Legile oglinzii

Legile oglinzii 2

Am primit mai devreme un email cu informaţiile ce urmează, şi deoarece mi s-au părut foarte bine structurate, le-am dat mai departe:

Tot ceea ce mă deranjează la altul, nu-mi place, cred că eu aş face mai bine, l-aş schimba, etc. TOTUL ESTE IN MINE, deci tot ceea ce eu critic în celălalt, luptând împotriva lui-TOTUL ESTE IN MINE.

Tot ceea ce alţii critică în mine, luptă să mă schimbe, iar acest lucru mă enervează, mă deranjează, mă irită, etc – înseamnă că NU E REZOLVAT IN MINE. Egoul este cel jignit, deoarece am un ego foarte puternic.

Tot ceea ce alţii critică în mine încercând să mă schimbe, dar dacă pe mine nu mă deranjează, atunci ESTE PROBLEMA LOR, neputinţa lor pe care o reflectă asupra mea, pentru că ei nu pot, nu au curajul să se recunoască în ei înşişi. Nu le convine, le e frică.

Tot ceea ce iubesc în celălalt, IUBESC IN MINE, există în mine, pentru că mă recunosc în persoana celuilalt, pentru că ştiu că toţi suntem unul.

LUMEA CARE MA INCONJOARA E O OGLINDA. dacă mă  uit în ea, mă văd pe mine, dacă zâmbesc şi lumea îmi zîmbeşte, dacă mă uit urât şi ea mă priveşte urât, permanent lumea mă  oglindeşte.

Primeste zilnic
Ce-i mai bun

cititorii fideli primesc cele mai noi articole pe email

Multumim pentru inscriere!

A aparut o eroare!

Discuții: 4 păreri

  1. toteu toteu
  2. silent0x0 silent0x0

Spune părerea ta!

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.