Uleiul de peşte protejează articulaţiile

2 comentarii la Uleiul de peşte protejează articulaţiile

Osteoartrita afectează milioane de persoane pe întreg globul. Afecţiunea constă în deteriorarea cartilajelor articulaţiilor, ducând frecvent la înlocuirea acestora pe cale chirurgicală. Dar, conform unui studiu recent efectuat de cercetătorii de la Cardiff University din Marea Britanie, printr-un aport regulat de ulei de peşte sau prin consumul de hering, stavrid, cod sau alţi peşti din mările nordice, se poate întârzia semnificativ deteriorarea articulaţiilor.

Uleiul de peşte protejează articulaţiile 1Specialiştii apreciază această descoperire ca fiind extrem de îmbucurătoare pentru persoanele care vor să prevină agravarea bolii. Ei sustin că uleiul de peşte are un mod de acţiune dual asupra afecţiunii, încetinind degenerarea cartilajelor articulaţiilor specifică asteoartritei şi reducând factorii care cauzează inflamaţia şi durerea.

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

Spune gândul tău...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *