Ghicitul in palma sau chiromantia arta de a citi destinul in palma

Chiromantia sau arta de a citi destinul în palmă studiază și observă liniile și semnele din palma. Ghicitul in palma vede palma ca fiind un microcosmos în macrocosmos. Cele patru linii majore, poziționarea lor, aspectul lor, aduc cu ele o întreagă încărcătură energetică, informațională.

Această înmagazinare poate fi numită zestrea univerului sau Secretul tău. Nu oricine poate ghici în palmă, deși e putin evaziv spus ghicit când vorbim de un act divinatoriu, reprezentând un adevăr al naturii celui ce palma-i vorbește, adică palma este citită nu ghicită!

Mai veche decât datările scrise, ghicitul in palma are la bază aceste patru linii: linia vietii, linia inimii, linia capului și linia norocului. Mulți se-ntreabă de ce 4 și de ce exact această semnificație o au aceste 4 linii. De ce linia inimii nu este defapt linia suferintelor, sau linia capului poate este linia carierei?

Pentru că divinația in palma te lasă pe tine să îți trăiesti destinul!

Ghicitul in palma reveleaza destinul dar nu îl peceptuiește!

Te invit în cele ce urmează să privim ghicitul in palma mai de aproape. Vrei sa cunoști semnificatia celor patru linii din palma pentru a-ți putea ghici in palma singur? Să vedem…

 1. Ghicitul in palma sau chiromantia arta de a citi destinul in palma 2Ghicitul in palma despre Linia vieţii – înconjoară baza degetului mare. Când e palidă, ea indică un temperament limfatic; galbenă – un temperament coleric; foarte roşie — un temperament predispus la violenţă; largă – o propensiune spre excese de tot felul; fină şi bine desenată – un caracter bine călit şi garanţia unei vieţi lungi; prea strâmtă şi abia pronunţată – o constituţie slabă, cu tendinţa spre lenevie; lungă şi bine marcată – echilibru, sănătate bună, veselie, optimism şi loialitate; lungă şi întortocheată – o persoană puţin fiabilă.
 2. Ghicitul in palma despre Linia inimii – este plasată orizontal sub patru degete. Roşie, ea anunţă un om gelos; galbenă — un temperament chinuit; albă -tulburări ale circulaţiei sanguine; scurtă – o personalitate lipsită de sensibilitate; neclară – nehotărâre; clară şi terminându-se cu ramificaţii — bunătate; curbă — îngustime de spirit.
 3. Ghicitul in palma despre Linia capului – este plasată sub linia inimii. Palidă, indică lipsă de acuitate intelectuală; prea roşie – atenţie slabă; foarte lungă – ajungând până la încheietură – o imaginaţie debordantă; foarte scurtă -absenţa ambiţiei; terminată cu bifurcaţie -un spirit care se adaptează la toate situaţiile.
 4. Ghicitul in palma despre Linia norocului – se termină la degetul mijlociu şi începe, în general, la încheietură. Este semnul destinului. Dacă la plecare ea este pronunţată, vei avea noroc mai ales în tinereţe. Invers – bătrâneţea va fi fericită.

Munţii nu sunt nici ei lipsiţi de importanţă.

Iată despre mintii din ghicitul in palma:

 1. Muntele lui Jupiter – se situează sub degetul arătător. Dezvoltat, el indică un individ orgolios, ambiţios, dominator, chiar vanitos şi fanfaron.
 2. Muntele lui Saturn – se află la rădăcina mijlociului. Bine reliefat, el indică o persoană serioasă, prudentă, chibzuită, iubitoare de dreptate şi justiţie.
 3. Muntele lui Apolo – este situat sub inelar. Anunţă veselie, sociabilitate, emotivitate, gustul pentru frumos. Dar când inelarul este deformat, putem să avem de-a face cu o persoană vicioasă, egoistă, arogantă.
 4. Muntele lui Mercur – este plasat sub degetul mic. Indică intuiţie şi o anumită şiretenie.
 5. Muntele Lunii – situat în opoziţie cu muntele lui Venus, îl indică pe creator, pe poet, pe romancier, pe artist, dar şi pe visător şi pe leneş. Când muntele şi degetul lui Mercur, precum şi muntele Lunii, sunt dezvoltate e subliniată creativitatea.
 6. Muntele lui Venus –  se află între degetul mare şi linia vieţii. Este semn de sănătate, de vitalitate, de generozitate, de căldură sufletească nu fără legatură cu senzualitatea amoroasă.

Şi degetele oferă informaţii. Arătătorul, de exemplu, arată şi comandă. Este, împreună cu mijlociul şi inelarul, degetul binecuvântării, dar şi al blestemului.

Inelarului îi sunt atribuite în mod tradiţional calităţile şi defectele zeului Mercur.

Până şi unghiile ne dau informaţii preţioase despre temperamentul, caracterul şi destinul probabil al individului. Evident, aceste indicaţii sunt sumare.

Ghicitul in palma sau istoria necunoscută a chiromantiei

Ghicitul in palma la indieni
Ghicitul in palma la indieni

Chiromantia a inspirat o multitudine de lucrări şi tratate; dintre acestea le menţionăm pe cele ale lui Desbarolles (1801-1886), care pune la baza acestei divinaţii o filozofie ocultă foarte elaborată (Chiromancie nouvelle, 1859; Les Misteres de la main, 1878). Ne vom referi la ele pentru o abordare mai bună a secretelor pe care le ascunde mâna.

Vom adăuga pentru cititorul grăbit că este relativ uşor să reperăm în ea, chiar repede, anumite tendinţe caracterologice sau fiziologice. Astfel, tulburările circulaţiei sanguine sunt semnalate prin numeroase puncte albe pe unghii, cu o linie a inimii tăiată sub muntele lui Saturn.

Fanaticii au, în general, degete lungi, subţiri şi netede, în timp ce degetele îndrăzneţilor sunt ca nişte spatule. O lucrare excelentă, publicată la New York, în 1883, Hand-Book of Palmistiy, enumeră nu mai putin de două sute de caractere. O simptomatologie rudimentară şi analitică ar expune totuşi, spune Marianne Verneuil, cititorul la grave neînţelegeri.

Astfel, nu există niciodată două caracteristici care, la indivizi diferiţi, să aibă aceeaşi semnificaţie. Apoi, doi indivizi pot „să prezinte aproape acelaşi comportament, plecând de la semne absolut diferite în toate privinţele. În sfârşit, în mână nu există semne patognomonice (care să indice o viitoare boală)”. Aceasta pentru a spune cât de mult chiromantia rămâne o artă divinatorie, o mantică sau un suport pentru viziuni.

În ceea ce-i privește pe cei ce caută ghicitul in palma gratuit pas cu pas, pe lângă atâția ce scot bani mulți din afacerea cu ghicitul, le recomand sa parcurgă acest program ce îți ghicește în palmă în funcție de declarațiile tale…

<< Partea 1 >>

Primeste zilnic
Ce-i mai bun

cititorii fideli primesc cele mai noi articole pe email

Multumim pentru inscriere!

A aparut o eroare!

Discuții: 6 păreri

 1. Laurentiu Laurentiu
 2. Lucian Lucian
 3. Lucian Lucian

Spune părerea ta!

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.