Legile oglinzii

Ascultă articolul:

Ascultă acest articol:

Print Friendly, PDF & Email
Oglinzi

Legile oglinzii sunt un mod de a conștientiza mai ușor principii universale regăsite în orice religie din lume. Legile universale stau la baza tuturor lucrurilor și totul se supune lor. Acțiunile în armonie cu legile universale ne pot oferi șansa unei vieți precum „Raiul pe Pământ”.

Legile oglinzii după principiul „precum în interior așa și în afara mea”

 1. Tot ceea ce mă deranjează la altul, nu-mi place, cred că eu aş face mai bine, l-aş schimba, etc. TOTUL ESTE ÎN MINE, deci tot ceea ce eu critic în celălalt, luptând împotriva lui-TOTUL ESTE ÎN MINE.
 2. Tot ceea ce alţii critică în mine, luptă să mă schimbe, iar acest lucru mă enervează, mă deranjează, mă irită, etc – înseamnă că NU E REZOLVAT ÎN MINE. Egoul este cel jignit, deoarece am un ego foarte puternic.
 3. Tot ceea ce alţii critică în mine încercând să mă schimbe, dar dacă pe mine nu mă deranjează, atunci ESTE PROBLEMA LOR, neputinţa lor pe care o reflectă asupra mea, pentru că ei nu pot, nu au curajul să se recunoască în ei înşişi. Nu le convine, le e frică.
 4. Tot ceea ce iubesc în celălalt, IUBESC ÎN MINE, există în mine, pentru că mă recunosc în persoana celuilalt, pentru că ştiu că toţi suntem unul.
 5. LUMEA CARE MĂ ÎNCONJOARĂ E O OGLINDA. dacă mă uit în ea, mă văd pe mine, dacă zâmbesc şi lumea îmi zîmbeşte, dacă mă uit urât şi ea mă priveşte urât, permanent lumea mă oglindeşte.
Legile oglinzii

Legile oglinzii ne ajută să ne rezolvăm suferinți interioare față de care manifestăm o emoție negativă. O emoție negativă ne consumă energia vitală și din planul în care se află, emoția negativă se va materializa, dar din nefericire în trupul fizic asta înseamnă o îmbolnăvire sau o afecțiune. Scopul este pentru a ne limita, dar depășirea limitelor ne asigură vindecarea, întrucât regenerarea corpului fizic este doar un efect, cauza ne fiind în corpul fizic.

Așadar cu cât suntem mai conștienți de aceste legi ale oglinzii din fața noastră, cu atât putem privi mai ușor spre noi. Dacă nu noi, atunci cine? Doar uneori dacă o facem, ne antrenăm ochii minții să vadă și în interior, nu doar în exterior! Chiar dacă este complicat, calea nu poate fi conflictul interior, întrucât el nu se termină, ori cine dorește conflict de o viață întreagă?

În echilibru sau spre infinit? În noi sau în afara noastră? În mine sau în tine? Și legile oglinzii interioare sunt tot o etapă spre nirvana!

Print Friendly, PDF & Email

Jorjette pe Pinterest

Jorjette pe Instagram


Păreri și Impresii

4 răspunsuri la „Legile oglinzii”

 1. Oau,iar sunt de acord cu mami…
  dar de ce unii oameni isi fac o imagine despre mine ca sunt prostuta,daca eu simt si vad totul in mine…si e ok.am vazut oameni inteligenti care gandeau asa despre mine.sa zicem ca uneori ma exprim eu insuficient,fata de informatiile care oamenii se asteapta de la mine.

 2. Avatar silent0x0

  foarte bun articolul 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *