Cum sa faci cadouri originale sau cum sa alegi cadoul potrivit

Când ai dăruit ultima dată un cadou unei persoane dragi? Când i-ai făcut o surpriză? Sper că n-a trecut prea mult timp, iar daca a trecut, e timpul sa te gandesti serios la asta. Idei de cadouri originale gasesti foarte multe. Trebuie doar sa te gandesti la ce anume ii place si sa acorzi atentie maxima la detalii.

Cadourile sunt o metodă de a-i face pe cei dragi să zâmbească, să se bucure, să simtă că cineva se gandeste si este alaturi de ei. Am observat că pentru mulţi e foarte dificil să aleagă un cadou şi asta pentru că nu cunosc suficient de bine persoana căruia urmează să-l ofere. Si aici nu mă refer la acele cadouri făcute din obligaţii (acelea nici măcar nu le pot numi cadouri), ci la cele facute din dragoste si respect pentru celalalt.

Mie, de exemplu, nu prea îmi plac cadourile care sunt luate doar pentru a face cadou. De exemplu, de ce sa-mi ofere cineva o “piesă” vestimentară  neagră, atâta timp cât eu nu port negru. Prefer să nu primesc nimic, decât să primesc ceva care nu este pentru mine, ci doar este ca să fie….

De asemenea, atunci cand alegi un cadou, contează foarte mult sa stii care sunt aşteptările persoanei ce va primi cadoul. Sunt persoane care îşi doresc obiecte scumpe, obiecte care îi fac să se simtă împliniţi. De asemenea am întâlnit persoane care oferă aproape de fiecare dată aceleaşi lucruri. Ciudat, pentru că nu cred că există persoane care să vrea mereu acelaşi lucru. Prin definiţie suntem persoane care iubim diversitatea.

Mie îmi place sa fac cadouri originale, cadouri alese cu inima, şi nu cu mintea. Dacă am fi atenţi la cei carora dorim sa le oferim cadouri si la ce ne spune inima, am sti din prima ce putem oferi. Astfel nu am întreba în stânga şi în dreapta.

Cele mai plăcute, mai superbe cadouri originale sunt handmade-urile (obiectele făcute de mânuţele noastre). Aceste obiecte nu numai că dăruiesc celeilalte persoane o parte din energia pe care ai pus-o în acel obiect, ci oferă o bucurie sufletească asupra întregii creaţii.

Cadouri originale pentru cei dragi

Nu e greu să faci cadouri originale, trebuie doar să laşi imaginaţia să curgă, creativitatea să “zboare”, să ştii măcar câteva detalii despre ce “înseamnă” celălat , să ai puţintică îndemânare, voinţă şi motivaţie. Cadoul ideal este pregatit sau ales cu dragoste si dibacie in functie de pasiunile si nevoile celuilalt. Nu e greu, nu?

Săptămâna trecută am oferit unei prietene dragi o brăţară făcută de mine. A fost extraordinar de bucuroasă şi mi-a spus că acesta este un simbol al prieteniei noastre. Se vedea în ochii ei cum degaja o energie ca cea pe care o pusesem în brăţară. Am simtit acea iubire a unei prietene, era ca un cerc ce se formase între energiile noastre, energie ce acum curgea foarte frumos, era ca o completare, ca o uniune…

Idei de cadouri originale avem cu totii, trebuie doar să existe o motivaţie. De exemplu acum îi pregătesc un cadou iubitului meu sot, dar nu iti spun despre ce e vorba – e o surpriză. Si cum nu mai este mult pana la sarbatorile de iarna, ma gandesc la cateva cosuri pentru Craciun pentru prieteni dragi.

Foarte important! PENTRU A OFERI UN CADOU NU ESTE NEVOIE DE O OCAZIE SPECIALĂ! Un cadou poate fi şi o floare culeasă în drum spre acea persoană, intenţia este cea care contează, deoarece prin acea intenţie se transmite energie. Aceasta energie, daca este sincera, . Cadourile originale vin din INIMĂ!


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *