Decorarea casei prin 10 sfaturi utile, simple si ieftine

Timp de citire estimat: 16 minute


IX. Lumina are secretul ei în decorarea casei tale, cu energie pozitivă

Iluminatul este unul dintre cele mai simple secrete ce țin de decorarea casei. Evită deasupra capului luminile fluorescente (neoanele si becurile economice cu lumina alb[), care sunt dure și fac o cameră să pară mai puțin confortabilă. De asemenea, asigură-te că ai cel puțin una sau două lămpi în fiecare cameră. Becurile cu glob (clasice) oferă o lumină mai slabă, dar plasarea lămpilor pe laturile opuse ale unei camere poate ajuta la echilibrarea ambianței întro cameră, cum spun decoratorii. Acest detaliu face o cameră să fie mai primitoare și intimă.

Fă din casa ta, spațiul tău intim! Decorarea casei cu lumini potrivite

Găsește toate tipurile de corpuri de iluminat, pe www.favi.ro

X. Decorarea casei tale se termină cu amprenta personalității tale

În cele din urmă, o casă nu este a ta dacă nu este decorată într-un mod care vorbește despre personalitatea ta. Decorarea casei înseamnă să îți placă ție să stai întrun spațiu care arată cum vrei tu. Să oferi personalitate decorațiilor din casa înseamnă să adaugi o notă de culoare ici și colo printre cele neutre! Pe lângă becuri, adaugi lumânări într-o cameră, și personalitatea ta este acolo. Decoratiuni de crăciun facute acasa manual este un exemplu bun de folosire a personalității în decorarea casei tale!

De asemenea, nu trebuie să lipsească florile din listă! O plantă cu flori spune despre tine multe! Poți să folosești si piese care licăresc sau strălucesc. Ele ajută la reflectarea luminii. Oricare ar fi nota de personalitate pe care dorești să o adaugi la casa ta, fă-o! Făcând acest lucru te va face să te simți mai aproape de casa ta și, de asemenea, te va face să te bucuri mai mult de venirea acasă.

Găsește accesorii și elemente de design interior, pe www.favi.ro

Dacă ai vreun sfat despre decorarea casei, nu-l ascunde de mine! Vorbește-mi despre propria ta experiență.

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

2 răspunsuri la „Decorarea casei prin 10 sfaturi utile, simple si ieftine”

  1. Iluminatul adecvat este foarte important, dupa cum reiese si din articol. Sursele de lumina, folosite cu putina imaginatie, vor scoate in evidenta anumite elemente de design mai importante si vor conferi locuintei o ambianta placuta.

  2. Sunt foarte de acord ca se poate decora o casa chiar frumos si deosebit si cu bani putini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *