Exerciţiu de decorporalizare

Ascultă articolul:

Print Friendly, PDF & Email
proiectia-astrala

Decorporalizarea (experienţa în afara corpului) sau proiecţia astrală este unul şi acelaşi lucru şi se referă la observarea lumilor înconjurătoare şi la cele subtile, independent de corpul fizic. În concluzie, ceea ce urmează este un exerciţiu de proiecţie astrală:

 1. Respiră adânc, ritmic şi relaxează fiecare parte a corpului, concentrându-te intens asupra vizualizării corpului, atât în interior cât şi în exterior.
 2. Concentrează-te asupra respiraţiei în timp ce vizualizezi o sferă strălucitoare de lumină deasupra capului.
 3. Proiecteză numărul trei în sfera de lumină. Repetă aceasta de trei ori.
 4. Vizualizează numărul doi de trei ori.
 5. Vizualizează numărul unu de trei ori.
 6. Acum ar trebui să nu mai ai nici o senzaţie fizică deoarece conştiinţa se îndepărtează de corpul fizic. proiectia-astrala
Print Friendly, PDF & Email

Jorjette pe Pinterest

Jorjette pe Instagram


Păreri și Impresii

18 răspunsuri la „Exerciţiu de decorporalizare”

 1. Avatar Radu Calin
  Radu Calin

  Este foarte periculoasa decorporalizarea …de dragul decorporalizarii…Trebuie o pregatire moral-volitiva,o devotiune spirituala, care nu se capata practicand doar tehnici…
  Relevant ar fi sa fii trait decorporalizari, autorul “sfaturilor”. Cu siguranta …exista mai multa “moderatie”…atunci.
  Cu ocul nu este bine sa te joci…Este un truism, care trebuie “uneori” amintit.

  1. Insa practica nici ea nu poate fi desavarsita doar de dragul practicii. Ai nevoie de o oarecare doza de intelepciune cu care apoi sa poti intelege aspectele profunde, cele de dincolo de observatiile grosiere ale mintii constiente. Pur si simplu autorul “sfaturilor” poate linistit sa vorbeasca despre decorporalizare pentru ca doar prin strasnica daruire, cel ce incearca poate descoperi calea spre decorporalizare.

   De cele mai multe ori, cititorii pleaca cu un “wow” in minte si atat. Altii poate cerceteaza mai mult si asa ajung si pe aici. Impartasim informatii ca nu suntem doar egoisti, nu? Este periculos pentru cine practica nu pentru cine incearca, caci nu treci de “bariera” doar pentru ca vrei, trebuie sa si meriti!

 2. ce poate sa fie cind te trezesti pe un pamant auriu ca razele saorelui de dimineata? si miliarde de adn-uri invartindu -se si trecand prin mine?

  1. Zolik, nu asa se interpreteaza visul! Conteaza ce ai simtit in timpul visului, cum te-ai simtit imediat dupa ce te-ai trezit si in primul rand ce legatura au simbolurile din vis cu viata ta personala. Creierul creaza povesti frumoase, dar explicatia e mai simpla si in genere se ajunge la concluzia ca nu se stie legatura si ca a fost un vis frumos, ori iti dai seama de ceva …

   Dupa o prima vizionare a mesajului tau eu iti pot spune ca sigur are legatura cu nebuniile din capul tau cu care te preocupi zilnic. Convingerile tale sunt puternice! Ok! Dar ai grija ca nu esti singur pe lumea asta … si pararea mea e ca pe langa cati suntem, separat nu cred ca ai mare valoare … alaturi … poate… doar Dumnezeu stie cat de importanti suntem unul pentru celalat, noi numai ne putem imagina sau ghici!

   Acel pamant auriu era alta planeta? Aduti aminte detalii, poate aflam ce planeta era! Poate tu ai venit de pe acea planeta! Ce simti fata de aur? Iti place soarele nostru? Faza cu miliarde de adn-uri … banuiesc ca e o presupunere, nu cred ca stiai cate erau prin jurul tau … oricum asta e mintea ta pentru ca stii cum arata ADN-ul caci l-ai vazut in poze si la TV, in realitate el arata cu totul altfel …. e mult mai lung decat 10cm cica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *