Cresterea sanilor cu metode naturale


Ascultă acest articol:Disponibil în curând!

Ţi-ai dorit vreodată să ai sânii mai mari, însă fără ajutorul chirurgiei? Se pare că există mai multe metode naturale pentru tonifierea și cresterea sanilor, acestea fiind:

 • consumul de plante medicinale/ierburi cu un conţinut ridicat de hormoni ce ajută la cresterea sanilor;
 • exerciţiile specifice pentru tonifierea sânilor, care ajută de cele mai multe ori şi la cresterea sanilor, sau mai bine spus oferă ochiului această iluzie, datorită remodelării formei sanilor;
 • masajul sau atingerea ajută deasemenea la cresterea sanilor intrun mod natural;
 • consumul de suplimente nutritive pe bază de plante speciale pentru cresterea sanilor (de exemplu Feminine Touch – care conţine extract de tătăneasă, asparagus “salbatic” sau sparanghel, lemn dulce, fenicul, schinduf).

6 Plante medicinale pentru cresterea sanilor natural

Plantele medicinale au fost folosite de sute de ani pentru cresterea sanilor şi pentru a creşte producţia de lapte. Iată câteva plante care ajută la marirea pieptului:

 1. Schinduful (Trigonella foenum graeca) – Schinduful stimulează producţia de prolactină şi are efecte asemănătoare cu estrogenul – încurajează cresterea sanilor prin cresterea țesutului (100g de pulbere de schinduf de la firma SOLARIS are un pret de aproximativ 5 RON)
 2. Palmierul pitic (Serenoa repens) – Palmierul pitic stimulează Prolactina, un hormon ce ajută la dezovoltarea şi marirea pieptului.
 3. Feniculul (Foeniculum vulgare) – Feniculul stimulează efectele estrogenului prin cresterea sanilor.
 4. Angelica – Dong Quai  – Angelica este un minunat leac natural ce ajută la echilibrarea hormonilor secuali – Dong quai ar trebui utilizat pentru marirea sanilor numai în cazul în care un medic recomandă acest lucru.
 5. Wild Yam – Discorea Villosa – Wild Yam creşte efectele schindufului. Este perfect pentru femeile care doresc să scape de durerile uterine, simptomele menopauzei şi diverse alte condiţii ginecologice – este un bun oxidant – problema însă în acest caz este faptul că produsele cu extract de wild yam oferă corpului hormonii de care are nevoie, fără a-l stimula să-şi producă singur hormonii, rezultatul fiind un sistem hormonal “leneş” care se bazează pe ceea ce i se dă).
 6. floarea pasiunii cresterea sanilorPassiflora incarnata sau cel mai comun cunoscută sub numele de Floarea Pasiunii şi Muşeţelul (Matricaria chamomilla) sunt alte două plante care reglează excesul de estrogen si echilibrul nivelului de estrogen-progesteron.
 7. Soia are, de asemenea, capacitatea de a preveni excesul de estrogen din organism (responsabil de sanii mici)!

Toate aceste plante sunt foarte bune pentru mărirea sânilor şi, spre deosebire de pastilele şi cremele existente, rezultatele nu vor dispărea şi în plus nu costa o avere.

Ar fi chiar mai indicat dacă ai creşte aceste plante în grădina proprie (rezultatele vor fi mai rapide şi mai vizibile, datorită diferenţelor de creştere al plantelor, al mediului şi al atenţiei pe care le-o oferi) potența plantelor medicinale crescute de tine este mai mare.

Dacă nu, le poţi cumpăra de la farmaciile naturiste. Ceaiul este unul dintre produsele rezultat din aceste plante, dar mai poţi deasemenea cumpăra şi creme, loţiuni externe ce conţin extracte ale acestor plante.

Sau dacă nu, cumpără extracte lichide pe bază de aceste plante pentru uz extern  pe care le poţi adăuga la loţiunea sau crema pe care o foloseşti în mod normal, sau dacă nu îţi poţi face singurică o cremă în amestec cu unt de shea (Shea butter) de exemplu sau cu ulei de măsline sau cu orice tip de ulei presat la rece. Pentru cresterea sanilor o crema preparata acasa cu extractul de planta, este usor şi rapid de preparat.

Plantele medicinale consumate intern nu sunt atât de prielnice pentru cresterea sanilor (efectul lor este mai scăzut) deoarece sunt distribuite de ficat, ceea ce înseamnă că nu vor fi absorbiţi toţi nutrienţii de care ai nevoie. Dacă le vei aplica direct pe piele, atunci nu vor mai trece prin filtrul ficatului şi mai mulţi nutrienţi vor fi absorbiţi, de exemplu, wild yam are un efect mai mare atunci când este aplicat extern.

Iată plantele medicinale enumerate mai sus pentru cresterea sanilor, crestere naturala desigur au efecte sigure daca sunt aplicate extern nu intern! Dacă extractul lichid de Wild Yam este pus în creme, atunci este mai uşor absorbit şi va duce la cresterea celulelor, fapt care va avea ca rezultat un sân mai plin şi mai rotund.

Poţi de asemenea încerca Trifoiul roşu şi Lumânărica (Actaea, Cimicifuga racemosa). Fi atentă să nu iei prea mult. Discută mai întâi cu un medic specializat care îţi poate indica doza exactă.

cresterea sanilor cu metode naturale si plante medicinale schindufCresterea sanilor nu este un procedeu care are loc peste noapte. Este nevoie de timp, dar după cum vezi, ai destule “ajutoare”. Vei vedea o schimbare semnificativă în ceea ce priveşte cresterea sanilor, forma şi fermitatea lor, însă trebuie să ai răbdare.

După cum am precizat la început, un alt ajutor este masajul zilnic al pieptului, după duş (cu ocazia aceasta foloseşti şi extractele din plantele de mai sus alese de tine). Utilizează vârfurile degetelor pentru a-ţi masa sanii într-o mişcare circulară (în cazul nodulilor nu se face masaj!). Masează-ţi sânii şi de sus în jos timp de 5 minute.

Să nu uiti şi de exerciţiile pe care le poţi face acasă care ajută nu doar la remodelarea şi fermitatea sanilor, ci şi a braţelor şi a spatelui.

Un comentariu la „Cresterea sanilor cu metode naturale”

 1. As dori un tratament pt cresterea naturala a sanilor pe baza de ceaiuri si creme naturale ,as dori sa-mi spuneti un fel de reteta ce sa iau si ce doze.De cand am alaptat cei doi copii mi s-au lasat sanii care si asa nu erau destul de mari.Va rog sa-mi raspundeti si am inteles ca schinduful este bun si pt afectiuni digestive ,eu am si o gastrita mai veche.Multumesc anticipat!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

5 + = 7