Rochii de inchiriat semnate de creatori de moda scumpi la vedere!

Timp de citire estimat: 3 minute


Desi prima data am ramas surprinsa, pe parcurs m-am obisnuit! In sfarsit avem serviciul cu rochii de inchiriat! Si nu orice rochii de seara sau pentru vreo ocazie asa mai speciala (gen “deseara!”). Vorbesc de rochii semnate de designeri renumiti, libere la inchiriat. Ma urmaresti?

De ce vreau sa probez deseara rochii de inchiriat?!

Nu doar moda evolueaza, ci si modalitatea de a aborda moda. Atat in partea creatorilor de moda, cat si in cea a doritoarelor si doritorilor de “aventuri prin sifonier” avem azi simplitate! Hmm!?

Acum casele de moda de renume, ne ofera rochii de inchiriat. La aceste deosebite rochii de seara de inchiriat au lucrat o multime de oameni. Nume precum Terani Couture, Mon Cheri sau Badgley Mischka – sunt colectii realizate de o echipa, inspirata de cel putin un designer!

De la Terani Couture primesti doar noblete si suveranitate in stil egiptean chiar!

rochii de inchiriat - dantelata cu pelerina, ascunde parca regalul!

Doar daca e simpla nu inseamna ca nu spune nimic. Mon Cheri! Eleganta si angajament! Zic asa ca sa nu spun seriozitate pentru ca pe “acolo” e pur si simplu superb modelul!

Model de rochie de ocazie semnata de "Mon Cheri"

Casele de moda si rochiile de seara – POSIBIL SI DE INCHIRIAT!

Acum, daca nu ai ales inca ce vrei sa faci deseara, adica sa probezi “rochii de inchiriat”, te las sa te amuzi cu un dialog, eu si “brosura”!

Rochii de inchiriat, adica rochii purtate?

Brosura:

Aproape adevarat! Convingerea poate este alta! Rochiile sunt  noi! Noi suntem noi! De cele mai multe ori produsele nu sufera prea mult damage! Oricum, dispunem de spalare si curatatorie ecologica, croitori pregatiti sa repare aproape orice!

Eu:

Respectul cere dupa sine respect! Adica “uite ce frumoaseeeeeee suuuuuuunt” poate fi extazul cand decizi sa probezi 5 rochii de inchiriat, direct la tine acasa!

Jorjette: "Hihihihi!"

Concluzia:

Eu deja caut un motiv! Tu?!

Multumesc pentru lectura! Dar te rog, zi-mi vreo cati stii tu, creatori de moda de renume! Cercetez modelele la fiecare dupa un detaliu anume, si vreau sa compar. Promit ca vin cu o explicatie dupa ce-mi spui tu niste nume!


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

Un răspuns la „Rochii de inchiriat semnate de creatori de moda scumpi la vedere!”

  1. Avatar artisstockstudio
    artisstockstudio

    Rochiile ne infrumuseteaza viata, iar arta ne incanta privirea! O viata frumoasa merita si lucrarile de pictura si acuarela din Art Shop-ul nostru. Descoperiti-le pe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *