Fructele Goji – demonstrație, tratament de 24 de ore


fructegoji

Li Quing Yuen este legenda care a popularizat fructele Goji, deoarece se presupune că a trăit 252 de ani consumând zi cu zi un ceai din fructele Goji, ciupercile Reishi și Ginseng.

Aceste fructe de o culoare strălucitoare roșie-portocalie identificate în folclorul tibetan pentru capacitatea de a “înălța spiritele” au fost de asemenea o sursă importantă de hrană pentru triburile native de indieni americani din sud-vestul Statelor Unite.

Fructele Goji sunt superalimentate cu fitonutrienți care oferă o cantitate considerabilă de energie și sunt cunoscute de mai bine de 5000 de ani în culturile Asiei. Goji mai sunt cunoscute în medicina tradițională chineză sub numele de fructe de pădure Lycii. Sunt utilizate în mod obișnuit cu alte plante medicinale tonice în ceaiuri de plante si formule de longevitate.

fructele goji

Fructele Goji sunt o încrucișare între afine și cireșe, cu un gust în mare parte dulce însă și puțin sărat. De obicei sunt uscate precum stafidele, așa sunt mai ușor de consumat. Se pot adauga in rețete de tip piure sau shake-uri. Putem să adăugăm Goji în apă alături de alte plante medicinale tonice pentru a crea amestecuri de ceaiuri puternice.

La momentul actual Goji sunt singurele din lume prin care s-a dovedit că ajută la prelungirea vieții omenești. HGH este principalul hormon ce reglemeantează activitatea în întregul corp.

Fructele Goji conțin un nivel ridicat de sesquiterpenoide cu proprietăți anti-inflamatorii. Ele cresc producția glandelor HGH prin activarea gladei pineale și glandei hipofize. De asemenea fructele Goji sunt abundente în aminoacizi ce sporesc nivelul de hormoni de creștere umană, stabilesc o stare de tinerețe și energie.

Fructele Goji sunt o sursă importantă de vitamina A

În teste de laborator, antioxidanții minimalizează distrugerile produse de radicalii liberi ce atacă celule și modifică ADN-ul. Atunci când o celula ADN se modifică, celulele cresc anormal. Antioxidanții pot să elimine atacul radicalilor liberi. Cercetările rămân în continuare asupra prevenirea bolilor și a îmbătrânirii.

Unele studii folosind Goji au descoperit beneficii pentru starea mentală de bine și calm, performanțe în atletism, fericire, calitatea somnului și îmbunătățirea stării de sănătate. Aceste studii preliminare au nevoie să fie repetate înainte de a forma concluzii definitive ce pot fi puse pe hârtie, dar rezultatele de laborator sunt departe de povestile despre fructele Goji, pentru ca nu orice se poate dovedi stiințific.

În timp ce fructele Goji reprezintă o sursă importantă de antioxidanți, este încă neclar cum se pot compara cu celelalte fructe de pădure. De asemenea cercetătorii nu știu dacă fructele Goji au aceleași beneficii de sănătate ca celelalte fructe de pădure.

Prezintă fructele Goji reacții adverse?

Pot exista unele reacții neplăcute atunci când Goji interacționează cu anumite plantele medicinale. Dacă utilizați warfarin (un derivat sintetic de cumarină, substanță ce se găsește în vinarița sau lavandă) ați dori să evitați Goji. De asemenea fructele Goji pot interacționa cu medicamente pentru diabet sau medicamente pentru tensiunea arterială.

Atunci când folosim cu moderație fructe Goji putem fi în siguranță.

Ce pot face fructele Goji în 24 de ore?

O mică cercetare asupra informațiilor din medicină m-a îndreptat spre un studiu făcut de un doctor pe un pacient în Statele Unite. În prima poză ce urmează o să observați celulele roșii în sânge cum stau unite și se protejează deoarece sângele este în stare acidă. În mod normal celulele roșii ar fi trebuit să fie rotunde, separate și ar trebui să transporte oxigenul prin sânge.

Ceea ce este încercuit reprezintă Colesterolul și Bacterii. Se știe faptul că nu este nevoie de foarte mult colesterol pentru a provoca probleme de funcționare la nivelul inimii sau asupra funcționării normale ale activității cerebrale. O singură pată de colesterol poate împiedica oxigenarea inimii sau a creierului.

Sangele inainte de tratament cu fructele goji
Sangele inainte de tratament cu fructele goji

În cea de-a doua poză puteți observa cum celulele roșii și-au revenit în formă și activitate normală. Celula albă(centrul imaginii), a devenit mai strălucitoare și poate reveni la activitatea ei de a elimina bacteriile și colesterolul din sânge. Trebuie menționat faptul că a doua imagine reprezintă starea sângelui (alcalină) după doar 24-36 de ore de la acest tratament cu fructele Goji.

sangele dupa 24 de ore tratament cu fructele goji
Sangele dupa 24 de ore de la un tratament cu fructele goji

Am putea concluziona foarte ușor că tratamentul cu fructele Goji ajută la slabit! Consider că dacă în 24 de ore sunt schimbări atât de majore, pentru colesterol crescut, mărit, sigur merită să consumi fructele Goji!

Pentru cine doreste sa cumpere copaci de goji, care sunt destul de usor de intretinut, chiar ii recomand pe langa casa.

Etichete: #ADN, #Beneficii pentru sănătate, #Ceaiuri, #Dulce, #Fructe, #Medicamente, #Plante medicinale, #Spirit, #Statele Unite, #Tratamente naturiste

Despre autor

7 comentarii la „Fructele Goji – demonstrație, tratament de 24 de ore”

 1. Fructele de Goji sunt foarte benefice pentru organism, de aceea fiecare dintre noi ar trebui să deținem arbuști de Goji în gradina pentru a ne bucura de beneficiile fructelor proaspete pe tot parcursul verii. Nu sunt greu de cultivat si îngrijit, iar cu ajutor specializat si sfaturi utile oricine poate creste un copacel „de sanatate”.

 2. Intradevar, sunt foarte benefice pentru organism. Eu le-am introdus in alimentatia familiei si toti simtim imbunatatiri. Recomand. Eu le iau de aici

  1. Multumim pentru recomandare! Deci “1kg fructe goji pret 60 lei” mi se pare convenabil. Totusi eu recomand sa iti plantezi un copac
   Goji (Lycium Barbarum) pret 23 lei. Dupa 2 ani de la plantare, iti poate da suficiente fructe pentru cura cu fructe goji pentru o persoana. Avantajul e ca il ai multi ani, si devine din ce in ce mai abundent in fructe. Poate fi crescut si in balcon la bloc, daca nu ai posibilitatea sa il plantezi in aer liber.

   Aici gasesti sa cumperi copaci Goji (3 soiuri):

 3. Buna. Persoanele care isi doresc sa slabeasca vor putea consuma cu incredere fructele goji. Eu le-am consumat si am fost foarte multumita de rezultatele obtinute. Le-am achizitionat de aici: si am fost multumita de calitatea fructelor. Recomand.

 4. Sucul a fost până recent cea mai răspândită formă de consum, dar sub formă de suc, fructele Goji își pierd o mare parte din nutrienți și antioxidanți. Și sub formă de pudră, fructele își pierd multe vitamine și minerale.
  În consumul terapeutic, sunt utilizate fructele Goji uscate care se pot conserva timp de un an, și își păstrează o mare parte din substanțele nutritive și antioxidanți. În primele zile, trebuie să se facă un consum echilibrat, trebuie început lent.

  1. Sunt fantastice aceste fructe! Fructele Goji am auzit de la o cunoștință, se găsesc de cumpărat în supermarket-uri în stare proaspătă, sau în magazine naturiste, confiate! Sucul de fructe goji, cu adevărat se pare că dizolvă colesterolul!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *