Cum depășim limitările și să trecem împăcați în lumea de dincolo

Ascultă articolul:

Print Friendly, PDF & Email
Lumea de dincolo

Ce înseamnă să fim puternici, să fim mai mult decât credem că suntem, ca să trecem împăcați în dincolo de limitare? Să ne conectăm la divin, la energia ce ni se oferă de „sus”! Este vorba de acea comunicare pe verticală. Să renunţăm la a ne mai încărca pe orizontal de la ceilalţi (prin nevoia de atenţie, de recunoaştere, de confirmare și multe altele câte mai sunt, de jur înmprejur, între cele 4 puncte cardinale),  şi să încercăm din ceea ce este pentru toţi, din nemărginita hrană ce ni se oferă necondiționat.

Lumea de dincolo

Să acceptăm tot ceea ce ni se oferă, fără a ne limita la un singur punct. Fiecare lucru este un infinit, nu este un singur. Noi suntem totul, nu doar un punct. Să vedem şi să acceptăm în noi infinitul…

Credinţa de fapt înseamnă să credem în tot, nu doar în unul singur. Să credem înseamnă să acceptăm adevărul fiecăruia dintre noi. Deși, cântărind marginal sau majoritar, câtă credință în adevărul din jurul tău poți manifesta? Există atâtea teorii despre un singur lucru şi noi ne ducem doar pe una singură. Pentru a avea întregul trebuie să acceptăm toate punctele, să ne conectăm în acelaşi timp la toate teoriile existente. Trebuie să lăsăm deoparte toate prejudecăţile, tot ce ne ţine aici jos şi nu ne lasă, să zburăm. Înălțându-ne „conștiința”, să ne dechidem şi să privim toate posibilităţile din jurul nostru.

În acest moment de lărgire a conştinţei, trecem barierele lumii acesteia şi păşim în altă lume, care nu este proiectarea minţii noastre, ci este a întregul, a totului. Aceasta este lumea divină despre care se spune că este precum e jos.

Timpul este una dintre multele limitări existente, ce nu ne lasă să trecem împăcați în lumea de dincolo. În timpul somnului, corpul se deconectează şi trece în spiritual, moment în care nu există timp. De ce să ne limităm la a spune că este ora 11:45 când sunt atâtea alte posibilităţi?

Print Friendly, PDF & Email

Jorjette pe Pinterest

Jorjette pe Instagram


Păreri și Impresii

3 răspunsuri la „Cum depășim limitările și să trecem împăcați în lumea de dincolo”

  1. Sunt bucuros pentru ca imi gasesc articolul aici ByDanko:  In lumea celor din umbra si Lilith isi are locul ei  ?

  2. Avatar Cristescu Bogdan
    Cristescu Bogdan

    Ai spus bine ce ai zis când ai terminat de scris şi “corectat” articolul, adică “ăsta este un articol ca şi al tău”.
    Pentru cei ce nu ştiu (adică toţi în afară de noi doi), este vorba despre articolul ăsta :

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *