Cele mai bune produse de igienă-calitate sau imagine?

sapunlicidh

Pe piaţa actuală există foarte multe produse, tot felul de firme şi-au scos la înaintare “marfa”, care mai de care, cu o publicitate cât mai stufoasă şi mai arătoasă.Deşi ar trebui ca să căutăm calitatea produselor, se pare că majoritatea se lasă “fraierită” doar de imaginea acestora .Probabil pentru că pe cei mai mulţi nici măcar nu-i interesează ce folosesc, atâta timp cât toată lumea le foloseşte.De ce să nu fim mai atenţi cu noi, cu ceea ce facem noi înşine asupra propriului corp?

În ce constă calitatea? În imagine?În conţinut?Sau în efecte?

Eu sunt adepta produselor naturiste, produse care nu au atât de multe spoturi pubicitare în comparaţie cu celelalte.Pe lângă faptul că produsele de larg consum conţin foarte multe chimicale, substanţe care nu fac decât să “atace” în timp organismul, sunt şi destul de scumpe.

sapun lichid vegetal Exemplu: Săpunul moale vegetal

-săpunul moale lichid cu săruri de potasiu este relizat din produse naturale, extracte din plante şi acizi graşi naturali.
Extractele utilizate : gălbenele, muşeţel, patlagina, urzica, coada calului, frunze de nuc şi altele, dar şi extracte foliare ale acestora ca proteine vegetale.
Produsul poate fi folosit atât pentru spălatul capului(împotriva mătreţii şi a căderii părului), cât şi pentru corp.Neavând încărcătura bacteriană, produsul poate fi utilizat la spălarea rănilor şi a celor mai sensibile zone ale pielii.Este indicat pentru toate tipurile de ten.
Am achiziţionat acest produs de la o farmacie naturistă doar cu 7, 5 ron. Deasemenea, am cumpărat şi un Balsam pentru păr- extract din 6 plante şi vitamina B6 cu 7, 3 ron.
Balsamul pentru păr uscat sau pentru păr normal conţine extracte de urzică, rozmarin, coada calului, rădăcină de brusture, frunze de nuc şi mesteacăn, alături de vitamina B6 – ce au efect de regenerare a firului de păr şi de protejare antimicrobiană a pielii capului.

Din ceea ce am observat, produsele de pe piaţă sunt mai scumpe. Nu pot spune preţurile cu exactitate momentan şi nici ingredientele , dar o sa aleg un produs despre care o să mă interesez. M-am uitat în magazine la produsele de la L’OREAL- un şampon costă 14, 00 ron, şi un balsam tot 14, 00 ron. Ce conţine, vedeţi şi singuri.

Exemplele pot fi multiple.Să încercăm să fim mai atenţi cu noi, să ne dăm mai multă atenţie!Dacă alţii nu o fac…


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *