Edgar Cayce – despre Atlantida

Ne-am obişnuit deja ca atunci când vine vorba despre Atlantida, fiecare să vină cu o altă părere care să fie considerată cea mai aproape de adevăr. Până apare alta, desigur … Dar oare n-ar fi interesant să cunoaştem părerea cunoscutului medium Edgar Cayce despre acest subiect ?

Ce ne spune Cayce despre Atlantida?

Cayce susţine că toate tehnologiile moderne de care suntem atât de mândri nu sunt create ci redescoperite după ce au fost inventate de civilizaţia ce popula continentul pierdut. Deşi atlanţii aveau o tehnologie foarte avansată, mulţi dintre ei au pierdut adevăratul scop al existenţei lor, şi au devenit legaţi de lumea materială şi de putere.

În timp, această populaţie, cândva foarte spirituală s-a scindat în două grupuri: “Copii legii” care a continuat calea spirituală şi “Fii lui Belial” fracţiune care a pus satisfacţiile şi dorinţele mai presus de toate.

edgar-cayce-despre-atlantida

Această scindare a dus la producerea a trei cataclisme care au influenţat istoria continentului, pentru că Atlantida nu a dispărut brusc. Primul cataclism, care s-a produs acum 50 000 de ani le-a distrus principala sursă de energie. Al doilea, produs acum 28 000 de mii de ani a rupt continentul în trei insule: Poseidonis, Og şi Aryan. Al treilea cataclism – şi cel care a dus la distrugerea totală – a fost cel care s-a produs acum 10 500 de ani î.Ch. (menţionat şi de Platon) şi în urma căruia cele trei insule s-au scufundat, forţând supravietuitorii să migreze în alte părţi ale lumii.

De fapt, chiar şi înainte de distrugerea totală, mulţi dintre atlanţi au migrat spre Egipt, aflat atunci într-o perioadă de mare glorie. Sub conducerea marelui preot Ra Ta, Egiptul a devenit liderul lumii, un loc în care scrisul, medicina, agricultura şi arhitectura s-au dezvoltat rapid.

Cayce susţine că în perioada 1958-1998 lumea a întâmpinat multe dintre încercările la care au fost supuşi atlanţii. Acest fapt va face ca lumea să-şi reamintească natura ei spirituală şi să păşească paşnic în noul mileniu.

În anii ce au urmat, oamenii au demonstrat tocmai cele spuse de Edgar Cayce despre Atlantida. Controversatul medium, susţinut de misterioase persoane din peste 37 de ţări, a fondat în 1931 o organizaţie non-profit numită Edgar Cayce A.R.E. (Asociaţia pentru Cercetare şi Iluminare) cu scopul declarat de a cerceta şi explora subiecte transpersonale cum ar fi vindecarea holistică, misterele antice, spiritualitate, visele şi interpretarea viselor, intuiţia, filozofia şi reîncarnarea.

Atlandita a fost unul din subiectele incluse în activităţile organizaţiei. În toţi aceşti ani, ei au studiat şi au adus nenumărate dovezi despre acest continent, oraş, civilizaţie, ce a existat cu mult timp în urmă, dar acum dispărută.

A.R.E. Cercetări, constatări despre Atlantida


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *