Mediteaza corect pentru a întineri, pentru o viata armonioasa

Mediteaza! Pentru că meditaţia înseamnă şi a te observa pe tine, am reuşit să înţeleg ce se întâmplă cu mine când meditez. Dincolo de acţiunea meditativă, organismul, corpul, este şi el parte activă (sau pasivă, după cum priveşti).

În meditaţia de lungă durată (cel puţin o oră) corpul intră într-un stadiu de repaus. Atenţia cu care meditezi te poartă, dar în acest timp ce trece în realitatea în care încă eşti, corpul este pus pe pauză. Din acest motiv consider că meditaţia ajută la întinerire.

Corpul îmbătrâneşte mult din cauza vieţii ce o trăim, aşa cum o trăim. Există oameni care trăiesc şi acum şi care s-au născut acum câteva sute de ani. Îi poţi găsi retraşi, probabil prin locuri greu de ajuns pentru un om fără experienţă, dar ei, îşi trăiesc viaţa meditând.

meditatia-corecta

Meditaţia nu înseamnă să te opreşti din a trăi şi să începi să îţi rezolvi probleme. Meditaţia pentru un începător înseamnă să te opreşti din a trăi aşa şi să laşi natura să lucreze pentru tine, natura fiind universul, cu legile lui, cu modul lui. Meditând corect devii un simplu observator şi laşi universul să te repare pe tine şi de la tine mai departe în jurul tău.

Aşadar prin meditaţie automat obţii două lucruri: o dată tu devii mai sănătos, armonios, şi apoi totul în jurul tău se schimbă.

Mediteaza corect!

Repet, o meditaţie corect făcută înseamnă să nu faci tu nimic, ci să laşi natura să lucreze pentru tine. Pentru a invata sa meditezi corect, te invit la un curs de meditatie la Dumbrava de Sus, vei pleca de acolo cu o viziune diferita asupra vietii si asupra ta. Daca vrei sa inveti sa meditezi, trebuie sa fii sigur ca esti pregatit pentru o schimbare si sa nu mergi pe aceasta cale dintr-o simpla curiozitate. Simte si mediteaza!


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

2 răspunsuri la „Mediteaza corect pentru a întineri, pentru o viata armonioasa”

  1. Avatar matei carmen
    matei carmen

    cum ma conectez la matricea informationala

    1. De ce vrei sa stii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *