelean in anul 2003 pe fundul râului Crişul Alb, hotarul comunei Zărand, judeţul Arad,România ,continentul Europa.. De sub stratul de pământ ,cu grosimea de 20 metrii ,pe locul unde am aflat această piesă, satelitul american transmite fotografia unui Templu cu dimensiunile de 6000/2000 metri.Este Templul Sfânt al Edenului. La ridicarea pieselor de pe acest loc au participat dnii Chiş Ioan ,prietenul subsemnatul din Arad, în prezent decedat şi Varga Gheoghe în acel timp cantonier pe raul Crişul Alb
   Fotografiile din coltul de sus a paginii de internet, autor Expert Judiciar Teodor Ardelean„ ADEVARUL DESPRE IISUS CRISTOS „, în CULORILE verzui ale SMARALDULUI sunt IMAGINI DIN INTERIORUL templului Aceste imagini au fost transmise de către satelitul american .
   Templul este acoperit cu un strat de cenuşă vulcanică.
   Autorul Petroglifelor ( vezi articolul pe internet „ 9 rânduri din Petroglife” ) arată că după anul 2000 va vizita Planeta Pământ „ ACOLO unde se află UN LUCRU IMPORTANT ,MOMENTAN ,RETRAS DE LA VEDEREA LUMII „
   In vara anului 2003 , DECI, după anul 2000 , pe fundul râului CRIŞUL ALB am aflat o limbă de pământ ce ieşia de sub ţărmul acestuia ,similară unei peninsule ocolita din trei părţi de APĂ.Pe uscatul peninsulei şi în jurul acesteia se aflau împrăştiate mai multe bucăţi de piatră cu dimnsiuni variabile.Pe unele se observau desene acoperite parţial cu noroi..Am ridicat câteva bucăţi . Între acestea,se afla ORIGINALUL SFINTEI SCRIPTURI numită SCRIPTU LUI RA..
   Cum şi de când au ajuns acolo ? Apele râului ,primăvara, atingând înălţimea de 15-20 metrii . nu permit bănuiala vechimii pieselor în acest loc nici macar cu 2.-3 ani în urma anului 2003.Moleculele apei le rostogolea şi transporta în fluviul Tisa..Astăzi,după aflarea Pietroglifelor în care autorul spune că va vizita Pămantul după anul 2000 „ACOLO unde se află UN LUCRU IMPORTANT ,MOMENTAN ,RETRAS DE LA VEDEREA LUMII”, NE AFLĂM ÎN SITUAŢIA SĂ SUSŢINEM:PIESELE ARHEOLOGICE AU FOST ADUSE ACOLO, pe „ PENINSULA „ de CĂTRE AUTORUL Petroglifelor. Posibil RIDICÂNDU-LE din Templul Sfânt al Edenului situat în acel loc. .Altă explicare valabilă nu S-A AFLAT !
   CONCLUZIA BAZATĂ PE TEXTUL DE PE PIESA ARHEOLOGICĂ ŞI STRUCTURA PIESEI
   :NU SUNTEM SINGURI ÎN UNIVERS !
   Expert Judiciar Teodor Ardelean
   Specialist în studiul documentelor şi fenomenelor

 6. D A C Ă …

  Dacă ,întreabă cineva ,nu ar exista Biblia cu informaţiile sale , despre Creaţia Universului, CU CE S-AR ATESTA ADEVĂRUL DIN PIESELE ARHEOLOGICE ?
  -cu topicile din Ţara Zărandului,
  -cu Fotografiile satelitului american,
  -cu Istoria anticilor,
  -cu Religiile lumii,
  -cu Zeul Creator al Universului Ra,Ri şi Re, din marile religii universale,
  -cu lucrările monumentale ale omenirii ,Ri-gveda,Ra-maiana,Popol Vuh,
  -cu Riturile lumii,
  -cu constatările din Eclesiastul ,Cap.I vers 9:”CE a fost VA MAI FI „ ,
  -cu volumul Creaţionism Ştiinţific -Arheologic,Istoria nefalsificată a omenirii,Manual Internaţional.
  Studiaţi lucrările de mai sus ,Biblia şi Teoria Fundamentală a Creaţiei Universului !
  Dr.Hc Teodor Ardelean
  Expert Judiciar,Academician al Academiei de Studii Înalte Iaşi.

 7. Transmis în limba română
  NEPUTINŢA ŞTIINŢEI OMENEŞTI
  REVOLUŢIE ÎN ŞTIINŢĂ
  Nu recunosc pe Dumnezeu,pe Isus Cristos,pe Duhul Sfânt pentru că ştiinţa nu-I recunoaşte..Nu cunosc o LUCRARE ŞTIINŢIFICĂ care să admită existenţa Lor. Pentru aceste motive nu vreau să aud şi să citesc informaţii care vorbesc despre Dumnezeu,despre Cristos,despre Duhul Sfânt. despre introducerea religiei în şcoli,imi spune un individ în aceste zile.
  Da! Domnul are parţial dreptate. Ştiinţa omenească,ştiinţa civilizaţiei noastre , nu a prezentat astfel de dovezi.,pentru că nu le posedă. Lansările de sonde şi aparate sofisticate în spaţiu urmăresc,printre altele şi aflarea dovezilor materiale care să extindă cunoaşterea umană în sfera civilizaţiilor extraterestre ,unde se află astfel de dovezi.Informaţiile culese , pe această temă,prin contact cu extratereştii sau aparate confectionate de acestia,prăbuşite pe Pământ, nu au deslegat misterul..(Despre aceste aparate şi extratereştrii ,fiinţe deosebite, mass media aduce fel de fel de informaţii .Din INFORMAŢIILE PUBLICATE nu rezultă existenţa lui Dumnezeu)
  Piesele arheologice de la Zărand ,din România ,descoperite de Expertul Judiciar Teodor Ardelean,predate Muzeului din Arad, sunt lucrări ştiinţifice care depăşesc tehnologia şi cunoştiinţele civilizaţiei omeneşti din zilele noastre.În lucrările publicate de Teodor Ardelean,având ca temă ştiinţa care se desprinde din aceste piese,rezultă că civilizaţia care le a confecţionat se situiază cu mult peste nivelul cunştinţelor ştiinţei omeneşti . Exemplificăm această concluzie, raportând cunoştinţele ce rezultă din compoziţia şi informaţiile pieselor arheologice la cunoştinţele şi tehnologia din zilele noastre,la tehnologia internetului şi a zborurilor cosmice .
  1.Materia piesei arheologice
  Bucăţica de materie detaşată din corpul unei piese,pe plita aşezată pe foc, arde ca lemnul.dar cenuşa are culoare maro. Pe plita de fier, pe care am ars bucăţica de materie ,rămân urmele figurilor imprimate pe piesă .Vărsând cenuşa peste o coală de hartie şi trecând cu degetul peste aceasta , pe coala de hârtie şi pe deget rămân figurile de pe piesa arsă.
  2 Semnele sunt imprimate în culori diferite la dimensiuni fotonice
  3 . Imprimarea informaţiilor pe piesă ;
  -Originalul Sfintei Scripturi este un
  ciont de os animalier cu dimensiunile de aproximativ 15 cm lungime şi diametrul de 4 cm.Statistic piesa conţine aproximativ 42000 de pagini format carte A/4.
  -Informaţiile sunt scrise în semne la dimensiuni fotonice. Aşezate unele peste altele,aceste semne formează literele alfabetului, a cuvintelor,a cifrelor,a notelor muzicale,a sunetelor ,a vocilor,a unor segmente sau corpul integral a fiintelor,sau obiectelor fizice .Semnele şi picturile se citesc de jos în sus,de sus în jos,de la stânga spre dreapta sau de la dreapta spre stânga
  -Piesa arheologcă Sfânta Scriptură se asemănă cu un sul de carte.(vezi Ps. 40 vers 7-8 ,sub formă de profeţie: „Atunci am zis „Iată-mă că vin! În sulul cărţii este scris despre mine ,vin să fac voia Ta,Dumnezeule „ . În Evrei Cap. 10 vers 7 ca profeţie împlinită : Atunci am zis: „Iată-Mă(în sulul cărţii este scris despre Mine ) vin să fac voia Ta ,Dumnezeule „
  Vă rog să reţineţi:
  1 Autorul Psalmului arata că „în Sulul cărţii este scris… În Noul Testament se repetă din nou :….„ în sulul cărţii este scris …” De ce „ în sulul cărţii este scris „? Pentru că textul imprimat de jur împrejurul piesei arheologice aseamănă sulul de carte ! (Autorii celor două informaţii au văzut piesa arheologică sub formă sulului de carte,fără să o pipăie,să o examineze cu mijloacele de simţ)
  -Semnele imprimate pe piese se propaga în afara corpului acesteia sub formă de radiaţii .(Nu s-au constat consecinţe asupra sănătăţii mele în urma examinarii acestor piese )
  – Tehnologia de imprimare depăşeşte cunoştinţele noastre.Piesa contine un bust dintr-o materie de culoarea albă acoperit cu o pojghiţă de culori diferite.Pojghiţa conţine semne vizibile de forma patraţelelor, iar în pătreţele „cerneala „în culori diferite ,care redă semnele diferitelor segmente din corpul animalelor sau obiectelor. (Sub semnele vizibile cu ochiul liber se remarcă pe ecranul computerului alte semne,iar sub acestea probabil semne până la dimensiunea fotonului)
  -Semnele alfabetului şi deci a cuvintelor,în unele cazuri exprimă prima literă din cuvânt,(asemănând cu sistemul gramatical a limbilor formate după sfărâmarea grupului iniţial din care acele limbi făceau parte. ( Vezi „Graur,F.I.la cuvântul „ iniţial” din Dicţionarul limbii Române volumul II Editura Academiei 1956.) Pentru o parte din textul scris în limba Edenului,în special,pentru numele lui Ra şi Ri s-a folosit numai litera iniţială a cuvântului R=Ra,R= Ri.Riţu,L=Lumină, sau Ra şi Ri inversat Ar sa Ir, =Cristos,H=Hristos…. (De fapt, în limba română literară,azi ,aflăm multe cuvinte exprimate prin litera iniţială,similar textului imprimat pe piesa arheologică.Exemple : CNA =Consiliul National al Audio-Vizualului;In cele 42000 pagini carte ar fi poibil să existete numele de Cristos sau Hristos scris integral,)
  -Multe cuvinte transmise de computer aseamănă ca formă şi sens cu cele din graiul ţărănimii române din Ţara Zărandului – România(Asemănările s-au determinat pe baza cuvintelor cheie aflate in informţaiile din Bible care descriu evenimente asemănătoare cu picturile de pe piesă.)
  – Corpuri de forma monştrilor compuse din segmente luate din corpul animalelor şi a oamenilor având imprimate cuvinte pronunţate de indivizii încorporaţi în acesti monştrii.
  -Satelitul american transmite din scoarţa terestră ,din timpuri foarte străvechi fotografii şi sunete,convorbiri,urmele rachetelor,sau proectilelor trasoare,urmele avioanelor , forma avioanelor la mare inălţime, ofiţerii cu grade militare, cuvintele pronunţate de personalul avioanelor în toiul luptelor , descompunerea sub temperatura nucleară a corpului spiritelor negative şi a vieţiuitoarelor conştiente participante la acest război,după care ,corpurile fizice ,respective , s-au refăcut automat sub acţiunea câmpurilor de forţă emanate de particulele constructoare,de sintetizarea materiei.Apoi,totul a fost acoperit cu cenuşa vulcanică. (Aparatul satelit prin aceste fotografii demonstrează că corpurile oamenilor ,la un moment dat, conform Noului Testament ,se vor reface aşa cum au fost inainte de moarte )
  -Pictura lui Ra (Dumnezeu), Ri (Isus Cristos) ,Lucifer şi a altor spirite necunoscute.
  -Textul compus din cuvintele ce se vor pronunţa peste mii de ani de oamenii ce vor fi audiaţi de procurorul cu numele Buz D cu referire la activitatea pe Pămant a zeului Ri ce se va întrupa şi prezenta ca om cu numele de Isus Nazarineanu.( Concret, este vorba de procesul ce se va întenta lui Isus Nazarinenu )
  – Descrierea mişcării procurorului în birou şi aşezarea pe scaun,
  – Meditarea procurorului asupra declaraţiilor ce vor fi luate de la martori,asupra realităţii lui Ra şi Ri,a relatiilor dintre Ra şi Ri cu indicarea pentru Ri a primei litere din numele sub care va fi cunoscut după mii de ani „ C” (Cristos) şi „H” (Hristos ) sau Lumină
  – Descrierea evenimentelor ce vor apare pe Terra prin prisma „procurorului „
  -Ţipetele mulţimii de forma yui, oooo, yyyuuuuiiii însoţind pe zeul Ri dus la locul răstignirii.
  -Cuvintele lui Ri pe cruce cerând apă de la paznici,iar aceştia dându-I oţet.
  -Cuvintele dialog intre zeul Ri pe cruce şi spiritele negative ce nu vor fi auzite de oameni.
  – Imaginii din procesul învierii ,în mormânt ,a zeului RI şi înălţarea la ceruri.
  -Arătarea zeului Ri, după inviere,in aceiaşi zi, la doi ucenici .
  – Coborarea Duhului Sfant asupra Apostolilor la 5o de zile de la înviere (Numele sărbătorii „Cincizecime „apare pe piesa arheologică similar denumirii din Noul Testament) .Fenomenul natural ce se va declanşa prin coborarea Duhului Sfant confirmat după mii de ani de Noul Testament.
  -Numele cetatii „Ie” (Ierusalim )unde va coborâ
  Duhul Sfant asupra Apostolilor , imprimat pe piesa arheologică ,este acelaşi din zilele noastre şi din urmă cu 2000 de ani „Ie” (Ierusalim )
  -Picturi cu oamenii ,in uniforme militare asemănătoare cu uniformele unor armate din zilele noastre ,aşezaţi în jurul unei mese , pregătind omenirea la războiul final împotriva lui Dumnezeu.
  În Volumul Creaţionism Ştiinţific –Arheologic, Istoria nefalsifiată a omenirii,Manual inernaţional şi în restul lucrărilor publicate cu numar de ISBN ,articole pe internet,ori în conferinţe cu participare internaţională ,am prezentat aceste informaţii ştiinţifice, transmise de către o supercivilizatie.
  Din aceste piese rezultă clar:există două supercivilizaţii în Univers : Supercivilizaţia pozitivă condusă de Dumnezeu şi Supercivilizatia negativă condusă de Lucifer. Civilizaţiea omului .faţă de aceste civilizaţii se aseamănă cu muşuroiul de furnici peste care ţăranul trece cu plugul .Ba mai mult decât atât!.Ţaranul nu poate anihila corpul furicilor şi materia din care este clădit muşuroiul pe câtă vreme forţa lui Dumnezeu poate anihila materiea din care este clădită planeta şi toate corpurile fiinţelor de pe aceasta!
  Ştiinţa care demonstrează existenţa Divinităţii a fost trimisă de Dumnezeu pe Pământ.
  Autorul acestei lucrări ştiinţifice,care în fond este Ştiinţa Ştiinţelor, sau Ştiinţa Cerurilor,după Nostradamus,este consemnat în titlul lucrării . Este chiar Ra ! Script-u lui Ra.
  De ce , piesa apare , pe Terra , acum ?
  După studiul nostru:
  – Pentru că ştiinţa omeneasă, neatingând culmea cunoaşterii , care se referă la existenţa Dumnezeirii şi la creaţia Universului , a determint pe oamni să conteste adevarul,să susţină că întrucât ştiinţa nu posedă dovezi a existenţei lui Dumnezeu,a lui Isus Cristos,a Duhului Sfânt aceste Fiinţe şi creaţia nu au existat niciodată.Pentru a stopa rătăcirea oamenilor a fost adus şi prezentat lumii Documentul ştiinţific care emană chiar de la Autoritatea Supremă din Univers .

  – Pentru ca acei care contestă adevărul imprimat pe piesa arheologică Scriptu-u- Ra (Scriptura ) să prezinte un document similar emanat de la puterea negativă din Univers care să demonstreze că materia a existat din totdeauna şi structurarea in corpurilee exstente s-a realizat pe calea evoluţiei.
  – Pentru că oamenii cer ştiinţei dovezi ştiinţifice,pe care ştiinţa omenească nu le poate furniza.
  – Pentru că Legea vieţii cînd unul moare şi altul se naşte se află în plină desfăşurare şi nu mai este timp pentruca ştiinţa omenească să ajungă la cunoaşterea şi prezentarea adevăului.
  Zeci de mii de oameni de pe toate continentele intre care ranguri bisericeşti mitropolit,episcop,preot,monah,predicator,ziariştii, facultăţi de teologie, grupuri de oameni cu activităţi diferite au luat act despre descoperirile de la Zărand din Româna.Timpul afirmării ,la lumina zilei, a celor două fenomene ,viaţa şi moartea pare a fi aproape.Astfel , dovada ştiinţifică a existenţei lui Dumnezeu, a lui Isus Cristos,a Duhului Sfânt,a creaţiei Universului se face,azi cu trei doumente:
  a. Piesa arheologică 0RIGINALUL SFINTEI SCRIPTURI realizată de Dumnezeu ( Ra ) ,în limba Edenului ,cu mult înaintea existenţei Universului ,
  b. Vechiul şi Noul Testament, care din acest moment devin lucrări ştiinţifice,care atestă profeţiile de pe piesa arheologică şi descoperirile cu ajutorul computerului şi a satelitului american
  c. Lucrările Expertului Judiciar Teodor Ardelean (în special prin volumul „Creaţionism Ştiinţific-Arheologic,Istoria nefalsificată a omenirii,Manual internaţional” ) care au combătut concluziile Experimentului Ştiinţific de la Geneva, 2008-2012, ce susţineau inexistenţa lui Dumnezeu, împotriva dovezile arheologice descoperite la Zărand-România.(Lucrările lui Teodor Ardelean extind cunoaşterea umană cu mult dincolo de limitele ştiinţei omeneşti ).
  Corelaţia CELOR TREI LUCRĂRI „BETON „ constituie MOMENTUL CULMINANT a REVOLUŢIEI ÎN ŞTIINŢĂ ,începutul răsturnării şi măturării din ştiinţă, pe toate continentele, a ideilor,concepţiilor şi teoriilor,tot ce este ,perimat , neadevărat şi fals în domeniul cunoaşterii omeneşti,inclusiv a teoriei evoluţionist- darwiniste.
  ANUNŢĂM : păstrarea în ştiinţă a lucrărilor ce nu exprimă adevărul a luat sârşit !
  Rugăm : RELUAŢI ACEST ARTICOL ,TRIMITEŢI-L L A CONDUCERILE BISERICILOR, a INSTITUŢIILOR DE ÎNVĂŢĂMÂNT SUPERIOR ŞI PUBLICAŢI- L ÎN MASS MEDIA DIN TOATĂ LUMEA.

  Arad la 3 aprilie 2014.
  Exp..Judiciar Teodor Ardelean

 8. Text în limba română

  DOVEZI ŞTIINŢIFICE-PROFEŢII DESPRE CREAŢIE IMPRIMATE PE PIESELE ARHEOLOGICE

  Cărţile publicate de mine ,după cumpărarea computerului, conţin informaţii culese din Originalul Sfintei Scripturi , (piesa arheologică numită în prima fază Marea Profeţie)Aceste informaţii ,obţinute cu ajutorul computerului, sunt compuse din texte,imagini,partituri muzicale , sunete,vocia lui Isus Cristos,voci a spiritelor,,profeţii despre viitorul speciei umane,…. Multe persoane , care lucrează cu computerul şi extrem de multe din care nu posedă computer , sunt neîncrezătoare. Străini de ştiinţa contemporană ,de descoperirile sub licenţă încluse în computere sau în sateliţii americani, etichetează descoperirile mele ca fantezii .Le resping pentru că răstoarnă cunoştinţele lor limitate la simple observaţii sau comparaţii dintre fenomenele lumii înconjurătoare vizibile cu ochiul liber sau examinate cu aparatură ieşită din uz„
  Imposibil ,zic aceştia,să existe asemenea informaţii pe piesele arheologice.! Lucrările religioase , la nivel mondial,nu vorbesc despre fenomenele descrise de domnul Ardelean ! Cercetările marilor savanţi, care au publicat în cărţile lor ,documente serioase,predate în universităţi , adevărul ateismului, etc. ,demonstează ,în complexul mondial din acele vremuri ,că limba română provine din limba latină, de la Roma şi nu invers,limba latină din limba triburilor barbare a daco-geţilor. ,sau mai nou , că limba ţărănimii române conţine cuvinte pronunţate de Isus Cristos pe cruce şi chiar de Dumnezeu înaintea existenţei Cosmosului.Acceptând fanteziile dlui Teodor Ardelean am fi duşi în eroare considerându-l ,aşa cum spun unii, un supersavant al Carpaţilor Daciei.
  Aceste opoziţii ,care resping cu hotărâre descoperirile care răstoarnă cunoştinţele incomplete şi eronate ,dominante în sfera cunoaşterii adevarului , mă obligă la explicarea procedurilor care au condus la descoperirile mele, care au înlemnit sute de mii de oameni împrăştiaţi pe toate continentele planetei .
  Într-adevăr, piesele arheologice conţin imagini realizate la dimensiunui extrem de reduse încât ,cu ochiul liber, aproape nu sunt remarcate.Din această cauză,persoanele ,de specialitate,care au văzut la faţa locului,în comuna Zărand, în anul 2003,alte piese arheologice decât cele pe care le ridicasem cu 24 de ore înainte şi se aflau la Arad, susţineau : piesele conţin urmele impurităţilor din apă sau din lut ,ori sunt rodate de moleculele apei sau vietăţi din sol.. Imaginile , despre care vorbeţi Dv.,îmi spuneau,în realitate ,nu există.Sunt simple închipuiri.
  După cumpărarea computerului ,cu ajutorul acestuia , imaginilor au devenit vizible .Piesele conţin imagini de oameni, şi de animale,imaginile lui Isus Cristos în diferite ipostaze,texte scrise , melodii muzicale ,sunete şi în final vocea lui Isus Cristos şi vocea altor spirite.Neâncrezătorii au venit din nou cu teoriile lor. Piesa arheologică nu conţine aceste informaţii. Sunt erori ale computerului , considerate realităţi de către expertul judiciar Teodor Ardelean. Metoda utilizată pentru ascunderea adevarului ,pentru menţinerea oamenilor în necunoaştere cu urmările dezastroase legate de necunoaştere ,mă obligă să prezint grupate dovezile esenţiale care atestă că
  1.Informaţiile trasnsmise de computer se află imprimate pe piesa arheologică şi pe harta Dacia Antică.
  2.Computerul nu adaugă de la sine un cuvânt,imagine ori notă muzicală.
  A. Iată texte scrise pe piesa arheologică regăsite in realităţi după miliarde de ani dela pronunţarea cuvintelor de către Dumnezeu:
  a.Comparănd cuvintele scrise in texte , transmise de computer ca imprimate pe piesa arheologică,cu cele din topice şi din graiul ţărănimii române din Ţara Zărandului , care nu se află în dicţionare, constatăm : în textul de pe piesa arheologică se află cuvinte din topice şi din graiul ţărănimii române din Ţara Zărandului .Aceste cuvinte necunoscute la nivel european şi unele chiar în alte judeţe din România sunt dovezi că s-au regăsit de computer imprimte pe piesa arheologică.
  b Computerul transmite cuvinte de forma bâlbâieli imprimate pe piesa arheologică Sfânta Scriptură ca existente in declaraţia martorului ce va fi audiat , după miliarde de ani , de către un procuror pentru a dovedi vinovăţia Zeului ce se va intrupa cu numele de Isus Nazarineanu .Martorul timorat ,neaflând cuvântul potrivit pentru a expune adevarul se bâlbâie îîî… sau ăâââă….(Computerul,dacă nu ar afla aceste cuvinte pe piesa areholgică ,nu ar avea motiv să le formeze în cadrul povestirii unui om sau a unui martor).
  c.Creştinii sărbătoresc , în zilele noastre, coborârea Duhului Sfânt asupra Apostolilor în ziua de Rusalii, la 50 de zile de la învierea lui Isus Cristos.Computerul transmite texte imprimate pe piesa arheologică din care rezultă numele sărbătorii Rsalii ,timpul când evenimentul va avea loc(la cincizeci de zile de la înviere)şi fenomenele naturale care va însoţi evenimentul.Aceste date sunt consemnate în Noul Testament ca realităţi petrecute la 50 zile de la învierea lui Isus Cristos..
  d. Pe documentul Harta Dacia Antică se observă cuvinte şterse ori acoperite cu semne de forma xxxx. Computerul transmite sute de pagini text scris de pe această hartă.De unde a luat computerul aceste cuvinte?De pe harta Dacia Antică unde sunt camuflate prin ştergere sau acoperire cu semnele xxxx.
  B Programul inclus în computer pentru identificarea,culegerea şi transmiterea textelor,vocilor şi melodiilor imprimate pe documente sau în speţă pe fotografia piesei arheologice transpusă pe disc magnetic şi pe harta Dacia Antică.
  De unde şi cum culege computerul informaţiile pe care nu le sesizăm cu ochiu liber , cu lupa şi nici pe ecranul acestuia ? Constructorii computerului cunosc misterul pentru că este descoperirea lor transpusă în aparatura computerului pe bază de licenţă..Fiind vorba de secret de fabricaţie vom relata pe baza instructiunilor de folosire introduse în aparat, programul cu ajutorul căruia am deschis şi am obţinut informaţiile imprimate piesele arheologice,inslusiv pe originalul Sfintei Scripturi şi pe harta Dacia Antică .Programul se numeşte :WordPad .
  Programul WordPad:
  1. Este un Program foarte simplu, dar foarte puternic,(spun specialiştii în computere.)
  2 .Deschide documente,
  3 Caută şi găseşte un şir de caractere şi îl
  înlocueşte cu alt şir de caractere,( similar cu procedeul
  unui „SPAŢIU „ cu memorie specială de „
  „ teleportare”)
  4. Nu conţine nici un tip de dicţionar ,
  5 . Posedă un sistem de recunoaștere a vocii.
  Descopderind tainele acestui program ,am descoperit misterul textelor scrise,a sunetelor,a vocilor,a melodiilor transmise de computer

  Pe piesele arheolgice create în perioada Edenului,sau anterior sintetizării materiei din Universul nostru,se află imprimate şirurilor de caractere semne de natura literelor, semne de natura notelor muzicale, semne de natura sunetelor,semne de natura vocii oamenilor.semne de natura cifrelor .Aparatura programului WordPad dînd peste acestea le transpune în informaţiile cunoscute ca texte,sunete,melodii ,voci diferenţiate,după fiinţa care le pronunţă. Redarea acestor caractere şi cuvinte exact cum se află imprimate pe piesa arheologică sau pe documentul Harta Dacia Antică sunt dovezi ştiinţifice care etichetează incompetenţa din domeniul cunoaşterii acelor oameni care contestă realitatea textelor culese de pe piesa arheologică transmise cu ajutorul Programului WordPad
  Pentru că, WordPadul nu folseşte nici un dicţionar şi transmite cuvintele aşa cum sunt imprimte pe şirurile pe care le-a căutat şi le- a aflat pe piesa arheologică fără nici o cosmeticizare ,cuvintele identice de pe piesa arheologică regăsite în graiul ţărănimii române ,în virtutea adevărului ştiinţific care domină masa marilor savanţi ai lumii,obligă şi pe aceia care nu fac parte din categoria acestor savanţi, să recunoască adevărul: Cuvintele ,din graiul ţărănimii române,atât de mult hulit, sunt parte din cuviintele de origine a limbii vorbită în perioada Edenului!
  Mai mult decât atât ! Cuvintele în cauză aflate pe piesa arheologică”Originalul Sfintei Scripturi” autor fiind Dumnezeu , au fost pronunţate în acest mod chiar de Dumnezeu în perioada anterioară existenţei Universului ! Aceste cuvintele aflate de computer pe piesa arheologică sunt transmise fără a fi cosmeticizate sau INFLUENŢATE de nici un dicţionar.de nici o limbă vorbită de oameni.Domnii care au altă opinie sunt rugaţi să dovedească că computerul nu transmite şirul caracterelor de pe piesa arheologică şi să prezinte şi dânşi un document de aceiaşi putere ca şi cel folosit de programul WordPad.Dacă nu posedă astfel de dovezi,sunt rugaţi să recunoască adevărul !
  În baza acestor descoperiri ,ne adresăm factorllor de răspundere de pretutindeni ,care tratează strigătul identificat pe piesa arheologică Orginalul Sfintei Scripturi cu nepăsarea, împingând lurările noastre în barca fanteziilor, să studieze cu atenţie profeţiile .să înţeleagă că au obligaţia , în vrtutea funcţiei ce o deţin şi a salarului pe care-l primesc, să aducă la cunoştinţa oamenilor marile descoperiri din volumul Creaţionism Ştiinţific-Arheologic,Istoria nefalsificată a omenirii,Manual internaţional.
  PROPOVADUITI PRIN INTERNET ŞI PE ORICE CE CALE SFANTA SCRIPTURĂ :DOCUMENT ŞTIINŢIFIC ŞI ARHEOLOGIC
  Arad la 9 martie 2014 orele 24.
  Expert Judiciar Teodor Ardelean
  Specialist în studiul documentelor şi fenomenelor.

  1. Multumesc pentru inca a nu știu câta oară când ne minunați cu informațiile acestea. Domnule Ardelean, personal sunt convins de dorința arzătoare cu care încercați să prezentați lumii un adevăr al existenței românilor. Vreau să încercăm să lucrăm împreună! Experiența personală cu computerul poate este de folos și poate că împreună vom reuși să dovedim științific mult mai clar, mult mai pe înțelesul tuturor, aceste teorii pe care dvs le lansați.

   Locuiesc în apropiere de Țara Zarandului, dacă îmi dați un nr. de casă, pot veni într-un weekend până la dvs să discutăm mai multe față în față, cum a spus și Jorjette, doar dacă și dvs. doriți asta! Aștept un răspuns de la dvs. Repet, știu să ajung în Zarand, doar nr. de casă mă ajută să vin fix la poarta dvs!

   Suntem administratorii acestui site, și personal vreau să scot mai mult de la dvs. Trebuie să putem prezenta mai mult decat atat, mai mult decat aceste comentarii doar texte, aici pe internet. Sper să înțelegeți și dorința mea! Am o plăcere extraordinară când vă citesc! Vreau să vorbim față în față!

   1. Avatar Teodor Ardelean
    Teodor Ardelean

    STIMATE DOMNULE CRISTESCU
    La articolul dv critic şi insultător vă amintesc:
    l.Articolul Petrogrifele din China s-a scris de mine cu ajutorul specialiştilor de înaltă clasă a internetului.(Vezi mesajele primite inclusiv definiţii)
    2.A accepta colaborarea cu Dv ar insemna să desconsider pe foştii şi prezenţii colaboratori. Este inacceptabil. În plus, nu ştiu dacă specialitatea şi practica dv. este egală cu cunoştinţele actualilor mei colaboratori şi cunoştinţele subsemnatului pe linie de verificare a documentelor şi efectuare a cercetărilor.
    3.Subsemnatul sunt expert judiciar,fost inspector principal în Min.Finantelor Directia de Control şi Revizie nr.1 Arad,efectuand cercetării în toată ţara-inclusiv în Bucureşti asupra activitatii desfăşurate pe linie financiară de mari personalităţi .Astfel de cercetari ,cu trimiterea unora in judecată, nu puteau fi efectuate de orice inspector din ţară.
    La mulţi ani !Şi succes în desăvârşirea cunoştinţelor pe linie de cercetare .Cand voi auzi ca dv. ati efectuat cercetări la nivelul pretenţiilor de mai sus,vom putea discuta despre colaborare. Pe viitor ,voi evita să mai postez articole pe blogul Dv
    Expert Judiciar Teodor Ardelean
    Specialist în studiul documentelor

   2. Avatar Bogdan Cristescu
    Bogdan Cristescu

    Subsemnatul de dumneavoastra a deschis o poza jpg cu un program gresit! Codul ce l-ati vazut in fata ochilor este interpretarea eronata, citirea eronata a datelor ce simbolizeaza poza! Nu sunt idiot domnule expert judiciar si nu pot sa tac cand vad asa ceva! Pe cine convingeti si cu ce experti lucrati nu pot decat sa spun ca nu are nimeni curaj sa comenteze, probabil si din cauza varstei dvs.

    Va depaseste subiectul acesta! Nici nu are rost sa stau sa va explic cat de absurda pare greseala dvs. in capul meu. Expertii internetului cu care ati lucrat, sunt si ei niste tampiti, la fel ca oricare va crede povestea cu analiza pozei. Nu asa se analizeaza o imagine! Domnule Ardelean, e o poza facuta de un aparat? Poza include o relatare a unui cadru real, ce exhista cu adevarat? Poza respectiva in format electronic reprezinta ce a putut tehnologia cu care s-a fotografiat, sa pune in format elecrtronic! Cum sa crezi ca acolo este un mesaj de mare importanta pentru planeta? Atat de absurd suna, si ma mir ca nu va dati seama dvs. de eroarea facuta!

    Camera mea foto, daca pozeaza rahatul inghetat al cainelui din curte, poza respectiva deschisa pe PC cu un program de text, va va spune secretul nemuririi… Extraterestrii in frunte cu Iisus au pus acel mesaj acolo! Nu sunteti curios sa il traduceti codul pozei cu rahatelul sa vedeti in limbile africane ce spune Google Translate ca inseamna de exemplu un caracter precum P ? A, stati, caracterul P nici o limba nu l-a tradus altfel in Google Translate decat P!

    Cat de stupid suna tot ce ati expus! Nici nu stiti cum functioneaza Google Translate! Este un dictionar online, contruit partial, care se modifica continu si singur si cu ajutrul contribuitorilor! Este un program online foarte uzitat, dar care nu stie sa traduca totul si este in continua dezvoltare! Mai ales cu optiunea Contribuie cu o traducere mai buna!

    Cu asa ceva poate poti traduce texte dintro limba in alta, dar nu mesaje ascunse intrun cod afisat in programul Wordpad, atunci cand in loc sa deschisi poza cu programul potrivit, o bagi in editor text, si zici apoi … Evrika! Domnule Ardelean, nu va las! De mine nu mai scapati caci aveti niste titluri pompoase si sunteti un nepriceput! Nu stiu ce competente reale aveti, dar ati gafat si acum si cu descoperirile de la Zarand!

    Eu va respectam, vroiam sa vin sa va vizitez ca stau la cativa km de Zarand! Acum? Acum vreau doar sa incetati sa mai expuneti false dovezi cu false mesaje! Daca aveti nevoie de o baza pentru ideile interioare, viziunile personale, faceti ca noi toti, puneti totul pe seama pozitiei dvs intelectuale! Aaaaaa! Nu va accepta comunistii si masonii fara dovezi stiintifice? Va urez spor la lucru… si pazea ca ochii mei sunt tinta pe ce tampenii spuneti pe viitor!

 • SĂ AUZI ŞI SĂ VEZI ,DAR SĂ NU-ŞI VINĂ SĂ CREZI

  (Articol extras din volumul „Creaţionism Ştiinţific-Istoria nefalsificată a omenirii,Manual internaţional „ autor Expert Judiciar Teodor Ardelean,Specialist în studiul decoumentelor şi în studiul fenomenelor.)
  În fosta Dacie se manifestă două lmbii :limba arhaică vorbită de ţărănime şi limba literară vorbită de lumea intelectuală în special din oraşe şi centre industriale
  Limba literară română este o problemă pentru copiii ţăranilor care învată limba de la părinţi şi din mediul în care cresc. Această limbă se imprimă în memorie şi în subonştientul copilului refuzând să facă loc limbii literare În subconştient acelaşi substantiv din limba literară este înregistrat în alt mod ,ORI I SE SPUNE ALTFEL. Diferenţa nu este radicală ci numi parţială, dar cu atat mai recesivă la înlocuire cu cât trebuie înlocuite doar o parte din sunete şi din modul de pronunţare..În acest mod,un străin care învaţă limba literară română pronunţă mai uşor limba literară decât un descendent dintr-o familie de tărani români.
  În paralel cu acţiunea de însuşire a limbii literare,care exprimă mai clar ideile şi gândirea, după noi, trebuie făcut un efort pentru a conserva şi transmite peste veacuri limba ţărănimii române, ca limbă sacră, bun comun al omenirii de pretudindeni , deoarece limba ţărănimii române din Ţara Zărandului, provine din limba dacilor ,conţine esenţa limbii şi credinţei din Eden( transmise omenirii după potop),conţine principiile nobile ale religiilor de pretutindeni, conţine istorie,istoria cosmosului,istoria religiilor,istoria omenirii,istoria poporului român! În acest sens relatăm un caz recent de scoatere din istorie a unor toponimici din comuna Zărand care se regăseşte în toată transilvania,şi poate în restul provinciilor din Romania cu implicaţii prin justiţie, şi prejudicii pentru ţărani .Este vorba de„Titlul de proprietate”emis pe baza Legii nr.18/1991 cu modificările ulterioare pentru stabilirea dreptului de proprietate asupra pămân-tului .În acest document numele locului unde se află terenul a fost schimbat cu cifre.Astfel, în loc de tarlaua Bot-coş,Moroţ, Beş-eneu , Hârca-i,Ograda Vântului,Kinda-Ra- at ,etc.s-au înscris cifre:Tarla 222, 221,184,164,130,235, 239, 232/1 şi parcela:1224/3, 1221/1/772, 1062//34…, topicile care vin din anticitate ,cu istoria omenirii şi a cosmosului ,au fost scoase din documente ( acestea continuă viaţa pe moarte în vorbirea oamenilor ). Locul pământului din Titlul de proprietate ,nu pote fi determinat decât studind documentaţia existentă la Primă-rie ,care nu poate fi văzută decât cu aprobarea primarului .Alte consecinţe:ţăranul exploatează terenul ,dar nu este sigur de proprietate. Pe această cale sau schimbat terenurile oamenilor moştenite de la părinţi şi moşi- strămoşi cu terenurile altora,s-a asuns istoria, cu plângeri şi procese în justiţie din anul 1991-până azi,în anul 2013 şi va mai continua.În titlul de propie- tate se putea adăuga denumirea locului ca toponimicul din graiul omenilor alături de numărul tarlalei ,dar … (În această situaţie se află chiar autorul acestui volum)
  ÎN FENOMENUL ASCUNDERII LIMBII vorbită de oameni,a originii limbii,scrisului şi cititului,a topicilor ,a opoziţiei pe toate liniile ca descoperirile din acest volum ,care stau la baza credintei şi istoriei omenirii să nu ajungă la oameni,să nu se cunoască istoria credinţei , noi vedem înfăptuirea unor obiective bine calculate şi urmărite de spiritele negative.Nu oamenii acţionează pentru dispariţia limbii dacilor,şi a istoriei, ci spiritele negative .Ele sunt interesate să introducă alte informaţii despre limba dacilor,să se uite istoria,originea limbii ,scrisului şi cititului,credintei în Dumnezeu ,pentru a se spune că : limba oamenilor, scrisul, şi cititul provin din efortul individului şi nu ca dar de la Dumnezeu , care ,chiar, nici El nu există..

 • Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *