Ghicitul in palma sau chiromantia arta de a citi destinul in palma

Chiromantia sau arta de a citi destinul în palmă studiază și observă liniile și semnele din palma. Ghicitul in palma vede palma ca fiind un microcosmos în macrocosmos. Cele patru linii majore, poziționarea lor, aspectul lor, aduc cu ele o întreagă încărcătură energetică, informațională.

Această înmagazinare poate fi numită zestrea univerului sau Secretul tău. Nu oricine poate ghici în palmă, deși e putin evaziv spus ghicit când vorbim de un act divinatoriu, reprezentând un adevăr al naturii celui ce palma-i vorbește, adică palma este citită nu ghicită!

Mai veche decât datările scrise, ghicitul in palma are la bază aceste patru linii: linia vietii, linia inimii, linia capului și linia norocului. Mulți se-ntreabă de ce 4 și de ce exact această semnificație o au aceste 4 linii. De ce linia inimii nu este defapt linia suferintelor, sau linia capului poate este linia carierei?

Pentru că divinația in palma te lasă pe tine să îți trăiesti destinul!

Ghicitul in palma reveleaza destinul dar nu îl peceptuiește!

Te invit în cele ce urmează să privim ghicitul in palma mai de aproape. Vrei sa cunoști semnificatia celor patru linii din palma pentru a-ți putea ghici in palma singur? Să vedem…

 1. palma Ghicitul in palma despre Linia vieţii – înconjoară baza degetului mare. Când e palidă, ea indică un temperament limfatic; galbenă – un temperament coleric; foarte roşie — un temperament predispus la violenţă; largă – o propensiune spre excese de tot felul; fină şi bine desenată – un caracter bine călit şi garanţia unei vieţi lungi; prea strâmtă şi abia pronunţată – o constituţie slabă, cu tendinţa spre lenevie; lungă şi bine marcată – echilibru, sănătate bună, veselie, optimism şi loialitate; lungă şi întortocheată – o persoană puţin fiabilă.
 2. Ghicitul in palma despre Linia inimii – este plasată orizontal sub patru degete. Roşie, ea anunţă un om gelos; galbenă — un temperament chinuit; albă -tulburări ale circulaţiei sanguine; scurtă – o personalitate lipsită de sensibilitate; neclară – nehotărâre; clară şi terminându-se cu ramificaţii — bunătate; curbă — îngustime de spirit.
 3. Ghicitul in palma despre Linia capului – este plasată sub linia inimii. Palidă, indică lipsă de acuitate intelectuală; prea roşie – atenţie slabă; foarte lungă – ajungând până la încheietură – o imaginaţie debordantă; foarte scurtă -absenţa ambiţiei; terminată cu bifurcaţie -un spirit care se adaptează la toate situaţiile.
 4. Ghicitul in palma despre Linia norocului – se termină la degetul mijlociu şi începe, în general, la încheietură. Este semnul destinului. Dacă la plecare ea este pronunţată, vei avea noroc mai ales în tinereţe. Invers – bătrâneţea va fi fericită.

Munţii nu sunt nici ei lipsiţi de importanţă.

Iată despre mintii din ghicitul in palma:

 1. Muntele lui Jupiter – se situează sub degetul arătător. Dezvoltat, el indică un individ orgolios, ambiţios, dominator, chiar vanitos şi fanfaron.
 2. Muntele lui Saturn – se află la rădăcina mijlociului. Bine reliefat, el indică o persoană serioasă, prudentă, chibzuită, iubitoare de dreptate şi justiţie.
 3. Muntele lui Apolo – este situat sub inelar. Anunţă veselie, sociabilitate, emotivitate, gustul pentru frumos. Dar când inelarul este deformat, putem să avem de-a face cu o persoană vicioasă, egoistă, arogantă.
 4. Muntele lui Mercur – este plasat sub degetul mic. Indică intuiţie şi o anumită şiretenie.
 5. Muntele Lunii – situat în opoziţie cu muntele lui Venus, îl indică pe creator, pe poet, pe romancier, pe artist, dar şi pe visător şi pe leneş. Când muntele şi degetul lui Mercur, precum şi muntele Lunii, sunt dezvoltate e subliniată creativitatea.
 6. Muntele lui Venus –  se află între degetul mare şi linia vieţii. Este semn de sănătate, de vitalitate, de generozitate, de căldură sufletească nu fără legatură cu senzualitatea amoroasă.

Şi degetele oferă informaţii. Arătătorul, de exemplu, arată şi comandă. Este, împreună cu mijlociul şi inelarul, degetul binecuvântării, dar şi al blestemului.

Inelarului îi sunt atribuite în mod tradiţional calităţile şi defectele zeului Mercur.

Până şi unghiile ne dau informaţii preţioase despre temperamentul, caracterul şi destinul probabil al individului. Evident, aceste indicaţii sunt sumare.

Ghicitul in palma sau istoria necunoscută a chiromantiei

Chiromantia a inspirat o multitudine de lucrări şi tratate; dintre acestea le menţionăm pe cele ale lui Desbarolles (1801-1886), care pune la baza acestei divinaţii o filozofie ocultă foarte elaborată (Chiromancie nouvelle, 1859; Les Misteres de la main, 1878). Ne vom referi la ele pentru o abordare mai bună a secretelor pe care le ascunde mâna.

Vom adăuga pentru cititorul grăbit că este relativ uşor să reperăm în ea, chiar repede, anumite tendinţe caracterologice sau fiziologice. Astfel, tulburările circulaţiei sanguine sunt semnalate prin numeroase puncte albe pe unghii, cu o linie a inimii tăiată sub muntele lui Saturn.

Fanaticii au, în general, degete lungi, subţiri şi netede, în timp ce degetele îndrăzneţilor sunt ca nişte spatule. O lucrare excelentă, publicată la New York, în 1883, Hand-Book of Palmistiy, enumeră nu mai putin de două sute de caractere. O simptomatologie rudimentară şi analitică ar expune totuşi, spune Marianne Verneuil, cititorul la grave neînţelegeri.

Astfel, nu există niciodată două caracteristici care, la indivizi diferiţi, să aibă aceeaşi semnificaţie. Apoi, doi indivizi pot „să prezinte aproape acelaşi comportament, plecând de la semne absolut diferite în toate privinţele. În sfârşit, în mână nu există semne patognomonice (care să indice o viitoare boală)”. Aceasta pentru a spune cât de mult chiromantia rămâne o artă divinatorie, o mantică sau un suport pentru viziuni.

În ceea ce-i privește pe cei ce caută ghicitul in palma gratuit pas cu pas, pe lângă atâția ce scot bani mulți din afacerea cu ghicitul, le recomand sa parcurgă acest program ce îți ghicește în palmă în funcție de declarațiile tale…

<< Partea 1 >>


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

10 răspunsuri la „Ghicitul in palma sau chiromantia arta de a citi destinul in palma”

 1. Avatar Laurentiu
  Laurentiu

  Jorjette,
  ce scrie despre tine, despre mine…despre noi ?

  1. Scrie ceva? SIncer nu am încercat să aflu, dar cine ştie, probabil scrie ceva … 😀 Ce-ar fi să-mi spui tu?

 2. Pacat, dupa mine e cand faci cuiva un rau de buna stiinta .
  Luam cartomantia de ex , te duci la cineva care are har , iti spune anumite lucruri , noi avem liber arbitru , putem sa alegem ce vrem , poate sa se indeplineasca ce a cazut in carti sau sa schimbam .
  Oricum persoane care fac rau sunt , nu-ti recomand sa te bagi in seama cu anumite persoane din fata magazinului Obor – Bucuresti , le vezi in fata magazinului , te agata cu anumite chestii , de ex , sambata te duci la o petrecere, sau faci un drum, omu e incatat ca l-a nimerit cu ceva logic , si iti fura toti banii si aurul (daca ai) dupa tine . Asta a fost doar un exemplu .
  La cat mai multe articole in genul asta , si eu sunt unu din cei care nu trec pe la biblioteca .
  Sa aveti o seara cat mai placuta !

  1. Mulţumim! Sunt de acord cu tine legat de liberul arbitru, în momentul în are ştim ce şi cum ar fi am putea alege. Chiar astăzi m-am întâlnit cu o rudă şi-mi spunea că a murit un renumit domn (din satul bunicilor) care deschidea cartea. Şi mi-a povestit că a însoţit pe cineva odată la acesta pentru că nu vorbea foarte coerent. O rugase o femeie tânără ce venise atunci în sat. Şi i-a spus că vede un bărbat albicios, mofturos cu care dacă se căsătoreste nu-i va fi prea bine, dar dacă îş va alege pe cel negricios, acela îi va spăla şi picioarele. Şi ciar aşa era, în viaţa ei erau 2 bărbaţi şi l-a ales pe cel negricios şi a avut o viata extraordinară. Putem alege, de noi depinde.

   De asemenea a povestit despre altcineva că tocmai se căsătorise. Şi trecând cu cartea pe la poartă (erau un fel de rude), a intrebat-o vrei sa-ti deschid cartea? Stiu ca de-abia te-ai căsătorit… Si a deschis cartea si i-a spus că va veni un război (era inainte de acesta) si ca sotul ei va pleca in razboi si nu se va mai intorce si ea va ramane cu 2 copii iar dupa va sta cu un mosneag…Si asa a fost…

   Si mie când mi s-a citit in cafea nu am vrut sa se intample ceea ce mi s-a citit si nu s-a intamplat. Puteam sa ma las purtata de euforia acelei posibilitati…
   O seara superba si tie!

 3. Foarte interesant articolul , cand eram mic am invatat , cat de cat , sa ghicesc in bobi , mai tarziu am prins cartomatia , cu cartile unguresti de joc , si putin din ghicit in cafea . Si chiar daca toata viata mea am avut parte de asa ceva , mereu raman placut surprins cand aud ca o persoana care nu are cum sa te cunoasca poate sa-ti spuna deltalii despre viata ta doar prin simplul fapt ca se uita in bobi , tarot , carti de joc , palma sau in cafea .
  Imi plac articolele voastre despre ocult 🙂 Numai bine !

  1. Da, este foarte interesant să ţi se spună lucruri despre tine, şi de cele mai multe ori vine ca o confirmare în momentul în care ţi se spune ceva despre prezent, sau lucruri deja întâmplate. Ceea ce am observat şi ştiam deja, cum şi tu ştii presupun, mulţi oameni consideră toate aceste daruri, tehnici ca fiind un păcat, dar este treaba fiecaruia ce crede. Ce-i drept există şi persoane care de fapt nu citesc în cărţi, cafea etc, ci doar se laudă că fac aceste lucruri, probabil şi din aceste motive unii nu au încredere în cei care fac acest lucru.

   Mulţumim, sunt articole informative, preluate din diferite cărţi…şi aşa oamenii nu mai merg pe la bibliotecă 🙂
   Numai bine!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *