E unic! Cuvinte de dragoste pentru jumatatea mea

Timp de citire estimat: 1 minute


Dacă pentu unii e doar un oarecare, pentru mine este el. Când l-am întâlnit era la fel ca toţi ceilalţi, dar acum e unic. Celalţi sunt necunoscuţi, reci, sunt asemănatori unii cu alţii, pe când el e mai important decât toţi la un loc. Timpul pe care l-am petrecut alături de el l-a transformat în cel mai de preţ dar. A trebuit să am răbdare, să mă apropii încet, încet până când mi-a dat voie să-i simt căldura şi acum oriunde aş fi, ştiu ca este cineva care mă poate încălzi. Între noi s-a creat o legătură pe care nimeni nu o poate desface.

Nici măcar distanţa. Oriunde va fi, orice alegere va face, orice dorinţa va avea o voi respecta fără a rupe ceea ce a fost creat. Nici macar aceste cuvinte de dragoste nu sunt suficiente!

 Cuvinte de dragoste

E unic pentru că e el, pentru ca m-a lăsat s-ă mă apropii, să-l descopăr. Îl iubesc şi când sunt supărată, şi atunci când mă minte, şi când uită de mine, când mă respinge, când mă ţine de mână, când mă caută, când tace , oricând. Nu sunt alături de el pentru a-i cere ceva, ci pentru a împărtăşi fiecare clipă. Acum iubesc şi prietenul, şi bărbatul din el, dacă bărbatul pleacă, atunci îmi va rămâne prietenul. Nu l-am urcat pe piedestal, dar nici un l-am coborât, e acolo unde trebuie să fie.

Oricine poate fi unic pentru noi, dacă îl lăsăm să se apropie, să intre, dacă vrem să-l cunoaştem, nu după ce spune, ci după ce simte. Cuvintele pot aduce neîntelegeri, dacă reuşim să trecem dincolo de ele, de – abia atunci putem sa vedem cât de speciali sunt cei care trec pe langa noi.

Chiar daca acestea par a fi simple cuvinte de dragoste, nu sunt! Dincolo de ele se afla mult mai multe, ce nu pot fi exprimate, ci doar traite!


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

14 răspunsuri la „E unic! Cuvinte de dragoste pentru jumatatea mea”

 1. Avatar Irina Binder
  Irina Binder

  In acest caz… va doresc sa va aveti mereu unul pe celalalt!

  1. Avatar Jorjette
   Jorjette

   Mulțumim 🙂

 2. Avatar Vlad

  Foarte frumos spus.

 3. Avatar Radu

  Ce cuvinte frumoase! M-am inmuiat! 🙂 Si, da, e frumos sa iubesti…pe cine trebuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *