Extractul de Cineraria maritima trateaza cu succes cataracta

Singurul remediu ce l-am întâlnit, pe bază de plante ce tratează cataracta, a fost un preparat farmaceutic vechi din planta Cineraria maritima (sin. Senecio maritima). Soluţia trebuie să fie slabă, deoarece soluţia este caustică. Soluţia a fost folosită ca picaturi pentru a dizolva cataracta. Extractul de Cineraria maritima este singurul ingredient care se regăseşte în rețeta de picături pentru cataractă. Japonezii spun că extractul de Cineraria maritima este reversul cataractei.

Picaturi pentru cataractă pe bază de Cineraria maritima

Extractul din frunze şi flori de Cineraria maritima este folosit la prepararea picăturilor, într-o bază de apă distilată, soluţia finală fiind foarte diluată din cauza toxicităţii crescute a extractului de Cineraria maritima.

Nu este indicată înghiţirea şi nici prepararea acasă a acestui medicament! Dacă doriți să vă procurați acest medicament discutați cu farmacistul sau cu doctorul de familie!

Denumiri populare pentru Cineraria maritima: senecio, cenuşăreasa, cineraria

Tratamentul cu urină pentru cataracta

Aceasta nu este o planta medicinală, dar ştiu de la bunicul meu că a functionat. El a aflat informaţia dintr-o carte cu vechi istorisiri, poveşti şi leacuri din bătrâni.

Acest lucru poate sună aiurea, şi chiar nu am putut crede că el a făcut asta. Lua urina de dimineata si punea picături in ochi. Era atât de afectat încât nu mai putea citi un ziar, şi nu a fost un candidat al chirurgiei diabetului zaharat de ani buni. El a făcut această cură pentru o lună. M-am dus acolo într-o zi şi a spus: „uite eu pot citi un ziar”.

Am spus bine trebuie sa văd asta. Şi Doamne, el a fost vindecat. Petele din jurul ochilor au dispărut, iar el nu a avut nevoie nici de ochelarii lui ca să citească.

Teodor din Maramureş

Vă rog să luați această istorisire ca și experiență a cuiva nu ca și sfat de urmat. Urina conține foarte multe substanțe pe care organismul le elimina fie pentru că are prea multe fie că nu mai are nevoie de ele sau chiar pentru că nu îi trebuie. Urina este toxică și calitățile ei curative depind mult de alimentația donatorului, starea lui de sănptate și multe aspecte de acest gen ce pot influența. Să folosești propria urină pentru a trata cataracta când iei medicamente sau ai o anume boală, este un lucru gresit!

Vitamina E și cataracta

Vitamina E ajută la prevenirea reformării cataractelor în multe cazuri. Ar trebui să verificaţi pentru a vă asigura că nu suferiţi de diabet zaharat, deoarece cataracta va reveni dacă nu sunteţi tratat de diabetul zaharat, de asemenea.

Sa ne pastram sanatosi alaturi de natura si de ceea ce ea ne ofera! Oferiți încredere plantelor și ele vă vor oferi ce au mai de preț!

Primeste zilnic
Ce-i mai bun

cititorii fideli primesc cele mai noi articole pe email

Multumim pentru inscriere!

A aparut o eroare!

Discuții: 17 păreri

  1. andrei andrei
  2. Cornelia Cornelia
  3. Pavel Silvia Pavel Silvia
  4. Pavel Silvia Pavel Silvia
  5. eugen eugen
  6. lumi lumi
  7. lumi lumi

Spune părerea ta!

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.