Cum ne crestem calitatile si capacitatile extrasenzoriale

Ascultă articolul:

Print Friendly, PDF & Email

Pe planeta noastră au existat dintotdeauna oameni cu înzestrări deosebite. Fie au o creativitate debordantă sau o imaginaţie surprinzătoare pentru cei din jur, fie au memorie fotografică sau auz absolut. Alte daruri înnăscute, cum ar fi capacităţile extrasenzoriale – vindecare prin bioenergie, clarviziune, telekinezia etc. – pot fi remarcate încă din copilărie.

Există şi situaţii în care aceste posibilităţi devin efective în urma unor şocuri: accidente, trăsnet, moarte clinică. De asemenea, aceste calităţi se pot manifesta în prezenţa unor oameni speciali – duhovnici mari, terapeuţi de excepţie, urmând terapie bioenergetică sau practicând zilnic exerciţiile de chi-king – cultivarea energiei proprii.

Există situaţii comune în care devenim creativi sau mai performanţi decât suntem în mod obişnuit, stând cu alţi oameni. De fapt aurele persoanelor intră în contact şi se potenţează vibratoriu , inducând o stare de echilibru emoţional care ne permite exteriorizarea talentelor pe care le avem. De aceea majoritatea copiilor talentaţi provin din familii modeste cu o situaţie materială precară, familii în care se fructifică valorile spirituale, starea de “a fi” şi nu valorile materiale, starea de “a avea”.

Cum ne manifestam calitatile si capacitatile extrasenzoriale

Oratorii mari reuşesc să menţină audienţa auditoriului în primul rând datorită biocâmpului din jurul propriului organism, care este foarte puternic şi mobil, depăşind de câteva ori parametrii unui om obişnuit.

Calităţile de medium se pot cultiva prin diferite stări de transă pentru a realiza de exemplu investigaţii la distanţă sau vindecări, adică materializarea energiei. Şamanii de exemplu stăpânesc mecanismele de transformare a energiei în materie şi a materiei în energie. Probabil în medicina viitorului vor fi studiate mai amănunţit aceste fenomene şi vor fi folosite pentru binele unui număr mai mare din cei aflaţi în suferinţă.

Zi de zi, în diferitele zone ale lumii se nasc copii excepţionali care, prin felul lor de a fi îşi învaţă semenii importanţa valorilor spirituale şi modul de a se orienta spre acestea, transformându-ne fiecare pe sine pentru a conlucra la progresul suletesc – scopul real al prezenţei noastre pe această planetă.

Print Friendly, PDF & Email

Jorjette pe Pinterest

Jorjette pe Instagram


Păreri și Impresii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *