Planta Branca ursului – tratament naturist pentru infertilitate

Timp de citire estimat: 3 minute


branca ursului pentru infertilitate

Va propunem astazi un remediu alternativ pentru infertilitate, folosind unul dintre miracolele naturii – planta branca ursului, o planta care trateaza atat infertilitatea feminina, cat si cea masculina.

Infertilitatea este una dintre cele mai presante probleme ale unui cuplu. Frustrarea de a nu putea concepe un copil, alaturi de plasarea acuzatiei de infertilitate, fie de o parte, fie de cealalta, pot conduce la ruperea armoniei in cuplu si chiar la destramarea acestuia. Desigur, in secolul XXI, infertilitatea poate fi tratata, in majoritatea cazurilor, cu succes, insa tratamentul este adesea costisitor si de durata.

Planta Branca ursului stimulent pentru imunitate

Planta Branca ursului este o planta cu flori albe, care creste in zonele montane, in apropierea paraurilor. Prefera zonele umede si nisipoase pentru dezvoltare si poate fi folosita aproape in totalitate pentru tratament, de la ea recoltandu-se florile si semintele, dar si radacina.

Florile si semintele sunt cele mai intens folosite intrucat au proprietati afrodisiace si sunt stimulente hormonale, ceea ce nu trebuie deloc neglijat in cazul tratamentului infertilitatii. Radacina are si ea proprietati afrodiziace, insa nu atat de puternice precum primele doua. Decoctul de radacina de planta branca ursului poate fi insa folosit cu succes ca stimulent al imunitatii organismului.

Planta Branca ursului trateaza impotenta hormonala masculina și feminina

Dincolo de beneficiile asupra fertilitatii, planta poate fi utilizata cu succes in tratamentul altor afectiuni, atat interne cat si externe. Astfel, branca-ursului poate fi utilizata pentru tratamentul impotentei hormonale, deficitului de testosteron, amenoreei, sindromului post-menopauza, ciclului menstrual neregulat si a frigiditatii.

planta branca ursului tratament pentru infertilitate femei si barbati
Planta branca ursului

Alte afectiuni care sunt ameliorate prin consumul de preparate din aceasta planta sunt bronsita, nefrita, cistita, afectiuni digestive, infectii bacteriene si chiar si tulburarile depresive. Dozele utilizate variaza pentru fiecare afectiune in parte si vor trebui stabilite de medicul specialist.

Poate fi utilizata si pentru tratament extern, cu precautia de a nu expune zona tratata la soare pentru a preveni arsurile, intrucat substanta continuta de planta are efect fotosensibilizator asupra epidermei. Astfel, puteti aplica, la nevoie, si doar ca masura de prim-ajutor, comprese cu tinctura de planta branca ursului, peste rani, intepaturi sau muscaturi. Retineti faptul ca utilizarea acestor comprese nu exclude vizita de urgenta la medic (in cazul unor muscaturi de caine, de pilda), ci are rolul de calmant si dezinfectant local.

Ca o serie de alte plante medicinale, aceasta planta poate fi utilizata si ca tonic natural, crescand rezistenta corpului la efort si conducand la revigorarea organismului.

Chiar daca este un element important in tratarea infertilitatii atat la femei cat si la barbati, nu este indicata a fi folosita de catre femeile gravide.

Similar multor alte plante medicinale, planta branca ursului este o solutie inedita pentru multe afectiuni grave, care pot fi tratate si medicamentos. Avand in vedere beneficiile recunoscute la nivel medical ale acestei plante, va recomandam sa apelati cu incredere la ea, in special ca adjuvant in tratamentul deja folosit.

Ca preparat, aceasta se gaseste in plafare si farmacii sub forma de pulbere, tinctura si comprimate. Durata si continutul tratamentului vor fi stabilite de comun acord cu medicul specialist, dupa investigarea atenta a starii de sanatate si a nevoilor organismului.

Remediile naturale, din care face parte si planta branca ursului, au fost folosite deseori cu succes de-a lungul timpului, ca o dovada a inteligentei pe care natura o are in crearea de leacuri pentru diverse afectiuni.


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *