Tehnici de supraveţuire pentru când vine sfârşitul lumii


Print Friendly, PDF & Email
Tehnici de supraveţuire pentru când vine sfârşitul lumii

Raţă Vasile a.k.a. Pato Basil te poate ajuta să supraveţuieşti dacă vrei. Când? Cum adică când? Păi pentru atunci când va veni sfârşitul lumii!

De-o fi el în 2012, sau puţin mai încolo, important este că tu trebuie să supraveţuieşti atunci când toţi oamenii sunt ameninţaţi cu dispariţia. Defapt ştii ce, tu eşti cel mai important. Stai liniştit, chiar dacă acum nimeni nu te cunoaşte, tu documentează-te, caută tehnici de supraveţuire, construieşte-ţi o casă cât mai zdravănă, un buncăr antiatomic, antinuclear, antiradar, anticonspiraţii, adună cât mai multe provizii gen mâncare de la supermarket, conserve şi chestii congelate sau puse la borcan, pentru că, fii atent, ai mari şanse ca tu să rămâi în viaţă după sfârşitul lumii.

tehnici de supravetuire

Defapt, mai ai o posibilitate. Chiar dacă tot paragraful de mai sus este retoric şi tu nu poţi să înţelegi că tot ceea ce contează pentru tine este doar viaţa ta, eu totuşi cred că-ţi este şi frică de moarte.

Precum nişte “gânduri rupte din mine”, am o întrebare pentru tine: Cui îi mai pasă când nimeni nu mai crede?

Mă refer la tine! Adică cui îi pasă de tine dacă nimeni nu crede în tine? Să presupunem că tu vei găsi pe cineva ca exemplu, care este excepţie. Eu te între, până când?

Timpul nu este o iluzie a nemuririi, defapt din cauza lui tu spui că există necunoscut! Dar, ce poţi spune despre tine muritorul dacă nu te-ai mai raporta la timp?

nemurire = necunoscut … te-ai prins?

Print Friendly, PDF & Email

Etichete: #Nemurire

15 comentarii la „Tehnici de supraveţuire pentru când vine sfârşitul lumii”

  1. eu nu creb asa ceva numai dumnezeu stie cand va fi sfarsitu lumi sa nu va faceti iluzi traitiva viata in tihna nu cu ingrijorari fiti tari

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *