Când te simți neputincios, cântă un cântec!


Ascultă acest articol:
Ori de cate ori te simti neputincios canta un cantec
2
0

Doar cântă un cântec, e chiar atât de simplu! În viață ajungem să ne simțim uneori neputincioși în fața provocărilor. Uneori ne simțim neputincioși când vine vorba despre noi, alteori simțim neputința când vine vorba de cei dragi și nu numai! Ne simțim blocați, simțim că nu mai putem, că am avea nevoie de ajutor, de susținere! Cel mai bun ajutor poate să vina în aceste momente de la Sinele nostru Superior, poate să apară din sufletul nostru sub forma unui cântec, sub forma unui dans, a unui desen sau a unei alte creații.

În astfel de momente eliberează-te de ceea ce te ține blocat și lasă-ți sufletul să se manifeste liber, să te scoată din stare, să cânte și să danseze așa cum îi e pofta! Când nu mai știi ce să faci, CÂNTĂ un Cântec – de jale, de dor, de voie bună, de neputință, de ce simți tu și vei putea fi martor la un moment cu adevărat magic!

Cântă un cântec pentru a susține și pentru a te susține

Muzica este o foarte bună terapie, este o formă de manifestare pură. Muzica sufletului nostru este o foarte puternică rugaciune, o modalitate prin care reușim să ne creștem vibrația, prin care transformăm energii. Prin creșterea vibrației, reușim să ne schimbăm perspectiva, astfel putem să lasăm perspectiva veche în urmă, fără regrete, vină, rușine, răutate, suferință!

Muzica este o terapie ce ne poate transforma chiar în timp ce cântam, atât de rapid funcționează dacă îi dăm voie. Vibrația sunetului care pătrunde fiecare celulă ne crește vibrația conștiinței, astfel încât percepția realității poate fi modificată foarte ușor, plecând de la percepția mentală care se modifică. Vibrația divină curge mult mai ușor prin noi în momentul în care cântăm, un vortex se deschide astfel încât putem călători în alte timpuri, dimensiuni, în clipe și amintiri ce nu ne aparțin, ci sunt ale altor ființe ce poate au trecut prin ceea ce trecem și noi sau care poate vor să ne susțină! Prin cântec ne putem conecta mult mai ușor la energia străbunilor sau chiar la propria energie ce vine din alte vieți/

Mi s-a întâmplat să mă las purtată de cântecul ritualic și să simt la un moment dat că nu mai este vocea mea, ci că prin mine cântă alte ființe care au avut un mesaj de transmis, mesaj venit în această dimensiune prin și pentru mine, dar și pentru cei prezenți în momentul respectiv, mesaj venit pentru o intenție anume. În astfel de momente magice, dacă te lași purtat de puterea cântecului, poți accesa informații prețioase, informații menite să ne schimbe viața sau să ne arate care este calea.

Ori de cate ori te simti neputincios canta un cantec

WHEN THERE’S NOTHING ELSE TO DO, JUST SING A SONG!

Aceasta este una dintre lecțiile de viață care m-au ajutat foarte mult în clipele grele, o lecție învățată de la un prieten tare drag! Atunci când simt că nu mai pot sau în momentul în care aș vrea să fac ceva și nu îmi este permis, apelez la sufletul meu, la vibrația sufletului și a spiritului și le las să se manifeste liber – CÂNT! Cântă și tu un cantec ori de câte ori te simți blocat!

Și nu, nu trebuie să fii vreun mare cântăreț ca să faci asta, trebuie doar să lași să iasă afară sunete, vocale, cuvinte pe un fond melodios – și asta pentru a manifesta, a exprima, ascoate la suprafață un blocaj, o traumă, o neputință, o bucurie, un moment de extaz, orice!

Chiar dacă poate să pară o prostie, crede-mă, nu este! Încearcă doar și o să simți diferența, însă fă-o cu încredere și cu intenție!

Cântecul are rolul de a te deschide, de a elibera și de a transmite energie! De exemplu, dacă ești în mașină și treci pe lângă un accident, te simți neputincios! Oricum nu poți să faci mare lucru, însă poți să cânți un cântec pentru cei implicați în accident și acesta este un mod de a-i susține cu energie. Cântă un cantec pentru a nu ramane blocat într-o traumă, ci pentru a lăsa energia să curgă prin tine!

Cantecul este o vibratie care are rolul de a transmuta energii!

Lasă-te purtat de ceea ce simți cu adevărat și începe să scoți sunete, chiar dacă la început vor fi timide! Cântă un cântec așa cum vine spre tine!

Cântecul ne vindecă! Știm despre puterea vindecătoare a cântecului și din folclorul romanesc! Oamenii obișnuiau să doinească ori de câte ori aveau o problema, un of sau ori de cate ori simțeau nevoia! Cei care doineau și chiar sufereau, făceau asta în spațiul lor intim, fără a avea auditoriu, deci e un moment minunat să îți cânți durerea sau fericirea, neputința sau mulțumirea, binecuvântarea sau deznădejdea atunci când ești doar tu și te simti liber!

Poți să folosești cuvinte pentru a exprima ceea ce simti, chiar dacă nu faci rime cu ele, poți să folosesti vocale, poți să lălăiești, efectiv nu contează – important este ca în timp ce faci asta să îți canalizezi energia pe ceea ce sufletul tău simte, pe ceea ce vrea el să manifeste! În aceste momente cei mai mulți aleg să fie singuri pentru că acesta este un moment de vulnerabilitate, dar și un moment de împuternicire! Atunci când te conectezi cu Sinele tău divin în această manieră, se poate lăsa cu plânsete, suspine, urlete, eliberări masive de energie pe care în prezența altora nu te simți confortabil să o faci.

Cântă un cântec pentru a te conecta cu copilul tău interior! Dacă ajungi să faci acest lucru cât mai des, o să fii surprins de ceea ce poți să ajungi să manifești, o să îți placă să faci asta și crede-mă că o să te simți mai eliberat și chiar echilibrat!

Cântecul e ceva cu care suntem obișnuiți de mici și nu ar trebui să ne fie frică să îl cântăm! Mamele și bunicile noastre ni-l cântau să ne liniștească și să ne adoarmă. E o parte creativă a noastră care ne permite să fim în continuare copii, spirite libere și creative! Permite-i sufletului tău să se manifeste din nou liber prin cântec și crede-mă că o să îți mulțumești!

Știu, ți-e frică să nu fii auzit de alții, să nu fii judecat, să nu ți se spună că nu ai voce, să nu cumva să creadă că ești imatur. Crede-mă, NU CONTEAZĂ ce cred ceilalți, ceea ce gândești e doar în mintea ta! Așa că eliberează mintea de frică și cântă! Cântă un cântec mai încet sau mai tare, cu o voce înaltă sau mai joasă, nu contează! Crede-mă, în cele mai neplăcute momente, cântecul îți va fi alături ca să te facă să treci peste ele! Este o tehnică care te ajuta să depășești starea, să îți descătușezi inima și să lași să iasă afară cele mai mari frici, frustrări și chiar cele mai mari iubiri!

Cântă, suflet drag, cântă să te-audă tot Pământul!

Etichete: #Muzica

Despre autor

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *