Bogdan Cristescu

  • Călătoria Pelerinului - Drumul spre Rai

    Călătoria Pelerinului: Drumul spre Rai (2008) – Film Creștin Inspirațional

    Călătoria Pelerinului: Drumul spre Rai este un film artistic contemporan, o adaptare impresionantă a celebrei alegorii scrise de John Bunyan în anii 1700. Inspirată de un vis avut de autor, povestea este una profund spirituală, ce explorează lupta omului de a ajunge la „Palatul Regelui Regilor” – Dumnezeu. John Bunyan (1628–1688), scriitor și predicator englez,…

    Continuă lectura

  • Energie solara gratuita din diode

    Diode Zener – Mini-Celule Fotovoltaice din Reciclare Creativă

    Vrei să înveți cum să transformi niște diode Zener reciclate în mini-celule fotovoltaice care captează energia solară? Nu vor alimenta orașe întregi, dar cu siguranță îți pot pune în funcțiune un ceas electronic (de mână) sau un LED. Îmbinând reciclarea creativă cu principiile electronice de bază, vei descoperi cum să reutilizezi componente din dispozitive vechi…

    Continuă lectura

  • Mihai eminovici m eminescu

    Mihai Eminescu, șaman român prin 8 ideologii

    Dacă Mihai Eminescu are legătură cu șamanismul, direct putem toți spune că nu, dar indirect, analizăm filozofiile, ideologiile și esențialul, iar astfel putem spune că a fost chiar șaman practicant. Călătoriile lui, visele lui, practica lui, viața lui, toate sunt cu iz șamanic. Dacă continui lecturarea acestui articol îți promit conștientizări profunde, introspecție lăuntrică la…

    Continuă lectura

  • Angina pectorala scapa de durerea la inima

    Angina pectorală – O durere în piept ce poate fi prevenită cu remedii naturale

    Angina pectorală este o durere în piept cauzată de o lipsă de oxigen la nivelul mușchiului inimii. Această lipsă de oxigen este, de obicei, cauzată de o îngustare a arterelor coronare, care sunt vasele de sânge ce furnizează oxigen și nutrienți inimii. Voi prezenta pe scurt cadrul medical al acestui diagnostic foarte des întâlnit în…

    Continuă lectura

  • Georges boulanger gheorghe pantazi

    Georges Boulanger – O vioară Suspinândă

    Gheorghe Pantazi, cunoscut sub pseudonimul Georges Boulanger, s-a născut la Tulcea, la 15 aprilie 1893, şi a încetat din viaţă la 3 iunie 1958, la Buenos Aires (Argentina). În 65 de ani de viață, violonistul, lăutarul, compozitorul, a oferit lumii un repertoriu deosebit, apreciat din păcate mai mult de lumea internațională decât de noi. Chipuri…

    Continuă lectura

  • Apa cu aur si argint

    Apa cu aur și argint: Potabilă și Miraculoasă?

    Cu o concentrație redusă, special recomandată pentru consumul îndelungat, apa cu aur și argint combină efectul miraculor al nanoparticulelor de aur și argint coloidal, cu cel al apei pure de izvor cu un pH echilibrat potrivit consumului uman. Te invit să afli ce beneficii aduce cura cu apă cu aur și argint dacă devine apa…

    Continuă lectura

  • Alergia la nichel

    Alergia la nichel – simptome, alimente potrivite + de evitat

    Alergia la nichel este o reacție imună exagerată a organismului la contactul cu acesta, un metal prezent în multe obiecte din viața de zi cu zi, precum bijuterii, monede, ceasuri sau obiecte electrocasnice. Simptomele alergiei pot varia de la mâncărimi și iritații ale pielii la manifestări mai grave, cum ar fi dermatita de contact sau…

    Continuă lectura

  • Tipare mostenite din familie modele transgenerationale

    Cum sa te eliberezi de tiparele mostenite din familie

    De-a lungul timpului, prin legaturile noastre cu familia, dar si cu societatea(insa aici este un alt subiect pe care-l vom dezbate mai amplu intr-un alt articol), s-au acumulat diferite tipare in subconstient. Este esential sa le constientizam pentru a ne cladi personalitatea pe niste credinte pure, autentice ale fiintei noastre, extragand din acele experiente exact…

    Continuă lectura

  • Electroliți esențiali pentru buna funcționare a organismului uman

    Totul despre electroliți și rolul lor în organism

    Te invit să afli totul despre electroliți, substanțe esențiale pentru funcționarea corectă a corpului uman. Aceștia sunt ionii care se găsesc în lichidele corporale și joacă un rol crucial în menținerea echilibrului hidric, acid-bazic și în transmiterea impulsurilor nervoase și musculare. Deși se găsesc în cantități mici în organism, o deficiență sau un exces al…

    Continuă lectura