Broasca Feng Shui care ne aduce bani si prosperitate zilnic

Este vorba despre broasca feng shui cu trei picioare, vestita pentru aducerea de prosperitate si abundenta! Am respectat regulamentul si am inceput sa sesizez ca vin bani zilnic!

Cine ar fi crezut ca daca avem un obiect decorativ si respectam anumite reguli, vom avea mai multi bani zilnic? Serios, cine? Nimeni nu crede pana nu se intampla! Sa iti povestesc cum am folosit o broasca feng shui pentru bani…

Ca sa ai de la broasca feng shui, adica ca sa iti aduca bani in fiecare zi, trebuie sa faci asa:

  1. Asezi broasca feng shui pe o pernuta rosie, undeva mai aproape de pamant. Cica ii este frica de inaltime si ca ii place mai mult cat mai aproape de pamant (normal ca doar vorbim de o broasca)
  2. Dimineata intorci broasca cu fata spre exteriorul casei. Asta simbolizeaza ca o trimiti dupa bani.
  3. Ea are un banut special, unde sunt gravate 4 simboluri pe o parte. Banutul, cu cele 4 simboluri in sus, il bagi in gura broastei!
  4. Seara, ii scoti banul din gura, si intorci broasca feng shui cu fata spre camera.
  5. Ii multumesti pentru efortul depus si o inviti sa se odihneasca.
  6. A doua zi, repeti programul!

Broasca feng shui cu ban in gura aduce bani pe toate caile!

Acum sincer, aceasta broasca feng shui nu aduce bani zi de zi, dar o data la doua zile vine cu ceva! Inca de a doua zi a adus bani noi „in portofel”. Sa iti zic cum, caci nu e ceva magic de genul „Hocus Pocus! Deschid portofelul dimineata si gasesc acolo bani din nimic!”

Nu e asa! Broasca feng shui aduce bani prin cai diferite. M-am trezit chiar cu 50 de lei in cont, transferati de la un client. Asa fara o discutie anume, ci „pentru ca merit”, fiind explicatia lui. Alta data au crescut castigurile din afisarea reclamelor pe Blogul Lui Jorjette foarte mult, doar intro zi!

broasca feng shui care aduce bani zi de zi

Eu sunt multumit de aceasta broasca feng shui care aduce bani! Nu aduce multi, dar are o constanta si chiar functioneaza! Am cumparat broasca cu trei picioare de pe ideaplaza.ro cu un pret de 14 lei. Deja ne-a adus de 5 ori pretul dat pe ea! Este o idee din gama de cadouri speciale, un obiect decorativ feng shui!

Recomand aceasta broasca tuturor care au doar rabdare sa faca ritualul! Nu stiu daca trebuie sa crezi! Eu nu am crezut in nimic ci am patruns in joc! Cand Jorjette mi-a spus ce trebuie sa facem cu ea ca sa aduca bani, am zis ca nu e dificil! Culmea, a avut rezultat concret, broasca feng shui, cu trei picioare, aduce bani zi de zi!


Articol etichetat cu:

Primeste zilnic
Ce-i mai bun

cititorii fideli primesc cele mai noi articole pe email

Multumim pentru inscriere!

A aparut o eroare!

Comentarii 16 Pareri

  1. cristina cristina
  2. Sabău Anca Sabău Anca
  3. Cristina Cristina
  4. Ana-Maria Rotaru Ana-Maria Rotaru

Spune parerea ta!

 

Sus