Culorile chakrelor – Noile culori ale chakrelor si zona

Ascultă articolul:

Print Friendly, PDF & Email
chakracolorchart 75

Despre chakre am mai vorbit noi cu alte ocazii, însa despre culorile chakrelor mai putin. Culorile chakrelor sunt cunoscute de toata lumea – sunt cele din imaginea de mai jos (persoana din stanga). De foarte mult timp se stiu ca acestea ar fi culorile chakrelor, numai ca in ultimul timp se vehiculeaza o schimbare, una la nivel de energii.

Culorile chakrelor vechi si noi

Raportat la vechile culori ale chakrelor, veti putea observa că suntem în tranziţie spre o nouă culoare pentru fiecare chakră. Chakrele noastre, în momentul actual oscilează înainte şi înapoi, de la original la tranziţie, de la dimensiunea a 3-a la dimensiunea a 4-a. Acest lucru este necesar pentru a vindeca modul nostru vechi de a fi, astfel încât să putem trece complet în noul mod de a fi.

Vechile culori ale chakrelor

 1. Muladhara – chakra Pubiana sau a Radacinii – rosu,
 2. Svadistana – chakra subombilicala – portocaliu
 3. Manipura – chakra plexului solar – galben
 4. Anahata – chakra inimii – verde
 5. Vishuddha – chakra gatului – albastru
 6. Ajna – chakra celui de-al treilea ochi – indigo
 7. Sahasrara – chakra coroana – violet
 8. Crown Chakra – magenta

Noile culori ale chakrelor

 1. Chakra radacina (ultimul os al coloanei vertebrale, coccis) – curată, alba
 2. Chakra Sacrală (ovar/prostată) – portocaliu + roz
 3. Chakra plexului solar (zona buricului) – auriu
 4. Chakra inimii (zona inimii) – roz + violet pal
 5. Chakra gâtului (zona gâtului) – albastru + violet
 6. Chakra frunții sau al treilea ochi (glanda hipofiză) – auriu
 7. Chakra coroanei (glanda pineală) – violet pal
culorile chakrelor
click pe imagine pentru o mări

După cum puteti vedea din imaginea alaturată, schimbările nu se referă doar la culorile chakrelor, ci și la zona de activitate. După cum clar se poate vedea, palmele si antebratele sunt asociate cu zona inimii.

Una dintre cele mai uimitoare experienţe este de a stabili noile culori pentru fiecare dintre chakre şi de a primi acest nou model de culoare în celulele noastre.

Deci, la ce trecem în momentul în care culorile chakrelor noastre se modifică?

Suntem în mişcare de la o culoare pentru fiecare chakră la toate culorile pentru fiecare chakră. Combinaţia originală şi cea de tranziţie a culorilor deschid calea pentru celulele noatre şi pentru ca organismele de energie să transmită şi să primească curcubeul.

Update: Pentru cei interesaţi, am găsit un test care relevă starea fiecărei chakre-inactivă, activă sau super activă.

Print Friendly, PDF & Email

Jorjette pe Pinterest

Jorjette pe Instagram


Păreri și Impresii

9 răspunsuri la „Culorile chakrelor – Noile culori ale chakrelor si zona”

 1. MULTUMESC ! ESTI FOARTE DRAGUTA CA NE INVETI SI PE NOI CEEA CE STII ESTE UN DAR MINUNAT ! CIT TRAIM INVATAM MEREU SI TOT NU ESTE DEAJUNS ! EU ASI VREA SA STIU TOTUL SINT O CARTE CARE VREAU SCRISA !

 2. Exista adevar in orice, dar exista si perfectionare, caci fiecare clipa perfectioneaza adevarul…, cei care sunt interesati de ceea ce spui tu si de Sinele lor au sa fie deschisi lucrurilor pe care le transmiti tu…, ceilalti mai au de invatzat din experientele lor… asa ca nu este de datoria ta sa ii schimbi in vre-un fel…, daca ai luat-o pe calea asta ai sa atragi in realitatea ta oameni interesati de aceleasi lucruri ca si tine … Tine-o tot asa 🙂

  1. Mulţumesc, aşa este !Eu nu încerc să schimb pe nimeni prin ceea ce scriu, cine vrea să audă, aude (în cazul de faţă vede), pur şi simplu ofer şi altora informaţiile care ajung la mine. Cine e deschis primeşte…Ştiu foarte bine că nue datoria mea sa îi schimb, de asta nici nu încerc. Ceea ce scriu are o mare legătură cu propriile experienţe.
   Îţi mulţumesc pentru vorbele frumoase!

 3. Fiecare este liber sa creada ceea ce vrea… tocmai de aceea am fost inzestrati daca se poate spune cu darul dea fii liberi arbitrii…!!!Complimente JORJETTE

  1. Aşa este, fiecare are propria percepţie asupra lucrurilor, fiecare crede ce vrea, fiecare are propriul adevăr, propria realitate.
   Mulţumesc mult!

 4. Nu iti impartasesc opinia .Site-ul tau are si o tema violet.Inseamna ca tu crezi in practici de genu`  flacara violet .

  1. Care opinie? Sa inteleg ca tu nu crezi…copiii in general sunt mai predispusi sa creada, asta daca nu se lasa prea mult “acaparati” de lumea celor “mari”.

 5. Avatar silent0x0

  frumos si interesant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *