Tehnici de supraveţuire pentru când vine sfârşitul lumii

Timp de citire estimat: 2 minute


Raţă Vasile a.k.a. Pato Basil te poate ajuta să supraveţuieşti dacă vrei. Când? Cum adică când? Păi pentru atunci când va veni sfârşitul lumii!

De-o fi el în 2012, sau puţin mai încolo, important este că tu trebuie să supraveţuieşti atunci când toţi oamenii sunt ameninţaţi cu dispariţia. Defapt ştii ce, tu eşti cel mai important. Stai liniştit, chiar dacă acum nimeni nu te cunoaşte, tu documentează-te, caută tehnici de supraveţuire, construieşte-ţi o casă cât mai zdravănă, un buncăr antiatomic, antinuclear, antiradar, anticonspiraţii, adună cât mai multe provizii gen mâncare de la supermarket, conserve şi chestii congelate sau puse la borcan, pentru că, fii atent, ai mari şanse ca tu să rămâi în viaţă după sfârşitul lumii.

tehnici de supravetuire

Defapt, mai ai o posibilitate. Chiar dacă tot paragraful de mai sus este retoric şi tu nu poţi să înţelegi că tot ceea ce contează pentru tine este doar viaţa ta, eu totuşi cred că-ţi este şi frică de moarte.

Precum nişte “gânduri rupte din mine”, am o întrebare pentru tine: Cui îi mai pasă când nimeni nu mai crede?

Mă refer la tine! Adică cui îi pasă de tine dacă nimeni nu crede în tine? Să presupunem că tu vei găsi pe cineva ca exemplu, care este excepţie. Eu te între, până când?

Timpul nu este o iluzie a nemuririi, defapt din cauza lui tu spui că există necunoscut! Dar, ce poţi spune despre tine muritorul dacă nu te-ai mai raporta la timp?

nemurire = necunoscut … te-ai prins?


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Bogdan Cristescu

Păreri și impresii:

15 răspunsuri la „Tehnici de supraveţuire pentru când vine sfârşitul lumii”

 1. Avatar Pato Basil
  Pato Basil

  @sebi si eu cred la fel!

 2. eu nu creb asa ceva numai dumnezeu stie cand va fi sfarsitu lumi sa nu va faceti iluzi traitiva viata in tihna nu cu ingrijorari fiti tari

 3. Avatar Pato Basil
  Pato Basil

  poi faza e ca si tu ai pus cam multe intrebari:)) si am zis sa fim chit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *