Medicamentul fantastic: Upsaidau

Acest medicament este un amestec destul de puternic si considerabil cu putere de influentare ori de inhibare a anumitor stări fizice şi prihice.

Upsaidau este un nume fără nici o provenienţă, este 100% unic, inventat şi nu împrumutat. Se citeşte aşa cum se scrie -upsaidau-

Acest medicament fantastic contine în compoziţia sa 3 ingrediente: ghimbir, aloe vera şi miere de albine.

Modul de preparare este relativ simplu şi uşor, partea mai dificilă constând în timpul mai lung de preparare şi ”costurile”.

  1. Ghimbirul – Se spală şi se curăţă. Se taie bucăţele cât mai mici şi se pune la uscat pe o sursă de căldură gen calorifer (ceramică încinsă ori cărămidă încălzită pe sobă etc.). Atenţie, nu se pune la sursă de foc ci se usucă la căldură, în timp. După ce se usucă, se întâreşte. Se macină cu o râşniţă electrică sau mecanică până se face pudră.
  2. Aloe Vera – Se folosesc frunze proaspăt tăiate. Atenţie se aleg cele de la bază. Se iau 2-3 frunze cam de 10-12 cm lungine. Se spală şi se şterg de apă. Se taie pe lung frunza şi cu o linguriţă se raşchetează miezul alb-gelul, de pe partea verde a frunzei. Miezul se pune într-un borcănel alături de pudra de ghimbir.
  3. Mierea de albine – Este un liant fantastic ce face ca cele două ingrediente de mai sus să se păstreze unite într-o atmosferă extrem de digerabilă şi asimilabilă de orice organism. Gustul specific al aloe vera plus aroma picant-mentolată a ghimbirului, vin străpunse de un gust cu totul aparte, aromat, dulce-acrişor.

Upsaidau este un afrodisiac, lucrează cu zona prostatei la bărbaţi, stimulează somnul conţinând o cantitate considerabilă de melanină. Stimulent gastric, ajută la digestie, arde grasimile, ajută la slăbit furnizând organismului vitamine şi minerale complexe, deci, provoacă o stare de bine general în tot corpul.

În continuare, Upsaidau, este un imuno-stimulent ce are puterea de a hrăni organismul cu atât de multe vitamine şi minerale încât nu încape o listă aici să le enumerăm. Compuşii din ingredientele folosite, se regăsesc toţi în acest medicament fantastic:

Amestecul se păstrează într-un borcănel, niciodată umplut până la refuz. Indicat e să fie puţin mai mult de jumătatea recipientului. Se păstrează la loc răcoros, mereu cu capacul în jos.

Se consumă câte 1-2 lunguriţe pe zi în reprize de cel puţin 7 zile, cu pauze de 7-21 de zile între reprize.


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

2 răspunsuri la „Medicamentul fantastic: Upsaidau”

  1. Aceste 3 combinatii sunt cu adevarat o minune pentru foarte multe afectiuni. Am incercat si eu in urma cu ceva vreme si m-am simtit foarte bine. Va doresc Sarbatori fericite si un an nou cat mai bun !

    1. Noi folosim acest tratament magic în fiecare dimineață pe stomacul gol. Avem doar vreo 3-4 dimineți de când am început – oricum este un tratament foarte util pentru diverse – este un bun nutritiv, imunostimulent, afrodisiac, etc… Sărbători vesele și lipsite de griji! Un an nou plin de împliniri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *