90 Poze cu peisaje – Imagini cu natura pentru sufletul tau

Timp de citire estimat: 3 minute


Daca esti in cautare de poze cu peisaje, inseamna ca ai ajuns unde trebuie! Aceste poze cu peisaje iti pot tine companie in activitatea pe care o ai in fata calculatorului. Foloseste una sau mai multe dintre aceste poze cu peisaje pe desktop si astfel le vei putea privi oricand doresti pentru a-ti incarca bateriile. Privind aceste peisaje superbe, reale din aceasta lume, te poti transpune in ceea ce reprezinta ele si manifesta ca atare.

Natura este  sursa infinita de energie, de aceea, doar prinvind-o te poti incarca si relaxa in acelasi timp. Privind oricare dintre aceste poze cu peisaje poti observa maretia acestei lumi in care traim. Descopera lumea in care traiesti prin imagini, dincolo de cuvinte. Si cum nu poti sa vizitezi toate locurile din lumea, acestea vin spre tine prin intermediul pozelor.

Privind aceste poze cu peisaje este posibil sa te simti complesit de maretia frumusetii acestui univers in care ne ducem existenta, insa nu asta este important ci faptul ca intr-un fel esti constient de ceea ce ai in jurul tau si pretuiesti fiecare detaliu.

Galerie foto – 90 Poze cu peisaje

Dupa ce ai vizualizat aceasta galerie, pe care o denumesc Copacul vietii, sper ca ai reusit sa te conectezi macar putin cu natura ce iti este pusa la picioare. Sper ca ai reusit ca in fiecare dintre copacii de mai sus sa regasesti esenta vietii, sa gasesti mesajul ascuns pe care fiecare dintre acestia il are pentru tine.

Cu toate acestea, nu uita sa te bucuri de viata si sa iti stochezi, atat in memorie, cat si in realitate, propriile poze cu peisaje, poze care te vor defini pe tine ca persoana, si care, unele dintre ele, vor ramane ca mostenire. Bucura-te de fiecare moment petrecut in natura pentru ca aceasta are o sursa nelimitata de frumusete.


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

6 răspunsuri la „90 Poze cu peisaje – Imagini cu natura pentru sufletul tau”

 1. Superb de frumoase!

  1. Avatar Bogdan Cristescu
   Bogdan Cristescu

   Există una care te inspira mai mult? Care?

 2. Am vazut raiul în pozele tale…trăim în rai,păcat ca

  Nu constientizam cu toții

  1. Avatar Jorjette C
   Jorjette C

   Asa este, lumea in care traim este o adevarata opera de arta, este un dar pe care noi toti il primi, insa ca niste adulti razgaiati ce suntem, nu stim sa ne bucuram de el. Am uitat sa fim copii..

   Raiul e pe pamant, insa noi credem ca ajungem in rai dupa moarte. Ei bine…suntem deja in rai.

 3. Avatar Carla

  SUPERBEEE

  1. Avatar dima silvia
   dima silvia

   O nebunie! Superbe. felicitari celor care pot calatori f. des si pot vedea si filma aceste splendori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *