Viata la tara – imagini cu animale și momente

Timp de citire estimat: 7 minute


Viata la tara… Totul a început încă din primul an al vieții mele. Copilăria în casa bunicilor, alături de o pădurice “fermecată”, și-a pus amprenta destul de puternic. Flori, fluturi și bureți, fructe, soare, tot ce vreți. Lipsa grijilor și a tehnologiei moderne, prezența jocurilor și a copiilor, învățarea muncilor câmpului – toate m-au format într-o anume direcție.

Timpul a trecut și astfel a adus în viața mea fel și fel de momente, însă în urmă cu trei ani am revenit la nemuritoarea “viata la tara”. De data asta alături de cel care-mi este partener de viață, Bogdan.

E diferit, mintea-mi e mai trudită acum, și totuși mult mai liniștită departe de zgomotul neîncetat al orașelor. Viața curge cu altfel de momente și de posibilități pe care le acceptăm sau le îndepărtăm pur și simplu. Unii ar spune că e nebunie, alții că e o dovadă de curaj ceea ce am făcut noi, dar nu e decât o simplă alegere.

În urmă cu 4 ani totul era un vis și mutatul la țară părea o imposibiliate, însă am crezut și universul a fost alături de noi.

Tot ce am spus până acum a fost doar o simplă introducere,  tot ce vreau  de fapt, este să vă arăt câteva momente din viața noastră. O să ne vezi mai puțin pe noi și mai mult ceea ce mișună în jurul nostru. Ideea este de a vă bucura măcar puțin cu momente ce ne-au bucurat și pe noi, cu experiențe proprii.

Viața e frumoasă dragilor, și e una singură. Pentru cei mai mulți e greu oriunde, dar dacă ai un scop care nu deranjează pe nimeni din jurul tău, mergi înainte și vei vedea cum încet, încet ți se deschide drumul dacă ești pregătit să pășești pe el.

Viata la tara –  momente unice


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

4 răspunsuri la „Viata la tara – imagini cu animale și momente”

 1. Superb! Pare si foarte idilic. Dar sunt sigura ca e si mult de muncit…Felicitari! 🙂

  P.S. Nu stiu daca as rezista o saptamana la tara…

  1. Avatar Jorjette C
   Jorjette C

   Ma bucur ca iti place, cel putin din ceea ce vezi. Aici la tara, daca vrei, ai tot timpul ceva de facut, insa noi nu suntem aprigi si preferam sa nu muncim pana la epuizare (doar foarte rar). In general ne bucuram de viata de la tara si facem cat putem si cat putem, avem si foarte mult timp liber, daca vrem sa-l avem. Nu ne trage nimeni de manecuta…

   Probabil ca ai rezista, daca ai vedea cat de frumos e. Stii cum e, pofta vine mancand 🙂

 2. Avatar Bogdan Cristescu
  Bogdan Cristescu

  O uriasa galerie cu poze! Doar asa ne mai aducem aminte de fazele nostime, privind pozele! Purcelusele Shiva si Lila au fost senzationale! Si Ursu si cu Cartita au fost 2 catei frumosi, cam poznasi si mancatori de rahat, dar ii iertam ca sunt catei!

 3. Avatar Roxana

  Cred ca ai avut o aventura de neuitat din galeria de poze postate. Multi si-ar dorii sa fie in locul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *