Epoca nemuririi

Epoca nemuririi simbol al imortalitatii

Visul dintotdeauna al oamenilor este să traiască mai mult şi sănătoşi. Visăm cu toții la epoca nemuririi într-o formă sau alta. Alături de moarte şi de iubire, nemurirea are în portofoliul ei cele mai numeroase şi mai profunde mituri, legende, proiecţii şi iluzii. Nu puţine din acestea sunt geniale. Faust este unul din exemple, iar nostalgia românească a “Tinereţii fără bătrâneţe” este ea însăşi o capodopera de imaginaţie.

simbol al imortalitatii

În acest secol savanţii au început testele, cercetările iar laboratoarele au intrat în funcţiune. De ce locuitorii din Caucaz trăiesc mai mult? De ce locuitorii dintr-o vale din Venezuela trec de secol? De ce în China există zone de longevivi?

Ultima cercetare se pare că s-a deplasat în Australia, unde, cu uimire, s-a observat că vacile dintr-o zonă anume trăiesc de două şi de trei ori mai mult decât le este lor dat în codul genetic pretutindeni în lume!

Poate că cel mai fascinant proiect de nemurire aparţine domeniului ocult, paranormalului. Se impune ideea folosirii “plasmei raţionale” pentru a atinge vârsta de o mie de ani! Ce înseamnă plasmă raţională?

În primul rând intervenţia asupra tesutului plasmatic a unor factori energetici şi spirituali care îi potenţează acţiunea asupra întregului organism. În speţă, este vorba de a produce la omul eteric, în invelişul eteric, o stabilitate controlată şi controlabilă împotriva ruinării celulelor şi factorilor entropici din organism. Longevitatea corpului material depinde aşadar de perfecţionarea corpului albuminos.

S-a emis părerea că corpul albuminos, pe care-l avem cu toţii, nu moare o dată cu corpul fizic; acest scop este de fapt matricea corpului eteric. În acest complex de factori mai puţin studiaţi de către ştiinte, trebuie să aibă loc evoluţia până la apogeu a raţiunii, ea însăşi un factor determinant în controlul celulelor şi metabolismelor la om.

Aceste supoziţii aparţinând zonei paranormale, au fost întregite cu concepte ce ţin de destin. Se spune că trăind, de pildă, o mie de ani, omul va pleca din această lume aproape benevol, fără suferinţe, cu conştiinţa precisă a faptului că trebuie să-şi continue viaţa în Cosmos, între planete, în alte sisteme solare până când se va întoarce în viaţa terestră folosindu-se de un corp albuminos, inevitabil principiului reîncarnării.

drumul catre nemurire

De corpul eteric se leagă în principal ciclurile nemuririi. Cu fiecare aventură, au loc mutaţii importante, de la elasticitatea noului corp, la acutizarea raţiunii şi de la suma unor calităţi necunoscute anterior, la o autoconstrucţie care se efectuează cu beneficiile acumulate până la un moment dat.

În fine, corpul eteric, o vreme fluctuant în spaţiu, devine stabil, în sensul că el nu mai poate fi agresat, lovit, amputat, ci capătă invulnerabilitate absolută. Omul eteric – pentru că despre aşa ceva este vorba – îşi păstrează intacte toate organele din corpul fizic.

În aşa-numita epocă a nemuririi carnea va fi exclusă din alimentaţie – doar peştele va fi îngăduit. Va spori mult frumuseţea femeilor şi lor le va reveni sarcina, ca o menire naturală, de altfel, de a-şi alege bărbaţii. În acest sens este citat prorocul Ieremia: “Până când vei rătăci, fiică neascultătoare?

Pentru că Domnul va face pe pământ un lucru nou: femeia va cauta pe bărbatul ei”. Această reînvestire a femeii cu un mandat de modificare şi restructurare a lumii ni se spune că a fost şi este necesară pentru că în cumpăna păcatelor, bărbaţii deţin un loc mai important.

Din proiectul dedicat nemuririi omului nu lipsesc nici factorii sociali, politici, culturali, economici şi spirituali. Toţi aceşti factori istorici vor fi articulaţi diferit faţă de prezent, tocmai prin intervenţia unui alt tip de raţiune. Vor apărea, active, operaţionale, cele trei principii după care omul se va conduce: 1. Înţelegerea şi cunoaşterea lumii în toate momentele ei; 2. Descoperirea legilor dezvoltării lumii şi crearea sistemelor în conformitate cu aceste legi; 3. Folosirea cunoştinţelor pozitive dobândite mai înainte, în funcţie de noile cerinţe ale tipului de existenţă nouă…

Când este vorba de nemurire, nici o idee nu trebuie lăsată iluziilor!


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

11 răspunsuri la „Epoca nemuririi”

 1. Avatar Eu_Pseudonim
  Eu_Pseudonim

  Cu siguranta! Si iata-ne iarasi la un inceput de an, pe celalat l-am alungat doar intr-o clipa.
  Dar aci e manipularea in floare domnle! Adica uite-te la televizor apar numa` stiri violente, ba ca a murit Ionel, ba ca a fost un accident, ba ca un cutremur. Daca vrei sa devi un om inchistat, care sa traiasca cu iluzia ca totul este urat, ca nimic in viata asta a te rapune nu mai poate, deschideti televizorul.

  Unde ni sunt entuziastii?
  Visatorii?
  Trubadurii?
  Sa ne cante rostul lumii,
  Si splendorile naturii?
  Ce-i acest popor de spectri cu priviri intunecate,
  Chipuri palide de tineri osteniti pe nemuncite
  Tristi poeti ce plang si canta suferinti inchipuite
  Inimi lase si straine de-o simtire mai inalta, mai curata!
  (cateva versuri din “Unde ni sunt visatorii” de Alexandru Vlahuta)

 2. Avatar Lenjerie intima
  Lenjerie intima

  Mi-a placut mult cum ai scris. Cu siguranta ca totul porneste de la un psihic sanator. Sunt multe carti petru dezvoltarea personala, care te ajuta sa intelegi mai bine puterea psihicului tau. Creierul uman este cea mai puternica  si mai performanta arma.

  1. Apropo de cărţi, eu recomand “Viaţa care ne trăieşte” de Anatol Basarab

 3. Avatar Parfumuri Originale
  Parfumuri Originale

  Cu siguranta ca ai dreptate. Noi singuri ne facem destinul, si asta in functie de gandirea noastra. Cu o motivatie puternica vom reusi sa obtinem cea ce dorim. Succesul, sanatatea, toate sunt in mintea noastra, trebuie doar sa scoatem la iveala puterea psihicului nostru.

 4. Avatar Eu_pseudonim
  Eu_pseudonim

  Daca ar fi numai mancarea, dar sunt si toti ceilalti factori psihologici care sunt cu mult mai nocivi..

  Un om poate scapa din boala datorita gandirii
  Dar gandirea nu poate sa iasa din om cu ajutorul bolii.
  Si asta datorita factorilor psihologici nocivi…

 5. Avatar Rochii de Ocazie
  Rochii de Ocazie

  Eu cred ca si acum acum am putea sa luam calea nemuriri, asa pana la vreo 100 de ani,  dar preferam sa mancam carne si salamuri cu sute de coloranti. Nu ne pretuim sanatatea. Suntem cea ce mancam!

  1. Cum ar veni că dacă nu preţuim ceea ce mâncăm, şi noi suntem ceea ce mâncăm însemană automat că nu preţuim ceea ce suntem. Ar spune unii că ai dreptate, printre care şi eu, dar întrebarea rămâne totuşi, care este soluţia când toţi au câte o variantă?

 6. Avatar Eu_pseudonim
  Eu_pseudonim

  In Sfarsit! Ma si miram de ce nu mai publicati articole, vedeam intruma pe mail Once Digest Mail si ignoram..stiam ca trebuie sa apara numele articolului ^_^ si acum cand am dat click pe el am vazut ca de fapt e acelasi lucru.
  Un an nou cat mai fericit si mai scapat de griji…grijile sa le lasati peste 2 ani si peste 3 ani iarasi fericire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *