Postul cu apă recomandat de Iisus – Evanghelia eseniană a păcii

Evanghelia Eseniană a Păcii este o carte care a inspirat și inspiră în continuare oameni care sunt dispuși să aleagă pentru ei un stil de viață diferit. Acest manuscris, găsit în arhivele Vaticanului, tradus și oferit lumii în 1928, ne vorbește despre cum să ținem un post cu apă pentru a ne curăța întreaga ființă și cum să rămânem pe această cale! Din perspectiva cărții, un post corect se ține în mijlocul naturii unde vom fi susținuți în permanență de forțele naturii, de blândețea și dăruirea Mamei Pământ!

Jorjette lectura sfanta Evanghelia Eseniana a Pacii

Nu e doar APA cea care ne ajută în procesul de curățare, ci și AERUL, PĂMÂNTUL și energia focului oferită de către SOARE! Pe lângă toate acestea, sunt multe alte forțe care ne susțin în momentul în care ne simțim pregătiți să ținem un post cu apă în adevăr!

Evanghelia eseniană a păcii – Cartea ce ne vorbește despre postul cu apă

Cartea ne aduce în prim plan esența postului cu apă și ne explică valoarea terapeutică a postului de 7 zile sau a postului de 7 ori câte 7 zile! Urmărește video-ul pentru a descoperi recomandările pe care le face Iisus legate de postul cu apă și de hrana dătătoare de viață pe care ar trebui să o integrăm atât de natural în stilul nostru de viața!

Clisma este un factor extrem de important în postul cu apă în procesul de curățare și vindecare și este explicat cum se făcea în trecut! În prezent avem la dispoziție kituri speciale pentru clismă, însă putem să facem cum ni se spune, adică să folosim apa încălzită și îmbogățită de energia solară!

Evanghelia Eseniană a Păcii mi-a fost recomandată de o prietenă din altă țară tocmai după postul cu apă de 35 de zile. Nu m-am simțit pregătită în acel moment să o citesc, însă i-a venit momentul și de aceea vreau să împărășesc cu voi, pentru că a avut un impact puternic asupra mea! M-am deschis în fața esenței cărții și am primit fix ce aveam nevoie!

În urma cu doi ani când am primit recomandarea de a citi Evanghelia Eseniană a Păcii, nu eram pregătită pentru informațiile ce au ajuns la mine în această formă. În urma cu câteva luni (aprilie 2022) însă am devenit vegană, adică nu mai consum produse de origine animală cu excepția produselor apicole. De atunci am început sa introduc mai intens în dieta mea germenii și lastarii despre care vă voi vorbi și vă voi arăta în alte video-uri cum să vi-i faceți singurei acasă.

Așadar, în urmă cu vreo 2 3 săptămâni am reluat această carte și au fost atât de multe lucruri cu care am rezonat, încât o să vă citesc și vouă. Această carte este o adevărată metaforă și dacă o luați ca atare, o să simțiți ce are să vă ofere. Oricum ar fi, fiecare dintre voi care va avea răbdarea să asculte până la final, își va lua informația de care are nevoie în acest moment!

Jorjette apa de izvor

Aș putea sa va fac un rezumat, însă ar însemna să vin doar cu ceea ce am perceput eu din mesaj și ar însemna să vă anulez din experiența voastră directă cu textul. Chiar și așa am scos mult, dar pentru cei care vor vrea experiența completă, aveți la dispoziție mai jos în articol posibilitatea de a downloada cartea în format pdf și să o citiți în întregime (Prima parte din 4).

Mesajul este destul de dur, însă eu sper sa fiți intelegători și deschiși. Ce pot să recomand este să primiți semințele ce se oferă și să le plantați atunci când simțiți că este momentul.

Lastar in apa

Sper sa înțelegeți ca aceste idei sunt o opțiune și că nu ne obligă nimeni în afară de propria conștiință. Cartea ne vorbește despre modul în care Iisus a recomandat postul cu apă, chiar și ieșirea din postul cu apă, ieșire care se dorește a fi un stadiu permanent.

Cartea I din Evanghelia Eseniană a Păcii – Nutriție, post cu apă și clismă

In 1928, Edmond Bordeaux Szekely a publicat Cartea Intâi din Evanghelia Eseniană a Păcii, un manuscris antic pe care el spune că l-a găsit în Arhivele Secrete ale Vaticanului. E o carte destul de controversată și am ales-o pentru că vorbește tocmai despre post, despre alimentație și despre cum ne ajută acestea să scăpăm de orice formă de boală.

Szekely ne vorbește de nutriție, despre cum ar trebui să consumăm fructe și legume crude. Evanghelia eseniană păstrează și rețeta de pâine eseniană –painea din grâu încolțit a lui Ezekiel.

Sper să aveți răbdare! Și să vă mai spun ceva care mie mi s-a părut foarte interesant, Edmond Bordeaux Szekely a fost un filolog, filosof, psihlog maghiar din Sighetu Marmației care a făcut facultatea la Cluj. Deci despre postul cu apă avem informații destul de solide pe teritoriul Romaniei!

Evanghelia eseniană a Păcii

de Edmond Bordeaux Szekely

Evanghelia Eseniană este o traducere a unui manuscris găsit în arhivele secrete ale Vaticanului, realizată de Edmond Bordeaux Szekely în 1928, publicată în colecția Orizonturi Spirituale, sub Editura Orfeu. Nu am găsit să recomand un stoc în librării, dar poți sa descarci gratuit cartea în format electronic (PDF) de aici:


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *