Legile oglinzii


Ascultă acest articol:Disponibil în curând!

Am primit mai devreme un email cu informaţiile ce urmează, şi deoarece mi s-au părut foarte bine structurate, le-am dat mai departe:

Tot ceea ce mă deranjează la altul, nu-mi place, cred că eu aş face mai bine, l-aş schimba, etc. TOTUL ESTE IN MINE, deci tot ceea ce eu critic în celălalt, luptând împotriva lui-TOTUL ESTE IN MINE.

Tot ceea ce alţii critică în mine, luptă să mă schimbe, iar acest lucru mă enervează, mă deranjează, mă irită, etc – înseamnă că NU E REZOLVAT IN MINE. Egoul este cel jignit, deoarece am un ego foarte puternic.

Tot ceea ce alţii critică în mine încercând să mă schimbe, dar dacă pe mine nu mă deranjează, atunci ESTE PROBLEMA LOR, neputinţa lor pe care o reflectă asupra mea, pentru că ei nu pot, nu au curajul să se recunoască în ei înşişi. Nu le convine, le e frică.

Tot ceea ce iubesc în celălalt, IUBESC IN MINE, există în mine, pentru că mă recunosc în persoana celuilalt, pentru că ştiu că toţi suntem unul.

LUMEA CARE MA INCONJOARA E O OGLINDA. dacă mă  uit în ea, mă văd pe mine, dacă zâmbesc şi lumea îmi zîmbeşte, dacă mă uit urât şi ea mă priveşte urât, permanent lumea mă  oglindeşte.

4 comentarii la „Legile oglinzii”

  1. Oau,iar sunt de acord cu mami…
    dar de ce unii oameni isi fac o imagine despre mine ca sunt prostuta,daca eu simt si vad totul in mine…si e ok.am vazut oameni inteligenti care gandeau asa despre mine.sa zicem ca uneori ma exprim eu insuficient,fata de informatiile care oamenii se asteapta de la mine.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

73 − 66 =