Apa pentru noi este viata! Un sfat practic pentru a trai sanatos!

Apa este viata pentru noi toti

Apa este aici de cand este cerul si pamantul. Apa este viata pentru noi cei care suntem vii. Ea ne defineste pas cu pas si fara ea nimic nu ar mai exista, asa cum cunoastem. Te invit acum, sa iei aminte la ce inseamna apa pentru noi.

De la inceput apa pentru noi a fost totul – Apa este viata

Ca si noi, planeta mama este peste 70% apa. Pe putinul pamant, apa si ea ocupa un loc. Dar cea mai multa este sus si jos. Alchimistii ne indruma spre o filozofie a apei, insasi esenta secreta a practicii lor, anume, precum sus asa si jos. De aici putem intelege totul!

Apa este viata

Gandirea magico-religioasa pune apa in legatura directa cu Divinitatea. Exista atat istorisiri si fapte reale, cat si mitologii si basme, care ne prezinta practic si filozofic ce inseamna apa pentru noi.Pur si simplu apa este viata.

Caracterul paranormal atribuit apei este cumva strans legat de puterea ei evidenta de creare sau distrugere. Lipsa ei aduce moartea iar prezenta ei aduce viata! Ea este un canal de comunicare si tot ce are apa, ne poate asculta gandurile! Apa si sunetul au valori vibrationale scalate dar impreuna sunt atat de armonizate incat putem afirma ca putem comunica cu apa. Noi ii vorbim, ea ne asculta si ne raspunde.

Atat de mult ne-a inspirat apa incat acum foarte mult timp, chiar la inceputul vremii cand oamenii analizau timpul, foloseau ceasul cu apa. Pe langa ceasul solar, cel cu apa masura cu adevarat curgerea timpului.

Apa pentru noi poate fi organica sau anorganica

Modurile prin care apa este consumata nu sunt multe, dar tipurile de apa consumate sunt! Cu cat apa este mai complexa la nivel molecular, cu atat putem spune ca ea este mai hranitoare sau mai sanatoasa.

Cand omul si stiinta a inaintat in studiu, apa a devenit H2O, si de la un lichid necesar vietii, a devenit un instrument de folosinta in mai orice scop. Asa apa pentru noi a devenit din organica, anorganica. Prin distilare, prin fermentare, prin diverse procese chimice si alchimice, apa se poate transforma in alte lichide, bauturi, siropuri, esente etc.

Totusi, apa anorganica este o apa moarta. Molecula H2O din aceasta apa, trece prin noi ca aerul printre frunze, adica adie usor, adica doar ne uda ca sa zic asa. In schimb…

Apa organica pentru noi cei vii este de doua feluri: simpla sau minerala.

Apa simpla sau apa de izvor este apa de sus, filtrata de panza freatica si oferita fiintelor de la suprafata prin izvoare, rauri, parauri etc.

Apa minerala este apa de jos, si precum sus, ea este filtrata, oferita, prin surse comune cu apa de suprafata. Diferenta este ca ea este apa mai veche, si drumul pana la suprafata, atat de lung si special, o face sa fie imbogatita cu diverse minerale si metale, cu o valoare deosebita la nivel molecular. Apele minerale pentru noi sunt un surplus de sanatate, caci tot ceea ce contin ele, organismele vii pot asimila mult mai rapid decat prin hrana.

Cu tristete si parere de rau amintesc ca azi apa pentru unii dintre noi sta intr-o sticla de plastic, purtand diverse nume. Sub identitatea frumos promovata, șade o apă purtată. Pamantul o produce vibrational si molecular exact cum este mai bine. Ca si orice fiinta facuta in mod natural (prin seminte, oua sau ovule) apa este facuta la fel de perfect si fara cusur.

Omul insa, ca si atunci cand a incercat sa modifice genetic plante, animale sau pasari, a dovedit ca nu stie decat sa faca necazuri lui si semnilor sai, punandu-se din start mai presus de natura cand el este doar parte din natura. A luat apa, a pus-o in ce a vrut el si a inceput sa o plimbe.

Trecuta prin tevile lui, prin industria lui, plimbata pe drumurile lui, transportata cu masinile lui, tinuta in ambalajele lui, apa a ajuns sa fie altceva decat ce a fost. De asta spun cu tristete si parere de rau, pentru ca omul are apa in el, deci are puterea apei, anume, sa creeze si sa distruga. A creeat apa imbuteliata si a distrus apa naturala!

Pentru sanatatea noastra avem nevoie de apa naturala. Apa pentru noi ar trebui sa fie acel lichid luat de la o fantana sau de la un izvor ori parau. Consumul de apa naturala pentru noi este medicament. Ne putem vindeca de boli, putem echilibra functionarea intregului organism si chiar putem ajunge sa traim mai mult. Apa baută dimineața pe stomacul gol, pentru unii în loc de cafea, este sănătate curată!

In acest sens as vrea sa iti amintesc ca ai datoria de a consuma in aceasta viata apa oferita de natura. Exact asa cum ti-o da ea, exact asa cum o fabrica cerul si pamantul! Nu, nu vei muri si nu te vei imbolnavi! Apa naturala o vei gasi in natura! Natura o vei gasi acolo unde nu gasesti societate si civilizatie! Fa-ti un cadou si consuma periodic apa organica, simpla sau minerala! Bea cu drag caci tu esti apa si acest lichid doar te completeaza si te echilibreaza!

In restul timpului, cand nu reusesti sa consumi apa direct de la sursa naturala, iti recomand sa folosesti o apa filtrata, o apa alcalina si antioxidanta! Pentru asta, iti recomand doua din cele mai bune filtre – produse romanesti (le gasesti aici) – filtrele pentru apa alcalina si antioxidanta de la FInaqua. Pentru ca apa este viata, trebuie sa o alegi pe cea mai buna!

Ofera-ti acest cadou pentru a simti cu adevarat faptul ca apa este viata! Apa filtrata este clar o sursa de sanatate!

Apa este viata pentru noi toti

Repeta si vei intelege cand spun ca apa este viata pentru noi!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

1 × = 1