Zerul, un elixir pentru curele de slăbit

2 comentarii la Zerul, un elixir pentru curele de slăbit

Aruncat de bunicile noastre când puneau brânza la scurs, zerul este „recuperat” de medicina naturală modern şi ridicat la rangul de panaceu. El este bogat în vitamina B2, calciu, zinc, potasiu, proteine uşor asimilabile, acid orotic care favorizeazp absorbţia mineralelor şi vitaminelor, acid lactic – implicat în ultima vreme din ce în ce mai mult în lupta împotriva cancerului.

produse lactate

Inclus în cele mai recente produse de slăbit, extrasul de zer are şi virtuţi de regularizare intestinală şi hepatică, antialergice ca psoriazis, anti-reumatice. Dacă doriţi să vă remineralizaţi şi să scăpaţi de câteva kilograme adunate în ultima vreme, puteţi efectua o cură de zer din lapte – un pahar dimineaţa pe stomacul gol şi unul înaintea mesei de prânz (cu aproximativ jumătate de oră înaintea meselor), timp de o lună de zile.

Fiind fragil, trebuie preparat o dată la două zile şi păstrat la frigider. Pentru mai multe informaţii despre acţiunile vindecătoare ale zerului citiţi aici.

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

2 comentarii

Spune gândul tău...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *