Ce să fac să slăbesc?

Cel şi cel mai important lucru pentru cei ce doresc să slăbească este modul în care se privesc pe ei înşişi.În momentul în care ei se acceptă şi se iubesc aşa cu arată, atunci pot face ceva pentru a slăbi, altfel nu fac decât să se chinuie cu tot felul de diete ce duc la apariţia altor disfuncţionalităţi ale organismului.
Eu una am început să slăbesc(deşi nu eram prea grasă, dar vroiam să arăt puţin altfel) atunci când am început să mă consider frumoasă aşa cum sunt…şi cu coapsele mai plinuţe, şi cu burtică…toate sunt ale mele!

Timp de câţiva ani de zile am încercat tot felul de diete-slăbeam şi atunci când renunţam mă îngrăşam din nou.Încet, încet am început să mă accept, să mănanc mai sănătos(că doar îmi pasă de mine) şi aşa am reuşit, fără nimic strict.Se pare însă că noi oamenii avem nevoie să auzim de la alţii cum să facem pentru că nu avem suficientă încredere în noi, nu putem să credem în noi înşine.Schimbarea începe din noi, nu din afară-cum însă noi o asteptăm din exterior, ea întârzie să apară.

Pentru toţi cei ce doresc să slăbească…dacă vă pasă de voi, veţi şti ce trebuie să faceţi…SĂ VĂ IUBIŢI CORPUL AŞA CUM E EL(să nu vă repetaţi de fiecare dată când vă uitaţi în oglindă sunt gras/ă-pentru că asta înseamnă că nu vă acceptaţi aşa cum sunteţi), să mâncaţi cât mai sănătos cu putinţă, să nu exageraţi cu mâncarea, să faceţi mişcare. Dacă vă este poftă de ceva, nu vă abţineţi, pentru că asta înseamnă să vă refuzaţi o plăcere, dar NU EXAGERAŢI.

Tu cum ai slăbit? Spune-ne şi nouă reţeta ta miraculoasă, poate ne este de folos!

Primeste zilnic
Ce-i mai bun

cititorii fideli primesc cele mai noi articole pe email

Multumim pentru inscriere!

A aparut o eroare!

Discuții: 12 păreri

  1. cristina cristina

Spune părerea ta!

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.