5 lecţii despre cum sa faci bani sau cum sa castigi bani


Banii – sunt o nevoie obligatorie a zilelor noastre, despre care merita sa vorbim in acest articol. E important astfel să stim cum sa castigam bani caci nu noi suntem cei care ii facem! CUm îi atragem în viața noastră?

Lecţia numărul 1 : tu nu faci bani, tu castigi bani!

Eu nu fac bani, eu câştig bani. Am învăţat asta chiar azi. Am zis că vreau să încerc să fac bani. La propriu zic, să fac bani, gândindu-mă la a confecţiona bani, oarecum handmade sau homemade. În jurul meu răspunsul a venit dur, este ilegal să fac asta. Ba mai mult, internetul cel puţin nu îmi răspunde corect la dorinţa mea. Căutând cum să fac bani mi se oferă în aceleaşi cuvinte, altă treabă, anume cum să câştig bani.

Altcineva face deja banii, mi-am spus eu puţin dejamăgit. Oricum, nu ştiu exact de unde, ştiu cum să fac bani! Am luat o hârtie cu valoare din portofel, şi în 10 secunde mi-am dat seama că ştiu să fac bani, dar habar nu am de unde ştiu.

Lecţia numărul 2: tu ştii cum să faci bani, poate vrei să înveţi cum să câştigi bani!

Dacă esti în situaţia mea, dă-mi voie să-ţi amintesc cum se fac banii, aşa cum am deliberat ideea în cele 10 secunde:

 • hârtie specială, calitativă adică, sau folie de plastic
 • matriţă cu design complex (pentru a nu fi falsificat banul)
 • culori speciale, fluorescente pe alocuri
 • o înseriere unică şi gata

Lecţia numărul 3: tu dacă faci bani îţi pierzi libertatea, dacă îi câştigi, oricum nu eşti liber!

Mă întreb, dacă ştiu să fac bani, ce mă împiedică? A da, legalul. Păi îmi dau seama că ştiu şi eu să fac ceea ce deja cei care patronează lumea, fac. Cu ce sunt ei mai diferiţi decât mine? Bun, ei fac bani, ei deţin legea că la ei este legal, eu nu fac bani, eu nu deţin legea! Şi cică nu există control mondial, uite cât de simplu am demascat ideea. Nu încape nici o scuză, nici o explicaţie pro, cei care fac banii deţin legea, deţin controlul, doar pentru simplu fapt că eu nu am dreptul de a face bani fără să îmi distrug libertatea, pe care, culmea, cică dacă încalc legea mi se ia libertatea, dar sub controlul banilor sau al oricărui lucru, unde este libertatea?

Lecţia numărul 4: tu dacă câştigi bani, nu alegi, ci eşti obligat să câştigi bani!

Îmi aduc aminte de o fază din liceu. La noi în România învăţământul e ca banii în lume. Aveam obiecte opţionale dar ele ne erau propuse ca fiind opţionale obligatorii. Pur şi simplu mergeam la ora de obiect tehnic de specialitate care în programă era trecut ca opţional, obligatoriu!

Lecţia numărul 5: de ce trebuie să câştigi bani, asta e întrebarea!

Care sunt lucrurile pe care vrei sa le faci in viata pentru care ai intr-adevar nevoie sa castigi bani? Gandeste-te la un astfel de plan pentru a vedea spre ce anume te indrepti, pentru a constientiza care iti sunt nevoile reale.

Etichete: #Banii, #Internetul, #Viata

5 comentarii la „5 lecţii despre cum sa faci bani sau cum sa castigi bani”

 1. Buna!Este adevarat ca banii facuti pe net nu sunt multi si nici gand sanse de imbogatire dar poti trai decent daca muncesti un pic si perseverezi.Iti propun mai jos o metoda in care nu trebuie sa muncesti,doar trebuie sa ai un calculator deschis si sa fie conectat la net.

  faceti bani stand on-line

  Calculatorul tau face bani pentru tine prin simplul fapt ca esti conectat la internet.GREEN HORSE ESTE UN SITE PE CARE SE POT FACE BANI DOAR STAND ONLINE !

  Pentru a te inregistra, urmeaza urmatorii pasi:

  1.Copiaza in browser-ul tau link-ul urmator:

  ;

  2.Te inregistrezi completand datele tale personale;

  3.Downloadezi TickerBar-ul;

  4.Instalezi TickerBar-ul care de indata ce va fi instalat va incepe sa lucreze pentru tine de cate ori deschizi calculatorul si esti conectat la internet.

  Gata! Acum castigi 0.01 $/ora de conectare a computerului la net . Nu este mult, dar daca tot stai online de ce sa nu si castigi ceva fara sa faci nimic?

  Daca vrei sa castigi mai mult si mai repede cheama-ti si prietenii sa se inregistreze sub tine, de la linkul tau de referral pe care-l gasesti in zona “Account information” dupa ce te-ai inregistrat.

  Vestea buna este ca desi se castiga foarte putin pe ora, poti castiga ENORM de pe urma referarilor tai (a celor care ii aduci tu direct pe site, cat si a celor care se inregistreaza sub cei adusi de tine direct, pana la 6 nivele (adica, eu il aduc pe X direct, X il aduce pe Y, asta ar fi nivelul 2, Y il aduce pe Z, nivelul 3, Z il aduce pe W samd pana la nivelul 6). Daca aduci 10 referali direct sub tine asta inseamna un bonus de 1$/luna, iar astia 10, fiecare la randul lor, aduc 10 fiecare samd pana la 6 nivele, se strang 1 milion de referali … faceti singuri socoteala ;) Nu sunteti siguri ca v-a iesit bine? Sunt prea multe zerouri? Asa e …

  Puteti face si 100 000$ /luna! Nu exista decat limita pe care o faceti chiar voi…puteti aduce 100 de referali care sa va aduca 100 de referali fiecare samd … Nu are sens sa mai socotim. E coplesitor de mult.

  Banii sunt trimisi prin cec la adresa mentionata de dvs. la inregistrare (aveti grija sa scrieti numele si adresa asa cum sunteti in buletin, ca sa puteti incasa cecul la banca), dupa ce ati acumulat 90$ (trebuie sa faceti o cerere siteului), iar banii sunt trimisi in termen de maxim 60 de zile incepand cu urmatoarea luna formularii cererii banilor.

  Gasiti oameni dispusi sa-si depaseasca comoditatea si suspiciunea, care sa faca minimul efort sa se inregistreze pe site, care sa instaleze acel mic programel si care sa dea mai departe prietenilor aceasta modalitate simpla de a face bani … asta e tot ce trebuie sa faca.

 2. La mine se activează automat după ce completez câmpurile, exact în momentul în care încep să scriu comentariul. Se întâmplă uneori să facă figuri, dar este de la plugin cred. Ştiu despre ce vorbeşti, am păţit şi eu aşa.
  E bună şi ideea ta legată de bani, e o a treia variantă:)

 3. Eu nu fac si nici nu castig – eu imprumut. Ii iau si ii dau inapoi. :) Eu nu-mi cumpar o plasma tv de xy milioane, ci imi iau plasma mult dorita. Este pe raft si ma asteapta sa o iau. Este a mea. E doar o problema de timp pana cand o aduc acasa.

  Banii vin si pleaca. Important e ce lasa in urma lor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *