Primeste zilnic
Ce-i mai bun

cititorii fideli primesc cele mai noi articole pe email

Multumim pentru inscriere!

A aparut o eroare!

Exercitiu – Cum sa afli practic dacă ai pofta de viata?

Spun practic pentru că dacă nu eşti sigur pe ceea ce simţi şi poţi decide în mintea ta, organismul tău îţi poate răspunde pe unele căi oarecum directe. În limbajul celălalt, cel fără cuvinte, unde noi suntem energie, suntem „baterii” ce umblă prin lume, folosim alte instrumente. Afectăm lumea din jur şi pe noi înşine prin alte căi – despre acest limbaj aş vrea să te luminez cu o idee destul de năstruşnică in ceea ce priveste pofta de viata.

Prin munca şi activităţile zilnice noi suntem mai tot timpul îndreptaţi înafară şi mai puţin spre interiorul nostru, consumând astfel multă energie vitală. Deşi putem să ne acordăm minute zilnic pentru a ne verifica starea psihomentală şi energetică, nu ne îngrămădim toţi să facem asta. Culmea, în lumea în care trăim, asta chiar nu contează.

Cum afli daca ai pofta de viata?

Totuşi împreună cu alţi oameni putem face multe lucruri, dar pentru noi nu va simţi nimeni. Nu va gândi nimeni, nu va şti nimeni,pentru noi, ce face fiecare pentru el, nu va face nimeni altcineva!

În plină pauză, de vrei să cercetezi starea ta energetică, de vrei să afli dacă ai putere să faci faţă unor situaţii dificile, dacă eşti cu sistemul imunitar în bareme bune, poţi în mintea ta să te întrebi : sunt voios, cu dorinţă şi pofta de viata crescuta? Apoi, du palmele pe abdomen, peste ombilic. Dacă palmele ţi se încălzesc repede, înseamnă că ai rezervă bună de energie vitală.

Dacă nu simţi aşa, ce crezi că poţi face pentru a-ti recapata pofta de viata? Personal iti sugerez, pentru o mai buna pofta de viata, sa petreci mai mult timp in natura, cu oamenii dragi tie. Gaseste-ti timp sa faci lucuri care iti plac, care te implinesc ca fiinta. Petrece timp alaturi de oameni veseli, fa miscare si consuma cat mai multe fructe si legume proaspete. Fii pozitiv! Energia pozitiva te ajuta sa cresti, sa te implinesti! Fii fericit! Nu te agata de problemele care incearca sa-ti dea tarcoale. Ele vin oricum, dar lasa-le sa treaca. Nu le lua personal.

Discuții: 2 păreri

  1. stefan stefan
  2. Diana Diana

Lasă un răspuns

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.