Descantec, desfacere de vraja si de deochi

Ascultă articolul:

Print Friendly, PDF & Email
descantec sau desfacere de vraja

Usturoi, coral, jasp… Tot atâtea remedii specifice împotriva farmecului rău şi vrăjilor de ură. Dar există şi multe altele. Fiecare vrăjitor are reţetele sale pe care le păstrează, cu încrâncenare, secrete. Şi ceea ce reuşeşte într-un caz eşuează în celălalt.

Descantec sau desfacere de vraja

Grimoire du pape Honorius (Cartea de vrăji a papei Honorius) ne propune câteva formule:

Daca e vorba, de exemplu, să desfaci blestemul aruncat asupra unei turme, iată cum trebuie să faci, ce descantec trebuie sa rostesti. Iei inima unui animal mort; dacă nu dă niciun semn de viaţă, smulge-i inima, pune-o pe o farfurie curată, apoi ia nouă spini de păducel şi procedează după cum urmează: înţeapă inima cu un spin, zicând urmatorul descantec: Adibaga, Sabaoth, Adony contra ratnut prisous prerunt fini unixis pui’itcle gossu Ti.  Ia doi spini şi înfige-i, spunând: Landu zazar valoi sa tor saluxio parade gossum. Ia alţi doi spini şi înfige-i, rostind: Mortus eumfice sunt per flagellationem Domini nostri Jesu Christi. În fine, înfige ultimii doi spini cu vorbele care urmează: Avir sunt devant vousparacletur stator verbonum offisumfilando. Apoi, continuă, spunând: Chem pe cei şi pe cele care au fabricat Missel Abel-ul; laş, am făcut rău ca tu să vii să ne cauţi peste tot pe mare sau pe pământ, peste tot, fără răgaz, fără dezicere. Străpunge inima cu un spin la aceste ultime cuvinte.

Inima, astfel pregatită, pune-o într-un săculeţ, apoi agaţ-o pe cămin. A doua zi, scoate inima din sac, pune-o pe o farfurie, scoţând primul spin, înfige spinul din nou în alt loc al inimii, pronunţând cuvintele de mai sus; mai scoate două, înfige-le din nou, spune cuvintele potrivite; în fine, le scoţi pe toate în ordine şi le înfigi din nou – fii cu băgare de seamă să nu le înfigi în acelaşi loc. Continuă acest exerciţiu timp de nouă zile. Dacă vrei să nu-l slăbeşti deloc pe răufăcător, fă rugăciunea în aceeaşi zi şi în ordinea prescrisă. La ultima operaţie se înfige spinul în inimă, pronunţând cuvintele pregătite pentru aceasta; apoi se face un foc mare; se pune inima pe grătar pentru a o prăji pe jăratic. Trebuie ca răufăcătorul să vina să ceară iertare sau, dacă nu stă în puterea lui, să vină în puţinul timp pe care i-l vei acorda, îl vei face să moară.

“Iată un descantec, o desfacere de vraja care seamănă atât de mult – încât poţi să te înşeli – cu ceea ce este ţinută să combată. N-am putea face mai mult cu o dagyda!”

„După cum vedem, observa Charles Lancelin, acest descantec ţine, evident, de magia răului; de aceea, admiţând eficacitatea lui, care până la proba contrarie mi se pare destul de problematică, nu sfătuiesc pe nimeni să-l folosească; lovitura întoarsă, dacă îşi ratează scopul, va acţiona cu forţe sporite asupra operatorului. Brazilienii se tem mult de lovitura întoarsă. „Să presupunem, scrie D. Saint-Clair, că ai un prieten care a fost deocheat, dar care refuză să reacţioneze fie pentru că îi este frică, fie pentru că nu vrea să creadă în asemenea lucruri. Ce e de făcut? Găseşte pe cineva care tocmai a murit, înţeapă cadavrul cu un ac de 21 de ori, lasă acul să se usuce la umbră; ia o cămaşă sau o bluză a amicului tău sceptic şi coase cu acest ac şi cu fir obişnuit o cruce minusculă într-o cută ascunsă a cămăşii. Şi să nu-i dezvălui niciodată ce ai făcut; altfel, farmecul pe care l-ai alungat va reveni.

“Mai puţin periculoasă — o, cât de puţin! — este această compoziţie menită să îndepărteze deochiul de la casă: „Striveşte un căţel de usturoi cu o lingură de zahăr. Pune acest amestec într-un vas de ars parfum pe care îl vei aprinde lunea, miercurea şi vinerea şi plimbă-l dintr-o cameră în alta”.

Print Friendly, PDF & Email

Jorjette pe Pinterest

Jorjette pe Instagram


Păreri și Impresii

2 răspunsuri la „Descantec, desfacere de vraja si de deochi”

 1. Buna
  Sunt foarte suparata caci nu imi gasesc un loc de munca asa cum il doresc eu iar cand l-am gasit si am rausit in sfarsit sa trec de primul interviu
  la al doilea interviu ori nu ma mai suna nimeni, ori imi spun ca sunt prea calificata.
  Am impresia ca cineva din familie mi-a facut ceva sa nu mai pota avea success professional.
  Nu stiu ce sa mai fac .Am dureri intense de cap si simt ca ma ia cu ameteli cateodata.
  Help me!!!!
  Multumesc,Angela

  1. Buna, draga mea. In primul rand, nu lasa aceste ganduri sa prinda radacini prea adanci, pentru ca ele sunt una dintre cauzele a ceea ce se intampla. In proportie destul de mare, suntem ceea ce gandim si atragem asupra noastra ceea ce manifestam in campul nostru energetic. Daca chiar a facut cineva ceva, acel ceva se manifesta in campul tau doar atata timp cat tu permiti acest lucru. Daca exista vreun punct slab, acea energie vine si se aseaza acolo..Durerile de cap sunt un semn ca ceva este in neregula. Daca te linisteti, incerci sa te relaxezi, asculti o muzica buna, dormi, vei observa ca durerea se diminueaza sau chiar dispare. Daca incepi sa faci lucrurile asa cum iti place tie, dincolo de nevoi si de ceea ce ne-a invatat societatea ca avem nevoie, vei reusi sa ajungi la esenta fiintei tale. Doar din esenta se poate manifesta adevarul.

   Incearca sa te linistesti si probeaza postura de observator. Lasa gandurile in pace si lasa-le sa se dizolve pentru ca ele sunt cele care cauzeaza durere si suferinta. Iesi in afara sistemului si vezi cum e sa te afli in postura in care nu mai ai nevoi si nici frici si de acolo incearca sa atragi spre tine locul de munca care sa fie in totalitate pentru tine.

   Daca ai timp, iti recomand sa citesti 3 volume, o sa te ajute foarte mult sa-ti schimbi perspectiva asupra lucrurilor. Dupa titlu, pare a fi o carte religioasa, insa din punctul meu de vedere nu este. Este o carte profunda care, daca esti pregatita sa primesti, iti va oferi o cu totul alta perspectiva a vietii, a intregului..

   https://dokumen.tips/documents/17229810-walsch-neale-donald-conversatii-cu-dumnezeu-vol-1-1-.html
   https://fiituinsutimaa.files.wordpress.com/2014/04/conversatii-cu-dumnezeu-neal-donald-walch-vol-ii.pdf
   https://pdfslide.net/education/conversatii-cu-dumnezeu-vol3-neale-d-walsch.html

   Draga mea, sa fii fericita si spor in toate! Te astept oricand aici, cu bratele deschise. Te imbratisez cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *