Feng shui pentru casa – purificarea si protectia casei

Timp de citire estimat: 5 minute


Inainte sa cumperi sau sa inchiriezi orice proprietate locuibila, intereseaza-te de povestea si istoricul locatarilor anteriori. Chi-ul negativ tinde sa persiste daca nu este purificat si inlaturat. Utilizand sistemul Feng Shui pentru casa ta, aceasta se purifica de energiile nefolositoare.

Chi-ul negativ poate sa fi ramas in casa de la locatari ale caror vieti au fost marcate de manie, amaraciune si violenta – aceste emotii puternice raman uneori impregnate, astfel incat, oricat ai rascheta sau rezugravi, nu le poti indeparta.

Bolile terminale tind si ele sa generze un chi foarte persistent. Peretii, podelele si tavanul contin urme de nefericire si durere, care trebuie inlaturate.

Am mai povestit și despre cum sa atragi succesul în afaceri avand un birou feng shui. Din fericire, exista remedii si tehnici feng shui pentru casa, de purificare si curatare a spatiului de locuit. Prin aceste tehnici feng shui pentru casa, locuinta ta primeste echilibrul de la utilizarea obiectelor metalice de genul clopoteilor, talgerelor si bolurilor cantatoare, care scot sunete ce absorb chi-ul negativ. Cele mai bune obiecte metalice feng shui pentru casa sunt cele facute din sapte tipuri de metal, reprezentand cele sapte chakre care afecteaza energia lumii noastre.

Alegând bine tehnica Feng Shui pentru casa ta rezonează cu tine

Clopotei purificatori feng shui pentru echilibrarea energiilor
Clopotei purificatori feng shui pentru echilibrarea energiilor

Folosirea clopoteilor purificatori

Folosind colotetii purificatori feng shui casa ta beneficiaza de efectele poate celei mai simple modalitati de a elibera energia. Acesti clopotei feng shui sunt realizati de obicei manual si se vand impreuna cu un ciocanel de lemn, sau au o limba inauntru.

Cum folosesti clopotei Feng Shui pentru casa ta?

Suna ritmic din clopotel, astfel incat sa se auda claritatea acordurilor si plimba-te prin camera de trei ori, in sens orar. Pe masura ce suni din clopotel, clinchetul devine din ce in ce mai clar si mai pur, in vreme ce se elibereaza si se limpezeste energia.

bol tibetan cantator - feng shui pentru casa Bolul cantator feng shui pentru casa

Daca folosesti bolul tibetan feng shui casa ta este si mai eficient purificata, deoarece energia negativa este atrasa in el si transformata apoi in chi pozitiv. Dupa ce iti vei da seama cum sa-l faci sa cante, vei descoperi ca purificarea regulata a spatiului de locuit, cu ajutorul lui, face minuni.

Cum purifici folosind bolul feng shui pentru dormitorul tău?

Aseaza bolul cantator in palma ta, pe o pernuta moale – acest lucru va crea niste acorduri mai bune – si apoi loveste-l de trei ori, pentru a-l destepta. Dupa aceea, plimba-te prin camera de trei ori, in sens orar. Loveste-l in continuare sau mangaie-i buza cu un ciocanel de lemn, lasand sunetul sa persiste cat mai mult posibil. Vei descoperi ca, pe masura ce se limpezeste energia spatiului si sunetele devin mai pure.

Un bol utilizat timp de ani de zile devine din ce in ce mai eficient in purificarea spatiului de locuit. Curand, acesta devine un aliat puternic si de increderea al casei.

feng shui casa Purificarea spaţiului cu ajutorul talgerelor tibetane Feng Shui

Se realizează apelând la aceleaşi procedee descrise mai sus. Talgerele feng shui pentru casa, se ţin de materialul de care sunt legate şi se ciocnesc. Te plimbi prin încăpeze în sensul acelor de ceas. Sunetul absoarbe energia nefolositoare eliberând spaţiul de Chi-ul negativ. Talgerele sunt folosite şi pentru eliberarea stresului.

Spaţiul casei, de cele mai multe ori amprentează energia sa în oameni, de aceea dacă ţii talgerele feng shui să sune deasupra capului, ele eliberează stresul acumulat, tensiunea şi schimba starea de spirit a respectivei persoane.

Folosind aceste sisteme feng shui pentru casa, vei putea observa imbunatatiri ale planului energetic. Poti simti cum iti creste pofta de viata, cum este amplificata creativitatea, cum viata de zi cu zi devine armonioasa si prospera.


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *