Apa este viața pentru noi! Descoperă un sfat practic pentru a trăi sănătos!

Ascultă acest articol:

Apa este aici de când este cerul și pământul. Apa este viață pentru noi cei care suntem vii. Ea ne definește pas cu pas și fară ea nimic nu ar mai exista, așa cum cunoaștem. Te invit acum, să iei aminte la ce înseamnă apa pentru noi.

De la început, apa pentru noi a fost totul – Apa este viață

Că și noi, planeta mama este peste 70% apa. Pe puținul pământ, apa și ea ocupa un loc. Dar cea mai multa este sus și jos. Alchimiștii ne îndrumă spre o filozofie a apei, însăși esență secreta a practicii lor, anume, precum sus așa și jos. De aici putem înțelege totul!

Apa este viata

Gândirea magico-religioasa pune apa în legătură directă cu Divinitatea. Există atât istorisiri și fapte reale, cât și mitologii și basme, care ne prezintă practic și filozofic ce înseamnă apa pentru noi.Pur și simplu apa este viață.

Caracterul paranormal atribuit apei este cumva strâns legat de puterea ei evidentă de creare sau distrugere. Lipsa ei aduce moartea, iar prezența ei aduce viață! Ea este un canal de comunicare și tot ce are apa, ne poate asculta gândurile! Apa și sunetul au valori vibraționale scalate, dar împreună sunt atât de armonizate, încât putem afirma că putem comunica cu apa. Noi îi vorbim, ea ne ascultă și ne raspunde.

Atât de mult ne-a inspirat apa, încât acum foarte mult timp, chiar la începutul vremii când oamenii analizau timpul, foloseau ceasul cu apă. Pe lângă ceasul solar, cel cu apa măsura cu adevărat curgerea timpului.

Apa pentru noi poate fi organică sau anorganică

Modurile prin care apa este consumată nu sunt multe, dar tipurile de apă consumate sunt! Cu cât apa este mai complexă la nivel molecular, cu atât putem spune că ea este mai hrănitoare sau mai sănătoasă.

Când omul și știință a înaintat în studiu, apa a devenit H2O, și de la un lichid necesar vieții, a devenit un instrument de folosință în mai orice scop. Așa apa pentru noi a devenit din organică, anorganică. Prin distilare, prin fermentare, prin diverse procese chimice și alchimice, apa se poate transformă în alte lichide, băuturi, siropuri, esențe etc.

Totuși, apa anorganică este o apa moartă. Molecula H2O din aceasta apă, trece prin noi ca aerul printre frunze, adică adie ușor, adică doar ne udă că să zic așa. În schimb…

Apa organică pentru noi cei vii este de două feluri: simplă sau minerală.

Apa simplă sau apa de izvor este apă de sus, filtrată de pânza freatică și oferită ființelor de la suprafață prin izvoare, râuri, pârâuri etc.

Apa minerală este apă de jos, și precum sus, ea este filtrată, oferită, prin surse comune cu apă de suprafață. Diferența este că ea este apă mai veche, și drumul până la suprafață, atât de lung și special, o face să fie îmbogățită cu diverse minerale și metale, cu o valoare deosebită la nivel molecular. Apele minerale pentru noi sunt un surplus de sănătate, căci tot ceea ce conțin ele, organismele vii pot asimila mult mai rapid decât prin hrană.

Cu tristețe și părere de rău amintesc că azi apa pentru unii dintre noi sta într-o sticlă de plastic, purtând diverse nume. Sub identitatea frumos promovată, șade o apă purtată. Pământul o produce vibrational și molecular exact cum este mai bine. Ca și orice ființă făcută în mod natural (prin semințe, ouă sau ovule) apa este făcută la fel de perfect și fară cusur.

Omul însă, ca și atunci când a încercat să modifice genetic plante, animale sau pasări, a dovedit că nu știe decât să facă necazuri lui și semenilor săi, punându-se din start mai presus de Natură, când el este doar parte din natură. A luat apa, a pus-o în ce a vrut el și a început să o plimbe.

Trecută prin țevile lui, prin industria lui, plimbată pe drumurile lui, transportată cu mașinile lui, ținută în ambalajele lui, apa a ajuns să fie altceva decât ce a fost. De asta spun cu tristețe și părere de rău, pentru că omul are apă în el, deci are puterea apei, anume, să creeze și să distrugă. A îmbuteliat apa și a distrus apa naturală!

Pentru sănătatea noastră avem nevoie de apă naturală. Apa pentru noi ar trebui să fie acel lichid luat de la o fântână sau de la un izvor ori pârâu. Consumul de apă naturală pentru noi este medicament. Ne putem vindeca de boli, putem echilibra funcționarea întregului organism și chiar putem ajunge să trăim mai mult.Apa baută dimineața pe stomacul gol, pentru unii în loc de cafea, este sănătate curată!

În acest sens aș vrea să iți amintesc că ai datoria de a consuma în aceasta viață apa oferită de natură. Exact așa cum ți-o dă ea, exact așa cum o fabrică cerul și pământul! Nu, nu vei muri și nu te vei îmbolnăvi! Apa naturală o vei găsi în natură! Natura o vei găsi acolo unde nu găsești societate și civilizație! Fă-ți un cadou și consuma periodic apa organică, simplă sau minerală! Bea cu drag căci tu ești apă și acest lichid doar te completează și te echilibrează!

În restul timpului, când nu reușești să consumi apa direct de la sursa naturală, iți recomand să folosești o apa filtrată, o apă alcalină și antioxidantă! Alege filtrele pentru apă alcalină și antioxidantă de la Finaqua. Pentru că apa este viață, trebuie să o alegi pe cea mai buna!

Apa alcalină cu filtru de apă
Finaqua

Filtrul de apă de la Finaqua este un dispozitiv de filtrare a apei care poate fi instalat sub chiuveta de bucătărie sau în linia principală de aprovizionare cu apă a casei. Acesta utilizează mai multe etape de filtrare pentru a elimina impuritățile și contaminanții din apa potabilă, precum clorul, sedimentele, metalele grele, pesticidele și alte substanțe chimice. Finaqua oferă o gamă variată de filtre de apă, precum și accesorii și kit-uri de instalare pentru a satisface nevoile diferitelor gospodării. Filtrele de apă de la Finaqua sunt proiectate să ofere o sursă de apă potabilă sigură, curată și de calitate în orice moment.

Finaqua uno

Finaqua UNO

1 flux de apă – 4 stadii de filtrare

 • apă alcalină prin creșterea pH-ului cu 2.5 puncte
 • îmbogățită cu minerale
 • antioxidantă, cu un ORP de -600 mV
 • microstructurată
 • apă ionizată natural

100 Lei REDUCERE

Comandă prin jorjette.ro și primești încă 100 de lei reducere!

Finaqua skino

Finaqua SKINO

Are o durată de viață de 30.000 de litri

 • fără clor și metale grele
 • fără sedimente
 • fără bacterii și pesticide
 • Fără miros de amoniac și sulf
 • hidratează celulele, te revigorează și energizează

50 Lei REDUCERE

Comandă prin jorjette.ro și primești încă 50 de lei reducere!

Finaqua duo

Finaqua DUO

2 fluxuri de apă – 6 stadii de filtrare

 • apă alcalină
 • antioxidantă
 • microstructurată
 • apă cu pH neutru pentru
  sugari/bebeluși sau persoane care
  urmează tratamente

150 Lei REDUCERE

Comandă prin jorjette.ro și primești încă 150 de lei reducere!

Oferă-ți acest cadou pentru a simți cu adevărat faptul că apa este viață!
Apa filtrată este clar o sursă de sănătate!

Apa este viata pentru noi toti

Repetă și vei înțelege când spun că apa este viață pentru noi!


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *