Cum depasim limitarile si trecem in lumea de dincolo

Ce înseamnă să fim puternici, să fim mai mult decât credem că suntem, să trecem dincolo de limitare? Să ne conectăm la divin, la energia ce ni se oferă de sus. E vorba de acea comunicare pe vertical. Să renunţăm la a ne mai încărca pe orizontal de la ceilalţi (prin nevoia de atenţie, de recunoaştere, de confirmare),  şi să încercăm din ceea ce este pentru toţi, din nemărginita hrană ce ni se pune pe tavă.

Să acceptăm tot ceea ce ni se oferă fără a ne limita la un singur punct. Fiecare lucru este un infinit, nu este un singur, noi suntem totul, nu doar un punct. Să vedem şi să acceptăm în noi infinitul…Cum depasim limitarile si trecem in lumea de dincolo 2

Credinţa de fapt înseamnă să credem în tot, nu doar în unul singur, înseamnă să acceptăm adevărul fiecăruia dintre noi. Există atâtea teorii despre un singur lucru şi noi ne ducem doar pe una singură. Pentru a avea întregul trebuie să acceptăm toate punctele, să ne conectăm în acelaşi timp la toate teoriile existente. Trebuie să lăsăm deoparte toate prejudecăţile, tot ce ne ţine aici jos şi nu ne lasă să zburăm, trebuie să ne dechidem şi să privim toate posibilităţile din jurul nostru.

În acest moment de lărgire a conştinţei, trecem barierele lumii acesteia şi păşim în altă lume, care nu este proiectarea minţii noastre, ci este întregul.

Timpul este una dintre multele limitări existente. În timpul somnului, corpul se deconectează şi trece în spiritual, moment în care nu există timp. De ce să ne limităm la a spune că este ora 11.45 când sunt atâtea alte posibilităţi?

Articol etichetat cu:

Primeste zilnic
Ce-i mai bun

cititorii fideli primesc cele mai noi articole pe email

Multumim pentru inscriere!

A aparut o eroare!

Discuții: 2 păreri

  1. Danko Danko
  2. Cristescu Bogdan Cristescu Bogdan

Spune părerea ta!

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.