E unic! Cuvinte de dragoste pentru jumatatea mea


Print Friendly, PDF & Email
e unic cuvinte si declaratii de dragoste

Dacă pentu unii e doar un oarecare, pentru mine este el. Când l-am întâlnit era la fel ca toţi ceilalţi, dar acum e unic. Celalţi sunt necunoscuţi, reci, sunt asemănatori unii cu alţii, pe când el e mai important decât toţi la un loc. Timpul pe care l-am petrecut alături de el l-a transformat în cel mai de preţ dar. A trebuit să am răbdare, să mă apropii încet, încet până când mi-a dat voie să-i simt căldura şi acum oriunde aş fi, ştiu ca este cineva care mă poate încălzi. Între noi s-a creat o legătură pe care nimeni nu o poate desface.

Nici măcar distanţa. Oriunde va fi, orice alegere va face, orice dorinţa va avea o voi respecta fără a rupe ceea ce a fost creat. Nici macar aceste cuvinte de dragoste nu sunt suficiente!

 Cuvinte de dragoste

E unic pentru că e el, pentru ca m-a lăsat s-ă mă apropii, să-l descopăr. Îl iubesc şi când sunt supărată, şi atunci când mă minte, şi când uită de mine, când mă respinge, când mă ţine de mână, când mă caută, când tace , oricând. Nu sunt alături de el pentru a-i cere ceva, ci pentru a împărtăşi fiecare clipă. Acum iubesc şi prietenul, şi bărbatul din el, dacă bărbatul pleacă, atunci îmi va rămâne prietenul. Nu l-am urcat pe piedestal, dar nici un l-am coborât, e acolo unde trebuie să fie.

Oricine poate fi unic pentru noi, dacă îl lăsăm să se apropie, să intre, dacă vrem să-l cunoaştem, nu după ce spune, ci după ce simte. Cuvintele pot aduce neîntelegeri, dacă reuşim să trecem dincolo de ele, de – abia atunci putem sa vedem cât de speciali sunt cei care trec pe langa noi.

Chiar daca acestea par a fi simple cuvinte de dragoste, nu sunt! Dincolo de ele se afla mult mai multe, ce nu pot fi exprimate, ci doar traite!

Print Friendly, PDF & Email

14 comentarii la „E unic! Cuvinte de dragoste pentru jumatatea mea”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *