Cum să îţi canalizezi energia chi într-o singură mână

Cum sa iti canalizezi energia chi intro singura mana

Un vizitator ne întreabă cum poate să își canalizeze energia chi (puterea) într-o singură mână. Putere, canalizare, o singură mână? Stimate cititor cred că te referi la aceeaşi putere la care mă refer și eu. Ştii că erau nişte faze în filmele vechi cu chinezi, când se băteau doi şi în tehnicile lor deodată apărea o mişcare când lovea de la distanţă pe adversar, făcea un val de praf până la el şi îl mai şi arunca, ca şi cum i-ar fi dat un pumn uriaş, imaginar.

La faza asta cred că ne referim amandoi. Cum să canalizezi puterea sau energia chi într-o singură mână, astfel încât să generezi un flux de putere cu care să faci anumite lucruri!?

Mă uimeşte că există chestia asta. Oare chiar poţi să faci mambo jambo şi să scoţi din tine chestii de genul ăsta?

Păi da, se pare că se poate, şi chestiile pe care le scoţi din tine se numesc fluxuri energetice sau simplu energie. Concerntrată, canalizată, şi potrivit orientată, această energie în primă fază este lipsită de un scop bun sau rău, dar cu ajutorul celui care o foloseşte, ea va realiza scopul celui ce o folosește.

cum sa iti canalizezi energia chi

Energia chi poate fi canalizată pe baza intenției

Intenţia este o structură şi mai puţin un mecanism, când ajungi să o percepi ca fiind ea însăşi o posibilitate, ajungi să vezi că ea stă în imediata apropiere a alegerii tale, care într-un astfel de context se ţine de tine ca râia de om. În aceste momente nu trebuie să generezi o intenţie pe bază de alegere, o singură dată, ci continuu, ca un fel de rugăciune scurtă, fără cuvinte, pe care o repeţi ca un robot stricat.

Se lansează în fizicul tău o nouă formă de percepţie şi anume, una extrasenzorială. Simți energia din jurul tău. Gândul tău trebuie să rămână tăcut, undeva în spate, iar ceea ce se petrece în mintea ta să fie automat filtrat prin inimă, prin ceea ce simţi faţă de univers, faţă de tine, faţă de cel sau cea către care orientezi energia ce încerci să o scoţi din tine.

Într-un limbaj îţi dai seama că nu te pot face să simţi totul, dar dacă descoperi cum să faci ce am chestionat în titlu, cu siguranţă vei deveni un alt om şi multe vei începe să le faci altfel.

Energia, nu este neapărat puterea noastră. Noi suntem capabili de a genera aşa ceva la nivel mic comparativ cu alte surse, desigur prin noi. Vreau să spun că putem fi sursa de transmitere sau canalul prin care se transmite. Eu personal prefer a doua situaţie pentru că fiind sursă înseamnă să dau energia de la mine, dar fiind canal, atunci o las să curgă prin mine.

Energia Chi te poate atinge precum tu cu ajutorul fizicului poţi atinge. În ambele cazuri în care atingi, energia continuă să circule prin intenţia pe care o orientezi atunci când “atingi”. O atingere de la depărtare este mult mai “peste măsură” sau “peste limite” decât cea cu care eşti obişnuit de mic copil. Această depărtare poate fi relativă dacă reușești să canalizezi puterea ta sau energia chi, într-o singură mână.

Credeai că te voi învăţa cum să faci asta?


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *