100+ Decoraţiuni, ornamente de Craciun facute manual acasa


7
0
ornamente de craciun din dopuri

Ornamente de Craciun, simple şi uşor de făcut acasa – stiu ca asta cautati. Această galerie foto ce urmează este doar pentru a vă oferi câteva idei de ornamente facute manual.Nu uitaţi insa cât de creativi sunteţi şi cât de multe lucruri frumoase puteţi face, cu ceea ce aveţi pe la casele voastre!

Puteţi face ornamente de Craciun din hârtie, cu puţin sclipici şi puţină culoare! Puteţi să vă jucaţi în bucătărie să faceţi diferite modele de prăjiturele, puteţi să faceţi moş crăciuni din biscuiţi, lumânărele de crăciun cu biscuiţi şi ciocolată, oameni de zăpadă din cocos… Atat de multe idei sunt incat ornamentele de craciun facute manual ar trebui sa fie unice in fiecare casa!

ornamente de craciun handmade

Ornamentele de Craciun facute manual au o simbolistica aparte si ne introduc si mai mult in spiritul sarbatorilor. Fiecare element pe care il creăm pentru casuta noastra ne aduce un plus de energie, un fel de Feng shui pentru sarbatorile de iarna. Faptul ca ne canalizam energia asupra unor ornamente de Craciun, inseamna ca ne pasa cu adevarat de mediul in care traim!

Decoratiunile de Craciun facute manual ce infrumuseteaza spatiul nostru intim, casa noastra, create cu suflet si cu bun gust ne aduc mereu un raspuns pozitiv de la cei care ne viziteaza!

Puteţi să vă împodobiţi casele, cât şi exterioarele astfel încât să aduceţi sărbătoarea în familie, curiozitatea si zambetele pe buzele tuturor! Bucurie in inimi cand vezi ceva frumos!

Aceste ornamente de craciun facute manual sunt doar cateva idei, însă nu uitaţi cât de creativi sunteţi şi că orice din jurul nostru poate fi folosit ca şi decoraţie! Orice poate fi combinat cu ceva aşa încât să producă ochilor numai bucurie. Haideţi să ne creăm noi înşine nişte sărbători de vis şi să nu ne lăsăm afectaţi de ceea ce se întâmplă în jurul nostru. Începeţi să vă creaţi singuri decoraţiuni de brad, decoraţiuni pentru întreaga casă. Ai nevoie de timp, de materiale ce sigur le ai deja in casa … si de dragoste ca sa poti scoate ceva frumos!

Sunt sigura ca si voi ati creat cel putin un obiect care sa faca parte din categoria ornamente de Craciun, asa ca te invit sa-i faci o fotografie si sa ne-o trimiti pe blog @ jorjette.ro pentru a bucura si pe altii cu ideile tale.

Ornamente de Craciun handmade pentru casa ta!

Vrei niste idei inedite pentru ornamente de Craciun facute manual? Le-ai asteptat, iata surpriza mea cu decoratiuni handmade pentru sarbatorile de iarna!

Vezi si pagina 2 – decoratiuni de craciun din hartie – tehnica quilling!

Etichete: #Foto, #Idei, #Lumânări, #Modele, #Spirit, #Sufletul

Despre autor

Un comentariu la „100+ Decoraţiuni, ornamente de Craciun facute manual acasa”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *