Pamantul ca sursa a vindecarii! Afla cum te ajuta sa scapi de tristete

Pamantul insusi este o fiinta iubitoare si primitoare, este o sursa a vindecarii noastre, este parte din insasi existentialitatea noastra, asa ca nu putem uita cat de importanta este pentru noi. Pe langa faptul ca ne ofera stabilitate si posibilitatea de a fi, ni se ofera intru totul, fara conditii si obligatii.

Lasă pământul să te susțină!

Atunci cand esti trist, ia o palma de pamant si simte-l. Lasa-i energia sa-ti intre prin piele si sa-ti curga prin vene. Miroase-l! Asa poti simti viata, asa poti simti divinitatea din tot si toate. Spune-i tristetea ta si te vei simti despovarat  Multumeste-i!

Cand esti fericit, treceti palma prin pamant si lasa-l sa-ti ofere echilibrul emotional. Daca lucrezi cu plantele, daca ai o gradina si intri in contact destul de des cu pamantul, ii vei simti influenta benefica, precum si plantele vor simti energia ta. Din acest motiv, atunci cand esti in gradina, fii in permanenta constient, pentru ca gandurile tale isi lasa amprenta pe oriunde treci si pot avea o influenta enorma.

Daca iti este dor de locul in care te-ai nascut, oriunde te-ai afla, ia o palma de pamant si te vei conecta cu locul de acasa, pentru ca pamantul este conexiunea ta cu tot si cu toate!

Daca te plimbi prin parc, opreste-te pentru cateva clipe si uita-te la iarba care creste si la pamantul care o sustine. Lipeste-ti palma pe pamant si simte-i “bataile inimii”. Te vei simti revigorat dupa o zi de munca.

Pamantul este viata si vindecare!

Pamantul ne iubeste si ne ofera tot ce avem nevoie, de aceea si noi am putea sa-l iubim si sa-i oferim ceva la schimb, si anume atentia si multumirea noastra. Sa fim atenti inseamna sa fim constienti de existenta si de calitatile lui, sa ne pese de ceea ce se intampla cu el si sa-i oferim macar putin din timpul nostru. Oriunde ne-am afla, putem face ceva, fie ca gradinarim, fie ca reciclam, fie ca facem curatenie, fie ca plantam sau fie ca multumim.

Iubeste pamantul


Personal, imi place la nebunie sa lucrez cu pamantul. Atunci cand o fac simt cum ma deconectez de tot ceea ce inseamna preocuparile vietii materiale si ma las purtata in alte dimensiuni. Atunci cand miros pamantul, imi simt radacinile cum vibreaza.

Vreau sa-mi simt in fiecare zi radacinile si sa simt in permanenta conexiunea cu Sursa. De aceea ori de cate ori pot, merg desculta prin iarba sau trec mana prin pamantul care are atat de multa energie sa-mi ofere. Nu trece o zi fara sa ma las captivata de puterea lui vindecatoare, fie ca privesc o planta, un fruct sau o leguma, fie ca intru in contact direct cu el si cu fiintele ce-l populeaza.

Traim prin pamant si el traieste prin noi si prin toate fiintele vii existente, de aceea trebuie sa fim mai cu bagare de seama la actiunile pe care le intrevedem. Viata depinde de actiunile noastre, dar si de influenta pe care pamantul o are asupra noastra.

Incearca si tu sa te conectezi cu pamantul pentru a simti forta cu care te impinge in aceasta viata! Ia in brate un copac si vei simti aceasi forta cum te cuprinde. Miroase o floare si gusta un fruct cules direct din gradina. Mergi descult prin iarba pentru a te elibera de toata suferinta acumulata, dar nu uita sa fii mereu atent la ceea ce faci tu pentru ceea ce te inconjoara! Daca faci aceste actiuni in mod regulat, vei simti cum viata ta prinde un alt contur, o vei putea privi din alte perspective.

Iubeste pamantul si natura, iubeste viata, iubeste-te pe tine!


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

Un răspuns la „Pamantul ca sursa a vindecarii! Afla cum te ajuta sa scapi de tristete”

  1. Pământul … The Earth … Earthing ! Ce este Earthingul ? Asta : https://www.youtube.com/watch?v=Z4F8mterVGE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *