Ce să fac să slăbesc?

Cel şi cel mai important lucru pentru cei ce doresc să slăbească este modul în care se privesc pe ei înşişi.În momentul în care ei se acceptă şi se iubesc aşa cu arată, atunci pot face ceva pentru a slăbi, altfel nu fac decât să se chinuie cu tot felul de diete ce duc la apariţia altor disfuncţionalităţi ale organismului.
Eu una am început să slăbesc(deşi nu eram prea grasă, dar vroiam să arăt puţin altfel) atunci când am început să mă consider frumoasă aşa cum sunt…şi cu coapsele mai plinuţe, şi cu burtică…toate sunt ale mele!

Timp de câţiva ani de zile am încercat tot felul de diete-slăbeam şi atunci când renunţam mă îngrăşam din nou.Încet, încet am început să mă accept, să mănanc mai sănătos(că doar îmi pasă de mine) şi aşa am reuşit, fără nimic strict.Se pare însă că noi oamenii avem nevoie să auzim de la alţii cum să facem pentru că nu avem suficientă încredere în noi, nu putem să credem în noi înşine.Schimbarea începe din noi, nu din afară-cum însă noi o asteptăm din exterior, ea întârzie să apară.

Pentru toţi cei ce doresc să slăbească…dacă vă pasă de voi, veţi şti ce trebuie să faceţi…SĂ VĂ IUBIŢI CORPUL AŞA CUM E EL(să nu vă repetaţi de fiecare dată când vă uitaţi în oglindă sunt gras/ă-pentru că asta înseamnă că nu vă acceptaţi aşa cum sunteţi), să mâncaţi cât mai sănătos cu putinţă, să nu exageraţi cu mâncarea, să faceţi mişcare. Dacă vă este poftă de ceva, nu vă abţineţi, pentru că asta înseamnă să vă refuzaţi o plăcere, dar NU EXAGERAŢI.

Tu cum ai slăbit? Spune-ne şi nouă reţeta ta miraculoasă, poate ne este de folos!


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

12 răspunsuri la „Ce să fac să slăbesc?”

  1. si eu imi doresc urgen sa slabesc macar 4 kg ,am incercat tot felul de pastile ,de creme,ba chiar si plasturi de slabit si toate fara nici un rezultat,problema mea este zona abdomenului care este cam mare si mi-asi dori din suflet sa pot scapa de 4 kg macar,sincera sa fiu nu stiu ce sa mai cred si cesa fac pentru a putea reduce din kilograme,eu am 1,70 inaltime si 65 de kg.puteti sami spuneti si mie cam ce asi putea face pentru a putea salabi?

    1. Exercitii fizice si o dieta mai speciala? Poti de exemplu sa nu mai mananci dupa ora 6 si sa faci exercitii fizice – sa mergi la sala, sau sa mergi cu bicileta sau cu rolele, sa sari coarda, sa faci exercitii speciale pentru abdomen – pastilele si cremele nu fac mare lucru, adica e posibil sa faca, dar pentru moment. Tu esti cea care trebuie sa faca ceva…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *